Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Deargr said:

αν δεν επιτρεπεται η παρακατω ερωτηση σε αυτο το φορουμ , ας την σβησει καποιος διαχειριστης 

Τωρα που υπαρχει το Switch 2  , ποιος ο λογος να εχετε καποιοι και το steam deck η καποιο αλλο pc handheld .

Ρωταω για να δω μηπως χωραει στην καθημερινοτητα μου , εχοντας ηδη Xbox Series X , PS5 pro , PS Portal και φυσικα Switch 2 .

Το Software.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Deargr είπε

αν δεν επιτρεπεται η παρακατω ερωτηση σε αυτο το φορουμ , ας την σβησει καποιος διαχειριστης 

Τωρα που υπαρχει το Switch 2  , ποιος ο λογος να εχετε καποιοι και το steam deck η καποιο αλλο pc handheld .

Ρωταω για να δω μηπως χωραει στην καθημερινοτητα μου , εχοντας ηδη Xbox Series X , PS5 pro , PS Portal και φυσικα Switch 2 .

Από την δική μου οπτική, το Switch 2 θα το πάρω 100% για τα first party games και κατά 99% θα είναι στο Dock. Το πρώτο Switch στα χέρια μου ήταν τελείως άβολο και από ότι βλέπω από άποψη μεγέθους και γενικά εργονομίας το 2 δεν φαίνεται να αλλάξει κάτι.

Το Rog Ally μου με βολεύει φουλ στα χέρια και είναι ξεκούραστο, οπότε από άποψη φορητότητας, για οποιοδήποτε Third Party game θα το προτιμήσω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, Deargr said:

Ο λόγος είναι ότι αφενός έχω μια βιβλιοθήκη με 3000 PC games και δεν έχω gaming PC πλέον, αφετέρου χρησιμοποιώ το Deck μου για να steamάρω από τις κονσόλες μου (μόνο έτσι παίζω πλέον).

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Malthador said:

Ο λόγος είναι ότι αφενός έχω μια βιβλιοθήκη με 3000 PC games και δεν έχω gaming PC πλέον, αφετέρου χρησιμοποιώ το Deck μου για να steamάρω από τις κονσόλες μου (μόνο έτσι παίζω πλέον).

Οτι μπορεις να streamαρεις απο τις κονσολες και πλεον υπαρχει και το geforce now ειναι ενας καλος λογος και για εμενα

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Deargr said:

Οτι μπορεις να streamαρεις απο τις κονσολες και πλεον υπαρχει και το geforce now ειναι ενας καλος λογος και για εμενα

Έχω φύγει για τριήμερο εκτός Αθηνών και steamάρω Clair Obscure στο Steam Deck μου από το SeX μου που είναι 200 χλμ μακριά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Malthador said:

Έχω φύγει για τριήμερο εκτός Αθηνών και steamάρω Clair Obscure στο Steam Deck μου από το SeX μου που είναι 200 χλμ μακριά.

Χμμμ με εβαλες σε σκεψεις να παρω το steamdeck και αν μου κανει να δωσω το psportal…👍🏻
Εννοειται οτι το Switch 2 δεν παει πουθενα , οπως και το CFW switch oled😇

Επεξ/σία από Deargr
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει parry με σωστό timing κλπ, δουλεύει σωστά μέσω streaming; Παίζεις remote ή cloud;

Δημοσ.
2 hours ago, Deargr said:

Εγω εχω το rog ally γιατι παιζω cloud αραχτος τα παιχνιδια στο gamepass., συν τα παιχνίδια απο  steam κλπ..επισης ειναι κανονικο πισι με ολες τις λειτουργιες ενος desktop...πολυ μεγαλυτερη γκαμα δηλαδή....

Το mario odyssey πολυ ομορφο , μεγαλη αναβάθμιση..κυριολεκτικα ειναι σαν αλλο παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Μπορείς να κοιτάξεις το θέμα του ψηφιακού σταυρού; Πήγαινε στις ρυθμίσεις, εκεί που τεστάρεις κατά πόσο καλά ανταποκρίνονται τα κουμπιά. Στο pro του NS1 όταν πατούσες γρήγορα και συνεχόμενα αριστερά-δεξιά ή πάνω-κάτω διάβαζε και το διαγώνια. Παρακαλώ τσέκαρε κατά πόσο ισχύει το ίδιο ή ξεπεράστηκε το πρόβλημα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λοιπον αν εκανα σωστα την διαδικασια που αναφερεις,δεν παρατηρησα κατι.Μονο οταν πατουσα υπερβολικα γρηγορα αριστερα-δεξια στο dpad εναλλαξ,καθε τοσο εκανε input και τα πανω-κατω.Βεβαια προσεξε ετσι οπως τα πατουσα τα κουμπια δεν νομιζω οτι ουτε σε καποιο fighting game να το κανει καποιος ετσι.

Οποτε λογικα το εφτιαξαν;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι στο προγραμμα ενα ποσοστο να υπαρχουν ελαττωματικές παρτιδες.Το θεμα ειναι ποσο % ειναι αυτο το ποσοστο.

Παντως η νιντεντο οσο θυμαμαι εβγαζε ποιοτικές κονσολες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...