Directx Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ έκλεισα ραντεβού πριν περίπου 2 μήνες για αρχές Αυγούστου αφού πρώτα είχα εκδώσει Προσωπικό Αριθμό. Μια μέρα νωρίτερα της ημερομηνίας του ραντεβού έλαβα email υπενθύμισης του από την αστυνομία. Στο διάστημα που μεσολάβησε είχα εκδώσει τα απαιτούμενα παράβολα τα οποία και έφερα μαζί μου στο τμήμα εκτυπωμένα για παν ενδεχόμενο. Την ημέρα του ραντεβού εξυπηρετήθηκα άμεσα, δεν υπήρχε ψυχή αν και στο σύστημα όταν έκλεισα το ραντεβού φαινόντουσαν ελάχιστες διαθέσιμες χρονοθυρίδες. Φωτογραφία έβγαλα εκεί (αν σας ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό της υπόθεσης πηγαίνετε σε φωτογράφο [είχαν μια Canon EOS με εξωτερικό απαλό φλας συνδεδεμένη στον Η/Υ η οποία έκανε τα πάντα μόνη της]), η υπάλληλος με ρώτησε απλά αν έχω τακτοποιήσει τα παράβολα και μέσα σε ένα δεκάλεπτο τελείωσα. Μετά δυο ημερών έλαβα email με τον Αριθμό Αίτησης μου και την τρίτη ημέρα email παραλαβής της ταυτότητας. Στην παραλαβή είχε κόσμο οπότε περίμενα κανένα μισάωρο. Ακολούθως την τέταρτη ημέρα τα κρατικά μητρώα είχα ενημερωθεί (έλαβα notification από την εφαρμογή της ΑΑΔΕ) οπότε οι απαραίτητες αλλαγές σε όσες υπηρεσίες ήταν δυνατόν (πχ. KYC) έγιναν άμεσα, ψηφιακά. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Directx
micos000 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Directx είπε Την ημέρα του ραντεβού εξυπηρετήθηκα άμεσα, δεν υπήρχε ψυχή αν και στο σύστημα όταν έκλεισα το ραντεβού φαινόντουσαν ελάχιστες διαθέσιμες χρονοθυρίδες Τα ραντεβού είναι 30λεπτα, οπότε αν πήγες στην ώρα σου και ο υπάλληλος είναι τζιμάνι και δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα και ξεπετάει τα ραντεβού στα 10-15 λεπτά τότε λογικό είναι να μην πετύχεις κανέναν.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αν θυμάμαι καλά όταν τα έβλεπα, μπορείς να κλείσεις μέχρι 3 μήνες μπροστά. Είναι δύσκολη περίοδος το καλοκαίρι. Έρχονται πολλοί μετανάστες και θέλουν να βγάλουν νέα ταυτότητα και τα κλείνουν από τον Μάιο επειδή ξέρουν από πριν πότε ακριβώς θα έρθουν Ελλάδα. Και επειδή μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού όπου θέλει πλέον και όχι μόνο στην περιοχή που μένει, γίνεται ένας μικρός χαμός γιατί οι ξένοι προτιμούν τις μεγάλες πόλεις. Και σε μας που μέχρι τον Ιούνιο έκλεινες ραντεβού για την επόμενη μέρα τώρα έχει τα πάντα κλειστά μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ευτυχώς τα περιφερειακά τμήματα είναι άδεια από ραντεβού και βολεύονται οι κάτοικοι της περιοχής αν βιάζονται. Το παρακολουθώ απο πέρυσι αλλά πιο εντατικά απο τον Φλεβάρη.Πάντα τα διαθέσιμα ραντεβού στην Τρίπολη ειναι στο τέλος του τρίμηνου.
mountains1 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Η ολη φαση με τα ραντεβου που ειναι 'δυσκολα' να τα κλεισεις, μου θυμιζει 1. Οταν φυλαγαν τα εμβολια covid αστυνομιες και security για να μη μπουκαρει λυσασμενος ο κοσμος και κλεψει το αντιδοτο της σωτηριας.... 2. Τον Καποδιστρια, που ηξερε την ψυχολογια του Ελληνα, και εβαλε να φυλανε τις πατατες, για να καταλαβουν οι Ελληνες οτι ειναι κατι πολυτιμο και να διαδοθει η καλλιεργεια και χρηση τους... Καλα το πανε αλλα δεν μασαμε. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από mountains1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 6 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 minutes ago, micos000 said: Τα ραντεβού είναι 30λεπτα, οπότε αν πήγες στην ώρα σου και ο υπάλληλος είναι τζιμάνι και δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα και ξεπετάει τα ραντεβού στα 10-15 λεπτά τότε λογικό είναι να μην πετύχεις κανέναν. Ακριβώς, είναι 30λεπτα, ενώ θα μπορούσαν να είναι 15 άντε 20λεπτα, αλλά μην πάθουμε κι υπερκοπωση...
