Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ (επεξεργασμένο) Απογοήτευση για μενα το Direct. Paid dlc στο Bananza τόσο γρήγορα(100ευρώ παιχνίδι+dlc πλέον),και το Pokemon πριν καν κυκλοφορήσει. Για το Metroid από τα λίγα που έδειξαν , πολλά σχόλια απογοήτευσης, και για το Open world κομμάτι, και οπτικά δεν ήταν ότι το καλύτερο. Προσωπικά κρατάω τα 2 Galaxy παιχνιδια που θα τιμηθούν. Αλλά ακόμα και εδώ ξενέρα για άλλη μια φορά με την τιμή. Γιατί 40ευρώ το 1 βρε Nintendo. To Yoshi μου άρεσε και περιμενω να δειξουν περισσότερα του χρόνου Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:58 μμ από Fulgore 4
mansa2k Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ To Direct το βρήκα κάπως περίεργο ή καλύτερα στα γνώριμα επίπεδα "τρέλας" της Ν. Περίμενα πολλά περισσότερα από τις τρίτες εταιρίες και περισσότερες αναβαθμίσεις σε Ν παιχνίδια του NS1. Κάποια σημεία: -Οι γύφτουλες έβαλαν πακέτο τα Galaxy χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση στα παιχνίδια. -Το νέο Mario Tennis αποτελείωσε κάθε ελπίδα για νέο Golden Sun. ~To Yoshi δείχνει διαφορετικό στο gameplay σε σχέση με τα προηγούμενα λόγω των δυνατοτήτων που θα δίνουν οι εκάστοτε χαρακτήρες που θα κουβαλάει ο Yoshi. Επίσης δείχνει πιο αργό ως προς την ροή σε μια πρώτη ματιά αλλά είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. -Το Tomodashi Life άργησαν αρκετά να το κυκλοφορήσουν. Εντύπωση που δεν υφίσταται αναβάθμιση/έκδοση για το NS2. +Hades 2. +Ηyrule Warriors (αναβαθμίσεις για τα προηγούμενα δεν έχει;). +O Sakurai συνεχίζει τα δικά του. Ακόμα και στα Amiibo κάνει την διαφορά. +Το DQ7R δείχνει ωραίο χωρίς να έχει να ζηλέψει κάτι από τις 2D-HD Editions. -To Virtual Boy παίζει να είναι και η πιο άκυρη ανακοίνωση μαζί με την πλαστικούρα που το συνοδεύει. *Πολύ πλαστικό γενικότερα σε Amiibo και άλλα στο Direct. +Metroid Extreme-G Edition. +DK:B DLC από το πουθενά και διαθέσιμο σήμερα! ~Το Pokemon Pokopia Animal Something Edition, ενδιαφέρον πως αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Koei-Tecmo. +To Fire Emblem σε άλλα επίπεδα, ενδιαφέρον ότι η Ν το κράτησε για το τέλος που δημιουργεί την αίσθηση πως δίνουν βάρος στην σειρά (τουλάχιστον περισσότερο από τα επίπεδα που φανταζόμουν). 4
sheik Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Το Metroid Prime 4 δυστυχώς σήμερα φάνηκε λόγω "καταγωγής" του από το πρώτο Switch ότι στην καλύτερη θα είναι απλά αποδεκτό στον τεχνικό τομέα. Με τα gameplay videos από τα demos που είχαμε δει ήμουν ευχαριστημένος αλλά στο σημερινό λίγο ξενέρωσα διότι τα γραφικά ήταν στην καλύτερη μετριοτατα. 2
Vagosman Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:05 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ άδειο το MP4. Απογοητευτικό έδειχνε. Υοshi δυναμη Virtual Boy γιατι οχι, ισως το χαρτινο edition ΔΚ DLC ακυρο τρελο, γενικά πολύ paid DLC Dragon Quest ναι μια χαρα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:05 μμ από Vagosman
alexiskrp Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:08 μμ Δυστυχώς περίμενα παραπάνω και απογοητεύτηκα. Σίγουρα θα βρήκε το κοινό του σε όσους περίμεναν fire emblem, dragon quest κτλ, αλλά παραήταν “Nintendo” για μια ώρα 🤣
mansa2k Δημοσ. Παρασκευή στις 06:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:10 μμ (επεξεργασμένο) HADES II v1.0 is coming September 25!🌒Play in blazing-fast 120fps in TV Mode on Nintendo Switch 2, or 60fps on Nintendo Switch (w/ free upgrade to Switch 2). Transfer PC progress from Steam or Epic with Cross Saves. Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:15 μμ από mansa2k
spyros1314 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Μέτρια παρουσίαση, περίμενα πιο πολλά καθώς ήτανε η πρώτη μεγάλη παρουσίαση με το Switch 2: Θετικά: Yoshi φαίνεται αρκετά ωραίο με ιδιαίτερα γραφικά, να είναι ίσως λίγο πιο challenge θα ήθελα αλλά οκ Super mario galaxy 1+2,ελπίζω επειδή είδα μόνο έκδοση για Switch 1 να μην έχει ταβάνι η ανάλυση στα 1080p…. Hades 2- θα αγοραστεί σε physical Το Fire emblem φαίνεται ωραίο για συνέχεια της σειράς Αρνητικά: Το Metroid το φοβάμαι μετά από αυτό που είδα. Με φοβίζει το open world που χρησιμοποιούνε οι εταιρίες, το βλέπω σαν τεχνική να γίνει το παιχνίδι μεγαλύτερο με empty space για να χρειαστεί να σχεδιάσουνε λιγότερο content. Ελπίζω να παραμείνει semi open world σαν παιχνίδι. Δεν δείξαμε καθόλου το νέο Layton… Metroid 2+3 HD άφαντα πάλι λίγο πριν κυκλοφορήσει το 4 Pokemon ZA DLC χωρίς να έχει βγει το παιχνίδι ακόμα στα 30ευρώ, με το περιεχόμενο να βγαίνει του χρόνου και δίνουν μόνο 2 νέα pokemon στην αρχή….
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Εγώ βρήκα κάπως άκυρο και το reimagine του DQ7, το οποίο θεωρώ από τα πιο βαρετά. Το IV και το V που θεωρούνται από τα καλύτερα Dragon Quest και είναι και παμπάλαια θα έβγαζαν περισσότερο νόημα.
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 07:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:23 μμ 49 λεπτά πριν, spyros1314 είπε Super mario galaxy 1+2,ελπίζω επειδή είδα μόνο έκδοση για Switch 1 να μην έχει ταβάνι η ανάλυση στα 1080p…. https://www.nintendo.com/us/store/products/super-mario-galaxy-plus-super-mario-galaxy-2-switch/#enhancements 1
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 07:32 μμ Έχουμε και λέμε: - Mario Galaxy 1+2: Ότι και να πω είναι λίγο, ειδικά το πρώτο είναι το αγαπημένο μου 3D Mario. Όταν το πρωτοέπαιξα και είδα τι έφτιαξαν οι άνθρωποι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Αισθητικά είναι ότι ομορφότερο έχουν βγάλει στο Κυότο, ενώ και σε gameplay μόνο το Odyssey το έφτασε. Δείτε το όσοι νομίζετε ότι το Silksong είναι δύσκολο, προσπαθήστε να μαζέψετε όλα τα αστέρια και τα ξαναλέμε. - MP4: Ανάμικτα συναισθήματα. Περιμένουμε πάρα πολλά χρόνια για αυτό το αποτέλεσμα, μου έβγαλε Astral Chain vibes, θα ήθελα να δω το κάτι παραπάνω. - DKB DLC: Πολύ νωρίς και αχρείαστο, νιώθω ότι θέλουν να βγάλουν από την μέση τον τίτλο για να προχωρήσουν παρακάτω. - Νέο Yoshi: Πάντα ευπρόσδεκτο ένα νέο Yoshi's Island, θα παιχτεί οπωσδήποτε. - Virtual Boy: Γελάω, απλά. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν ήδη πλαστικές κινεζιές για να φοράτε το NSw2 στο κεφάλι σας, μην δώσετε κατοστάρικο για την υπερκοστολογημένη ανοησία ή για το cardboard. - Hades 2: Εννοείται άμεση αγορά. Είχα λιώσει το πρώτο, σειρά του επόμενου. - Hyrule Warriors: Μου μοιάζει όλο και πιο όμορφο κάθε φορά, θα είναι στα υπόψιν. - Fire Emblem: Για μένα λατρεμένη σειρά, η σημαντικότερη ανακοίνωση του direct. Με ξένισε ευχάριστα το αρχαιοελληνικό ύφος, αλλά αργεί ακόμα, για τις γιορτές του 2026 το υπολογίζω, μακάρι να βγει νωρίτερα. Νομίζω το προηγούμενο είχε βγει Άνοιξη, αν θυμάμαι καλά. Καλοδεχούμενα τα Resident Evil, το FF7 και το Fatal Frame 2, τα υπόλοιπα τα είδα αδιάφορα. Γενικά μέτριο direct, για το μεγαλύτερο event μετά το launch του NSw2 περίμενα περισσότερα. Προφανώς το πηγαίνουν αργά, αλλά σταθερά. 3
marius.t Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ μια χαρά direct για μενα. το yoshi φαίνεται ενδιαφέρον και καλοδεχούμενα τα mario, όπως και η ταινία. το metroid που το περίμενα πιο κοντά στις γιορτές, μια χαρά μου φάνηκε. ο ανοιχτός κόσμος όσο επίφοβος και αν είναι, δεν νομίζω πως θα είναι τέτοιας κλίμακας που να αποτελεί πρόβλημα. περίμενα πως θα έβγαζαν τα άλλα δυο πριν απο αυτό, αλλά τελικά όχι. το highlight για μένα ήταν το fire emblem. μακάρι να είναι στα επίπεδα του three houses 1
kajwbtfe Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 μμ 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έχουμε και λέμε: - Mario Galaxy 1+2: Ότι και να πω είναι λίγο, ειδικά το πρώτο είναι το αγαπημένο μου 3D Mario. Όταν το πρωτοέπαιξα και είδα τι έφτιαξαν οι άνθρωποι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Αισθητικά είναι ότι ομορφότερο έχουν βγάλει στο Κυότο, ενώ και σε gameplay μόνο το Odyssey το έφτασε. Δείτε το όσοι νομίζετε ότι το Silksong είναι δύσκολο, προσπαθήστε να μαζέψετε όλα τα αστέρια και τα ξαναλέμε. Το Mario Galaxy είναι για μένα ειναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ και παίζω video games από αρχές του 80..Είχα πάθει και εγώ την πλάκα μου όταν είχε βγει.Οχι ότι το 2 πάει πίσω αλλά το 1 παραμένει n1 για μένα .Με το καλό να έρθουν και τα δύο! 1
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ 27 minutes ago, kajwbtfe said: Το Mario Galaxy είναι για μένα ειναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ και παίζω video games από αρχές του 80..Είχα πάθει και εγώ την πλάκα μου όταν είχε βγει.Οχι ότι το 2 πάει πίσω αλλά το 1 παραμένει n1 για μένα .Με το καλό να έρθουν και τα δύο! Όταν είχα δει τον Mario να περπατάει επάνω σε σφαίρες ανάποδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω πως το είχαν καταφέρει χωρίς να σπάει ο χειρισμός. Μου φαινόταν εντελώς εξωγήινο, δεν το χωρούσε το μυαλό μου. 2
dekulinkgr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:59 μμ (επεξεργασμένο) Δεν θεωρώ ότι ήταν κακό direct αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Για μένα μεγαλύτερο highlight ήταν το resident evil 9 day one κυκλοφορία.Ανυπομονώ σαν τρελός.Δείξανε και νέα πλάνα. Μέτα εννοείται η παιχνιδάρα mario galaxy 2 που κυκλοφορεί σχετικά σύντομα. Επίσης πολύ ευχάριστο φαίνεται το νέο yoshi. Moυ φάνηκε ενδιαφέρον και το mario tennis fever παρόλο που δεν είμαι φαν. To dlc του dk bananza καλοδεχούμενο αν και θα αγοραστεί κυριως για το dk island κομμάτι. Καλά εκεί με το virtual boy στην αρχή είπα ααα θα του ρίξω μια ματια καθώς είναι η μοναδική κονσόλα της ninty που δεν έχω δοκιμάσει .Ύστερα έδειξαν το περιφερειακό οπότε δεν θα ασχοληθώ. Τώρα ενώ πήραμε ευχάριστα νέα με την ημερομηνία κυκλοφορίας επιτέλους του metroid prime 4 ,με το που είδα την samus να καβαλάει μηχανή απλά γέλαγα.Επίσης θα συμφωνήσω πώς εκει που έδειξαν την έρημο χτύπαγε πολύ στο μάτι.Όλο το υπόλοιπο φαινόταν ωραίο βέβαια και σίγουρα θα αγοραστεί. Τέλος περίμενα update ή dlc για το mario kart world αλλά δεν έδειξαν τίποτα.Θα δούμε σιγουρα κατι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ααα εννοείται ότι κερδίζει πόντους το direct λόγου Koizumi. Επεξ/σία χθες στις 12:05 πμ από dekulinkgr 1
Socratis_g Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Πολύ περίεργη αυτή η Nintendo, αντί να βγάλει remake κονσόλες mini Ν64 , gameqube, Gameboy. Πάει και βγάζει virtual boy, που δεν είχε ποτέ κανείς, με μερικούς τίτλους που δεν έλειψαν ποτέ από κανέναν. Και το δίνει και 80€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα