Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, billdanos said:

Από τη στιγμή που το είχαν για την προηγούμενη κονσόλα, δε νομίζω πως απαιτεί και τρελή δουλειά για να το προσαρμόσουν! 

Συμφωνώ και μου κάνει εντύπωση που δεν ήταν συμβατό στο release.

Προφανώς αστοχία της Nintendo, η οποία έριξε βαρύτητα σε σημαντικότερα κομμάτια του software της κονσόλας.

Όπως και να έχει μικρό το κακό νομίζω.

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Από τη στιγμή που το είχαν για την προηγούμενη κονσόλα, δε νομίζω πως απαιτεί και τρελή δουλειά για να το προσαρμόσουν! Σύντομα λένε πάντως. Θα βολεύει περισσότερο να το έχεις στην κονσόλα και να ψάχνεις επί τόπου για πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που παίζεις κλπ.

Το πιο πιθανό είναι να μην μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα με το παιχνίδι όπως γίνεται και στο πρώτο Switch, οπότε δεν ξέρω πόσο πρακτικό θα είναι 😝

Επεξ/σία από naruto14
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Το πιο πιθανό είναι να μην μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα με το παιχνίδι όπως γίνεται και στο πρώτο Switch, οπότε δεν ξέρω πόσο πρακτικό θα είναι 😝

Καλά αυτό δεν με απασχολεί και τόσο. 

• Moderators
Δημοσ.

Youtube app και browser θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να τους υποχρεώνει να μπορούν να τρέξουν χωρίς να κλείνεις το game που παίζεις. 

Να θες να δεις walkthrough και να πρέπει να έχεις το κινητό σου από δίπλα, εντελώς κουλό.

• Like 3
Δημοσ.

Σημερα στις 4 θα βγουν τελικα previews απο το donkey kong bananza.Προσωπικα για μενα ουτε reviews δεν χρειαζεται καθως θα ειμαι εκει day one.Απλως ακομα δεν ξερω αν θα το παρω retail ή digital.

Μηπως μαθουμε επιτελους ποιος το εφτιαξε,δηλαδη αν ειναι οντως η epd tokyo.

Δημοσ.
6 minutes ago, dekulinkgr said:

Σημερα στις 4 θα βγουν τελικα previews απο το donkey kong bananza.Προσωπικα για μενα ουτε reviews δεν χρειαζεται καθως θα ειμαι εκει day one.Απλως ακομα δεν ξερω αν θα το παρω retail ή digital.

Μηπως μαθουμε επιτελους ποιος το εφτιαξε,δηλαδη αν ειναι οντως η epd tokyo.

Physical εννοείται εφόσον δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά στην τιμη

• Like 1
Δημοσ.

αν και όντος τα ψηφιακά game είναι ευκολία σε nintendo και μόνο προτιμώ τα physical για πολλούς λόγους όπως για συλλεκτικό συν ότι είναι πολύ πιο εύκολη η αλλαγή game σε cartridge από το να αλλάζεις δίσκους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκαν τα previews του DK bananza και οπως αναμενοταν ειναι εκπληκτικες.Επισης ειχαμε κατα καποιο τροπο επιβεβαιωση οτι ειναι η epd tokyo στην αναπτυξη.Αρα αυτοματα goty material.

Δυο εβδομαδες εμειναν μονο...Αντε να περασουν ομως.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει παραγγειλει κανεις απο dbrand για ελλαδα? σκεφτομαι να παρω την killswitch Nintendo Switch 2 Cases » Killswitch » dbrand ή την Savage Raven by Skull & Co.NeoGrip: An Ergonomic Grip for Nintendo Swi

ποια  θηκη του εχετε φορεσει? ψαχνω κατι που να δινει grip απο κατω στα joycons.

Στις 30/6/2025 στις 1:27 ΜΜ, dimitrissa είπε

Άρα η θήκη είναι αυτή . Με έβαλες σκέψεις μήπως πάρω αυτή να τη δοκιμάσω αφού στο dock είναι άνετη 😌 

IMG_5589.jpeg

και εμενα με ενδιαφερει η συγκεκριμενα αλλα ειδα αυτο στο reddit. 

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.

Μια χαρά πάντως τα έχει σχεδιάσει η Nintendo, με τον να μην υπάρχουν καθόλου NSW2 exclusives, όλοι θα τρέχουν να αγοράζουν ό,τι βγαίνει για να έχουν κάτι να παίξουν!

Δε λέω ότι δε θα αξίζει το DK, αλλά κακά τα ψέματα δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί κάτοχοι NSW2 που δε θα το πάρουν (ενώ αν υπήρχαν άλλες 10 επιλογές μπορεί κάποιοι να μην το έπαιρναν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αποψεις διίστανται στα σχολια στο βιντεο μεταξυ του να βαλεις τζαμακι απο πανω η να το βγαλεις και να βαλεις μονο τζαμακι.

Επεξ/σία από dimlevi
Δημοσ.
2 hours ago, firepc said:

Έχω να παίξω donkey kong 30 χρόνια 

Απο το donkey kong land στο gameboy

To Tropical Freeze ειναι αριστούργημα! Αξίζει με χιλια να το παίξεις. Ο σχεδιασμός των νησιών και κάθε πίστας ειναι φτιαγμένες με απιστευτο μεράκι, ωραίες λεπτομέρειες σε οποια μορφή και αν το παίξεις. Δεν ξέρω ποσες φορές το εχω τερματίσει. Ένα κλασσικό platformer. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...