Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Link13GR said:

Έχεις δει κάποιο μαγαζί ελληνικό να την έχει;Δε βρήκα κάτι.

Ελληνικό θέλεις λόγω αμεσότητας; Εγώ προσωπικά αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από Nintendo Ireland γιατί μου αρέσουν και οι συσκευασίες που χρησιμοποιούν.

Εχουν εσωτερική επένδυση με τον Mario. 😛

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-all-in-one-carrying-case-000000000010015473

Δεν έχει μεταφορικά, αλλά μπορεί να κάνει καμιά εβδομάδα να έρθει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Στο γαλλικο amazon το εχει στα 60 ευρω αλλα με τα εξοδα αποστολης παει στα 68.Oποτε δεν συμφερει και παλι εκτος και αν εχεις amazon prime membership οπου νομιζω ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης (;).

Δωρεαν έξοδα αποστολής μόνο οι Γάλλοι αν έχουν.

Δημοσ.
1 hour ago, sheik said:

Τι εννοείς ; Πώς σχετίζονται τα drifts με αυτό; Δεν παρατήρησα κάτι . Επίσης σε όλα τα Grand Prix πήρα χρυσό στα 150cc και έχω να παίξω Μάριο Καρτ από το 2013. Σε κάποια grand prix ναι ήταν πιο δύσκολο αλλά μετά από 4-5 προσπάθειες το κατάφερα. 

Εκεί που το παιχνίδι είναι πρακτικά unplayable είναι online. Δεν ξέρω με ποια λογική η Νιντεντο έβαλε 24 παίκτες. Γίνεται ο απόλυτος χαμός, ένα τουρλουμπουκι πραγματικό, κάθε έννοια ικανότητας και στρατηγικής πάει περίπατο, είναι ολοκάθαρα τύχη το τι θα τερματίσεις. Να δώσουν επιλογή μαξιμουμ αριθμών παικτών πρέπει θεωρω

Επιμένω σε αυτό που λέω και αμ διαβάσεις στο reddit είναι πολλά τα παράπονα για το ai το οποίο στην ουσία δεν υπάρχει. Απλα ως εκ θαύματος πριν τερματίσεις από πρώτος βρίσκεσαι τέταρτος στην τελευταία στροφή. 

Δημοσ.

It was the biggest console launch of all time, but was Nintendo Switch 2 a success for third-parties?

Τα αποτελέσματα τα ερμηνεύω ως αποτέλεσμα των υψηλών τιμών που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες πωλήσεις παιχνιδιών και παράλληλα η Key Game Card φαίνεται (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) να μην την προτιμούν ιδιαίτερα οι καταναλωτές.

---

Σε άλλο θέμα σχετικά με το ΜΚWorld διαβάζω σχόλια για την μέτρια εκτέλεση του Grand Prix (αναφέρουν ότι προτιμούν την κλασσική εκδοχή με τους τρεις κύκλους που υφίσταται εν μέρη) το οποίο πιστεύω ότι κατέληξε σαν ένα mini knockout mode. Ίσως χρειάζεται και μια μείωση στους 18 παίκτες για το συγκεκριμένο mode. Παράλληλα αναφέρουν πως το open world κομμάτι ουσιαστικά είναι ουσιαστικά αχρείαστο. Γενικώς θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις αλλά αν κρίνω από το παρελθόν η Ν δεν νομίζω ότι θα κάνει τίποτα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sheik είπε

Που μπορούμε να βρούμε pro controller 2 σε "λογική" τιμή, εννοώ χωρίς το ελληνικό καπέλο ρε παιδιά ;

Πουθενά δεν υπάρχει. Είναι εξαντλημένο και κοστίζει ο κούκος αηδόνι. Κάνε υπομονή. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Ελληνικό θέλεις λόγω αμεσότητας; Εγώ προσωπικά αγοράζω σχεδόν αποκλειστικά από Nintendo Ireland γιατί μου αρέσουν και οι συσκευασίες που χρησιμοποιούν.

Εχουν εσωτερική επένδυση με τον Mario. 😛

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-all-in-one-carrying-case-000000000010015473

Δεν έχει μεταφορικά, αλλά μπορεί να κάνει καμιά εβδομάδα να έρθει.

Πολύ όμορφη αλλά ακριβή ρε γαμωτο.Καποια στιγμή μπορεί να την τιμήσω.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mansa2k είπε

It was the biggest console launch of all time, but was Nintendo Switch 2 a success for third-parties?

Τα αποτελέσματα τα ερμηνεύω ως αποτέλεσμα των υψηλών τιμών που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες πωλήσεις παιχνιδιών και παράλληλα η Key Game Card φαίνεται (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) να μην την προτιμούν ιδιαίτερα οι καταναλωτές.

---

Σε άλλο θέμα σχετικά με το ΜΚWorld διαβάζω σχόλια για την μέτρια εκτέλεση του Grand Prix (αναφέρουν ότι προτιμούν την κλασσική εκδοχή με τους τρεις κύκλους που υφίσταται εν μέρη) το οποίο πιστεύω ότι κατέληξε σαν ένα mini knockout mode. Ίσως χρειάζεται και μια μείωση στους 18 παίκτες για το συγκεκριμένο mode. Παράλληλα αναφέρουν πως το open world κομμάτι ουσιαστικά είναι ουσιαστικά αχρείαστο. Γενικώς θα χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις αλλά αν κρίνω από το παρελθόν η Ν δεν νομίζω ότι θα κάνει τίποτα. 

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να προσθεθει αργότερα επιλογή για custom courses. Επίσης οι περισσότεροι που σχολιάζουν έχουν ξεχάσει πως είναι να είσαι παιδί. Η κόρη μου τρελαίνεται να κάνει βόλτα στο open world και υποθέτω το ίδιο κάνουν και τα περισσότερα μικρά παιδιά. Μια χαρά καινούργιο κοινό φτιάχνει

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να προσθεθει αργότερα επιλογή για custom courses.

N και custom courses είναι κάτι που αγνοείται γενικώς τα τελευταία χρόνια. Βέβαια με αυτήν την εταιρία ποτέ δεν ξέρεις...

• Moderators
Δημοσ.

image.jpeg.38b512eabc95e789caa3df8e63f38338.jpeg

Μόλις το συνειδητοποίησα ότι το local Gameshare θα υποστηρίζει και OG NSw consoles. Για κάποιο πολύ αυτονόητο λόγο θεώρησα ότι θα παίζει μόνο με NSw2 στα NSw2 games και στο OG NSw θα έπαιζε μόνο με NSw games.

Δεν το περίμενα.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Malthador said:

image.jpeg.38b512eabc95e789caa3df8e63f38338.jpeg

Μόλις το συνειδητοποίησα ότι το local Gameshare θα υποστηρίζει και OG NSw consoles. Για κάποιο πολύ αυτονόητο λόγο θεώρησα ότι θα παίζει μόνο με NSw2 στα NSw2 games και στο OG NSw θα έπαιζε μόνο με NSw games.

Δεν το περίμενα.

αντίστοιχα εγώ εξεπλάγην ευχάριστα που τα κασετάκια του NSw2 παίζουν και στο NSw1 αν το παιχνίδι υπάρχει και για τις δύο πλατφόρμες πχ BotW και TotK.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Snolly said:

αντίστοιχα εγώ εξεπλάγην ευχάριστα που τα κασετάκια του NSw2 παίζουν και στο NSw1 αν το παιχνίδι υπάρχει και για τις δύο πλατφόρμες πχ BotW και TotK.

Ισχύει αυτό; Μήπως μπερδεύεσαι με τις Switch 1 versions που απλά παίρνουν και upgrade;

Δηλαδή όταν βγει το Pokemon Legends Z-A με τη version του Switch 2 θα μπορείς να παίξεις και στο πρώτο Switch;

Edit: Τώρα που το έψαξα στο site της Nintendo λέει το παρακάτω.

Pokémon Legends: Z-A – Nintendo Switch 2 Edition is playable only on Nintendo Switch 2. If you purchase Pokémon Legends: Z-A for Nintendo Switch, you only need to purchase the upgrade pack to play the Nintendo Switch 2 Edition.

Δημοσ.
16 minutes ago, Charismo said:

Ισχύει αυτό; Μήπως μπερδεύεσαι με τις Switch 1 versions που απλά παίρνουν και upgrade;

Δηλαδή όταν βγει το Pokemon Legends Z-A με τη version του Switch 2 θα μπορείς να παίξεις και στο πρώτο Switch;

Edit: Τώρα που το έψαξα στο site της Nintendo λέει το παρακάτω.

Pokémon Legends: Z-A – Nintendo Switch 2 Edition is playable only on Nintendo Switch 2. If you purchase Pokémon Legends: Z-A for Nintendo Switch, you only need to purchase the upgrade pack to play the Nintendo Switch 2 Edition.

Πρεπει το παιχνιδι να υπαρχει και για το NSw1. Το κασετακι BotW για το NSw2 παιζει και στο NSw1. Το κασετάκι του DK Bonanza προφανώς δεν θα παίζει στο 1 αφου το παιχνιδι δεν υπαρχει για το 1. Αν το Pokemon Z-A ειναι μονο για το 2 τοτε προφανως δεν θα παιζει στο 1.

Δημοσ.
Just now, Snolly said:

Πρεπει το παιχνιδι να υπαρχει και για το NSw1. Το κασετακι BotW για το NSw2 παιζει και στο NSw1. Το κασετάκι του DK Bonanza προφανώς δεν θα παίζει στο 1 αφου το παιχνιδι δεν υπαρχει για το 1. Αν το Pokemon Z-A ειναι μονο για το 2 τοτε προφανως δεν θα παιζει στο 1.

Θα βγει και για το 1 το Pokemon, όπως λέει και παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...