manosfp Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Καμμία ιδέα για το πως θα τους πω ότι πάω starlink?
Ninjis Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, manosfp είπε Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Καμμία ιδέα για το πως θα τους πω ότι πάω starlink? κάνε αίτημα διακοπής και καλά μήπως φιλοτιμηθούν
manosfp Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να ρισκάρω. Κάποιος που το πέτυχε με αίτημα διακοπής; Επεξ/σία 21 Ιουλίου από manosfp
marklar Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο ωραιος!! τωρα εγινε αυτο?
Titos301 Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο Και απο τη στιγμη που σου εκαναν την αντιπροσφορα την 3η μερα, πως το χειριστηκες με τη vodafone; Αν μπορεις δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες
Ninjis Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Titos301 είπε Και απο τη στιγμη που σου εκαναν την αντιπροσφορα την 3η μερα, πως το χειριστηκες με τη vodafone; Αν μπορεις δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες οταν πήραν απο κοσμοτε καλώ αμέσως από το σταθερό στο 13894 πατώντας το 2 (ακύρωση αιτήματος φορητότητας) καταχωρείται αίτημα ακυρωσης κανονικά έρχεται sms και την επόμενη μέρα καλούν από το 13830 για τον λόγο της ακύρωσης και να δώσουν ακόμα καλύτερη προσφορά. προχωράμε στην ακύρωση και τώρα αναμένω την αποδοχή των νέων συμβολαίων μέσω email . πολυ πιο απλό από ότι περίμενα . ποσο μαλλον να καλέσουν τη 3η μέρα .. φρέσκο παντως το περιστατικό τη προηγούμενη πέμπτη εγινε Επεξ/σία 21 Ιουλίου από Ninjis 1 1
Titos301 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου με καλεσαν τωρα απο το 2106292546 και μου λενε σας δινουμε 100mbps απεριοριστα κινητα+σταθερα στα 28.9€ για 2 χρονια να συνεχισουμε στο ιδιο προγραμμα, της κανω παιρνω και σε 2 καρτοκινητα 10€ καρτα και λεπτα/gb, μου λεει αυτη η προσφορα ειναι παλια δεν ισχυει πλεον, της κανω αλλος παροχος τα προσφερει αυτα στην ιδια τιμη, δηλαδη σαν να μου λετε να φυγω, ειστε στο καλυτερο δικτυο τηλεπικοινωνιων στην ελλαδα μου απανταει μπλα μπλα, δεν δινει κατι καλυτερο με βλεπω για vodafone https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer
manosfp Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Το θέμα είναι ποιος τρέχει τώρα να κάνει φορητοτητες και στα κινητά..
Ninjis Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Titos301 είπε με καλεσαν τωρα απο το 2106292546 και μου λενε σας δινουμε 100mbps απεριοριστα κινητα+σταθερα στα 28.9€ για 2 χρονια να συνεχισουμε στο ιδιο προγραμμα, της κανω παιρνω και σε 2 καρτοκινητα 10€ καρτα και λεπτα/gb, μου λεει αυτη η προσφορα ειναι παλια δεν ισχυει πλεον, της κανω αλλος παροχος τα προσφερει αυτα στην ιδια τιμη, δηλαδη σαν να μου λετε να φυγω, ειστε στο καλυτερο δικτυο τηλεπικοινωνιων στην ελλαδα μου απανταει μπλα μπλα, δεν δινει κατι καλυτερο με βλεπω για vodafone https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer μπούρδες σου λέει κάνε αίτημα φορητότητας σε vf να δεις για ποσο θα σου δώσουν τα 10αρικα . τραγική η πολιτική τους πάντως πραγματικά σαν να σου λένε φύγε Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Ninjis 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου On 26/07/2025 at 00:34, Ninjis said: μπούρδες σου λέει κάνε αίτημα φορητότητας σε vf να δεις για ποσο θα σου δώσουν τα 10αρικα . τραγική η πολιτική τους πάντως πραγματικά σαν να σου λένε φύγε Κάτσε να απλωθεί κι άλλο η ΔΕΗ και θα δεις τι έχει να γίνει... 3
marklar Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 16/7/2025 στις 12:37 ΜΜ, marklar είπε Ειμαι ηδη στην cosmote κλεινω 2 χρονια τωρα, με το παλιο προγραμμα 100 ευρω + 10 ευρω σε καθε καρτοκινητο + 3gb. Τα πηρα ολα 24 μηνες και για τα 2 κινητα. Τωρα θα κλεισω τη γραμμη γτ ειμαι εκτος αθηνων. Για τη μητερα μου που θα κανει φορητότητα εχω γραψει αναλυτικα πιστευω πιο πανω ακομα και τον αριθμο... ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ COSMOTE (ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ): Πάρε τηλέφωνο στο 2103507760 και ζήτησε να σου δώσουν προσφορά για VDSL ή FTTH, είτε με απεριόριστα λεπτά ομιλίας είτε χωρίς, ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει. Ενημέρωσέ τους ότι θα ήθελες να σε καλέσουν πίσω για να σου πουν αναλυτικά τις προσφορές. Όταν σε καλέσουν (συνήθως την ίδια μέρα), πες τους ότι ένας φίλος σου έκανε πρόσφατα σύνδεση και πήρε μια προσφορά: δύο μήνες δωρεάν πάγια, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, κινητά και υπεραστικά, καθώς και 1000 λεπτά το μήνα προς Cosmote καρτοκινητά και 3GB το μήνα για 24 μήνες, με 28,9 ευρώ το μήνα. Ρώτησέ τους αν μπορούν να σου κάνουν κάποια ακόμα καλύτερη προσφορά. Προσοχή: Μην αναφέρεις πουθενά το insomnia.gr ή ότι έμαθες την προσφορά από κάποιο φόρουμ. Πες απλά ότι το έμαθες από φίλο σου. Αν δουλεψει ενημερωσε το forum! αν παρεις κατι καλυτερο γραψε εδω για τον επομενο. Πηρα τηλεφωνο σημερα για να προχορησω το αιτημα. Καταρχην μια διορθωση τα 1000 λεπτα το μηνα ειναι για 2 καρτοκινητα cosmote και ειναι 1000 λεπτα προς ολους και 3gb για 24 μηνες (χωρις να χρειαζεται καρτα ανανεωσεις ανα 2 μηνες). Επισης μου ειπαν κατι που με παραξενεψε πολυ! Σε υποχρεωνουν να κανεις αμεση ενεργοποιηση για να παρεις την προσφορα χωρις δυνατοτητα υποαναχωρησης! Φαινεται παρανομο εχει συμβει σε κανενα αλλο? Καλησπέρα, ξαναπηρα τηλεφωνο, οχι δεν ειναι υποχρεωτικο απαραδεκτη αυτη που το ειπε! Επισης να προσθεσω πηρα δωρεαν ενεργοποιηση (θα μου πιστωθει σε καποιο παγιο μελοντικα) + 120 λεπτα προς διεθνεις αριθμους. Επισης μου εδωσαν ενα Bluetooth Ηχείο JBL Go 4. Οποτε με 28,9 το μηνα και δεσμευση για 24 μηνες πηρα 100 mbps και απεριοριστα σταθερα, κινητα , υπεραστικα και 120 λεπτα κλησεις στο εξωτερικο. Σε 2 καρτοκινητα δωρεαν 1000 λεπτα προς ολους και 3gb καθε μηνα (χωρις να ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση καρτας για τους 24 μηνες). Τελος πηρα 2 δωρεαν τυχαια παγια και ενα Bluetooth Ηχείο JBL Go 4. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από marklar επανακληση και επικοινωνια με διαφορετικο εκπροσωπο 3
papayios Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Μια απο τα ιδια . Φορητοτητα σε cosmote 50αρα vdsl για αρχη με ανοικτο ενδεχομενο να γυρισω σε οπτικη ( 100αρα στα 27,50 η 300αρα στα 29,90 ) , δυο παγια δωρο , επιστροφη κοστους εγκαταστασης , 1000 λεπτα σε δυο καρτοκινητα + 60 ευρω υπολοιπο στο ενα απο τα δυο ( που δεν διαγραφεται ) για πενταψηφια σε γιατρους κλπ . Μου εκανε εντυπωση πως επιμενουν να ερθει τεχνικος να κουμπωσει το ρουτερ ενω τους ειπα πως μονος μου τα εγκαθιστω παντα , εχω fritzbox και δεν σκοπευω να χρησιμοποιησω το speedport . Σημερα με πηρε η nova να μου κανει αντιπροσφορα να μεινω . 50 αρα οπως ειμαι ( ο θεος να την κανει με κλειδωμενο προφιλ στα 37 ) με 6 παγια δωρο και δυο ευρω εκπτωση θα μου βγαινει 16 ευρω το μηνα ενω η 300αρα οπτικη 24.50 ευρω το μηνα . Μαλλον θα προχωρησω σε cosmote για να μην βαζω καρτα στο frog κινητο καθε δυο μηνες ( δεν κανω χρηση με πακετα και το υπολοιπο αν δεν βαλω καρτα διαγραφεται ) .
hountalass Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Θα πω και εγώ την δική μου περίπτωση και κυρίως για το ακατέβατο 28,9 ευρώ για την 100 της Cosmote. Πως την έχουν δει; Ήμουν cosmote με σταθερό 100αρα περίπου 27.5 ευρώ με κάτι εκπτώσεις λόγω ότι είχα και δύο συνδέσεις κινητών με 28 ευρώ και οι δύο. Λήγει το συμβόλαιο ρωτάω σε κατάστημα cosmote μου λέει 28.9 σταθερό για 100αρα και 39 τα κινητά με ίδιες παροχές.... Πάω vodafone δίνουν φθηνότερα κινητά (32) και σταθερό περίπου 27,5 για 100άρα. Ξέροντας ότι τα καταστήματα έχουν ένα ταβάνι παίρνω και τηλεφωνικά όπου και δέχομαι vodafone με 100άρα (3 παγια δώρο) με 19,6 και δύο κινητά με 26. Καλούν για προσφορά από cosmote με στυλ πάρε τώρα να προλάβουμε στο 13894 (για ακύρωση της μεταφοράς), χωρίς να ακούσει τι τιμή δίνει η vodafone και μου προσφέρει με 100αρα 28.9 ακατέβατα και δύο κινητά με 35 μαζί. Και της λέω η voda δίνει καλύτερες τιμές και απαντάει τα κλασσικά περι σήματος και ότι η cosmote είναι πιο σταθερή και μπλα μπλα. Σοβαρά τώρα 2025 για να με πείσει μου λέει αυτά; Καλά είπε κάποιος άντε να απλώσει η ΔΕΗ να μαζευτούν λίγο αυτοί.... 1
Titos301 Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 20 ώρες πριν, hountalass είπε προσφέρει με 100αρα 28.9 ακατέβατα και δύο κινητά με 35 μαζί. Και της δεν καταλαβα 35€ για κινητα και σταθερο εννοεις; και τι εδωσαν για τα κινητα;
hountalass Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Titos301 είπε δεν καταλαβα 35€ για κινητα και σταθερο εννοεις; και τι εδωσαν για τα κινητα; Τα δυο κινητά δίνουνε με 35 ευρώ μαζί απεριόριστα gb - τηλέφωνα και κατι sms ΚΑΙ 28.9 το σταθερό με 100 άρα γραμμή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα