manosfp Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:28 πμ 1 ώρα πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Καμμία ιδέα για το πως θα τους πω ότι πάω starlink?
Ninjis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 πμ 1 ώρα πριν, manosfp είπε Ευχαριστώ πολύ για το feedback. Καμμία ιδέα για το πως θα τους πω ότι πάω starlink? κάνε αίτημα διακοπής και καλά μήπως φιλοτιμηθούν
manosfp Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 πμ (επεξεργασμένο) Δε μπορώ να ρισκάρω. Κάποιος που το πέτυχε με αίτημα διακοπής; Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:07 πμ από manosfp
marklar Δημοσ. Δευτέρα στις 05:27 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:27 μμ 10 ώρες πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο ωραιος!! τωρα εγινε αυτο?
Titos301 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:29 μμ 10 ώρες πριν, Ninjis είπε Εκανα αίτημα φορητότητας από cosmote σε vodafone (ηλεκτρονική υπογραφή συμβολαίων) διότι δεν μου έδιναν καμία προσφορά και στη τρίτη μέρα από την υπογραφή αντιπροσφορά από cosmote vdsl 100 28.9 και για δύο χρόνια 10 ευρώ και 1000 λεπτά στα καρτοκινητά και 2 πάγια δώρο Και απο τη στιγμη που σου εκαναν την αντιπροσφορα την 3η μερα, πως το χειριστηκες με τη vodafone; Αν μπορεις δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες
Ninjis Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:07 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Titos301 είπε Και απο τη στιγμη που σου εκαναν την αντιπροσφορα την 3η μερα, πως το χειριστηκες με τη vodafone; Αν μπορεις δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες οταν πήραν απο κοσμοτε καλώ αμέσως από το σταθερό στο 13894 πατώντας το 2 (ακύρωση αιτήματος φορητότητας) καταχωρείται αίτημα ακυρωσης κανονικά έρχεται sms και την επόμενη μέρα καλούν από το 13830 για τον λόγο της ακύρωσης και να δώσουν ακόμα καλύτερη προσφορά. προχωράμε στην ακύρωση και τώρα αναμένω την αποδοχή των νέων συμβολαίων μέσω email . πολυ πιο απλό από ότι περίμενα . ποσο μαλλον να καλέσουν τη 3η μέρα .. φρέσκο παντως το περιστατικό τη προηγούμενη πέμπτη εγινε Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:08 μμ από Ninjis 1 1
Titos301 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες με καλεσαν τωρα απο το 2106292546 και μου λενε σας δινουμε 100mbps απεριοριστα κινητα+σταθερα στα 28.9€ για 2 χρονια να συνεχισουμε στο ιδιο προγραμμα, της κανω παιρνω και σε 2 καρτοκινητα 10€ καρτα και λεπτα/gb, μου λεει αυτη η προσφορα ειναι παλια δεν ισχυει πλεον, της κανω αλλος παροχος τα προσφερει αυτα στην ιδια τιμη, δηλαδη σαν να μου λετε να φυγω, ειστε στο καλυτερο δικτυο τηλεπικοινωνιων στην ελλαδα μου απανταει μπλα μπλα, δεν δινει κατι καλυτερο με βλεπω για vodafone https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer
manosfp Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το θέμα είναι ποιος τρέχει τώρα να κάνει φορητοτητες και στα κινητά..
Ninjis Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Titos301 είπε με καλεσαν τωρα απο το 2106292546 και μου λενε σας δινουμε 100mbps απεριοριστα κινητα+σταθερα στα 28.9€ για 2 χρονια να συνεχισουμε στο ιδιο προγραμμα, της κανω παιρνω και σε 2 καρτοκινητα 10€ καρτα και λεπτα/gb, μου λεει αυτη η προσφορα ειναι παλια δεν ισχυει πλεον, της κανω αλλος παροχος τα προσφερει αυτα στην ιδια τιμη, δηλαδη σαν να μου λετε να φυγω, ειστε στο καλυτερο δικτυο τηλεπικοινωνιων στην ελλαδα μου απανταει μπλα μπλα, δεν δινει κατι καλυτερο με βλεπω για vodafone https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/fiber-to-the-home-offer μπούρδες σου λέει κάνε αίτημα φορητότητας σε vf να δεις για ποσο θα σου δώσουν τα 10αρικα . τραγική η πολιτική τους πάντως πραγματικά σαν να σου λένε φύγε Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Ninjis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα