Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 ώρες πριν, sheik είπε Έχει free shipping? Συνήθως βάζει προσφορές για τα express μεταφορικά στα 5 περίπου ευρώ. 1
vadergr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πηρα σημερα το switch 2 Το ανοιξα, εβαλα τον λογαριασμο και μετά εκανα μεταφορα ολα τα virtual game cards απο το switch 1 στο switch 2. ΔΕΝ εκανα την διαδικασια μεταφοράς λογαριασμου της nintendo (δεν ειχα μαζι μου τον φορτιστή του switch 1 και δεν προχωρουσε η διαδικασια) αλλα δεν καταλαβαινω να υπάρχει προβλημα. Να το κανω reset το switch 1 πριν το πουλήσω η μενει και τιποτε αλλο να (ξανα)κανω? Επεξ/σία 9 Ιουλίου από vadergr 1
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμφανίστηκαν στο ebay micro sd express cards των 1Tb της Lexar για όσους ενδιαφέρονται (αποστολή από Αμερική). Είναι από private sellers και λογικά η τιμή έχει "καπέλο". Εγώ πάντως χτύπησα μία. Για όσους αναρωτιούνται για τιμή, δείτε το παρακάτω screenshot. Επέλεξα να πληρώσω τα import charges μέσω του ebay. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από D.Luffy 1
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 400 δολάρια για τα ανύπαρκτα παιχνίδια του Switch 2 είναι πάρα πολλά. 😅 2 3
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Αν δεν το έχετε παίξει, παίξτε το χτες . Top 5 τόσο του είδους όσο και γενικά στο gaming όσον αφορά το narrative και το writing 1
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 15 hours ago, Bourdoulas said: 400 δολάρια για τα ανύπαρκτα παιχνίδια του Switch 2 είναι πάρα πολλά. 😅 Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Υπάρχει τεράστια ξεραΐλα, ένα μήνα μετά είμαστε και δεν έχουμε άλλο τίτλο πέραν του MKW. Τα 512 τα έχω βάλει προπαραγγελία στο console club για 150 ευρώ, αλλά και πάλι πολλά είναι. Αυτές οι onn του Walmart και οι κάρτες του Gamestop δεν έρχονται Ελλάδα με κάποιο τρόπο, δυστυχώς. 3
CarbonFibre Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Οποίος μπορεί να κάνει υπομονή θα έλεγα να κάνει γιατί έχουν τραβήξει πολύ τις τιμές λόγω έλλειψης. Εμένα μου είχε βγει τελική 191€ η 1TB Lexar και τα 15 ήταν τα μεταφορικά από Αμερική. Απρίλη πέσανε όλοι πάνω και δεν έμεινε λέπι. Για δείτε την 512 της sandisk. Από Αμαζον αγγλίας βγαινει 126,5 τελική αλλά έχει 1-2 μήνες παράδοση. https://www.amazon.co.uk/dp/B0DTQ35NH6?th=1 Και Αμαζον Γαλλίας με 133,72 https://www.amazon.fr/-/en/gp/product/B0DTQ35NH6/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1X6FK5RDHNB96&th=1 Οποίος προλάβει βέβαια γιατί δεν θα μείνουν για πολύ πάνω. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από CarbonFibre
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Πάρτε όσο χώρο μπορείτε. Third party παιχνίδια έχουν όσο και σε ps5. Street Fighter 6 είναι 60+ γιγα π. Χ.
vadergr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 6 hours ago, vadergr said: Πηρα σημερα το switch 2 Το ανοιξα, εβαλα τον λογαριασμο και μετά εκανα μεταφορα ολα τα virtual game cards απο το switch 1 στο switch 2. ΔΕΝ εκανα την διαδικασια μεταφοράς λογαριασμου της nintendo (δεν ειχα μαζι μου τον φορτιστή του switch 1 και δεν προχωρουσε η διαδικασια) αλλα δεν καταλαβαινω να υπάρχει προβλημα. Να το κανω reset το switch 1 πριν το πουλήσω η μενει και τιποτε αλλο να (ξανα)κανω? Μια βοήθεια στον ταλαίπωρο ? 2
dekulinkgr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, vadergr είπε Μια βοήθεια στον ταλαίπωρο ? Οταν εκανες μεταφορα τα virtual game cards απο το switch 1 στο 2 ηθελε να πατησεις επιβεβαιωση για να τα παιξεις ή για να τα κατεβασεις στο switch 2.Kατι τετοιο θυμαμαι.Το εκανες για ολα τα παιχνιδια ;
vadergr Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, dekulinkgr said: Οταν εκανες μεταφορα τα virtual game cards απο το switch 1 στο 2 ηθελε να πατησεις επιβεβαιωση για να τα παιξεις ή για να τα κατεβασεις στο switch 2.Kατι τετοιο θυμαμαι.Το εκανες για ολα τα παιχνιδια ; Ναι, τα έχω μεταφέρει όλα. Αρχικά ήθελε και το switch 1 κοντά του Έκανα και deregister το switch 1. Τι να πω. Όλα κομπλέ μου φαίνονται ΥΓ. Μόνο το YouTube δεν μου ανοίγει. Βγάζει ένα μήνυμα couldn't start the software Επεξ/σία 9 Ιουλίου από vadergr
NickTG Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 14 minutes ago, vadergr said: Μόνο το YouTube δεν μου ανοίγει. Βγάζει ένα μήνυμα couldn't start the software Δεν το υποστηρίζει ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα