poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:43 μμ 1 hour ago, vdanasto said: Συμφωνώ απόλυτα. Δεν ήταν δική μου η τελική απόφαση ωστόσο, οπότε τις περάσαμε κανονικά. γενικως πολλες φορες τους αφηνουν. και εδω υπαρχει και ενα θεμα που το εχουν αναφερει και τα διαβατηρια. παει ο αλλος με παλια ταυτοτητα να βγαλει διαβατηριο που κανονικα δεν γινεται.ο ενας του λεει οτι πρεπει να βγαλει ταυτοτητα καινουρια κτλ.και ξεκιναει ας το πουμε ο καυγας.αν πετυχει σε αλλον ο αλλος για να γλυτωσει τον καυγα του λεει οκ θα στο βγαλω αλλα πηγαινε να βγαλεις και νεα ταυτοτητα.αυτη η διαφορουμενη κατασταση ομως δημιουργει προβληματα.ο ενας φαινεται ο κακος που πηγε by the book και δεν του εκδοσε διαβατηριο ενω ο αλλος ειναι ο καλος που προσπερασε το by the book. Και μετα ο κοσμος το θεωρει δεδομενο και σου λεει μα αφου ο αλλος μου το εβγαλε τοτε εσυ γιατι οχι. 1
gorge18 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ 8 ώρες πριν, poulinos είπε to γελιο ειναι οτι θα φτασουμε 2030 και θα δεις οτι καποιοι δεν θα τις εχουν αλλαξει ακομα.οπως και τωρα που ατομα ειναι με ταυτοτητες 20-25 χρονων που ειναι μονο στα ελληνικα. και οταν θα φανε καπου πορτα θα λενε για το κακο κρατος. Εδω βγαινουν και λενε οτι αφου δε γραφει ημ. Λήξεως τοτε ισχυει για παντα. Τι να λεμε... Που βλεπουν οι ξενοι την ταυτότητα μας και λενε τι ειναι αυτο το χαρτι.
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:19 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, poulinos είπε σε τετοιες περιπτωσεις οπως και σε εφοριες κτλ θα πρεπε κατευθειαν να μπορεις να του πεις -> γυρνα 180 μοιρες και φυγε.ξανα ελα με νεα ταυτοτητα. μετα γιατι ειμαι μπαχαλο σαν κρατος.με το που ληγει αντε διορια ενα μηνα max θα πρεπε απλα να σε διωχνουν απο παντου.(εφοσον φτιαξουν το να βρισκεις ραντεβου) Εφοσον, και ΟΡΘΩΣ, γινονται δεκτες ταυτοτητες 'Βασιλειον της Ελλαδος', οι υπαρχουσες μπλε ταυτοτητες 'Ελληνικη Δημοκρατια' και με λατινικα στοιχεια, θα ειναι δεκτες μεχρι το 2100. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:24 μμ από mountains1 2
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 μμ 18 minutes ago, mountains1 said: Εφοσον, και ΟΡΘΩΣ, γινονται δεκτες ταυτοτητες 'Βασιλειον της Ελλαδος', οι υπαρχουσες μπλε ταυτοτητες 'Ελληνικη Δημοκρατια' και με λατινικα στοιχεια, θα ειναι δεκτες μεχρι το 2100. με αυτην γεννηθηκαν με αυτην θα πεθανουν.λολ 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ 24 λεπτά πριν, mountains1 είπε Εφοσον, και ΟΡΘΩΣ, γινονται δεκτες ταυτοτητες 'Βασιλειον της Ελλαδος', οι υπαρχουσες μπλε ταυτοτητες 'Ελληνικη Δημοκρατια' και με λατινικα στοιχεια, θα ειναι δεκτες μεχρι το 2100. ΟΡΘΩΣ κιόλας!!!! 1
phanispal Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:08 μμ Τι καημός είναι αυτός για νέες ταυτότητες, δεν τον αντιλαμβάνομαι.
orfeas11 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 μμ 23 minutes ago, phanispal said: Τι καημός είναι αυτός για νέες ταυτότητες, δεν τον αντιλαμβάνομαι. Το μέγεθος είναι ένας καημός. Εγώ πάλι δεν αντιλαμβάνομαι τον καημό για τις παλιές... 5
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:58 μμ 49 λεπτά πριν, phanispal είπε Τι καημός είναι αυτός για νέες ταυτότητες, δεν τον αντιλαμβάνομαι. Η εύκολη πλαστογράφηση είναι ένας καημός.
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:23 μμ 1 hour ago, phanispal said: Τι καημός είναι αυτός για νέες ταυτότητες, δεν τον αντιλαμβάνομαι. α.μεγεθος. β.αναγνωριση.πηγα νορβηγια με κοιταγαν σαν εξωγηινο.μου λεει αν εχω διαβατηριο γ.πηγα να νοικιασω παγοπεδιλα στην ΠΟΛΩΝΙΑ με ελληνικη ταυτοτητα. την κοιταγε και μου ζητησε διπλωμα που ευτυχως εχω το καινουριο.
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:48 μμ εχω παλιο διπλωμα, παλια ταυτοτητα και καμια διαθεση να ασχοληθω. εβγαλα εναν ΠΑ ομως για να μην μου δωσουν κανεναν ακυρο. Περιεργο που σε αφηνουν να επιλεξεις και μηδεν και Ο στα πρωτα 2 ψηφια. θα πεσει πολυ γελιο με αυτο...
mountains1 Δημοσ. χθες στις 07:36 πμ Δημοσ. χθες στις 07:36 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εχω παλιο διπλωμα, παλια ταυτοτητα και καμια διαθεση να ασχοληθω. εβγαλα εναν ΠΑ ομως για να μην μου δωσουν κανεναν ακυρο. Περιεργο που σε αφηνουν να επιλεξεις και μηδεν και Ο στα πρωτα 2 ψηφια. θα πεσει πολυ γελιο με αυτο... Σε αφηνουν να επιλεξεις, γιατι με αυτο τον τροπο, δινεις την συγκαταθεση σου. Δωστε μου, θελω, προσωπικο αριθμο! Επεξ/σία χθες στις 07:36 πμ από mountains1 1 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 07:57 πμ Δημοσ. χθες στις 07:57 πμ 20 λεπτά πριν, mountains1 είπε Σε αφηνουν να επιλεξεις, γιατι με αυτο τον τροπο, δινεις την συγκαταθεση σου. Δωστε μου, θελω, προσωπικο αριθμο! Eλεος όμως!!! 1
poulinos Δημοσ. χθες στις 08:54 πμ Δημοσ. χθες στις 08:54 πμ 13 hours ago, gorge18 said: Εδω βγαινουν και λενε οτι αφου δε γραφει ημ. Λήξεως τοτε ισχυει για παντα. Τι να λεμε... Που βλεπουν οι ξενοι την ταυτότητα μας και λενε τι ειναι αυτο το χαρτι. στην κυριολεξια.απορω ποιος το σκεφτηκε και απορω γιατι δεν το αλλαξαν τοσα χρονια 13 hours ago, Ukforthemoment said: ΟΡΘΩΣ κιόλας!!!! ειναι υποχρεωμενοι να τις δεχτουν 😛 ειναι relic ,cursed item( diablo) 10 hours ago, dtk-386 said: Η εύκολη πλαστογράφηση είναι ένας καημός. Και ποσοι πλαστικοποιουσαν την παλια και μετα τους ελεγαν τι κανατε κτλ. 11 hours ago, orfeas11 said: Το μέγεθος είναι ένας καημός. Εγώ πάλι δεν αντιλαμβάνομαι τον καημό για τις παλιές... +1 10 hours ago, basilis_k6 said: εχω παλιο διπλωμα, παλια ταυτοτητα και καμια διαθεση να ασχοληθω. εβγαλα εναν ΠΑ ομως για να μην μου δωσουν κανεναν ακυρο. Περιεργο που σε αφηνουν να επιλεξεις και μηδεν και Ο στα πρωτα 2 ψηφια. θα πεσει πολυ γελιο με αυτο... απλα αν πας πουθενα και φας πορτα μην αναρωτηθεις.ειδικα σε καμια αεροπορικη ή σε κανα αεροδρομιο. 1 hour ago, mountains1 said: Σε αφηνουν να επιλεξεις, γιατι με αυτο τον τροπο, δινεις την συγκαταθεση σου. Δωστε μου, θελω, προσωπικο αριθμο! θα στο πω πολυ απλα. σε πολλες χωρες και μεσα σε αυτην ειναι και η ελλαδα ισχυει το παρακατω το οποιο εχει γινει σε απειρα πραγματα. καθε τι που βγαινει καινουριο το δαιμονοποιουμε και ειμαστε εναντιον του. νεα μηχανηματα για τα εισιτηρια.τα εσπαγαν κτλ κτλ.μετα απο χ καιρο περασε και αυτο τα δεχτηκαν ολοι και η ζωη συνεχιζεται.ταυτοτητα. ολοι στην αρχη για χαραγμα κτλ και ηδη 2.000.000 ταυτοτητες.σε 2-3 χρονια θα εχουν βγαλει 8 9 εκατομμυρια και ολα μια χαρα και ολοι θα εχουν προσωπικο αριθμο.και αλλα τοσα που εχουν γινει κατα καιρους.βγαινουν 2-3 βλαμενοι ,πειραγμενοι,ψεκ λενε για χαραγματα και μαλακιες. τους ακουσει ο καθε ανεγκεφαλος που δεν εχει 2 εγκεφαλικα κυτταρα.ε καποια στιγμη αφου εχουν βγαλει ολοι οι τριγυρω του μετα βγαζει και αυτος γιατι περασε η μοδα του να λεμε οχι. οπως και με το 5g. μας επρηξαν τα σηκωτια μερικοι και τωρα κανεις δεν λεει τιποτα.οταν παμε στο 6g τοτε θα ξαναπουν καποιοι. παντα ισχυε ,ισχυει και θα ισχυει.
micos000 Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ Δημοσ. χθες στις 09:32 πμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε Σε αφηνουν να επιλεξεις, γιατι με αυτο τον τροπο, δινεις την συγκαταθεση σου. Δωστε μου, θελω, προσωπικο αριθμο! Δηλαδή μετά τον Σεπτέμβριο που θα βγάζει το σύστημα αυτόματα ΠΑ στους υπόλοιπους (χωρίς την συγκατάθεση τους δλδ), θα αλλάξει κάτι; Θα λένε δηλαδή αυτοί "εγώ επειδή είμαι μάγκας, έχω ΠΑ αλλά δεν έδωσα την συγκατάθεση μου!"; ΟΥΑΟΥ! Πρώτα απ' όλα έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο ΠΑ είναι στην ουσία ο ΑΦΜ σου με τρία γράμματα ή νούμερα μπροστά; Στην έκδοση ΑΦΜ είχες δώσει την συγκατάθεσή σου φαντάζομαι, σωστά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα