babality Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ 18 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Εως τώρα έχω πεθάνει περισσότερες φορές σε σχέση με το hollow knight πάντως.Το hollow knight βεβαια δεν το θεωρούσα και κανένα δύσκολο παινχίδι. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι στο θέμα λεφτών κάνανε real life simulation.Κάνεις αρκετό κόπο να μαζέψεις λεφτά και εξαφανίζονται αμέσως.Άσε που έχει και ένα σωρό vendors για αγορά. Τώρα μιας και πλησιάζει ,με βάση τις φήμες πάντα,το direct την ερχόμενη εβδομάδα,ο switchforce που είχε διαρρεύσει τα δύο προηγούμενα direct ,είπε πως το direct αυτό θα έχει τρία παιχνίδια με το 7 στον τίτλο.Σιγούρα το ένα θα είναι το FF7 .Εμένα πήγε το μυαλό μου στο killer7 για το gamecube nso.Αλλοι αναφέρουν το black ops 7(το νέο cod). Άντε όμως να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metroid prime 4. killer 7 απεριγραπτο επος. 1
thagkol Δημοσ. Δευτέρα στις 02:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:05 μμ Νομίζω το silksong ίσως δικαιούται δικό του topic εφόσον υπάρχει παντού, και επίσης να μη γεμίζει αυτό του Switch 2. 2
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 03:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:56 μμ 1 hour ago, thagkol said: Νομίζω το silksong ίσως δικαιούται δικό του topic εφόσον υπάρχει παντού, και επίσης να μη γεμίζει αυτό του Switch 2. Υπάρχει στο PC section, αλλά συμφωνώ πως αξίζει και στις κονσόλες, καθώς στο PC μου φαίνεται λάθος. 😛
Swimmer21 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 μμ Silksong μιλάμε για πολυ tryhard, αρχίζει και με κουραζει Μάλλον στην Team Cherry άργησαν να το βγάλουν γιατί δεν μπορούσαν να το τερματίσουν στο beta testing 9
imr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 μμ 22 minutes ago, Swimmer21 said: Silksong μιλάμε για πολυ tryhard, αρχίζει και με κουραζει Μάλλον στην Team Cherry άργησαν να το βγάλουν γιατί δεν μπορούσαν να το τερματίσουν στο beta testing Καλα Και το hollow knight αντίστοιχο είναι για αυτό έχει κάνει τόση επιτυχία
dekulinkgr Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:07 μμ Έχοντας λιώσει και τα δύο παιχνίδια, έχω να πω ότι μέχρι στιγμής περισσότερες φορές έχω χάσει στο silksong αποτι στο hollow knight.Αυτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι πιο ακροβατική-ελαφρύ η hornet οπότε οι εχθροί κάνουν double damage .Λογικό πάντως αν και το κάνει αρκετά πιο δύσκολο.Αλλα ο χειρισμός της hornet είναι απλά απόλαυση.Πολυ καλύτερη από το hollow knight. Παιχνιδάρα όμως έως τώρα.Έιχα πει οτι κατι με χαλαγε απο το τελευταιο trailer αλλα ευτυχώς έκανα λάθος.Ειναι από τα παιχνίδια που ανυπομονείς να γυρίσεις σπίτι να το λιωσεις. 5
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Όπως αναμενόταν direct την παρασκευή στις 4 διάρκειας 60 λεπτών !! Σίγουρα θα ανακοινώσουν ημερομηνια κυκλοφοριας του metroid prime 4,εφόσον κυκλοφορήσει όντως φέτος.Επίσης θεώρω σίγουρο ότι θα δείξουν κάποιο update του mario kart world.Περιμένω νεα skin για το dk και νεο χαρακτηρα την teen pauline. Ελπίζω να δούμε και το splatoon raiders. Ο έγκυρος duskgolem έγραψε πως όλα τα remakes των resident evil θα έρθουν στο switch 2.Μάλιστα όπως είχα γράψει παλιότερα το resi 9 θα κυκλοφορήσει και για το switch 2. Τώρα η ubisoft είπε πως θα κυκλοφορήσει demo του star wars outlaws μέχρι το τέλος του χρόνου.Έξυπνη κίνηση καθώς το port έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια και πρέπει να τα έχει παει καλά εμπορικά ,αν κρίνουμε απο την θέση στο eshop. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από dekulinkgr
adamv123 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Λογικά θα εχει κανα 10λεπτο mario αφιερωμα λογω της επετειου. Κατι για Μario Galaxy 2 διαβασα καπου. Ισως και καποιο switch 2 edition ( Mario Wonder υποθετω). Μεγαλο στοιχημα το επομενο 3d Mario αλλα δεν νομιζω πως θα δειξουν κατι ακομα. Εγω προσωπικα περιμενω switch 2 patches για τα Xenoblade και καποιο tease για το επομενο παιχνιδι της Monolith Soft. Κατι απο Fire Emblem επισης. Ενα απο τα δυο να παρω και περνω κονσολα τις γιορτες.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 23 λεπτά Προσωπικά θέλω να βρουν κάποιο τρόπο να παίζουν τα OG Switch games σε μεγαλύτερη ανάλυση και με περισσότερα καρέ. Ειδικά για κάτι 2D isometric δεν νοείται να μην γίνεται forced η ανάλυση σε 1080p.
sheik Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Metroid Prime 4 να δώσουν ημερομηνία (φετινή) και δεν με νοιάζει τπτ άλλο 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα