Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chek2fire είπε

μου ήρθε και μένα το tomtoc φοβερή θήκη για μεταφορά. Ούτε όγκο συν τη προστασία που παρέχει. Πολύ καλή. 

Μένει απόλυτα σταθερή η συσκευή μέσα. Και έχει και το μαξιλαράκι στο πάνω μέρος που το πιέζει για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα! :) 

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται το dpad στο Pro Controller 2 είναι πολύ ευαίσθητο. Όποιος παίζει απαιτητικά παιχνίδια με το dpad, όπως πχ tetris, 2d fightings, platforms, κλπ να το προσέξει. Πχ δείτε και αυτό:

• Sad 1
Δημοσ.

Είναι λίγο μούφα το βίντεο. Εγώ που είμαι αβανταδόρος ξυλάκιας και παίζω Street Fighter απευθείας μπήκα στο Pro controller 2. O σταυρός είναι καλύτερος από το πρώτο αλλά όχι κάτι τραγικό. Τα "λάθη" που εντοπίζονται στο πάτημα έχει να κάνει με την λογική ότι απλά αλλάζεις τρόπο πιασίματος. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μηχανικό σταυρό (όπως οι κατευθύνσεις στα joycon) με δίσκο. 

Ο δίσκος αναγκαστικά θα πιάσει και εντολές φάντασμα ειδικά αν έχεις μάθει σε μηχανικό στήσιμο. Το Pro controller είναι το βασικό μου χειριστήριο για fighting παιχνδίδια. Το pro controller 2 θα πάρει την θέση αυτού όταν γίνει διαθέσιμο και στο PC. Θεωρώ ότι είναι απλά ανώτερο. 

Θα ήθελα να είχαν μηχανικό σταυρό και στο pro controller 2 αλλά δεν το έκαναν. Είναι όμως σκέτη ανακρίβεια το παραπάνω βίντεο. Στάκα μεγάλε. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. 

Ποιες microsd υπάρχουν στην Ελλάδα με 1tb χωρητικότητα που να είναι συμβατές με το switch 2?

Διαβάζω στην nintendo ότι πρέπει να έχουν το σήμα ex , αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες.

https://www.nintendo.com/en-gb/Hardware/Nintendo-Switch-2/Nintendo-Switch-2-MicroSD-Express-cards-2785637.html?srsltid=AfmBOor73esfVh5TlsFmRN_UZxqPbYxrDtHccINZP0pw42LQJ6wLWIIG

Μια γρήγορη microsdxc 1tb Samsung/sandisk pro κλπ δεν κάνει? 

https://www.skroutz.gr/s/53197089/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-1-0TB-Class-10-U3-V30-A2-UHS-I-me-antaptora.html

Επεξ/σία από vadergr
  • Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, vadergr said:

Καλησπερα. 

Ποιες microsd υπάρχουν στην Ελλάδα με 1tb χωρητικότητα που να είναι συμβατές με το switch 2?

Διαβάζω στην nintendo ότι πρέπει να έχουν το σήμα ex , αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες.

https://www.nintendo.com/en-gb/Hardware/Nintendo-Switch-2/Nintendo-Switch-2-MicroSD-Express-cards-2785637.html?srsltid=AfmBOor73esfVh5TlsFmRN_UZxqPbYxrDtHccINZP0pw42LQJ6wLWIIG

https://www.skroutz.gr/s/53197089/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-1-0TB-Class-10-U3-V30-A2-UHS-I-me-antaptora.html

Δεν έχω βρει κάπου 1ΤΒ microSD express, δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Εδώ καλά καλά ούτε 512GB δεν βρίσκεις στο ράφι, έχουν εξαντληθεί.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vadergr είπε

Καλησπερα. 

Έχω πάρει μια 1ΤΒ micro sd express της lexar ,από amazon αμερικής όμως και νομίζω είναι η μοναδική που υπάρχει προς το παρόν. Ελλάδα η μεγαλύτερη που έχω δει είναι μια 512GB της Adata αλλά την έχουν πανάκριβη.

