Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, tsol46 said:

δεν έχει σχέση η φωτεινότητα μεταξύ OLED και LCD panel. Εχει να κάνει με το contrast. 300 nits σε OLED μοιάζουν στα μάτια σου απείρως μεγαλύτερη φωτεινότητα από 500 σε LCD. Αλλα σε ξαναρωτώ, έγραψα τόσες λεπτομέρειες που αφορούν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ switch, και εσύ επιμένεις να σχολιάζεις το προηγούμενο. Και σε ρωτώ, γιατί?Γιατί????

Τελικά από το "είναι ίδια τα νούμερα" φτάσαμε στο "δεν έχει σχέση η φωτεινότητα στο ένα με το άλλο". Και εγώ σε ξαναρωτάω. Αν δεν είναι ίδια τα νούμερα και γράφεις κάτι που δεν ισχύει γιατί να μην το σχολιάσω? Γιατί????? 

• Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, tsol46 said:

Φίλε μου, διαβάζω απόψεις χρηστών που μιλάνε για τρομερή οθόνη, έλα μωρέ υπερβολές ότι η OLΕD είναι καλύτερη κ.τ.λ, και τραβάω τα μαλλιά μου. Μιλάμε αντικειμενικά για μια από τις χειρότερες οθόνες στην αγορά, και μια nintendo να μας δουλεύει κανονικά για HDR και 120hz, και χρήστες να την υποστηρίζουν!Τρέλα!

Άλλη μία φορά για να θέτουμε τα πράγματα στην σωστή τους αντικειμενική διάσταση:

1. Η οθόνη του NSw2 είναι μια ΟΚ οθόνη για αυτό που είναι. Δεν θα σκίσουμε το βρακί μας με την ποιότητά της, αλλά την δουλειά της την κάνει πάντως.

2. HDR σε LCD panel δεν υφίσταται.

3. Η χειρότερη OLED είναι κατά κανόνα καλύτερη από την καλύτερη LCD (με εξαιρέσεις φυσικά, αλλά μιλάμε γενικά εδώ). Αναφέρομαι στην χρωματική παλέτα. Προφανώς μια LCD στα 120Hz, με VRR δεν μπορεί να συγκριθεί ευθέως με μια 60Hz OLED, καθώς προσφέρουν διαφορετικά πράγματα η καθεμία.

4. Με το budget που διέθετα πριν από 5 χρόνια, προτίμησα να πάρω 120 Hz LCD TV με VRR, αντί να προτιμήσω OLED τηλεόραση. Για μένα προηγείται πάντα το performance απέναντι στην ανάλυση ή/και στην χρωματική παλέτα.

5. Το panel του NSw OLED το λες καλό, μόνο αν δεν έχεις δει το panel του Steam Deck OLED.

6. Το panel του NSw2 είναι αργό, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται σε κανένα τίτλο, τουλάχιστον στα δικά μου ματιά που είναι γερακίσια. Όταν θα βγουν games με 120 καρέ το συζητάμε. Ναι, δείχνει στιγμιαίο ghosting στο menu, αλλά who cares;

7. Αν έβγαινε NSw2 OLED μοντέλο (με ίδια τα υπόλοιπα specs εννοείται) το έπαιρνα χθες, ακόμα και 600 ευρώ να κόστιζε.

Τα δύο μου cents.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Άλλη μία φορά για να θέλουμε τα πράγματα στην σωστή τους αντικειμενική διάσταση:

1. Η οθόνη του NSw2 είναι μια ΟΚ οθόνη για αυτό που είναι. Δεν θα σκίσουμε το βρακί μας με την ποιότητά της, αλλά την δουλειά της την κάνει πάντως.

2. HDR σε LCD panel δεν υφίσταται.

3. Η χειρότερη OLED είναι κατά κανόνα καλύτερη από την καλύτερη LCD (με εξαιρέσεις φυσικά, αλλά μιλάμε γενικά εδώ).

4. Με το budget που διέθετα πριν από 5 χρόνια, προτίμησα να πάρω 120 Hz LCD TV με VRR, αντί να προτιμήσω OLED τηλεόραση. Για μένα προηγείται πάντα το performance απέναντι στην ανάλυση ή/και στην χρωματική παλέτα.

5. Το panel του NSW OLED το λες καλό, μόνο αν δεν έχεις δει το panel του Steam Deck OLED.

6. Το panel του NSw2 είναι αργό, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται σε κανένα τίτλο, τουλάχιστον στα δικά μου ματιά που είναι γερακίσια. Όταν θα βγουν games με 120 καρέ το συζητάμε. Ναι, δείχνει στιγμιαίο ghosting στο menu, αλλά who cares;

7. Αν έβγαινε NSw2 OLED μοντέλο (με ίδια τα υπόλοιπα specs εννοείται) το έπαιρνα χθες, ακόμα και 600 ευρώ να κόστιζε.

Τα δύο μου cents.

Συμφωνω σχεδον σε όλα εκτός από ένα σημείο! Αρχικα να πω ότι εγώ είμαι πρώτα της ποιότητας στην εικόνα και μετά στο performance! Δεύτερον η ποιότητα οθονης στο switch 2 ειναι στο 7..Καπου εκεί! Υπό προϋποθέσεις(εξωτερική φωτεινότητα) πάει και στο 8!Είναι μια οθόνη που αν βγάλεις από το μυαλό σου ότι είναι hdr είναι μια καλή οθόνη και πολύ καλύτερη από το αρχικό switch! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι lcd και hdr δεν πάνε μαζί! Μην το ξαναπείς αυτό! Έχω αλλάξει πολλές οθόνες τηλεοράσεις ανά τα χρονια ψάχνοντας το τέλειο hdr! Κατέληξα σε μια samsung s95c που έχει από τα καλύτερα hdr στην αγορά! Και όμως έχω δει hdr περιεχόμενο σε τηλεοράσεις lcd και παλιές μάλιστα όπως την samsung ku8000 αν δεν κάνω λάθος η σε σειρές 9000 της sony που το hdr ήταν εφάμιλλο και ίσως καλύτερο σε φωτεινές σκηνές! Το μέλλον του hdr δεν είναι οι oled αλλά οι mini led τεχνολογία! 

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, προσπαθείτε να κάνετε διάλογο με άτομα που σιχαίνονται γενικότερα την Nintendo και το switch 2 είναι απλά η αφορμή…

Μια χαρά είναι η οθόνη του switch 2 για LCD και σούπερ απολαυστική για κλασικούς πολύχρωμους τίτλους της Nintendo. Σε φορητή συσκευή και με lcd οθόνη είναι λίγο αστείο να μιλάμε για HDR και το μόνο που κάνει είναι να πουσάρει τη φωτεινότητα και το κοντραστ, ρουφώντας αχρείαστα την μπαταρία. Εγώ το έχω κλειστό στην οθόνη της συσκευής και ανοιχτό για τους συμβατούς τίτλους στην τηλεόραση. Στην LG oled tv το hdr είναι απολαυστικότατο!

Έχοντας περάσει από τα χέρια μου και το Steam Deck oled, το μόνο που μου λείπει είναι το μαύρο της οθόνης και τίποτα άλλο, μιας και για τα γούστα μου το switch 2 είναι πολύ πιο κομψό και ευέλικτο και ο επεξεργαστής του δεν έχει δείξει ακόμη τις πραγματικές του δυνατότητες. Θέματα με το response time κλπ δεν αντιλήφθηκα πουθενά και προσωπικά αυτές τις συζητήσεις τις βάζω στην κατηγορία «καγκουροσυζητησεις»… Ακόμη και σε παιχνίδια όπως το cyberpunk η οθόνη του φαίνεται πάρα πολύ καλή.

btw αυτό το μαύρο-γκρι στο αντίστοιχο theme που έχουν βάλει για τη Home Screen, δεν είναι εντελώς μαύρο σαν χρώμα, με αποτέλεσμα να νομίζουμε πως είναι τόσο χάλια επειδή δεν είναι oled… :) 

Σε κάνα 2 χρονάκια που θα εμφανιστεί και το μοντέλο με oled, θα ψάχνετε μερικοί να βρείτε κάποιο άλλο «ελάττωμα»! 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Παιδιά, προσπαθείτε να κάνετε διάλογο με άτομα που σιχαίνονται γενικότερα την Nintendo και το switch 2 είναι απλά η αφορμή…

Αν όλοι όσοι κάνουν κριτική είναι haters κατά τα λεγόμενα σού άλλο τόσο όσοι δεν βλέπουν τα αρνητικά βγάζουν τοξική θετικότητα και κατά τα λεγόμενα σου είναι ο ορισμός των Nintendo fanboys, I don't make the rules. 