Directx Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, micos000 είπε Τα ραντεβού είναι 30λεπτα, οπότε αν πήγες στην ώρα σου και ο υπάλληλος είναι τζιμάνι και δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα και ξεπετάει τα ραντεβού στα 10-15 λεπτά τότε λογικό είναι να μην πετύχεις κανέναν. Επειδή πήγα μερικές μέρες μετά να παραλάβω το δελτίο από το ίδιο προφανώς τμήμα και υπηρεσία, είχε αρχίσει και μάζευε κόσμο, υπήρχε πλέον ουρά, οι υπάλληλοι (2) ήταν προφανές ότι δεν επαρκούσαν ή αντιμετώπιζαν δύσκολες ( ? ) περιπτώσεις οπότε άρχιζε να σχηματίζεται η γνωστή εικόνα αναμονής των δημ. υπηρεσίων... Σε κάθε περίπτωση όμως συνολικά εξυπηρετήθηκα ικανοποιητικά, το ίδιο ελπίζω και οι υπόλοιποι αναγνώστες που είναι στην διαδικασία αλλαγής Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Directx
micos000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Thresh είπε Ακριβώς, είναι 30λεπτα, ενώ θα μπορούσαν να είναι 15 άντε 20λεπτα, αλλά μην πάθουμε κι υπερκοπωση... Ναι, θα μπορούσαν όμως να είναι και 45λεπτα. Ο φίλος τελείωσε σε 10 λεπτά γιατί ήταν νέος και ήξερε τι έκανε. Πήγα μαζί με αδελφό φίλου να βγάλει ταυτότητα και έφαγε ένα 5λεπτο μέχρι να απαντήσει τις ερωτήσεις ασφαλείας και μετά άλλο ένα 3λεπτο γιατί δεν τον έπιανε σωστά και η φωτογραφική επειδή είχε αγχωθεί και ίδρωσε. Μίλησα λίγο και με τον υπάλληλο και μου είπε ότι ο μέσος όρος είναι από 15 μέχρι 20 λεπτά το ραντεβού γιατί σε έναν στους τρεις κάτι θα πάει στραβά. Του τυχαίνει μάλιστα (και όχι πολύ σπάνια) να τραβήξει και πάνω από 30λεπτο και να περιμένει το επόμενο ραντεβού και μέχρι να τελειώσει να έχει έρθει και το μεθεπόμενο. Αν δεν υπήρχε αυτό το έξτρα 10λεπτο θα μαζευόταν σίγουρα ουρά. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από micos000
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 minutes ago, micos000 said: Ναι, θα μπορούσαν όμως να είναι και 45λεπτα. Ο φίλος τελείωσε σε 10 λεπτά γιατί ήταν νέος και ήξερε τι έκανε. Πήγα μαζί με αδελφό φίλου να βγάλει ταυτότητα και έφαγε ένα 5λεπτο μέχρι να απαντήσει τις ερωτήσεις ασφαλείας και μετά άλλο ένα 3λεπτο γιατί δεν τον έπιανε σωστά και η φωτογραφική επειδή είχε αγχωθεί και ίδρωσε. Μίλησα λίγο και με τον υπάλληλο και μου είπε ότι ο μέσος όρος είναι από 15 μέχρι 20 λεπτά το ραντεβού γιατί σε έναν στους τρεις κάτι θα πάει στραβά. Του τυχαίνει μάλιστα (και όχι πολύ σπάνια) να τραβήξει και πάνω από 30λεπτο και να περιμένει το επόμενο ραντεβού και μέχρι να τελειώσει να έχει έρθει και το μεθεπόμενο. Αν δεν υπήρχε αυτό το έξτρα 10λεπτο θα μαζευόταν σίγουρα ουρά. Στην χειρότερη θα υπήρχε ουρά, αλλά στο βάθος της μέρας θα έβγαιναν παραπάνω ραντεβού και πάλι.
micos000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ναι, θα έβγαιναν παραπάνω στην ημέρα αλλά πιστεύεις ότι θα σωνόταν η κατάσταση; Πάλι φουλ θα ήταν και αν ήσουν μετά τις 10 θα περίμενες και στην ουρά κανά μισάωρο ή και μία ώρα και μετά θα παραπονιόμασταν γιατί δεν κάνουν κάτι για να μην έχει τέτοια ουρά. Φαύλος κύκλος. Αφού όμως δίνει τη δυνατότητα το σύστημα να πάει κάποιος και σε άλλα τμήματα που έχουν διαθεσιμότητα γιατί γκρινιάζουμε; Αυτοί που σχεδίασαν το σύστημα θεώρησαν το μισάωρο ικανοποιητικό. Για μένα είναι μια χαρά έτσι που είναι.
lucanis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τελικά το τρίτο γράμμα με βάση ποιο σύστημα βγαίνει; Ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι βγαίνει με βάση τα 2 πρώτα που έχεις επιλέξει. Γιατί επέλεξα AA και σε εμένα και στη μητέρα μου και το τρίτο γράμμα που έβγαλε και στους δύο ήταν το Ρ.
micos000 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Πρέπει να το πάει αλφαβητικά. Τον Ιούνιο που είχα βγάλει ΠΑ νομίζω ότι στο ΑΑ έδινε το Ο και δεν μου άρεσε. Οπότε, αφού τώρα δίνει στο ΑΑ το Ρ, μόλις τελειώσουν τα νούμερα για το Ρ θα πάει στο ΑΑΤ. Σε έναν φίλο που το κάναμε του είχε δώσει το ΤΕΙ και του άρεσε και το κράτησε. Πιστεύω όμως ότι το Ο θα έπρεπε να αφαιρεθεί τελείως από τη λίστα γιατί μπερδεύεται με το 0 και άντε καλά, στο τυπωμένο μπορεί να ξεχωρίζει, στο χειρόγραφο όμως πως θα ξεχωρίσεις το Ο από το 0; Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από micos000
gorge18 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες καντε ενα κοπο και καλεστε σε καποιο τοπικο τμημα να δειτε αν υπαρχει χρονος να σας δεχτουν και χωρις ραντεβου. Εμας σε τοπικο τμημα 3 φορες που εχω καλεσει μονο την μια. ειχα κλεισει ραντεβου. Τις αλλες 2 τους ειπα να ερθω το απογευμα; και μου λεει δεν εχουμε κενο και ειπα δε με πειραζει και μετα της 8,9 και μου ειπε ελα 8.30 δεν εχω τιποτα μετα. Αν τυχαίνει και εχει υπηρεσία αυτος που ειναι για τις ταυτοτητες, δεν κανει κατι. Λογικα αυτο μονο σε πολυ τοπικα τμηματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 3 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, micos000 said: Ναι, θα έβγαιναν παραπάνω στην ημέρα αλλά πιστεύεις ότι θα σωνόταν η κατάσταση; Πάλι φουλ θα ήταν και αν ήσουν μετά τις 10 θα περίμενες και στην ουρά κανά μισάωρο ή και μία ώρα και μετά θα παραπονιόμασταν γιατί δεν κάνουν κάτι για να μην έχει τέτοια ουρά. Φαύλος κύκλος. Αφού όμως δίνει τη δυνατότητα το σύστημα να πάει κάποιος και σε άλλα τμήματα που έχουν διαθεσιμότητα γιατί γκρινιάζουμε; Αυτοί που σχεδίασαν το σύστημα θεώρησαν το μισάωρο ικανοποιητικό. Για μένα είναι μια χαρά έτσι που είναι. Ικανοποιητικό αλλά δεν φτάνει.
micos000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, gorge18 είπε Εμας σε τοπικο τμημα 3 φορες που εχω καλεσει μονο την μια. ειχα κλεισει ραντεβου. Τις αλλες 2 τους ειπα να ερθω το απογευμα Στα μικρά τμήματα μπορεί να σου σηκώνουν το τηλέφωνο, έχουν όμως έτσι κι αλλιώς πολλά ελεύθερα ραντεβού. Στις διευθύνσεις όμως δε νομίζω να σου απαντήσει κάποιος. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από micos000 1
latou Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, micos000 είπε Πρέπει να το πάει αλφαβητικά. Τον Ιούνιο που είχα βγάλει ΠΑ νομίζω ότι στο ΑΑ έδινε το Ο και δεν μου άρεσε. Οπότε, αφού τώρα δίνει στο ΑΑ το Ρ, μόλις τελειώσουν τα νούμερα για το Ρ θα πάει στο ΑΑΤ. Σε έναν φίλο που το κάναμε του είχε δώσει το ΤΕΙ και του άρεσε και το κράτησε. Πιστεύω όμως ότι το Ο θα έπρεπε να αφαιρεθεί τελείως από τη λίστα γιατί μπερδεύεται με το 0 και άντε καλά, στο τυπωμένο μπορεί να ξεχωρίζει, στο χειρόγραφο όμως πως θα ξεχωρίσεις το Ο από το 0; Ημουν από τους πρώτους που έβγαλα προσωπικό αριθμό (τη δεύτερη μέρα συγκεκριμένα), και επειδή δέχεται μόνο τα 14 κοινά λατινικά γράμματα (αποκλείει τα 10 ελληνικα Γ Δ Θ Λ Ξ Π Σ Φ Ψ Ω) όπως και με τις πινακίδες των οχημάτων, δεν μπορούσα να επιλέξω το Λ για να βάλω ΛΑ. Ετσι έβαλα ΑΡ (από το Αριστείδης) και μου έβγαλε 3ο γράμμα το Ι. Δεν ξέρω αν είναι ΑΙ-Supported το σύστημα ώστε να υπολογίζει τέτοιες παραμέτρους, αλλά μια χαρούλα μου έκατσε και το κράτησα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα