dtk-386 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου o ΠΑ θα είναι ο αριθμός αναγνώρισης σου με το κράτος ούτε ΑΜΚΑ ούτε ΑΦΜ ούτε τίποτα. αυτή την εβδομάδα αξιώθηκα να βρω ραντεβού και θα πάω κι εγώ για την δική μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, dsi44 είπε αφου ειχαμε παντα ΠΑ και δεν ηταν αλλος απο το αφμ και ο ΑΜΚΑ έτσι ήταν . Αντε βγάλε άκρη. 2
thant Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Αύριο η μάνα μου θα πάει για ταυτότητα. Πρέπει μετά να κάνει άμεση επικαιροποίηση στην τράπεζα λόγω σύνταξης;
ringboy Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, thant είπε Αύριο η μάνα μου θα πάει για ταυτότητα. Πρέπει μετά να κάνει άμεση επικαιροποίηση στην τράπεζα λόγω σύνταξης; Δεν νομιζω να χρειαζεται. Απο οτι ειδα αλλαξε μετα απο καποιες μερες αυτοματα σε εφκα και Gov και μετα απο αρκετες μερες αλλαξε και στην τραπεζα αυτοματα μετα απο επικαιροποιηση της ιδιας την τραπεζας. Η συνταξη δεν φαινεται να επηρεαζεται. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από ringboy 1
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, thant είπε Αύριο η μάνα μου θα πάει για ταυτότητα. Πρέπει μετά να κάνει άμεση επικαιροποίηση στην τράπεζα λόγω σύνταξης; Εγώ στον πατέρα μου που την άλλαξα δεν έκανα τίποτα. Ενημερώθηκε αυτόματα. Έλεγξε βέβαια μετά από λίγες μέρες να δεις αν είναι οκ για να είσαι σίγουρος. 1
Grim Ripper Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 ώρες πριν, ringboy είπε Δεν νομιζω να χρειαζεται. Απο οτι ειδα αλλαξε μετα απο καποιες μερες αυτοματα σε εφκα και Gov και μετα απο αρκετες μερες αλλαξε και στην τραπεζα αυτοματα μετα απο επικαιροποιηση της ιδιας την τραπεζας. Η συνταξη δεν φαινεται να επηρεαζεται. Πού βλέπεις την ταυτότητα σε εφκα; Δεν την έχω βρει και δεν φαίνεται να μου δίνει δυνατότητα για επικαιροποίηση μέσω gov.
ringboy Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Πού βλέπεις την ταυτότητα σε εφκα; Δεν την έχω βρει και δεν φαίνεται να μου δίνει δυνατότητα για επικαιροποίηση μέσω gov. Οντως δεν βρηκα ταυτοτητα. Βρηκα ομως την αλλαγη που εγινε στην ορθογραφια του πατρωνυμου που ειχε ενα λαθος στη παλια ταυτοτητα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από ringboy 1
phanispal Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Οπότε τι χρειάζεται σίγουρα να ενημερώσεις όταν βγάλεις νέα ταυτότητα;
ringboy Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, phanispal είπε Οπότε τι χρειάζεται σίγουρα να ενημερώσεις όταν βγάλεις νέα ταυτότητα; Ε τωρα φαντασου οτι εχει ενημερωθει αυτοματα μεχρι και η τραπεζα. Αλλα επειδη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος καλυτερα μετα απο καποιο διαστημα να το επιβεβαιωσεις. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από ringboy
telis Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Στο μεταξύ ψάχνω για ραντεβού σε οποιοδήποτε τμήμα στον κεντρικό τομέα Αθηνών και δεν υπάρχει κανένα! Τι φάση ρε, πως θα την αλλάξω την ρημάδα χωρίς να κάνω ταρζανιές ότι την έχασα ή μου την έκλεψαν;
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, telis είπε Στο μεταξύ ψάχνω για ραντεβού σε οποιοδήποτε τμήμα στον κεντρικό τομέα Αθηνών και δεν υπάρχει κανένα! Τι φάση ρε, πως θα την αλλάξω την ρημάδα χωρίς να κάνω ταρζανιές ότι την έχασα ή μου την έκλεψαν; Μπορείς να πας όπου θέλεις πλέον να εκδόσεις ταυτότητα.
telis Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Μόλις τώρα, micos000 είπε Μπορείς να πας όπου θέλεις πλέον να εκδόσεις ταυτότητα. Στην Αττική δεν βλέπω ραντεβού γενικά. Που να πάω; επαρχία ; να πληρώνω βενζίνη και διόδια;
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Ναι, είναι ένα θέμα κι αυτό. Μπαίνε κάθε μέρα πρωί-πρωί μήπως σου δώσει μετά από κανά τρίμηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα