poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου 4 minutes ago, micos000 said: Δηλαδή μετά τον Σεπτέμβριο που θα βγάζει το σύστημα αυτόματα ΠΑ στους υπόλοιπους (χωρίς την συγκατάθεση τους δλδ), θα αλλάξει κάτι; Θα λένε δηλαδή αυτοί "εγώ επειδή είμαι μάγκας, έχω ΠΑ αλλά δεν έδωσα την συγκατάθεση μου!"; ΟΥΑΟΥ! Πρώτα απ' όλα έχεις συνειδητοποιήσει ότι ο ΠΑ είναι στην ουσία ο ΑΦΜ σου με τρία γράμματα ή νούμερα μπροστά; Στην έκδοση ΑΦΜ είχες δώσει την συγκατάθεσή σου φαντάζομαι, σωστά; ηταν μικρος τοτε δεν ηξερε για τον αριθμο διαβατηριου γιατι δεν γκρινιαξαν?επειδη αλλαζει αμα αλλαξεις διαβατηριο? ή για το rfid που εβαλαν.μαλλον επειδη δεν εισαι υποχρεωμενος να το βγαλεις. 1
Menelaos83 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Aς πω και γω την εμπειρια μου, Κλεισμενο ραντεβου πριν 2 μηνες σε δημο της Αττικης, πηγα προχτες να βγαλω την ταυτοτητα και παραδοξως ουτε ουρες ουτε τπτ, με το που εφτασα σε 2 λεπτα με φωναξαν και η ολη διαδικασια πανω απο 10 λεπτα δεν κρατησε, φωτο εβγαλα εκει, ουτε για παραβολα με ρωτησαν ουτε τπτ, ευκολα γρηγορα και απλα.
johnbond Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Στις 18/8/2025 στις 9:08 ΜΜ, phanispal είπε Τι καημός είναι αυτός για νέες ταυτότητες, δεν τον αντιλαμβάνομαι. Είναι απλά μια τρέλα της ανθρωπότητας να αλλάζει συνέχεια τα πράγματα για να βρισκόμαστε σε δουλειά. 1
Charismo Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Κι εγώ που πήγα προ δύο ημερών όλα κύλησαν ομαλά. Με έβγαλαν φωτογραφία στο τμήμα και δεν με ρώτησαν κάτι το ιδιαίτερο. Μου έβαλαν στο δεξί χέρι μια καυτή λαμαρίνα με έναν ανάποδο σταυρό, αλλά δεν κατάλαβα πρακτικά τίποτα, ενώ και η ένεση που ακολούθησε δεν πόνεσε καθόλου. Όλα καλά, γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος δεν καταλαβαίνω, σε 15 λεπτά ήμουν έτοιμος. 1 12
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 hours ago, Menelaos83 said: Aς πω και γω την εμπειρια μου, Κλεισμενο ραντεβου πριν 2 μηνες σε δημο της Αττικης, πηγα προχτες να βγαλω την ταυτοτητα και παραδοξως ουτε ουρες ουτε τπτ, με το που εφτασα σε 2 λεπτα με φωναξαν και η ολη διαδικασια πανω απο 10 λεπτα δεν κρατησε, φωτο εβγαλα εκει, ουτε για παραβολα με ρωτησαν ουτε τπτ, ευκολα γρηγορα και απλα. με 2-3 ραντεβου ολη την ημερα που να υπαρχει ουρα. το ιδιο ειχε γινει σε εφκα που πηγα. 2 hours ago, johnbond said: Είναι απλά μια τρέλα της ανθρωπότητας να αλλάζει συνέχεια τα πράγματα για να βρισκόμαστε σε δουλειά. καλώς ή κακώς καποια πραγματα πρεπει να γινουν. γενικα θα πω το αν ειναι υπερβολικα ή οχι ειναι αλλη ιστορια. αυτο ειναι το λιγοτερο με τις ταυτοτητες. 1 hour ago, Charismo said: Κι εγώ που πήγα προ δύο ημερών όλα κύλησαν ομαλά. Με έβγαλαν φωτογραφία στο τμήμα και δεν με ρώτησαν κάτι το ιδιαίτερο. Μου έβαλαν στο δεξί χέρι μια καυτή λαμαρίνα με έναν ανάποδο σταυρό, αλλά δεν κατάλαβα πρακτικά τίποτα, ενώ και η ένεση που ακολούθησε δεν πόνεσε καθόλου. Όλα καλά, γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος δεν καταλαβαίνω, σε 15 λεπτά ήμουν έτοιμος. μα στο χερι και εσυ?εγω το εκανα οπως στην προφητεια.κατω απο τα μαλλια για να μην φαινεται.
Menelaos83 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 16 ώρες πριν, poulinos είπε με 2-3 ραντεβου ολη την ημερα που να υπαρχει ουρα. το ιδιο ειχε γινει σε εφκα που πηγα. To θεμα ειναι οτι οταν εκλεισα το ραντεβου για αυτη την μερα ειχε ελαχιστα διαθεσιμα.
mountains1 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 17 ώρες πριν, poulinos είπε με 2-3 ραντεβου ολη την ημερα που να υπαρχει ουρα. Και πολλα λες.
prototypegr Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Δε μπορώ να καταλάβω πως λέτε για 2-3 ραντεβού την ημέρα, όταν αυτά τα κλείνει ο πολίτης ηλεκτρονικά και δεν μπορεί να παρέμβει ο εκάστοτε υπάλληλος. Άρα είτε δεν κλείνουν οι πολίτες ραντεβού και άρα δεν μπορείτε να γκρινιάζετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, είτε ενώ κλείνουν, δεν προσέρχονται άρα θα πρέπει να γκρινιάζετε για τους συμπολίτες σας. Διαλέξτε και πάρτε. Εκτός αν πιστεύετε ότι μπαίνει ο κάθε υπάλληλος στο gov και αρχίζει και κλείνει ψεύτικα ραντεβού!
Charismo Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 3 minutes ago, prototypegr said: Δε μπορώ να καταλάβω πως λέτε για 2-3 ραντεβού την ημέρα, όταν αυτά τα κλείνει ο πολίτης ηλεκτρονικά και δεν μπορεί να παρέμβει ο εκάστοτε υπάλληλος. Άρα είτε δεν κλείνουν οι πολίτες ραντεβού και άρα δεν μπορείτε να γκρινιάζετε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού, είτε ενώ κλείνουν, δεν προσέρχονται άρα θα πρέπει να γκρινιάζετε για τους συμπολίτες σας. Διαλέξτε και πάρτε. Εκτός αν πιστεύετε ότι μπαίνει ο κάθε υπάλληλος στο gov και αρχίζει και κλείνει ψεύτικα ραντεβού! Δεν μπορεί να εμφανίζει διαθεσιμότητα σε κάποια τμήματα μόνο 2-3 φορές την ημέρα και όχι καθόλη τη διάρκεια της; Δεν ξέρω καθόλου πώς λειτουργεί το σύστημα τους.
prototypegr Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Δεν μπορεί να εμφανίζει διαθεσιμότητα σε κάποια τμήματα μόνο 2-3 φορές την ημέρα και όχι καθόλη τη διάρκεια της; Δεν ξέρω καθόλου πώς λειτουργεί το σύστημα τους. Όχι, αυτό που λες δεν γίνεται. Η διαθεσιμότητα εμφανίζεται όλη την ημέρα και αλλάζει αναλόγως τα ραντεβού που κλείνονται ή ακυρώνονται. Η κάθε υπηρεσία στο μόνο που μπορεί να παρέμβει, είναι να δηλώσει τοπικές αργίες και να αποκλείσει συγκεκριμένες ημέρες από ραντεβού. Αλλά δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα όλη την ημέρα κι όχι κάποιες ώρες.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Κοιτάω για Τρίπολη.Το πρώτο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή (10:16πμ 22-08-2025) είναι στις 12-11-2025 .Δυόμιση μήνες μετά. Και μάλλον επειδή ειναι πολύ αργά δεν δίνει διαθεσιμότητα μετά τις 20-11-2025 Με βλέπω να τρέχω Τρόπαια ή Μεγαλόπολη που έχουν ακόμα και για σήμερα.
prototypegr Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κοιτάω για Τρίπολη.Το πρώτο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή (10:16πμ 22-08-2025) είναι στις 12-11-2025 .Δυόμιση μήνες μετά. Και μάλλον επειδή ειναι πολύ αργά δεν δίνει διαθεσιμότητα μετά τις 20-11-2025 Με βλέπω να τρέχω Τρόπαια ή Μεγαλόπολη που έχουν ακόμα και για σήμερα. Δε θυμάμαι ακριβώς, κάθε πότε ανοίγουν οι νέες ημερομηνίες για ραντεβού. Μπορείς να κλείσεις για άλλο μέρος, αλλά παράλληλα να ελέγχεις μήπως είσαι τυχερός και ακυρωθεί κανένα στο μέρος σου και το αλλάξεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, prototypegr είπε Δε θυμάμαι ακριβώς, κάθε πότε ανοίγουν οι νέες ημερομηνίες για ραντεβού. Μπορείς να κλείσεις για άλλο μέρος, αλλά παράλληλα να ελέγχεις μήπως είσαι τυχερός και ακυρωθεί κανένα στο μέρος σου και το αλλάξεις. Το ψάχνω για όταν κατέβω Ελλάδα.Δεν ξέρω γιατί της Τρίπολης είναι τόσο αργά. Tρόπαια έχει και για χθες!!!!
prototypegr Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ψάχνω για όταν κατέβω Ελλάδα.Δεν ξέρω γιατί της Τρίπολης είναι τόσο αργά. Tρόπαια έχει και για χθες!!!! Λογικό, οι μεγάλες πόλεις και τώρα και οι τουριστικές, έχουν την μεγαλύτερη κίνηση. Πολλοί κοιτάνε μόνο αυτές και παραδίπλα έχει ανοιχτά ραντεβού κάθε μέρα όλη μέρα.
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, prototypegr είπε Δε θυμάμαι ακριβώς, κάθε πότε ανοίγουν οι νέες ημερομηνίες για ραντεβού. Αν θυμάμαι καλά όταν τα έβλεπα, μπορείς να κλείσεις μέχρι 3 μήνες μπροστά. 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν μπορεί να εμφανίζει διαθεσιμότητα σε κάποια τμήματα μόνο 2-3 φορές την ημέρα και όχι καθόλη τη διάρκεια της; Το σύστημα δείχνει την διαθεσιμότητα ανάλογα με το πόσα ραντεβού έχουν κλειστεί. Δεν μπορούν οι υπάλληλοι να κλείσουν πολλά ραντεβού για να είναι χαλαροί γιατί πρέπει να κλειστεί μέσω gov με ΑΦΜ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δεσμεύσουν κάποια λίγα ραντεβού για έκτακτες περιπτώσεις. Δεν είναι όμως και τόσο πολλά ώστε να δεσμεύσουν όλη τη μέρα. 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ψάχνω για όταν κατέβω Ελλάδα.Δεν ξέρω γιατί της Τρίπολης είναι τόσο αργά. Tρόπαια έχει και για χθες!!!! Είναι δύσκολη περίοδος το καλοκαίρι. Έρχονται πολλοί μετανάστες και θέλουν να βγάλουν νέα ταυτότητα και τα κλείνουν από τον Μάιο επειδή ξέρουν από πριν πότε ακριβώς θα έρθουν Ελλάδα. Και επειδή μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού όπου θέλει πλέον και όχι μόνο στην περιοχή που μένει, γίνεται ένας μικρός χαμός γιατί οι ξένοι προτιμούν τις μεγάλες πόλεις. Και σε μας που μέχρι τον Ιούνιο έκλεινες ραντεβού για την επόμενη μέρα τώρα έχει τα πάντα κλειστά μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ευτυχώς τα περιφερειακά τμήματα είναι άδεια από ραντεβού και βολεύονται οι κάτοικοι της περιοχής αν βιάζονται. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα