Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, adi32 said:

Ελα που δε βρισκετε ραντεβου

Στo Σουφλι εχει ελευθερα ραντεβου και για αυριο για οποιον θελει 

Γελαει ο κοσμος 

ποιο τρολευ περναει απο εκει;

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Haha 6
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

Επισης τι ειναι αυτο το 112 ! 

Αληθεια στελνουμε location με SMS και μας σώζουνε ???

Είναι κάτι που μετέφεραν μαζί με τα υπόλοιπα από την εφαρμογή gov.gr:

https://www.gov.gr/sdg/healthcare/national-emergency-numbers/general/112

"Επίσης οι πολίτες μπορούν να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους:

Στέλνοντας γραπτό μήνυμα  SMS στον αριθμό 112.

Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected].

Μέσω της εφαρμογής του gov.gr, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά τηλέφωνα με iOS και Android."

Η νεα έκδοση της εφαρμογής είναι 3.0.0.

Ελλάδα 3.0.0

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, great είπε

ios 26 μια χαρα το εμφανιζει. Απλα προσπαθω να καταλαβω το νοημα του να εινει κρυφος ας πουμε και της ταυτοτητας να τον δειχνει κανονικά! ο προγραμματιστής το έχει χάσει τελείως

Υποθέτω ότι δείχνεις την ταυτότητά σου στην αστυνομία χωρίς να δείξεις τον Π.Α. Τον δίνεις εκεί που χρειάζεται.

4 ώρες πριν, great είπε

ios 26 μια χαρα το εμφανιζει. Απλα προσπαθω να καταλαβω το νοημα του να εινει κρυφος ας πουμε και της ταυτοτητας να τον δειχνει κανονικά! ο προγραμματιστής το έχει χάσει τελείως

Υποθέτω ότι δείχνεις την ταυτότητά σου στην αστυνομία χωρίς να δείξεις τον Π.Α. Τον δίνεις εκεί που χρειάζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

παω να κλεισω Ραντεβου αττικη χαος! δεν υπαρχει τιποτα στο 90% των ΑΤ (σε αρκετους τομεις).

Μετα παω επαρχια σε ενα ξεχασμενο απο το θεο τμημα, την ημερα που θελω ειναι πρασινα αλλα οταν παταω δεν εχει ραντεβου.

την ιδια ημερα εχει και με αρκετα διαθεσημα ραντεβου αλλα παλι δε μπορω να κλεισω. Την επομενη ημερα με πρασινα αλλα και παλι τπτ!

Παω μετα απο 2 ημερες και εχει διαθεσιμο

καμμια ιδεα για το μπαχαλο;

Βλεπω να βγαζω ταυτοτητα 2ο εξαμηνο του....26

τωρα που μπηκα είχε ραντεβού στην Αττικη από Οκτωβριο ως Δεκεμβριο.

μηπως ξεχασες να επιλεξεις τμημα; 

πρεπει να επιλεξεις ολα τα dropdown για να βγάλει αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να επιλεξεις συγκεκριμμενη μερα, ναι ισως είναι δυσκολο, αλλά επιλογές υπαρχουν.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
On 15/09/2025 at 16:57, rafinos said:

Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ευχαριστημένο πελάτη της NOVA (βασικά WIND). Αν υπάρχει κάποιος ας μας πει να ξέρουμε.

εχω nova. vdsl,κινητο, σταθερο, τηλεοραση. ολα good εδω και χρονια

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω nova. vdsl,κινητο, σταθερο, τηλεοραση. ολα good εδω και χρονια

Πάρτους και πες τους τα στοιχεία σου να σου κάνουν άγαλμα... Σπάνιο φαινόμενο αυτό που αναφέρεις!

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2025 στις 1:28 ΜΜ, great είπε

τωρα το ειδα, εμενα μου αρεσει το νεο περιβαλλον ! πιο compact το UI. Επισης τι ειναι αυτο το 112 ! 

Οταν παιρνεις τηλεφωνο στο 112 (πανευρωπαικο νουμερο) εχουν τη δυνατοτητα να σε εντοπισουν μεσω κεραιας κινητης τηλεφωνιας αν υπαρχει η αναγκη. Αχρειαστο να ειναι αλλα αν χρειαστει καποιος βοηθεια, μην παρετε το 100 ή το 166 αλλα το 112. Η αστυνομια παλι θα απαντησει  αλλα με δικαιωμα ευρεσης σου. Θεωρητικα καλωντας το 100 δεν επιτρεπεται να ψαξουν να βρουν το στιγμα σου. Αρα αν δεν ξερεις που βρισκεσαι, παρε το 112.

Στις 19/9/2025 στις 1:33 ΜΜ, vamvakoolas είπε

παω να κλεισω Ραντεβου αττικη χαος! δεν υπαρχει τιποτα στο 90% των ΑΤ (σε αρκετους τομεις).

Μετα παω επαρχια σε ενα ξεχασμενο απο το θεο τμημα, την ημερα που θελω ειναι πρασινα αλλα οταν παταω δεν εχει ραντεβου.

την ιδια ημερα εχει και με αρκετα διαθεσημα ραντεβου αλλα παλι δε μπορω να κλεισω. Την επομενη ημερα με πρασινα αλλα και παλι τπτ!

Παω μετα απο 2 ημερες και εχει διαθεσιμο

καμμια ιδεα για το μπαχαλο;

Βλεπω να βγαζω ταυτοτητα 2ο εξαμηνο του....26

Μπες 00:01 τα μεσανυχτα και θα βρεις ραντεβου ανετα για την 90η ημερα. Αν πεφτει Κυριακη δοκιμασε και το επομενο βραδυ.

22 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Για αντικατάσταση της παλιάς ταυτότητας που είναι φθαρμένη και ουσιαστικά έχει λήξει, ποιά παράβολα χρειάζονται και πόσο κοστίζει το καθένα;

Είναι αυτά που γράφει πάνω ο @Nate  + το παράβολο για φθορά;

Νομίζω ότι τά βγάζουν και σε φωτογραφείο, απλά ζητούν 1-2€.

Για την επιλογή του ΠΑ, επιλέγουμε 1 αριθμό και 1 γράμμα σωστά;Λογικά, δεν έχει σημασία αν είναι πρώτα αριθμός η το γράμμα.

Μερικές σελίδες πίσω, αναφέρθηκε ότι καλύτερα να αποφύγουμε αριθμούς ή γράμματα που μοιάζουν μεταξύ τους, όπως Ο vs 0, η I vs 1, η Z vs 2.

Υπάρχουν άλλα που μοιάζουν μεταξύ τους;

Δεν ξερω αν χρειαζεται και το παραβολο για φθορα, ειναι σε τοσο κακη κατασταση που δεν φαινεται για την αντικατασταση; Προσωπικα θα δοκιμαζα χωρις αυτο.

Δεν χρειαζεται να εκτυπωσεις τα παραβολα. Τα βλεπουν αυτοι κατευθειαν.

Για το ΠΑ μπορεις να επιλεξεις και 2 γραμματα, οχι απαραιτητα αριθμο. Προσωπικα απεφυγα να επιλεξω αυτο που αναφερεις γραμματα που μοιαζουν με αριθμους. Μπορει να πει καποιος και το Β με το 8.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, rafinos said:

Πάρτους και πες τους τα στοιχεία σου να σου κάνουν άγαλμα... Σπάνιο φαινόμενο αυτό που αναφέρεις!

αν και ειμαι off topic ειδικα σε adsl,vdsl παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ποιοτητα του χαλκου το οποιο ειναι ανεξαρτητως παροχου.

αν εχεις καλο χαλκο θα παιξεις ταπα με οποιονδηποτε παροχο.αν ο χαλκος σου ειναι χαλια δεν θα παιξεις ποτε σωστα.ολα αυτα ευτυχως διορθωνονται με το ftth. με την κινητη τηλεφωνια οκ παντα θα υπαρχουν σημεια που δεν θα εχω καλο σημα.

πισω στην ταυτοτητα. εβγαλα ταυτοτητα εβαλα ομαδα αιματος ,προσωπικος αριθμος οκ.με βγαλαν φωτογραφια στο τμημα και οκ βγηκε μια χαρα ευτυχως.τα παραβολα τα πληρωσα online δεν χρειαζοταν να τα εχω μαζι μου. η καρτα αιμοδοτη περναει για την ομαδα αιματος.αλλαξα σε τραπεζα με Kyc την ταυτοτητα.εφορια αλλαξε μονη της.δεν εχει αλλαξει στην ΔΥΠΑ αν και δεν ξανατσεκαρα.οποτε εκει θα πρεπει να την αλλαξω εγω με online ραντεβου.μικρο το κακο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν και ειμαι off topic ειδικα σε adsl,vdsl παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ποιοτητα του χαλκου το οποιο ειναι ανεξαρτητως παροχου.

αν εχεις καλο χαλκο θα παιξεις ταπα με οποιονδηποτε παροχο.αν ο χαλκος σου ειναι χαλια δεν θα παιξεις ποτε σωστα.ολα αυτα ευτυχως διορθωνονται με το ftth. με την κινητη τηλεφωνια οκ παντα θα υπαρχουν σημεια που δεν θα εχω καλο σημα.

πισω στην ταυτοτητα. εβγαλα ταυτοτητα εβαλα ομαδα αιματος ,προσωπικος αριθμος οκ.με βγαλαν φωτογραφια στο τμημα και οκ βγηκε μια χαρα ευτυχως.τα παραβολα τα πληρωσα online δεν χρειαζοταν να τα εχω μαζι μου. η καρτα αιμοδοτη περναει για την ομαδα αιματος.αλλαξα σε τραπεζα με Kyc την ταυτοτητα.εφορια αλλαξε μονη της.δεν εχει αλλαξει στην ΔΥΠΑ αν και δεν ξανατσεκαρα.οποτε εκει θα πρεπει να την αλλαξω εγω με online ραντεβου.μικρο το κακο.

Παντού πέραν της εφορίας πρέπει να την αλλάξεις εσύ. 

Δημοσ.
46 minutes ago, rafinos said:

Παντού πέραν της εφορίας πρέπει να την αλλάξεις εσύ. 

Σε εμένα δεν έχει αλλάξει εδώ και σχεδόν 20 ημέρες στην ΑΑΔΕ. Έστειλα μήνυμα στο support που του gov wallet και μου υπέδειξαν το άνοιγμα αιτήματος στην ΑΑΔΕ για "χειροκίνητη¨ αλλαγή.

Προφανώς εδώ και 5 εργάσιμες που έχω ανοίξει αίτημα, δεν έχει γίνει ακόμη. 

Δημοσ.
1 hour ago, djuan1988 said:

Σε εμένα δεν έχει αλλάξει εδώ και σχεδόν 20 ημέρες στην ΑΑΔΕ. Έστειλα μήνυμα στο support που του gov wallet και μου υπέδειξαν το άνοιγμα αιτήματος στην ΑΑΔΕ για "χειροκίνητη¨ αλλαγή.

Eαν πήγες στην σωστη επιλογη και εκανες την σωστη φορμα δεν θυμαμαι Ε-κάτι, θα το κανουν. Σε αυτο το κομματι λειτουργουν άψογα. Ξαναδες μήπως εχεις συμπληρώσει τίποτα λάθος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

έστειλα αίτημα για αλλαγή στην ΑΑΔΕ και σε 1 μερα μου το άλλαξαν. 

και μετά ενημέρωσα τράπεζες.

Δημοσ.
Στις 19/9/2025 στις 1:28 ΜΜ, great είπε

τωρα το ειδα, εμενα μου αρεσει το νεο περιβαλλον ! πιο compact το UI. Επισης τι ειναι αυτο το 112 ! 

Έστειλα sms για να δω τί είναι. 

Με πήραν τηλέφωνο από το 112 σε μισό λεπτό !
Τους εξήγησα ότι άνοιξα το app gov.gr wallet, μου έβγαλε κάτω μην 112 και κατά λάθος το πάτησα έστειλα sms κλπ κλπ 

Μην το κάνετε !!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Σοβαρά τώρα; Πρέπει να κλείσεις ψηφιακό ραντεβού για να αλλάξεις την ταυτότητα στη ΔΥΠΑ;;; Είναι δυνατόν μια δημόσια υπηρεσία να μην ενημερώνεται αυτόματα για αυτές τις αλλαγές όπως γίνεται με την ΑΑΔΕ ή έστω μέσω του myInfo?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Σε ποιο link μπηκες για την ΔΥΠΑ και ειδες την παλια ταυτοτητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...