Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένωντας το switch 2 οταν γίνει το transfer απο την μια κονσόλα ( switch 1 ) στο 2 το περιεχόμενο μένει και στο 1 δηλαδή μπορώ να χρησιμοποιώ και τα 2 switch ?

Δημοσ.

Η Νιντυ, αν δεν κανω λάθος στα πιθανώς αντικρουόμενα δεδομένα, εχει κανει ενα πολυ σοβαρό ατόπημα με τα Game Key Cards (GKC).

Δίνει σα μονη επιλογή στους publishers κανονικά card με 64Gb χωρητικότητα κόστους 15€ ή ενα κομμάτι πλαστικό πιθανά δωρεάν;

Οπότε οι indie dev εχουν σα μονοδρομο, αν θελουν να βγάλουν και physical, να στραφουν σε GKC. Αλλιως με το καλημέρα είναι εκτός αγοράς.

Ναι η Νιντυ πιθανά το κάνει ωστε το συστημα της να ειναι γρήγορο και συγκρίσιμο με τη ROM της, όμως πετάει έξω μια τεράστια αγορά. Πρέπει να προσφέρει και άλλες επιλογές. Εξου βεβαια κ η μεγαλη αύξηση στο κόστος των παιχνιδιών της. Δεν μπορει το Mario Kart να ειναι ~30γιγ κ το φυσικό του μέσο 64. Πόσο μάλλον σε indie τιτλους της κατηγορίας Mb. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πόσο λέτε να χτυπήσει το DK metacritic ;

10 ώρες πριν, mansa2k είπε

Έχει κάποια σημασία; 

5 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Πιστεύω 90+.

Προφανώς και δεν έχει σημασια για εμας.Αλλωστε μονο στα videogames υπαρχει τοση τρελα με τις βαθμολογιες.

Τωρα ετσι για χαρη της συζητησης θεωρω οτι και εγω θα ειναι 90+,πονταρω καπου εκει 93-94 λογου το οτι ειναι η epd 8 tokyo απο πισω.

11 ώρες πριν, vadergr είπε

Ναι, τα έχω μεταφέρει όλα. 

Αρχικά ήθελε και το switch 1 κοντά του

Έκανα και deregister το switch 1.

Τι να πω. Όλα κομπλέ μου φαίνονται 

ΥΓ. Μόνο το YouTube δεν μου ανοίγει. Βγάζει ένα μήνυμα couldn't start the software 

Λογικα ναι εισαι μια χαρα.Μην σε παρω στο λαιμο μου βεβαια.

2 ώρες πριν, SPANK είπε

Περιμένωντας το switch 2 οταν γίνει το transfer απο την μια κονσόλα ( switch 1 ) στο 2 το περιεχόμενο μένει και στο 1 δηλαδή μπορώ να χρησιμοποιώ και τα 2 switch ?

Αν κανεις transfer το account σου απο το S1 στο S2 ,διαγραφεται τελιεως οτι ειχες στο S1.

Εγω προσωπικα εκανα απλως login το account μου στο S2.Eιναι πιο ταλαιπωρια βεβαια,καθως αν θελω να κατεβασω καποιο digital παιχνιδι μου και  στο S2,πρεπει να ειναι κοντα το S1 για να γινει κατι σαν pair, για να μπορω να το παιξω και στο S2.Προσεξε ομως το ιδιο πρεπει να ξαναγινει αν θες για καποιο λογο να ξαναπαιξεις το ιδιο παιχνιδι παλι στο S1.

Μπορεις δηλαδη το ιδιο παιχνιδι να το παιξεις εναλλαξ στις 2 κονσολες απλως θελει καθε φορα αυτην την επιβεβαιωση.

Πιστευω να μην σε μπερδεψα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς το Metacritic score δεν είναι πανάκεια. Απλά δίνει μια καλή ένδειξη. Έχω απολαύσει παιχνίδια με χαμηλό metacritic και δεν μου έχουν αρέσει παιχνίδια με υψηλό metacritic κάποιες φορές

Προγνωστικά όμως δεν είναι κακό να κάνουμε. Συζήτηση να γίνεται.😁 

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Προφανώς και δεν έχει σημασια για εμας.Αλλωστε μονο στα videogames υπαρχει τοση τρελα με τις βαθμολογιες.

Τωρα ετσι για χαρη της συζητησης θεωρω οτι και εγω θα ειναι 90+,πονταρω καπου εκει 93-94 λογου το οτι ειναι η epd 8 tokyo απο πισω.

Λογικα ναι εισαι μια χαρα.Μην σε παρω στο λαιμο μου βεβαια.

Αν κανεις transfer το account σου απο το S1 στο S2 ,διαγραφεται τελιεως οτι ειχες στο S1.

Εγω προσωπικα εκανα απλως login το account μου στο S2.Eιναι πιο ταλαιπωρια βεβαια,καθως αν θελω να κατεβασω καποιο digital παιχνιδι μου και  στο S2,πρεπει να ειναι κοντα το S1 για να γινει κατι σαν pair, για να μπορω να το παιξω και στο S2.Προσεξε ομως το ιδιο πρεπει να ξαναγινει αν θες για καποιο λογο να ξαναπαιξεις το ιδιο παιχνιδι παλι στο S1.

Μπορεις δηλαδη το ιδιο παιχνιδι να το παιξεις εναλλαξ στις 2 κονσολες απλως θελει καθε φορα αυτην την επιβεβαιωση.

Πιστευω να μην σε μπερδεψα.

Δηλαδή δεν μπορώ να είμαι  συνδεδεμένος με το ίδιο account και στα 2 switch πχ να κατεβάσω το ίδιο παιχνίδι και στα 2 και να διαλέγω από πιο να παίζω κάθε φορά ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, SPANK said:

Δηλαδή δεν μπορώ να είμαι  συνδεδεμένος με το ίδιο account και στα 2 switch πχ να κατεβάσω το ίδιο παιχνίδι και στα 2 και να διαλέγω από πιο να παίζω κάθε φορά ; 

έχει να κάνει με το virtual game card feature που παρουσιάστηκε από το firmware 20.x και μετά. δες λίγο το faq της nintendo και θα το καταλάβεις. Λογικά πρέπει να κάνεις eject το game από τη μία κονσόλα και load στην άλλη. Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και ο διαμοιρασμός του VGC σε άλλα μέλη του family group

https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/virtual-game-cards/?srsltid=AfmBOoriWjWmidI82sphmjZ5HM7xOymBMU17dmtQr5SbD4l0AyFvMuEv

Επεξ/σία από BillT
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Προφανώς και δεν έχει σημασια για εμας.

Αλλωστε μονο στα videogames υπαρχει τοση τρελα με τις βαθμολογιες.

Επειδή η πλειοψηφία του κόσμου δεν δίνει 70,80 και πλέον και 90ευρώ σε ότι νέο παιχνίδι βγαίνει, μια χαρά ενδιαφέρον υπάρχει και σε Nintendo μεριά περι βαθμολογιών.

Εγώ μια χαρά ακόμα και στο Wii U θυμάμαι κόσμο να αναφέρεται σ αυτές στο forum όταν κυκλοφορούσε ένας γνωστός τίτλος. 

Οχι οτι το Donkey Kong έχει να φοβηθεί κάτι με αυτά που έδειξαν και τις ως τώρα εντυπώσεις του κόσμου(θα μου κάνει εντύπωση αν πάρει κάτω από 88-89 μέσο όρο), αλλά λέμε τώρα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Προφανώς το Metacritic score δεν είναι πανάκεια. Απλά δίνει μια καλή ένδειξη. Έχω απολαύσει παιχνίδια με χαμηλό metacritic και δεν μου έχουν αρέσει παιχνίδια με υψηλό metacritic κάποιες φορές

Προγνωστικά όμως δεν είναι κακό να κάνουμε. Συζήτηση να γίνεται.😁 

Οπως τα λες.

Βεβαια οι εταιριες μια χαρα κοιτανε το metacritic.

2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επειδή η πλειοψηφία του κόσμου δεν δίνει 70,80 και πλέον και 90ευρώ, μια χαρά λογικό ενδιαφέρον υπάρχει και σε Nintendo μεριά περι βαθμολογιών.

Και μια χαρά και στο εδώ forum έχουν σημασία αυτές. Εγώ μια χαρά ακόμα και στο Wii U θυμάμαι κόσμο να αναφέρεται σαυτές όταν κυκλοφορούσε ένας γνωστός τίτλος. 

Εννοειται πως παιζει ρολο και η βαθμολογια αλλα δεν ειναι και ο τελικος λογος να αγοραστει ενα παιχνιδι.Φανταζομαι και εσυ να την εχεις πατησει παιρνοντας ενα παιχνιδι με πολυ υψηλες βαθμολογιες (90+) και να απογοητευτηκες.

Μεγαλυτερο ρολο παιζει για μενα αν σου φαινεται ωραιο ή οχι ενα παιχνιδι και ποσο θες να το παιξεις.Υστερα κοιτας τις βαθμολογιες να δεις που κυμαινονται.Για μενα πλεον ετσι οπως βαθμολογουν ,αν ενα παιχνιδι ειναι απο 7 και πανω μια χαρα ειναι.Οποτε θα παω να το αγορασω.

Τωρα βεβαια για τις τιμες των παιχνιδιων ειναι ενα αλλο κριτηριο που δεν ξερω αν το λαμβανουν υποψιν τους  οι reviewers και δεν ξερω αν πρεπει κιολας να επηρεαζει την τελικη βαθμολογια.

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Aρα τελικα σε μπερδεψα 😀😀😛 Ναι μια χαρα μπορεις να το κανεις αυτο..Απλως θελει καθε φορα να κανεις eject απο την μια κονσολα και load στην αλλη οπως αναφερει  παραπανω ο ΒillT.Προφανως αυτο λειτουργει μονο στα παιχνιδια του switch1.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εννοειται πως παιζει ρολο και η βαθμολογια αλλα δεν ειναι και ο τελικος λογος να αγοραστει ενα παιχνιδι.Φανταζομαι και εσυ να την εχεις πατησει παιρνοντας ενα παιχνιδι με πολυ υψηλες βαθμολογιες (90+) και να απογοητευτηκες.

Μεγαλυτερο ρολο παιζει για μενα αν σου φαινεται ωραιο ή οχι ενα παιχνιδι και ποσο θες να το παιξεις.Υστερα κοιτας τις βαθμολογιες να δεις που κυμαινονται.Για μενα πλεον ετσι οπως βαθμολογουν ,αν ενα παιχνιδι ειναι απο 7 και πανω μια χαρα ειναι.Οποτε θα παω να το αγορασω.

Τωρα βεβαια για τις τιμες των παιχνιδιων ειναι ενα αλλο κριτηριο που δεν ξερω αν το λαμβανουν υποψιν τους  οι reviewers και δεν ξερω αν πρεπει κιολας να επηρεαζει την τελικη βαθμολογια.

Η τιμή ανέκαθεν έπαιζε ρόλο στις βαθμολογίες από παλιότερα(που ούτε indie παιχνιδια είχαμε τόσο όπως τώρα), εξού και γιατί βλέπαμε σε single player παιχνίδια να αναφέρεται και το replay value/διάρκεια.

Δεν λέω ότι οι βαθμολογίες παίζουν αποκλειστικό ρόλο στο αν κάποιος θα αγοράσει day one. Σίγουρα όμως παίζουν σημαντικό ρόλο, ειδικά έτσι όπως ανέβηκαν οι τιμές τα τελευταία χρόνια στα πάντα.

Αν για παράδειγμα το Luigis Mansion 3 αντί για 60, ειχε 90ευρώ, πίστεψε με θα βλέπαμε πιο χαμηλές συνολικά βαθμολογίες και αρκετά λιγότερος κόσμος θα το αγόραζε day one και ας του φαινόταν ωραίο, όπως και σε άλλα παιχνίδια του Switch 1(Captain Toad, Yoshi κλπ).

Και αυτό θα φανεί πιο έντονα όταν θα κυκλοφορήσουν περισσότεροι τίτλοι αργότερα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
45 minutes ago, dekulinkgr said:

Aρα τελικα σε μπερδεψα 😀😀😛 Ναι μια χαρα μπορεις να το κανεις αυτο..Απλως θελει καθε φορα να κανεις eject απο την μια κονσολα και load στην αλλη οπως αναφερει  παραπανω ο ΒillT.Προφανως αυτο λειτουργει μονο στα παιχνιδια του switch1.

Και για να το πούμε πιο σωστά, λειτουργεί έτσι στην περίπτωση του @SPANK που έχει switch 1 και switch 2. 

Αν κάποιος είναι Large και έχει δύο switch 2, τότε λειτουργεί σε όλα😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...