• Like 2
Δημοσ.

Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Όταν όμως γίνεται με υπερβολικούς χαρακτηρισμούς όπως «δεν βλέπεται», «σκουπίδι» κλπ τότε δεν μπορούμε να την πάρουμε στα σοβαρά και παραπέμπει σε διαφορετικούς σκοπούς από απλή κριτική. . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Όταν όμως γίνεται με υπερβολικούς χαρακτηρισμούς όπως «δεν βλέπεται», «σκουπίδι» κλπ τότε δεν μπορούμε να την πάρουμε στα σοβαρά και παραπέμπει σε διαφορετικούς σκοπούς από απλή κριτική. . 

Μπα! εγώ το βλέπω σαν να μην μπορείτε να αποδεχτείτε οτι σας φτύνει η Nintendo και εσείς νομίζετε οτι βρέχει ένα πράγμα. Από την αρχή υπήρχαν αναφορές οτι η οθόνη είναι μάπα αλλά λέγατε να περιμένουμε καλύτερα τα επίσημα reviews, βγήκαν τα επίσημα reviews που επιβεβαιώνουν ότι η οθόνη είναι μάπα και ο καθένας αντι να κάνει κριτική και να κράξει την Nintendo αναφέρει οτι δεν το "βλέπει", δεν παίζει σε handheld αλλά μονο dock και χίλιες άλλες δικαιολογίες. Τα ίδια κάνατε σε όσους έκαναν κριτική στο αδύναμο hardware του πρώτου switch που δεν μπορούσε να κρατήσει 30fps και τώρα που βγήκε το δύο όλοι αναφέρουν πόσο καλύτερα παίζουν τα παιχνίδια, no shit Sherlock!!! Οταν τα λέγαμε και για το hardware ήμασταν haters πάλι. 

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

@Saloufas

Φίλε με συγχωρείς τώρα αλλά εγώ χ….κα για κάθε Nintendo, Sony και MS. Έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν τα πάντα και το μόνο που δίνω σημασία είναι τι παιχνίδια θα παίξω. 

Και για την οθόνη συγκεκριμένα έχω γράψει και θετικά σχόλια αλλά και αρνητικά ειδικά στο θέμα της αργής απόκρισης. Οπότε τα σχόλια σου σε παρακαλώ να είναι γενικά και όχι σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα δεν θα με βάζεις μέσα σε τσουβάλι με fans. 

Δημοσ.
15 minutes ago, Saloufas said:

Μπα! εγώ το βλέπω σαν να μην μπορείτε να αποδεχτείτε οτι σας φτύνει η Nintendo και εσείς νομίζετε οτι βρέχει ένα πράγμα. Από την αρχή υπήρχαν αναφορές οτι η οθόνη είναι μάπα αλλά λέγατε να περιμένουμε καλύτερα τα επίσημα reviews, βγήκαν τα επίσημα reviews που επιβεβαιώνουν ότι η οθόνη είναι μάπα και ο καθένας αντι να κάνει κριτική και να κράξει την Nintendo αναφέρει οτι δεν το "βλέπει", δεν παίζει σε handled αλλά μονο dock και χίλιες άλλες δικαιολογίες. Τα ίδια κάνατε σε όσους έκαναν κριτική στο αδύναμο hardware του πρώτου switch που δεν μπορούσε να κρατήσει 30fps και τώρα που βγήκε το δύο όλοι αναφέρουν πόσο καλύτερα παίζουν τα παιχνίδια, no shit Sherlock!!! Οταν τα λέγαμε και για το hardware ήμασταν haters πάλι. 

Για την οθόνη του lcd steam deck τα ίδια λέγατε? 

Μάλλον κάποιοι ψάχνουν κάτι για να κράξουν την νιντεντο, τώρα που το μόνο που βρίσκετε είναι η οθόνη πέφτει εκεί όλο το κράξιμο. Που εντωμεταξύ το μόνο αρνητικό που εχει είναι ότι δεν είναι ολεντ.. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Μπα! εγώ το βλέπω σαν να μην μπορείτε να αποδεχτείτε οτι σας φτύνει η Nintendo και εσείς νομίζετε οτι βρέχει ένα πράγμα. Από την αρχή υπήρχαν αναφορές οτι η οθόνη είναι μάπα αλλά λέγατε να περιμένουμε καλύτερα τα επίσημα reviews, βγήκαν τα επίσημα reviews που επιβεβαιώνουν ότι η οθόνη είναι μάπα και ο καθένας αντι να κάνει κριτική και να κράξει την Nintendo αναφέρει οτι δεν το "βλέπει", δεν παίζει σε handled αλλά μονο dock και χίλιες άλλες δικαιολογίες. Τα ίδια κάνατε σε όσους έκαναν κριτική στο αδύναμο hardware του πρώτου switch που δεν μπορούσε να κρατήσει 30fps και τώρα που βγήκε το δύο όλοι αναφέρουν πόσο καλύτερα παίζουν τα παιχνίδια, no shit Sherlock!!! Οταν τα λέγαμε και για το hardware ήμασταν haters πάλι. 

Δεν έχεις και πολύ άδικο σε αυτό που λες! Ακόμη και εγω όταν άνοιξα πρώτη φορά και έπαιξα το mario kart είπα ότι η οθόνη είναι χαλι μαύρο! Σε σύγκριση ακόμα και με το portal! Τώρα που την συνήθισα και έχω παίξει αρκετα η γνώμη μου είναι ότι είναι μια οθόνη του 7 θα μπορούσε σίγουρα να γίνει καλύτερη επιλογή από την nintendo και ειδικά στην τιμή που πωλείται το μηχανημα! 

1 λεπτό πριν, imr είπε

Για την οθόνη του lcd steam deck τα ίδια λέγατε? 

Μάλλον κάποιοι ψάχνουν κάτι για να κράξουν την νιντεντο, τώρα που το μόνο που βρίσκετε είναι η οθόνη πέφτει εκεί όλο το κράξιμο. Που εντωμεταξύ το μόνο αρνητικό που εχει είναι ότι δεν είναι ολεντ.. 

Για το lcd deck φίλε μου είχα διαβάσει εξίσου πολλά παράπονα! Είχε γίνει ψιλό χαμός με την οθόνη! Εκείνη είχε και light bleeding... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

@Saloufas

Φίλε με συγχωρείς τώρα αλλά εγώ χ….κα για κάθε Nintendo, Sony και MS. Έχουν περάσει από τα χέρια μου σχεδόν τα πάντα και το μόνο που δίνω σημασία είναι τι παιχνίδια θα παίξω. 

Και για την οθόνη συγκεκριμένα έχω γράψει και θετικά σχόλια αλλά και αρνητικά ειδικά στο θέμα της αργής απόκρισης. Οπότε τα σχόλια σου σε παρακαλώ να είναι γενικά και όχι σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα δεν θα με βάζεις μέσα σε τσουβάλι με fans. 

Αν και μιλάω γενικα σαν τρίτος παρατηρητής του νήματος σε άλλο νημα με την μπαταρία σε είδα να ειρωνευεσαι το άλλο παιδί που ειχε και τα δυο switch και έλεγε οτι είναι μάπα η οθόνη πριν βγουν τα επίσημα reviews και μετά παραδεχτηκες οτι βλέπεις το ghosting.

Επίσης αυτό που βλέπω και είναι θλιβερό, είναι οτι σας εχει πιάσει κανονικά απο τα @@ η Nintendo μη δίνοντας σας ένα ολοκληρωμένο προϊόν όπως θα έπρεπε να είχε κάνει στην τιμή που το ζητάει μετά απο τόσα χρόνια αναμονής, αφήνοντας αδυναμίες εσκεμμένα γιατί ξέρει οτι θα τρέξετε να αγοράσετε την επόμενη version με τις όποιες βελτιώσεις σαν τα καλά σκυλάκια που περιμένουν το επόμενο μπισκοτάκι. Τακτική μάρκετινγκ που γίνεται συνέχεια σε τεχνολογικά προϊόντα θα μου πεις οκ αλλά όσοι δεν "τσιμπάνε" και κοιτάνε άλλου η θα περιμένουν την βελτιωμένοι έκδοση δεν είναι haters, πιο πολύ για ευσυνείδητους καταναλωτές τους βλέπω που δεν ψαρώνουν και αναζητούν το καλύτερο παρά την μετριότητα χωρίς να τους περιορίζει η όποια αγάπη,νοσταλγία, αδυναμία για την εταιρεία είτε η αγωνία να παίξουν day one κάποιον συγκεκριμένο τίτλο. 

• Like 1
Δημοσ.

@Saloufas

Ναι δεν έχω πρόβλημα να ειρωνευτώ όταν διαβάζω υπερβολικά σχόλια από άτομα που κάνουν την τρίχα τριχιά.

Επισης, το ότι παρατήρησα το ghosting δεν σημαίνει ότι θεωρώ το panel για πέταμα ή ότι δεν βλέπεται. Ούτε το panel του Switch oled ήταν τέλειο. Πχ υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που πρασίνιζε κατά την κίνηση σε σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι. Λεπτομέρειες όμως. 

Όσο αναφορά για τα μαθήματα καταναλωτισμού που δίνεις εγώ δεν είμαι ειδικός του μάρκετιγκ αλλά αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άτομα που θα αγοράσουν την κονσόλα, θα την συνδέσουν στην TV, θα αφοσιωθούν στα games και θα ξεχάσουν τι panel φοράει. Υπάρχουν και άλλοι που θα αγοράσουν μόνο με γνώμονα αν έχει oled ή όχι. Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια αγοράς.

Μερικοί όμως όταν κάτι δεν πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις,  θεωρούν τους υπόλοιπους ως «θύματα» ή άμυαλους fans ενώ ταυτόχρονα θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους που δεν «τσιμπάνε». Οκ, ό,τι νομίζουν.

Και τέλος όσο αναφορά τη θλιβερότητα που λες για όσους αγόρασαν την κονσόλα, μη στεναχωριέσαι τόσο. Υπάρχουν και άτομα που περνάνε μια χαρά με το Switch 2…

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

@Saloufas

Ναι δεν έχω πρόβλημα να ειρωνευτώ όταν διαβάζω υπερβολικά σχόλια από άτομα που κάνουν την τρίχα τριχιά.

Επισης, το ότι παρατήρησα το ghosting δεν σημαίνει ότι θεωρώ το panel για πέταμα ή ότι δεν βλέπεται. Ούτε το panel του Switch oled ήταν τέλειο. Πχ υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που πρασίνιζε κατά την κίνηση σε σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι. Λεπτομέρειες όμως. 

Όσο αναφορά για τα μαθήματα καταναλωτισμού που δίνεις εγώ δεν είμαι ειδικός του μάρκετιγκ αλλά αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άτομα που θα αγοράσουν την κονσόλα, θα την συνδέσουν στην TV, θα αφοσιωθούν στα games και θα ξεχάσουν τι panel φοράει. Υπάρχουν και άλλοι που θα αγοράσουν μόνο με γνώμονα αν έχει oled ή όχι. Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια αγοράς.

Μερικοί όμως όταν κάτι δεν πληροί τις δικές τους προϋποθέσεις,  θεωρούν τους υπόλοιπους ως «θύματα» ή άμυαλους fans ενώ ταυτόχρονα θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους που δεν «τσιμπάνε». Οκ, ό,τι νομίζουν.

Και τέλος όσο αναφορά τη θλιβερότητα που λες για όσους αγόρασαν την κονσόλα, μη στεναχωριέσαι τόσο. Υπάρχουν και άτομα που περνάνε μια χαρά με το Switch 2…

Έτσι ακριβώς, σαν άνθρωποι έχουμε αλλά στάνταρς και κριτήρια ο καθένας και εννοείται πολλοί περνάνε καλα με τις μετριότητες, το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθούν να μας αποδείξουν οτι οι μετριότητες είναι η κορυφή της ποιότητας. 

Δημοσ.
1 minute ago, Saloufas said:

Έτσι ακριβώς, σαν άνθρωποι έχουμε αλλά στάνταρς και κριτήρια ο καθένας και εννοείται πολλοί περνάνε καλα με τις μετριότητες, το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθούν να μας αποδείξουν οτι οι μετριότητες είναι η κορυφή της ποιότητας. 

Εντάξει εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα είσαι αετός βλέπω και διακρίνεις τη μετριότητα από μακριά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Αν και μιλάω γενικα σαν τρίτος παρατηρητής του νήματος σε άλλο νημα με την μπαταρία σε είδα να ειρωνευεσαι το άλλο παιδί που ειχε και τα δυο switch και έλεγε οτι είναι μάπα η οθόνη πριν βγουν τα επίσημα reviews και μετά παραδεχτηκες οτι βλέπεις το ghosting.

Επίσης αυτό που βλέπω και είναι θλιβερό, είναι οτι σας εχει πιάσει κανονικά απο τα @@ η Nintendo μη δίνοντας σας ένα ολοκληρωμένο προϊόν όπως θα έπρεπε να είχε κάνει στην τιμή που το ζητάει μετά απο τόσα χρόνια αναμονής, αφήνοντας αδυναμίες εσκεμμένα γιατί ξέρει οτι θα τρέξετε να αγοράσετε την επόμενη version με τις όποιες βελτιώσεις σαν τα καλά σκυλάκια που περιμένουν το επόμενο μπισκοτάκι. Τακτική μάρκετινγκ που γίνεται συνέχεια σε τεχνολογικά προϊόντα θα μου πεις οκ αλλά όσοι δεν "τσιμπάνε" και κοιτάνε άλλου η θα περιμένουν την βελτιωμένοι έκδοση δεν είναι haters, πιο πολύ για ευσυνείδητους καταναλωτές τους βλέπω που δεν ψαρώνουν και αναζητούν το καλύτερο παρά την μετριότητα χωρίς να τους περιορίζει η όποια αγάπη,νοσταλγία, αδυναμία για την εταιρεία είτε η αγωνία να παίξουν day one κάποιον συγκεκριμένο τίτλο. 

Μ'αρέσει οτι το σενάριο να ξέρουμε πολύ καλά το πόσο μέτρια είναι η οθόνη του Switch, και παρόλα αυτά να μη μας πειράζει, γιατί για ένα περίεργο λόγο πήραμε την κονσόλα για να παίξουμε παιχνίδια και να περάσουμε καλά, δε σου περνάει καν απο το μυαλό. Πρέπει ντε και καλά να τους μαυρίσω και να μην είμαι "σκυλάκι", επειδή η οθόνη του δεν αγγίζει τα στάνταρντ της τελειότητας που οφείλει, για να πάρει το mark of approval του Saloufa, και του κάθε Saloufa.

Το Switch είναι κονσόλα. Παιχνίδια παίζει. Για να πουλάει και με μια μέτρια οθόνη, σημαίνει ότι αυτοί που θέλουν να παίξουν παιχνίδια υπερτερούν αυτών που θέλουν να μετράνε τα FPS και τα ms απόκρισης της οθόνης.  Σοκ το ξέρω, αλλα προσπάθησε να καταλάβεις και εμάς τα "σκυλάκια".

Κάπου πιο πάνω διάβασα για κινεζοφορητά του 50αρικου με καλύτερες οθόνες. Γεμάτος ο κόσμος με κινεζοφορητά των 50€ με 8" οθόνες FHD με VRR, αλλα ντάξει, αμα δεν το τεντώναμε στα όρια του γελοίου, τι Ελληνικό φόρουμ θα είμαστε; Ε;

Ασε μας να χαρούμε τη μετριότητα μας εμείς, και εσύ περίμενε την τελειότητα, δε στα πήραμε δανεικά να το αγοράσουμε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...