dimitrissa Δημοσ. Παρασκευή στις 02:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:21 μμ Απ ότι βλέπω πρέπει να έχουν παραλάβει τα μεγάλα καταστήματα pro controller .
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:49 μμ Το Switch του 2017 διπλάσιες πωλήσεις από το Series X με ξεπερνά. Η Ιαπωνία έκανε τη διαφορά βέβαια. 2
sheik Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Στις 23/7/2025 στις 2:19 ΜΜ, chek2fire είπε μην περιμένεις να σου στειλουν email απλά μια μέρα θα σου έρθει. Είναι αξιόπιστο όπως και να έχει αλλά δεν στέλνουν ποτέ tracking Μου ήρθε από το Ιρλανδικό κατάστημα και η official θήκη. Αρκετά καλή θα έλεγα πολύ λεπτή και αρκετά ανθεκτική. Κι όμως μου έστειλαν χτες μαιλ ότι απεστάλη και μου έδωσαν και tracking.
Fulgore Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Στις 16/7/2025 στις 9:05 ΠΜ, Link13GR είπε Περιμένω και εγώ μήπως βγει patch για το Bayonetta 3 γιατί το παράτησα από τα framedrops που είχε.Και να φανταστείτε είναι λατρεμένη σειρά για εμένα που θα μπορούσα να παραβλέψω πολλά για να το παίξω αλλά δυστυχώς δε μπορούσα άλλο. Επειδή παίζω αυτό τον καιρό το παιχνίδι πριν το Bananza, δεν έχει frame drops, όπως είχε μόνιμα στο Switch 1. Απλά στα cut scenes τα fps γυρνάνε στα 30fps. Εντός παιχνιδιού/μάχες τρέχει σταθερά στα 60, όταν ελέγχεις την Bayonetta. Λατρεμένη σειρά τα Bayonetta, αλλά το 3 μεγάλη απογοήτευση δυστηχώς από τα όσα έχω παίξει μέχρι στιγμής, και βλέπω σιγά σιγά γιατί το συγκεκριμένο έχει φάει τόση κριτική/κράξιμο σε σχέση με τα προηγούμενα 2.
dimitrissa Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Παιδιά από Mario ποιο προτείνετε; Ειδα ότι έχει το super Mario Deluxe σε έκπτωση, αξίζει ; Γενικά με ενδιαφέρει το παλιό κλασικό Mario! Απο Δευτέρα θα βρίσκομαι διακοπές και θα πάρω μαζί μου το switch για κανα βραδάκι στο δωμάτιο. Ελπίζω να μη σκάσει από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο τη μέρα 😂😂
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Τέλειωσα χθές το bananza.Τι να πω.Είπαμε η epd8 δεν λανθάνει.Το παιχνίδι πέρα από φόρος τιμής στα παλια dk ,αποτελεί και φόρος τιμής στα παλια 3d platform παιχνίδια της εποχής n64-ps1.Τώρα στο πνεύμα και των άλλων παιχνιδιων της epd8 το post content έχει πολύ πράγμα και επίσης ανεβάζει αρκετά την δυσκολία. Στο να χειρίζεσαι τον dk και τις κινήσεις του άπλα απόλαυση όπως αναμενόταν κιόλας.Επίσης πάρα πολύ εκφραστικός. Μου άρεσε αρκέτα και η pauline .Δεν ήταν εκνευριστική καθόλου. Tώρα το μεγαλύτερο αρνητικό ,δεν είναι τα γελοία bosses ,αλλά η μουσική. Eίναι ναι μεν καλή-ταιριαστή με κάθε layer αλλά όταν μιλάμε για dk ,το οποίο έχει από τα κορυφαία soundtracks στο gaming,εε περίμενα περισσότερα.Έπρεπε να φέρουν πάλι τον david wise να γράψει έστω κάποιο τραγούδι.Βέβαια μου έχει κολλήσει άσχημα το ohh zebraa 😁 6 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Παιδιά από Mario ποιο προτείνετε; Ειδα ότι έχει το super Mario Deluxe σε έκπτωση, αξίζει ; Γενικά με ενδιαφέρει το παλιό κλασικό Mario! Απο Δευτέρα θα βρίσκομαι διακοπές και θα πάρω μαζί μου το switch για κανα βραδάκι στο δωμάτιο. Ελπίζω να μη σκάσει από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο τη μέρα 😂😂 Αφού θες τα παλίο κλασσικό Μario θα σου πρότεινα το super mario wonder.Βεβαια δες και τα 3d mario (mario 3d world και odyssey) καθως ειναι παιχνιδαρες. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από dekulinkgr 1 1
Lotof Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Αξίζει το 100ευρω του pro controller 2 ; Προέρχομαι από breath of the wild switch 1 με joycon (160 ώρες)….δεν θα το σκεφτόμουν αλλά για ένα περίεργο λόγο επειδή μάλλον μεγάλωσαν σε διαστάσεις δεν με βολεύουν το ίδιο τα καινούργια joycon. Δεν μου κάθονται το ίδιο άνετα. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Lotof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα