japetus Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 4 ώρες πριν, actorius είπε Παιδια για φωτογραφια τι ακριβως παιζει; Ισχυει οτι σου βγαζουν στο τμημα ή πρεπει να πας σε φωτογραφειο; Αυτες που εχουν ηδη στο συστημα και εμφανιζονται στο wallet σε ταυτοτητα/διπλωμα, φανταζομαι δεν;.... Αν υπάρχει πρόσφατη ( < 1 έτους) φωτογραφία στο myphoto.gov.gr, ενημερώσεις το αστυνομικό τμήμα ότι επιθυμείς εκείνη τη φωτό, το εξουσιοδοτήσεις μέσα από την πλατφόρμα να προσπελάσει τα στοιχεία σου ΚΑΙ τη δεχτεί το σύστημα στην αστυνομία όταν τη σκανάρει, περνάει και αυτή. Αλλιώς σου βγάζουν εκεί.. 1
gorge18 Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Κανεις δεν ειναι τοσο ασχημος οσο στην φωτογραφια ταυτοτητας και κανεις δεν ειναι τοσο ομορφος οσο στις φωτογραφιες του στο fb ξερω γω. Οποτε βγαλε στο τμημα.. 2
milos_ Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Η φωτογραφία που θα βγει στο τμήμα μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί για αλλαγή διπλώματος?
japetus Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, milos_ είπε Η φωτογραφία που θα βγει στο τμήμα μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί για αλλαγή διπλώματος? Όχι, μόνο το ανάποδο... Η φωτογραφία στο τμήμα δεν ανεβαίνει στο myphoto Επεξ/σία 25 Ιουνίου από japetus 1
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλημέρα στην παρέα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μπαίνω στη διαδικασία να αλλάξω ταυτότητα.. Μπήκα στην πλατφόρμα για έκδοση Π.Α. πριν λίγες ημέρες, όπου θεωρητικά μέχρι τώρα θα έχει καταχωρηθεί.. Φωτογραφία λέω να βγάλω εκεί (πόσο λάθος μπορεί να πάει αυτό ) Στην νέα ταυτότητα, θα πρέπει να τους πω να αναγράφεται και ο Π.Α. ή το κάνουν από μόνοι τους; Περίπου σε πόσες μέρες μετά την διαδικασία παραλαμβάνουμε την νέα; πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
great Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου On 25/06/2025 at 12:26, Kozanitis1 said: Φωτογραφία λέω να βγάλω εκεί (πόσο λάθος μπορεί να πάει αυτό ) πάρα πολυ! On 25/06/2025 at 12:26, Kozanitis1 said: Στην νέα ταυτότητα, θα πρέπει να τους πω να αναγράφεται και ο Π.Α. ή το κάνουν από μόνοι τους; εαν εχεις βγαλει , θα ειναι απο μονο του, ακομα δεν εχω διαβασει εαν δεν εχεις βγαλει εαν το βγαζουν αυτοι, καποιος δεν εχει γραψει κατι αλλα ολοι εχουν την ιδια απορια. Βγαλε να εχεις να πας ετοιμος On 25/06/2025 at 12:26, Kozanitis1 said: Περίπου σε πόσες μέρες μετά την διαδικασία παραλαμβάνουμε την νέα; πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; απο μερικες μερες μεχρι μηνες, αναλογα με το τι θα κατσει. Συνήθως μια-δυο εβδομάδες. Μην περιμενεις το μήνυμά οτι βγηκε παρε τηλεφωνο στο τμημα που θα πας μετα απο μια εβδομαδα. εμενα δεν μου στειλαν ποτε μήνυμά και ηταν εκει και περιμενε.
andreaspapp Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, great είπε εαν εχεις βγαλει , θα ειναι απο μονο του, ακομα δεν εχω διαβασει εαν δεν εχεις βγαλει εαν το βγαζουν αυτοι, καποιος δεν εχει γραψει κατι αλλα ολοι εχουν την ιδια απορια. Βγαλε να εχεις να πας ετοιμος Η τελευταία ημέρα που μπορούσες να βγάλεις ταυτότητα χωρίς προσωπικό αριθμό ήταν χθες. Από σήμερα όλες έχουν υποχρεωτικά και τον προσωπικό αριθμό επάνω. Τώρα αν πας στο τμήμα και δεν έχεις βγάλει προσωπικό αριθμό δε γνωρίζω αν σου βγάζουν αυτοί ή σου ακυρώνουν το ραντεβού και σου λένε να έρθεις όταν βγάλεις. 1
sargus Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους. Θα πάω την επόμενη εβδομάδα να βγάλω και εγώ ταυτότητα. Ακόμα αμφιταλαντεύομαι αν θα βγάλω εκεί φωτό ή νωρίτερα (ξέρει κανείς κόστος σε φωτογράφο;). Θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να κρατάω όταν πάω στο τμήμα. Υποθέτω την τωρινή μου ταυτότητα. Κάτι άλλο;
gorge18 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, sargus είπε Κάτι άλλο; οχι να εχεις πληρώσει τα παραβολα και να εχεις φωτογραφία στο myphoto αν δεν θες να σου βγαλουν. 1
great Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Δοκιμασε κανεις απο σημερα εαν παιζει το να αφαιρεσεις απο το govwallet την ταυτοτητα που δεν εχει ΠΑ και να φερει παλι με το ΠΑ που έχεις ηδη βγάλει καθως ειχαν πει οτι θα γινει.
ask Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου είναι υποχρεωτικό να βγάλουμε καινουργιες ταυτοτητες και διπλωματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 51 minutes ago, ask said: είναι υποχρεωτικό να βγάλουμε καινουργιες ταυτοτητες και διπλωματα; Για την ταυτότητα υποθέτω ανάλογα το τι θα κάνει το κράτος μετά την λήξη της διορίας που έχει δώσει τον Αύγουστο του 2026. Για το παλιό δίπλωμα (ροζ χάρτινο) έχουν βάλει επίσης διορία μέχρι τις αρχές του 2033, στη χειρότερη θα έβγαζες νέου τύπου στα 65 σου με την υποχρεωτική ανανέωση. 1
oykas2001 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 4 hours ago, great said: Δοκιμασε κανεις απο σημερα εαν παιζει το να αφαιρεσεις απο το govwallet την ταυτοτητα που δεν εχει ΠΑ και να φερει παλι με το ΠΑ που έχεις ηδη βγάλει καθως ειχαν πει οτι θα γινει. Μόλις δοκίμασα, δεν φαίνεται ο ΠΑ 1
ATmega Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Στις 28/6/2025 στις 5:59 ΜΜ, great είπε απο μερικες μερες μεχρι μηνες, αναλογα με το τι θα κατσει. Συνήθως μια-δυο εβδομάδες. Μην περιμενεις το μήνυμά οτι βγηκε παρε τηλεφωνο στο τμημα που θα πας μετα απο μια εβδομαδα. εμενα δεν μου στειλαν ποτε μήνυμά και ηταν εκει και περιμενε Την Πέμπτη πήγα στο ΑΤ και το Σάββατο ήρθε email ότι μπορώ να παραλάβω νέα ταυτότητα.
achilles_g_ Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Σάββατο ραντεβού για νέα ταυτότητα, Τετάρτη ήταν έτοιμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα