Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι official θήκες μεταφοράς γιατί γιαυτό έγραφα είναι αυτές εδώ οι δύο.

Αυτή εδώ αλλά που βάζεις και το dock μέσα κάτι που δεν με ενδιαφέρει και δείχνει μεγάλη

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-all-in-one-carrying-case-000000000010015473

και αυτή εδώ η απλή αλλά θέλω κάτι να έχει να βάζεις και θηκούλες για τα cartridge και δεν γνωρίζω αυτή κατά πόσο έχει τέτοια

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-carrying-case-and-screen-protector-000000000010015104 

βλέπω και κάτι στο amazon όπως αυτήν εδώ

την tomcot πια λέτε αυτήν εδώ? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chek2fire είπε

και αυτή εδώ η απλή αλλά θέλω κάτι να έχει να βάζεις και θηκούλες για τα cartridge και δεν γνωρίζω αυτή κατά πόσο έχει τέτοια

https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-carrying-case-and-screen-protector-000000000010015104 

Έχει θήκες για cartridge αλλά χωράει μόνο 6 (δες το βίντεο στο 1:10)

Οι άλλες χωράνε 10-12. Επίσης είναι πολύ μαλακή και πατιέται εύκολα. Το μόνο καλό είναι ότι δίνει και ένα screen protector αλλά είναι πλαστικό. Για μένα δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.
On 21/06/2025 at 15:27, nyne said:

Έχουμε βρει κανένα οδηγό μπας και φέρουμε το hdr σε καλά επίπεδα;Δε μιλάω για τον οδηγό με το Κινέζο που απαιτεί να έχουμε και Xbox...

Καινούργιο βίντεο που δεν απαιτεί xbox:

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Έχει αγοράσει κανείς το dockable grip της Skull & Co να μας πει εντυπώσεις;

https://www.amazon.de/-/en/Savage-NeoGrip-Bundle-Nintendo-Switch/dp/B0F48JF77W/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1

Εχω παραλαβει την προηγουμενη βδομαδα το πακετο με την θηκη μεταφορας και τ grip. Πολυ καλο στο χερι και στο dock μπαινει αερα. Τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω(αν και αυτο το βλεπεις κατα την αγορα οποτε δε το λες αρνητικο) ειναι οτι δε σου δινει την δυνατοτητα να αφαιρεσεις τα joycon χωρις να αφαιρεσεις ολο to grip. Απο μενα ειναι με τα 1000 ναι ως αγορα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, vag.patrick said:

Εχω παραλαβει την προηγουμενη βδομαδα το πακετο με την θηκη μεταφορας και τ grip. Πολυ καλο στο χερι και στο dock μπαινει αερα. Τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω(αν και αυτο το βλεπεις κατα την αγορα οποτε δε το λες αρνητικο) ειναι οτι δε σου δινει την δυνατοτητα να αφαιρεσεις τα joycon χωρις να αφαιρεσεις ολο to grip. Απο μενα ειναι με τα 1000 ναι ως αγορα. 

Το είδα πως πρέπει να αφαιρεθεί, αλλά και στο πρώτο Switch τα joycons σπάνια τα έβγαζα.

Στην αφαίρεση παρόλα αυτά είναι εύκολο ή το σκέφτεσαι δυο φορές πριν το βγάλεις;

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.
1 hour ago, Basilisc said:

Έπρεπε να πουν ξεχάσαμε να αγοράσουμε το welcome tour 🤪

bU3duGp.jpeg.8db770656ab68e38d68c0c0bc0b0c992.jpeg

Η dbrand είναι μια εταιρεία που έχει μοιράσει εκατομμύρια σε youtubers και sites για την προώθηση των προιόντων της.

Γενικά την εκτιμώ ως εταιρεία, τα προιόντα της είναι ποιοτικά και ο "χαβαλέ" τρόπος προώθησης μου αρέσει, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φάει το πρώτο της χαστούκι και μάλιστα σε ένα προιόν όπως το NS2 με μαγάλο hype. Η ανακοίνωση μπορεί να έχει πολύ ανάλυση και δεν λέει απλά το ¨κρατάτε λάθος" αλλά όπως λένε και πολλοι στο reddit για μια θήκη δεν θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί τόσος πανικός.

Τώρα καλείται να το διαχειριστεί όπως μπορεί, τουλάχιστον δεν θα έχει να αντιμετωπίσει youtubers και site που έχει πληρώσει αδρά. Φαντάζομαι ότι δεν θα κλείσει κιόλας, αλλά ίσως χρειαστεί να μοιράσει μερικά ακόμα εκατομμύρια...

Δημοσ.

πανευκολο ειναι. εχει ενα κλιπ απο πανω με συρομενο διακοπτακι. (δεξια ανοιγει - αριστερα κλειδωνει πανω στο grip)  η κονσολα μπαινει "συρταρωτα" και απο πισω το grip εχει σφουγγαρακια για να μην δημιουργησει γρατζουνιες κατα το βαλε-βγαλε.

Δες και αυτο για να καταλαβεις

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα να συνεχίσω εντυπώσεις ότι όντος θεαματική βελτίωση στο zelda η αναβαθμισμένη έκδοση. Γενικά η κονσολίτσα δείχνει να έχει αρκετές δυνατότητες και δύναμη σε γραφικά.

Φυσικά αγόρασα και το Fast Fusion ήταν και το πρώτο game που είχα αγοράσει στο πρώτο switch και εκεί έχουμε μια μεγάλη αναβάθμιση σε γραφικά και πως τρέχει το game. 

Πολύ καλός και ο ήχος και η οθόνη με πάρα πολύ καλά χρωματα και απεικόνιση. Δεν μου λείπει η oled οθόνη καθόλου. Θέλω να το δω και μέσα σε ήλιο σε εξωτερικό χώρο να δω κατά πόσο μπορείς να παίξεις.

Μου έκανε βέβαια και κάτι μικροπροβληματάκια που είναι bug που θα τα διορθώσουν όπως ότι είχε χάσει το wifi μετά το sleep mode ενώ έχει χαμηλή ταχύτητα download αλλά αυτό μπορεί να είναι λόγο φορτωμένου server της nintendo. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2025 στις 4:01 ΜΜ, xrist0s92 είπε

Επειδή κι εγώ θέλω να αγοράσω το switch 2, τι επιλογές υπάρχουν πιο οικονομικές από την ελληνική αγορά;

Κάποια βοήθεια κανείς; 🥲

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...