Στοκ για την 1ΤΒ lexar είχε εξαντληθεί από Απρίλιο. Υποτίθεται πριν λίγες μέρες ότι κάνανε restock αλλά εξαφανίστηκαν αμέσως.

H κάρτα πρέπει να έχει το σηματάκι ΕΧ(micro sd express) όντως και θα δεις ότι η κάρτα πρέπει να έχει 800-900MB/s read speeds. Οι άλλες δεν κάνουν.

Θέλει υπομονή δυστυχώς. Από τη στιγμή που υπάρχει τεράστια ζήτηση θα υπάρξει προσφορά.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ σήμερα πάλι το αριστερο joycon μου έβγαλε ένδειξη low battery την στιγμή που το δεξί ήταν ΦΟΥΛ! Με ίδια ταυτόχρονη χρήση. Μάλιστα μόλις λίγα λεπτά μετά αποσυνδέθηκε εν μέσω παιχνιδιού. Έκανα αίτημα στην CD media , να δούμε τι θα μου πούνε. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να έχει τόσο μεγάλη διαφορά και μάλιστα κράτησε 5-6 ώρες παιχνιδιού αντί για τις 20 που διαφημίζεται ότι κρατάει .

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sheik είπε

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ σήμερα πάλι το αριστερο joycon μου έβγαλε ένδειξη low battery την στιγμή που το δεξί ήταν ΦΟΥΛ! Με ίδια ταυτόχρονη χρήση. Μάλιστα μόλις λίγα λεπτά μετά αποσυνδέθηκε εν μέσω παιχνιδιού. Έκανα αίτημα στην CD media , να δούμε τι θα μου πούνε. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικό να έχει τόσο μεγάλη διαφορά και μάλιστα κράτησε 5-6 ώρες παιχνιδιού αντί για τις 20 που διαφημίζεται ότι κρατάει .

εχω μια αισθηση οτι εχω και γω ενα θεμα με joyconn. Το αριστερο εχει μαλλον λιγο drift. 

Ξερεις πως γινεται η διαδικασια αντικαταστασης, το δινεις και μενεις χωρις joyconn μεχρι να το φτιαξουν;

• Super Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, giokostis είπε

εχω μια αισθηση οτι εχω και γω ενα θεμα με joyconn. Το αριστερο εχει μαλλον λιγο drift. 

Ξερεις πως γινεται η διαδικασια αντικαταστασης, το δινεις και μενεις χωρις joyconn μεχρι να το φτιαξουν;

Βλέπεις να έχει κάποια απόκλιση στις ρυθμίσεις μέσα από το καλιμπράρισμα στο μενού του Switch?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Βλέπεις να έχει κάποια απόκλιση στις ρυθμίσεις μέσα από το καλιμπράρισμα στο μενού του Switch?

Βασικα δεν ξερω αν ειναι drift αλλα συχνα οταν το παω αριστερα ή δεξια παει και καπως πανω ή κάτω. Στα παιχνίδια καμιά φορά οδηγεί σε λάθος input. 

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι αλλά δε το χα παρατηρήσει στα joyconns του 1

Επεξ/σία από giokostis
Δημοσ.
3 minutes ago, giokostis said:

Βασικα δεν ξερω αν ειναι drift αλλα συχνα οταν το παω αριστερα ή δεξια παει και καπως πανω ή κάτω. Στα παιχνίδια καμιά φορά οδηγεί σε λάθος input. 

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι αλλά δε το χα παρατηρήσει στα joyconns του 1

Σε τι παιχνίδια σου το κάνει;

Για παράδειγμα στο Mario Kart World έχει προεπιλεγμένο στα settings το Tilt, που είναι πρακτικά gyro και όταν πρωτοέπαιξα πήγαινε από μόνο του προς τα αριστερά ή δεξιά και παραξενεύτηκα. 

Μήπως τελικά δεν είναι drift.

Δημοσ.

Nintendo άσε το oled switch 2 και πιάσε ένα switch mini OLED με οθόνη 7' ή 7.4. Φουλ κλειστό όπως το πρώτο χωρίς να μπαίνει σε dock και το τσίμπησα σαν δεύτερο χτες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...