Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lebron15 είπε

Πόσο δύσκολο θα ήταν για τη CD Media να οργανώσει ένα hands - on event για το Switch 2 να το δοκιμάσουμε όσοι έχουμε ενδιαφέρον να το πάρουμε και συγχρόνως να μαζευτούν οι γνωστοί youtubers εκεί και να του δώσουν δωρεάν δημοσιότητα;

Το κάνανε σε 3-4 πόλεις στον κόσμο και πήγαν journalists/youtubers. Δεν νομίζω οτι σκοπεύουν να κάνουν κάτι άλλο. Οι υπόλοιποι στα καταστήματα που θα έχουν λογικά demo units.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, lebron15 said:

Πόσο δύσκολο θα ήταν για τη CD Media να οργανώσει ένα hands - on event για το Switch 2 να το δοκιμάσουμε όσοι έχουμε ενδιαφέρον να το πάρουμε και συγχρόνως να μαζευτούν οι γνωστοί youtubers εκεί και να του δώσουν δωρεάν δημοσιότητα;

Απ'όσο καταλαβαίνω τα events αυτά τα διοργάνωσε η ίδια η Nintendo σε χώρες που έχει παρουσία η ίδια.

Η CD Media δεν μπορεί καλά καλά να πουλήσει στην τιμή λιανικής που ορίζει η Nintendo. Όσο η εταιρία απουσιάζει από την Ελλάδα, δεν πρόκειται να δούμε "φως" και ευκολίες στα προϊόντα της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία από το N Today app. Θα υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις η φόρτιση της μπαταρίας να σταματάει γύρω στο 90%. Με αυτό τον τρόπο θα περιορίζεται η αλλοίωση της σε βάθος χρόνου.

Σύμφωνα με μέλος του Reddit το νέο pro controller δεν έχει προβλήματα με το cross pad. Μένει να επαληθευτεί με την κυκλοφορία του συστήματος γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

https://www.videogamer.com/news/nintendo-switch-2-vrr-docked-mode-not-possible-confirmed/

Καλά θα πάει κ αυτό.

Απορώ πως το hype είναι στο θεό όταν το βασικό επιχείρημα της νέας κονσόλας είναι το Chat το 2025.

Μάλλον είμαι η μειοψηφία τι να πω.

Επίσης βγήκαν κ τα σπεκς. On paper δεν βλέπω κάτι συγκλό στο τσιπσετ.

Ειδωμεν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Vagosman said:

https://www.videogamer.com/news/nintendo-switch-2-vrr-docked-mode-not-possible-confirmed/

Καλά θα πάει κ αυτό.

Απορώ πως το hype είναι στο θεό όταν το βασικό επιχείρημα της νέας κονσόλας είναι το Chat το 2025.

Ειδωμεν.

Είμαι και εγώ μαζί σου. Έχω απογοητευτεί με αυτά που έχουν δείξει στον τεχνικό τομέα, ειδικά ως προς τα 3rd parties.

Πριν την ανακοίνωση έλεγα θα το πάρω πρώτη μέρα. Τώρα μάλλον θα περιμένω για καινούριο 3d Μάριο ή νέο Zelda.

Επεξ/σία από skoros
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vagosman είπε

Καλά θα πάει κ αυτό.

Ειδωμεν.

Αν ισχύει ότι δεν μπορεί να έχει VRR λόγω παλιότερης έκδοσης της HDMI port μιλάμε για ανεκδιήγητα πανηλίθιους.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Bourdoulas said:

Αν ισχύει ότι δεν μπορεί να έχει VRR λόγω παλιότερης έκδοσης της HDMI port μιλάμε για ανεκδιήγητα πανηλίθιους.

Παρ'όλα αυτά στο προσφέρουμε στην προνομιακή τιμή των 519€ 🤣spacer.png

Επεξ/σία από nekrik
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Bourdoulas said:

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ηλιθιότητας ή απλά σχεδιάζουν να πλασάρουν νέο dock (με vrr HDMI port) στο μέλλον για να "κουμπώσει" με το αναπόφευκτο oled. Γιατί η Ν σίγουρα θα θέλει να σπρώξει ένα mid-gen refresh κάποια στιγμή...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, D.Luffy said:

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ηλιθιότητας ή απλά σχεδιάζουν να πλασάρουν νέο dock (με vrr HDMI port) στο μέλλον για να "κουμπώσει" με το αναπόφευκτο oled. Γιατί η Ν σίγουρα θα θέλει να σπρώξει ένα mid-gen refresh κάποια στιγμή...

Και έτσι θα στο περάσουν σαν feature και οχι σαν παράλειψη!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Δεν πρόκειται να χωρίσει στα δύο τα κοινό της. Είναι άλλο να αλλάξει την οθόνη και άλλο να προσφέρει σε κάποιους VRR και σε άλλους όχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, Bourdoulas said:

Δεν πρόκειται να χωρίσει στα δύο τα κοινό της. Είναι άλλο να αλλάξει την οθόνη και άλλο να προσφέρει σε κάποιους VRR και σε άλλους όχι.

Γιατί είναι άλλο το να αλλάξει οθόνη και άλλο το να προσφέρει vrr? Υπάρχει κόσμος που θεωρεί πχ την οθόνη oled πολύ πιο σημαντική από το vrr. Στο τέλος πάλι διχασμένο θα είναι το κοινό της με την κυκλοφορία ενός αναβαθμισμένου hardware άσχετα σε ποιον τομέα έγινε αυτή η αναβάθμιση..

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι μελλοντικά θα βγει dock με vrr αλλά το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι απλώς ηλίθιοι. Προφανώς και έπραξαν σκόπιμα με το hdmi port. Είτε από θέμα κόστους είτε όπως είπα για μελλοντικό feature.

Τώρα σε μια εποχή όπου Sony και MS δεν έχουν πρόβλημα να χωρίζουν στα δυο το κοινό τους (Series S και PS5 Pro) δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για την Ν η οποία έτσι και αλλιώς δεν είναι ξένη σε αυτή την ιδέα και το έκανε και αυτή στο παρελθόν πχ με αναβαθμισμένα DS σε επίπεδο performance.

Επεξ/σία από D.Luffy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...