Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 hours ago, Vagosman said:

Ουάου! Ε τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το παιχνίδι θα είναι αριστούργημα και απλά μας δίνουν κάτι teasers ως trailers και όταν πλησιάζει η ώρα, θα αρχίζουν να ρίχνουν τα καλά trailers για να καταλαβαίνουμε το βάθος της δουλειάς που έχουν κάνει! