Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ 13 minutes ago, ikaruga24 said: Μαζί με το Prime εγώ αναμένω πολύ και το Switch 2 version του Kirby and the forgotten kingdom που θα έχει και DLC πακέτο. Παρομοίως. Δεν το είχα τιμήσει όταν είχε πρωτοβγεί. Ο αδερφός μου που το τερμάτισε μου έχει πει τα καλύτερα. 1
kourt71724 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Είχαν βάλει το drag X drive σε demo mode για λίγες μέρες και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κατάφερα βέβαια να προλάβω να παίξω λίγο και είχε πλάκα τελικά, σίγουρα με σωστή ομάδα και voice θα ήταν ακόμα καλύτερο
Fulgore Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2025 στις 10:14 ΜΜ, dekulinkgr είπε Τέλειωσα χθές το bananza.Τι να πω.Είπαμε η epd8 δεν λανθάνει.Το παιχνίδι πέρα από φόρος τιμής στα παλια dk ,αποτελεί και φόρος τιμής στα παλια 3d platform παιχνίδια της εποχής n64-ps1.Τώρα στο πνεύμα και των άλλων παιχνιδιων της epd8 το post content έχει πολύ πράγμα και επίσης ανεβάζει αρκετά την δυσκολία. Στο να χειρίζεσαι τον dk και τις κινήσεις του άπλα απόλαυση όπως αναμενόταν κιόλας.Επίσης πάρα πολύ εκφραστικός. Μου άρεσε αρκέτα και η pauline .Δεν ήταν εκνευριστική καθόλου. Tώρα το μεγαλύτερο αρνητικό ,δεν είναι τα γελοία bosses ,αλλά η μουσική. Eίναι ναι μεν καλή-ταιριαστή με κάθε layer αλλά όταν μιλάμε για dk ,το οποίο έχει από τα κορυφαία soundtracks στο gaming,εε περίμενα περισσότερα. Μιας και πλησιάζω προς το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, δεν με ενόχλησε η μουσική προσωπικά, που δεν ειναι memorable οπως τα παλιότερα παιχνιδια της σειράς. Αλλά πράγματα με ενοχλούν παραπάνω προσωπικά. Spoiler Τα bosses φεύγουν πάρα πολύ γρήγορα/εύκολα που δεν ειναι ότι το καλύτερο. Οπως ότι το καλύτερο δεν ειναι και η μικρή συνολικά ποικιλία των εχθρών, για τα πολλά (sub)layers που έχει το παιχνίδι. Η προσθήκη από το mario odyssey που δεν μαρέσει καθόλου, ειναι αυτή με τα ρούχα, και πιο συγκεκριμένα τα Fossils που θέλεις (διαφορετικά ανα layers)και γεμίζει ο τόπος, πέραν των challenges και των bananas . Περίμενα περισσότερα Platform επίπεδα (έστω στα challenges), παρά τα αδιάφορα battle challenges πχ,και οι προσθήκες των Animal Bananzas δεν με έχουν κερδίσει ως τώρα, όπως πχ των ζώων στα DKC. Τέλος, το μεγαλύτερο/κύριο παράπονο που έχω συνολικά από το παιχνίδι, είναι ότι το νιώθω επαναλαμβανόμενο, ένα θέμα που δεν είχα πχ με το mario odyssey ,και μάλλον δεν θα πάω για 100%. Γενικά πάντως μου αρέσει αρκετά το παιχνίδι(ωραία animations/καλή ποικιλία σε περιβάλλοντα/αρκετή καταστροφή/επιπλέον κινήσεις χαρακτήρα), και με αυτά που έχω δει θα έλεγα ότι ειναι ένα 8/10 για μένα. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Fulgore 2
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Μιας και πλησιάζω προς το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, δεν με ενόχλησε η μουσική προσωπικά, που δεν ειναι memorable οπως τα παλιότερα παιχνιδια της σειράς. Αλλά πράγματα με ενοχλούν παραπάνω προσωπικά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα bosses φεύγουν πάρα πολύ γρήγορα/εύκολα που δεν ειναι ότι το καλύτερο. Οπως ότι το καλύτερο δεν ειναι και η μικρή συνολικά ποικιλία των εχθρών, για τα πολλά (sub)layers που έχει το παιχνίδι. Η προσθήκη από το mario odyssey που δεν μαρέσει καθόλου, ειναι αυτή με τα ρούχα, και πιο συγκεκριμένα τα Fossils που θέλεις (διαφορετικά ανα layers)και γεμίζει ο τόπος, πέραν των challenges και των bananas . Περίμενα περισσότερα Platform επίπεδα (έστω στα challenges), παρά τα αδιάφορα battle challenges πχ,και οι προσθήκες των Animal Bananzas δεν με έχουν κερδίσει ως τώρα, όπως πχ των ζώων στα DKC. Τέλος, το μεγαλύτερο/κύριο παράπονο που έχω συνολικά από το παιχνίδι, είναι ότι το νιώθω επαναλαμβανόμενο, ένα θέμα που δεν είχα πχ με το mario odyssey ,και μάλλον δεν θα πάω για 100%. Γενικά πάντως μου αρέσει αρκετά το παιχνίδι(ωραία animations/καλή ποικιλία σε περιβάλλοντα/αρκετή καταστροφή/επιπλέον κινήσεις χαρακτήρα), και με αυτά που έχω δει θα έλεγα ότι ειναι ένα 8/10 για μένα. Tα bosses ,με εξαίρεση τον τελευταίο είναι γελοία.Εαν έπρεπε να βάλω βαθμό στο παιχνίδι ,έχοντας πλέον κάνει 100% ,είναι ένα τίμιο 9.Το τέλος του game είναι αρκετά καλό πάντως.Δεν ξέρω που είσαι και δεν θα πω άλλα για να αποφύγω τα spoilers.Τώρα άφου το τελειώσεις αξίζει να ασχοληθείς λίγο με τα βασικά του post content.Δεν χρειάζεται να πας να βρεις όλες τις μπανάνες καθώς δεν σου δίνει και τίποτα. Επίσης το skill tree προσωπικά το βρήκα λίγο άχρηστο.Με χάλανε αυτά τα ψευτο rpg στοιχεία στα platforms.Κάνανε κάτι παρόμοιο στο mario wonder με τα bagdes.Προσωπικά μακρύα τα rpg στοιχεία απο αυτά του είδους τα παιχνίδια.Κάτι που είδαμε και με τα fossils που αναφέρεις.Αγοράζεις ρούχα όπου το ταδε σου δίνει 60% π.χ παραπανω bananza time.Eπρεπε να το κάνουν απλώς διακοσμητικά τα ρούχα ,όπως σωστά και πετυχημένα έκαναν στο mario odyssey. Τέλος πολύ φοβάμαι όμως ότι και στο metroid prime 4 θα μας βάλουν τίποτα rpg στοιχεία μέσα και θα με ξενερώσουν άσχημα.
Fulgore Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Επίσης το skill tree προσωπικά το βρήκα λίγο άχρηστο.Με χάλανε αυτά τα ψευτο rpg στοιχεία στα platforms.Κάνανε κάτι παρόμοιο στο mario wonder με τα bagdes.Προσωπικά μακρύα τα rpg στοιχεία απο αυτά του είδους τα παιχνίδια.Κάτι που είδαμε και με τα fossils που αναφέρεις.Αγοράζεις ρούχα όπου το ταδε σου δίνει 60% π.χ παραπανω bananza time.Eπρεπε να το κάνουν απλώς διακοσμητικά τα ρούχα ,όπως σωστά και πετυχημένα έκαναν στο mario odyssey. Τέλος πολύ φοβάμαι όμως ότι και στο metroid prime 4 θα μας βάλουν τίποτα rpg στοιχεία μέσα και θα με ξενερώσουν άσχημα. Layer 1500 μπήκα μόλις, μετά τα burgers. To Skill Tree ψευτο δικαιολογεί το να καθήσει κάποιος να ασχοληθεί έστω και λίγο στο να μαζεύει μπανάνες, μιας και το παιχνιδι δεν ζητάει κάποιο ελάχιστο νούμερο για να προχωρήσεις, και χωρίς αυτά θα το τελείωνε ο κόσμος πολύ γρήγορα(και μετά μουρμούρα για την διάρκεια για τα 80ευρώ). Σκέψου ότι ήδη υπάρχει walkthrough με κάτω από 6ώρες. Τα ρούχα ειναι fail γιατί για να πάρεις τα μεγαλύτερα ποσοστά, πρέπει να καθήσεις να ασχοληθείς πάρα πολύ με το κάθε layer για τα fossils και όταν φτάσεις να τα ξεκλειδώσεις, δεν τα χρειάζεσαι .. 1
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Layer 1500 μπήκα μόλις, μετά τα burgers. To Skill Tree ψευτο δικαιολογεί το να καθήσει κάποιος να ασχοληθεί έστω και λίγο στο να μαζεύει μπανάνες, μιας και το παιχνιδι δεν ζητάει κάποιο ελάχιστο νούμερο για να προχωρήσεις, και χωρίς αυτά θα το τελείωνε ο κόσμος πολύ γρήγορα(και μετά μουρμούρα για την διάρκεια για τα 80ευρώ). Σκέψου ότι ήδη υπάρχει walkthrough με κάτω από 6ώρες. Τα ρούχα ειναι fail γιατί για να πάρεις τα μεγαλύτερα ποσοστά, πρέπει να καθήσεις να ασχοληθείς πάρα πολύ με το κάθε layer για τα fossils και όταν φτάσεις να τα ξεκλειδώσεις, δεν τα χρειάζεσαι .. Eτσι ακριβώς είναι όπως τα περιγράφεις με τα ρούχα Layer 1500 εε;; Δεν θα πω τίποτα για ευνοητους λογους. Οι μπανάνες πέρα από τα skill points χρειάζονται μόνο για το post endgame content Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από dekulinkgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα