Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ (επεξεργασμένο) Ποιο OLED ρε παιδιά, έβλεπα συγκριτικό μεταξύ Switch 1 και 2 στα ίδια παιχνίδια και στο 1 απλά δεν βλέπονται, κάποια ούτε παίζονται λόγω των frame-drops. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2, τα παιχνίδια τρέχουν και δείχνουν σωστά ΜΟΝΟ στο 2. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι κακοφαίνεται να πας από OLED σε LCD αλλά δεν είναι ότι δεν βλέπεται η οθόνη του 2 και τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλύτερα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:50 μμ από Psycho_Warhead
mansa2k Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:42 μμ 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Κρίνεις το παιχνίδι(ειδικά τα ακριβότερα AA και AAA)με βάση τα χρήματα που ζητάει, μια από τα ίδια και τα dlc/expansions αυτών. Δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός και χρυσός κανόνας που να δείχνει ότι οι πωλήσεις και βαθμολογίες συνδέονται. Το μάρκετινγκ έχει ξεκάθαρα τον κύριο λόγο: Marketing influences game revenue three times more than high scores Αν και το παρακάτω δεν μπορώ να ο αποδείξω αλλά μου φαίνεται πως ακόμα και το world of mouth έχει μεγαλύτερο ρόλο ειδικά στα evergreen παιχνίδια της Ν. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Οσο πιο υψηλή βαθμολογία πάρει, τόσο περισσότερο αξίζει τα day one χρήματα του, αλλιώς πάμε στο κλασσικό ''Wait for Sale'' ή ''skip''. Αυτό τώρα πως προκύπτει γενικότερα σαν κανόνας; Υπάρχουν δεδομένα που δείχνουν ότι ισχύει στον μέσο καταναλωτή ή απλά είναι δική σου θεωρία; 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Υποθέτω για κριτική άνευ τιμής, στο τέλος της χρονιάς στα διάφορα βραβεία, ποια παιχνίδια ξεχώρισαν. Και πάλι το Astrobot που πέρυσι προέκυψε ως GotY δεν φάνηκε πουθενά να έχει ξεσκιστεί σε πωλήσεις. 1
nkarafo Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 μμ Ευχαριστώ. 1 hour ago, Link13GR said: https://www.insomnia.gr/forums/topic/776627-nintendo-switch-προσφορές-για-την-κονσόλα-και-τα-games-της/#comments Ευχαριστώ. 1
Link13GR Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 πμ Αν έχεις απορίες,εδώ είμαστε. 1
D.Luffy Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 πμ (επεξεργασμένο) Κατέβηκε εχθές το preload του Bananza (8.6Gb). Άντε μια βδομάδα έμεινε. Μπήκα στον πειρασμό να ξεκινήσω και το TotK... Είπα θα παίξω μόνο τον πρόλογο αλλά τελικά συνεχίζω . Αυτό που με χαλάει πολύ στα δύο τελευταία Zelda είναι ο μηχανισμός του weapon durability. Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι να σε αναγκάσει να παίξεις με πιο δημιουργικούς τρόπους αλλά προσωπικά με κουράζει να πρέπει να στοκάρω συνεχώς όπλα τα οποία σπάνε μετά από λίγα μόλις χτυπήματα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες ενός "τρικ" που μου επέτρεψε να ξεκλειδώσω κατευθείαν το Master Sword το οποίο είναι unbreakable και επιτέλους μπορώ να χαρώ το παιχνίδι έτσι όπως θέλω. Όσοι ενδιαφέρονται καλύτερα να το ψάξουν γρήγορα πριν το patchάρει η Ν... https://gamingreinvented.com/walkthrough/how-to-easily-keep-the-msgnotfound/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:43 πμ από D.Luffy 2
vadergr Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Ποια dockable grip case υπάρχει της προκοπης? Απο Ελλαδα η ευρωπαικα Amazon ιδανικα. Ακομα καλύτερα αν ειναι και αποσπώμενα τα joy cons.
sheik Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:06 μμ 10 ώρες πριν, D.Luffy είπε Κατέβηκε εχθές το preload του Bananza (8.6Gb). Άντε μια βδομάδα έμεινε. Μπήκα στον πειρασμό να ξεκινήσω και το TotK... Είπα θα παίξω μόνο τον πρόλογο αλλά τελικά συνεχίζω . Αυτό που με χαλάει πολύ στα δύο τελευταία Zelda είναι ο μηχανισμός του weapon durability. Καταλαβαίνω ότι ο λόγος είναι να σε αναγκάσει να παίξεις με πιο δημιουργικούς τρόπους αλλά προσωπικά με κουράζει να πρέπει να στοκάρω συνεχώς όπλα τα οποία σπάνε μετά από λίγα μόλις χτυπήματα. Ακολούθησα λοιπόν τις οδηγίες ενός "τρικ" που μου επέτρεψε να ξεκλειδώσω κατευθείαν το Master Sword το οποίο είναι unbreakable και επιτέλους μπορώ να χαρώ το παιχνίδι έτσι όπως θέλω. Όσοι ενδιαφέρονται καλύτερα να το ψάξουν γρήγορα πριν το patchάρει η Ν... https://gamingreinvented.com/walkthrough/how-to-easily-keep-the-msgnotfound/ Γίνεται και στο BoTW αυτό ; Επίσης γιατί το λέει MsgNotFound αντί για Master Sword 😂
D.Luffy Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sheik said: Γίνεται και στο BoTW αυτό ; Επίσης γιατί το λέει MsgNotFound αντί για Master Sword 😂 Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι αλλά έχει πλάκα 😂 Μπορει να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι το «κανονικό» το παίρνεις αργότερα στο παιχνίδι και αναγκαστικά πρέπει να έχει άλλη ονομασία.. ή έτσι λέγεται το συγκεκριμένο στους φακέλους του παιχνιδιού. Αν ξέρει κανένας να μας πει. Για το BotW δεν ξέρω. Πιθανόν να υπάρχει και εκεί άλλο κόλπο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:14 μμ από D.Luffy
Vagosman Δημοσ. Σάββατο στις 12:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:50 μμ Υπάρχει άλλη εταιρεία πέρα από dbrand που εβγαλε Ντοκ στο Ντοκ; Έλυσε κ τα θέματα του Killswitch.
BillT Δημοσ. Σάββατο στις 07:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:48 μμ Ρε τους άτιμους τι σκέφτηκαν για να ξεπλύνουν τη ρετσινιά του launch day...
SabotazNic Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:53 μμ Εν τω μεταξύ με τέτοιο συρραπτικό δεν γίνεται η συγκεκριμένη δουλειά, αλλά τεσπα. Χαλάλι αν το πάρει κάποιος
BillT Δημοσ. Σάββατο στις 07:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:57 μμ 2 minutes ago, SabotazNic said: Εν τω μεταξύ με τέτοιο συρραπτικό δεν γίνεται η συγκεκριμένη δουλειά, αλλά τεσπα. Χαλάλι αν το πάρει κάποιος Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και γω, αλλά είναι για καλό ας φτάσει και στα 500k
tsol46 Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 μμ Στις 10/7/2025 στις 10:31 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Ποιο OLED ρε παιδιά, έβλεπα συγκριτικό μεταξύ Switch 1 και 2 στα ίδια παιχνίδια και στο 1 απλά δεν βλέπονται, κάποια ούτε παίζονται λόγω των frame-drops. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2, τα παιχνίδια τρέχουν και δείχνουν σωστά ΜΟΝΟ στο 2. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι κακοφαίνεται να πας από OLED σε LCD αλλά δεν είναι ότι δεν βλέπεται η οθόνη του 2 και τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλύτερα. Φίλε μου σεβαστή η άποψη σου, άλλα όσο αφορά την οθόνη, το switch 2 οχι μόνο χάνει κατά κράτος από το OLED, άλλα κατά την δική μου άποψη, δεν βλέπεται. Τα παιχνίδια τρέχουν σωστά στο 2 όπως λες, ΔΕΝ δείχνουν σωστά όμως στο 2 όπως πάλι λες. Εχω και τα δυο, βασικά έχω και το switch 1 LCD, και μιας και το επάγγελμα μου αφορά την εικόνα και τις παραμέτρους της, επέτρεψε μου. Η οθόνη του switch 2 είναι μια από τις πιο φθηνές IPS LCD που θα μπορούσε η Nintendo να βάλει στο switch 2. Μιλάμε για μια οθόνη της τάξεως των 20$. Φωτεινότητα 400 nits (σου θυμίζω ότι τα σύγχρονα κινητά παίζουν πάνω από 1000) και contrast κάτω από 1000:1. Aυτό από μόνο του καθιστά το HDR που ανακοινώνει η ίδια η Nindento ανέκδοτο, ξεκάθαρα ανέκδοτο. Να μην αναφερθώ καν στο response time που στην περίπτωση της οθόνης του switch 2 θυμίζει LCD οθόνες του 2005 με 35ms και που καθιστά από μόνο του τα 120hz πάλι ανέκδοτο. Σε σχέση με το OLED switch βασικά είναι σαν να γυρίσαμε 2-3 γενιές πίσω. Δεν σου κακοφαίνεται απλά το γεγονός ότι πας από OLED σε φθηνή LCD, η εικόνα που βλέπεις είναι ΠΟΛΥ, μα ΠΟΛΥ χειρότερη. Δεν σε κατηγορώ, πολλοί άνθρωποι δεν τους νοιάζει καν η ποιότητα εικόνας που βλέπουν, ξέρω ανθρώπους που παίζουν PS5 σε 720p τηλεοράσεις 20ετίας και λένε, μια χαρά, εικονάρα! Προσωπικά?Τους χαίρομαι αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ απλά λέω τι ρεαλιστικά συμβαίνει με την οθόνη του switch 2 η οποία είναι άθλια, στην κυριολεξία όμως. Βασικά η πιο φθηνή low specs οθόνη που θα μπορούσε κανείς να αγοράσει σήμερα. Ακόμα και τα φθηνά retro handheld φοράνε απείρως καλύτερες οθόνες. Και αναφέρομαι σε αυτά με κόστος 50$ κ.τ.λ, ούτε καν τα ακριβά. Aυτά για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση στο τι βλέπουμε με το switch 2 σε σχέση με το OLED. Μέρα, με νύχτα η διαφορά φίλε μου, ΜΕΡΑ με ΝΥΧΤΑ. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:50 μμ Αν δείχνει τόσο χάλια όπως η φώτο που έβαλες ναι, είναι ΠΟΛΥ μάπα και ξεπλυμένη η οθόνη του 2. 1
Bourdoulas Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ Δημοσ. χθες στις 12:13 πμ (επεξεργασμένο) Καλά μην τρελαθούμε για την OLED του Switch 1. Μάπα ήταν κι αυτή, στην καλύτερη μέτρια για OLED panel. Επεξ/σία χθες στις 12:13 πμ από Bourdoulas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα