nikx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Oπως ειχα γραψει στην περσινη προσφορα χιουμοριστικα για τα λεφτα αυτα έπρεπε να στεγνώνει ρούχα και να πετάει χαρταετους όχι να δροσίζει. Κατα τα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατος τα κανει ολα αυτα που περιγραφει απροβληματιστα και σιγουρα πολυ καλυτερος απο αυτους του 20αρικου.
Doubt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, safridia είπε Μονο εμενα μου φαινονται παρα πολλα λεφτα για τον ανεμηστηρα του θεματος; Εγώ έχω budget 20-25 € Spoiler κυριολεκτικά έχω ανεμιστήρα μάρκας budget από το praktiker, επιτραπέζιο των 20€
doom26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Belial είπε Καλημέρα, όποιος ενδιαφέρεται για τον xiaomi fan pro 2 τον αγόρασα από εδώ https://www.phonegallerystore.gr/shop/small-home-appliances/smart-home/eksupnoi-aisthitires/ανεμιστήρας-xiaomi-mi-smart-standing-fan-2-pro-white-bhr5856eu/ 89€. Επικοινωνήστε για διαθεσιμότητα. Μόνο από Αθήνα γιατί δεν κάνουν αποστολή. Πρέπει να τον παραλάβεις από το κατάστημα. Καλή τιμή για τον Pro αλλά κρίμα να μην κάνουν αποστολή. Ψάχνει γνωστός μου τον Pro αφού τον είδε από εμένα αλλά είμαστε επαρχία.
Euromaster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 ξερει καποιος ποσο περιπου ειναι η συσκευασια (κουτα) του pro γιατι θεω να τον παραλαβω απο μαγαζι με μηχανακι?
Belial Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Euromaster είπε ξερει καποιος ποσο περιπου ειναι η συσκευασια (κουτα) του pro γιατι θεω να τον παραλαβω απο μαγαζι με μηχανακι? 56x36x17 1
Euromaster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 αψογος σε ευχαριστω πολυ.. στα 89€ μπορει να ειναι κατι υποπτο? Γιατι δεν εχεις φτασει ποτε τοσο χαμηλα ο pro, σωστα?
panmanr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια βοήθεια. Σύνδεσα το τηλέφωνο στο wi fi της συσκευής και ή στο 100% μου λέει ή πως "η σύνδεση στο δίκτυο έληξε" και να το πάω πιο κοντά ή πως δεν μπορεί να στειλει μηνυμα. Το έχω δίπλα στο ρούτερ μαζί με το τηλέφωνο. P.s Τον πήρα 79 ευρώ από skroutz και μετά είδα το topic 😛 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από panmanr
Kag1ante Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, panmanr είπε Μια βοήθεια. Σύνδεσα το τηλέφωνο στο wi fi της συσκευής και ή στο 100% μου λέει να το πάω πιο κοντά ή πως δεν μπορεί να στειλει μηνυμα. P.s Τον πήρα 79 ευρώ από skroutz και μετά είδα το topic 😛 Δοκιμασε να τον κανεις ρεσετ (κρατας ταυτοχρονα το power button & το speed button για 7 δευτερολεπτα μεχρι να αναβοσβηνει πορτοκαλι η ενδειξη του wifi) 1
PaNtErAz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Euromaster είπε αψογος σε ευχαριστω πολυ.. στα 89€ μπορει να ειναι κατι υποπτο? Γιατι δεν εχεις φτασει ποτε τοσο χαμηλα ο pro, σωστα? To μόνο ύποπτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αν πάει κάτι στραβά δεν θα σε καλύψουν με εγγύηση. Επίσης με κάθε επιφύλαξη, το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν σε Skroutz-Bestprice αλλά το βγάλανε/βγήκε οπότε κάτι δεν μου κάθετε καλά. Νομίζω είναι και διαφορετικό από το Phonegallery που υπήρχε παλαιότερα. Γενικά κλείνουν και αλλάζουν ΑΦΜ και δεν ξέρεις τι γίνεται. Επίσης ήταν Phonegallery.gr και έγινε Phonegallerystore.gr ... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από PaNtErAz 1
panmanr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Kag1ante said: Δοκιμασε να τον κανεις ρεσετ (κρατας ταυτοχρονα το power button & το speed button για 7 δευτερολεπτα μεχρι να αναβοσβηνει πορτοκαλι η ενδειξη του wifi) Ευχαριστώ, το έκανα. Σε 2 δεύτερα κάνει το beep και αναβοσβήνει, το κράτησα και παραπάνω αλλά δεν. Πρόσεξα πως ενώ μετράει ποσοστιαία την σύνδεση, το κινητό αποσυνδέεται από ττον ανεμιστήρα και ξανασυνδέεται στο ρουτερ. Όταν προσπαθώ να ξανασυνδεθώ on the fly, παίρνω αυτό το μήνυμα.
sdikr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 19 minutes ago, panmanr said: Ευχαριστώ, το έκανα. Σε 2 δεύτερα κάνει το beep και αναβοσβήνει, το κράτησα και παραπάνω αλλά δεν. Πρόσεξα πως ενώ μετράει ποσοστιαία την σύνδεση, το κινητό αποσυνδέεται από ττον ανεμιστήρα και ξανασυνδέεται στο ρουτερ. Όταν προσπαθώ να ξανασυνδεθώ on the fly, παίρνω αυτό το μήνυμα. Για να τον συνδέσεις πρέπει να το κάνεις με την εφαρμογη Mi home, δεν κάνεις σύνδεση στο ασύρματο του
panmanr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 hour ago, sdikr said: Για να τον συνδέσεις πρέπει να το κάνεις με την εφαρμογη Mi home, δεν κάνεις σύνδεση στο ασύρματο του Με την εφαρμογή το κάνω. Απλά μου λέει κάποια στιγμή να συνδέσω το κινητο στο dmaker+fan κτλ.
doom26 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, panmanr είπε Με την εφαρμογή το κάνω. Απλά μου λέει κάποια στιγμή να συνδέσω το κινητο στο dmaker+fan κτλ. Φίλε μου κανε μια επανεκκίνηση το κινητό σου μπορεί και το router. Πάτα τα δύο κουμπιά για να ψάχνει ο ανεμιστηρας δίκτυο και ανοιξε το mihome και θα πρέπει να σου δείξει το δίκτυο που θες να τον συνδέσεις και να βάλεις τον κωδικό. 1
leo066 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, panmanr είπε Με την εφαρμογή το κάνω. Απλά μου λέει κάποια στιγμή να συνδέσω το κινητο στο dmaker+fan κτλ. Κλείσε τα δεδομένα στο κινητό 1
kotsosp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Επίσης εάν έχεις ενεργοποιημένο WPA3 στο WIFI, γύρνα το σε WPA2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα