ant_ Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Υποτιθεται οτι οι παλιες ταυτοτητες σταματανε να ισχουνε σε λιγοτερο απο 1 χρονο απο τωρα (Αρχες Αυγουστου 2026) Τελευταιες αναφορες αρχες καλοκαιριου λεγανε οτι εχουνε εκδωθει 1.7 εκατομμυρια Λογικα το νουμερο θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 εκατομμυρια Πως θα γίνει ολο αυτο μεχρι τοτε? Η θα παιξουν με παρατασεις οπως εγινε με τον προσωπικο αριθμο Αν και ειναι ευρωπαικος κανονισμος οποτε δεν ξέρω αν τους παιρνει
BLiTzER Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 7 ώρες πριν, ant_ είπε Αν και ειναι ευρωπαικος κανονισμος οποτε δεν ξέρω αν τους παιρνει Ναι, το πρώτο πρόστιμο θα είναι που πληρώνουμε επειδή είμαστε Ευρώπη μόνο γεωγραφικά. 1
cpavlidi Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 7 ώρες πριν, ant_ είπε Υποτιθεται οτι οι παλιες ταυτοτητες σταματανε να ισχουνε σε λιγοτερο απο 1 χρονο απο τωρα (Αρχες Αυγουστου 2026) Τελευταιες αναφορες αρχες καλοκαιριου λεγανε οτι εχουνε εκδωθει 1.7 εκατομμυρια Λογικα το νουμερο θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 εκατομμυρια Πως θα γίνει ολο αυτο μεχρι τοτε? Η θα παιξουν με παρατασεις οπως εγινε με τον προσωπικο αριθμο Αν και ειναι ευρωπαικος κανονισμος οποτε δεν ξέρω αν τους παιρνει ΦΕΚ; Πώς υποτίθεται; Το είδες κάπου επίσημα;
Costpap Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ήδη έχει βγει ΦΕΚ το οποίο επεκτείνει την ισχύ των παλαίων ταυτοτήτων με λατινικούς χαρακτήρες αποκλειστικά και μόνο μέσω gov.gr wallet μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2027. Νομίζω είχε υποθεί και σε αυτό το thread κιόλας πριν από μερικές σελίδες. Εμένα η απορία μου είναι πως γίνεται να μην ισχύει το έντυπο ταυτοποιητικό έγγραφο, αλλά να ισχύει ένα ψηφιακό αντίγραφο του που έχει εκδοθεί με βάση το έντυπο; Φαντάζομαι ότι αυτό από μόνο του θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα από τον Αύγουστο του 2026 και μετά, όπου θα πάψει η ισχύς των έντυπων άλλα όχι των ψηφιακών αντιγράφων.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 45 λεπτά πριν, Costpap είπε Ήδη έχει βγει ΦΕΚ το οποίο επεκτείνει την ισχύ των παλαίων ταυτοτήτων με λατινικούς χαρακτήρες αποκλειστικά και μόνο μέσω gov.gr wallet μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2027. Νομίζω είχε υποθεί και σε αυτό το thread κιόλας πριν από μερικές σελίδες. Εμένα η απορία μου είναι πως γίνεται να μην ισχύει το έντυπο ταυτοποιητικό έγγραφο, αλλά να ισχύει ένα ψηφιακό αντίγραφο του που έχει εκδοθεί με βάση το έντυπο; Φαντάζομαι ότι αυτό από μόνο του θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα από τον Αύγουστο του 2026 και μετά, όπου θα πάψει η ισχύς των έντυπων άλλα όχι των ψηφιακών αντιγράφων. δεν ξεχωρίζει το ηλεκτρονικό απο το εντυπο ήτοι έως την 25-9-2027, γίνονται δεκτά ως κατάλληλα έγγραφα ταυτοποίησης, κατά την κρίση του ΠΥΕ και ύστερα από τη διενέργεια ανάλυσης κινδύνου, το ισχύον αστυνομικό δελτίο ταυτότητας, στο οποίο το ονοματεπώνυμο αναγράφεται και με λατινικούς χαρακτήρες, https://www.odigostoupoliti.eu/paratasi-ischyos-tou-palaiou-deltiou-astynomikis-taftotitas/
halvas69 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Για τα πρώτα 3 ψήφια-νούμερα που κουβεντιάζατε παραπάνω, μου έδωσε τελικά τα ΑΑΑ. Αφού βέβαια απέτυχα στους παρακάτω συνδιασμούς (με σειρα προτεραιότητας) 666, 007, M16, Α10, ΕΡΤ 😊
micos000 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, halvas69 είπε [...] απέτυχα στους παρακάτω συνδιασμούς (με σειρα προτεραιότητας) 666, 007, M16, Α10, ΕΡΤ 😊 Το πρώτο το έδωσε στις 6/6 στις 6 το πρωί, το 2ο και το 3ο είναι "μυστικά", ενώ το ΕΡΤ το έδινε μόνο στους υπάλληλους της ...ΕΡΤ Έπρεπε να δοκίμαζες και το ΙΡΑ, αυτό μπορεί να στο έδινα αλλά θα σε στάμπαρε στο σύστημα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από micos000 1
ant_ Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 ώρες πριν, cpavlidi είπε ΦΕΚ; Πώς υποτίθεται; Το είδες κάπου επίσημα; Eυρωπαικος κανονισμος ειναι δεν χρειαζεται να βγει Φεκ απο καθε χωρα ξεχωριστα για να ισχυσει Βεβαια δεν τον εχω διαβασει τον κανονισμο αλλα παντου αυτο λενε https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32019R1157 (Ο κανονισμος) Λετε να μας σκαμαρανε και να πηγαινουμε χωρις λογο? Καποιος θα λεγε κατι αν δεν ισχυε
The_Judas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 ώρες πριν, BLiTzER είπε Ναι, το πρώτο πρόστιμο θα είναι που πληρώνουμε επειδή είμαστε Ευρώπη μόνο γεωγραφικά. Νομίζω ότι απλά όσοι έχουν παλιά ταυτότητα πλέον δεν θα μπορούν να βγουν σε καμία χώρα της Ε.Ε. Τι πρόστιμο να μας βάλουν από την Ε.Ε; επειδή δεν έβγαλαν ταυτότητα κάποιοι πολίτες..δεν νομίζω ότι στέκει αυτό. Αλλωστε η ευρωπαική οδηγία ήδη εφαρμόζεται. Όσον αφορά την Ελλάδα, είναι θέμα της εκάστοτε κυβέρνησης αν θα μπλοκάρει τους πολίτες που δεν έχουν ταυτότητα από συναλλαγές κλπ.
cpavlidi Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 λεπτά πριν, ant_ είπε Eυρωπαικος κανονισμος ειναι δεν χρειαζεται να βγει Φεκ απο καθε χωρα ξεχωριστα για να ισχυσει Βεβαια δεν τον εχω διαβασει τον κανονισμο αλλα παντου αυτο λενε https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32019R1157 (Ο κανονισμος) Λετε να μας σκαμαρανε και να πηγαινουμε χωρις λογο? Καποιος θα λεγε κατι αν δεν ισχυε Κανένας ευρωπαικος κανονισμος δεν υπερισχυει του εθνικου δικαιου, δες πχ φορολόγηση αυτοκινητων
dtk-386 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Πήγα κι εγώ σήμερα. Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμη; Διαβάζω έως 7 εργάσιμες.
phanispal Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Στο ΑΤ της περιοχής μου μέχρι το Μάρτη του 2026 δε βγάζει διαθέσιμα ραντεβού. Επειδή δουλεύουμε καθημερινές και δεν είναι εύκολο να παίρνουμε άδειες, μπορεί να γίνει ΟΛΗ η διαδικασία μία κι έξω απευθείας στο ΑΤ;
dtk-386 Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά 49 λεπτά πριν, phanispal είπε Στο ΑΤ της περιοχής μου μέχρι το Μάρτη του 2026 δε βγάζει διαθέσιμα ραντεβού. Επειδή δουλεύουμε καθημερινές και δεν είναι εύκολο να παίρνουμε άδειες, μπορεί να γίνει ΟΛΗ η διαδικασία μία κι έξω απευθείας στο ΑΤ; Ναι σε 10 λεπτά έχεις τελειώσει.
phanispal Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Δημοσ. πριν από 25 λεπτά Εννοώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα από πριν, ούτε παράβολα ούτε φωτογραφίες ούτε δικαιολογητικά.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Εννοώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα από πριν, ούτε παράβολα ούτε φωτογραφίες ούτε δικαιολογητικά. Δεν χρειάζεσαι δικαιολογητικά και φωτό,τα βγάζουν εκεί.Παράβολα αγοράζεις e paravolo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα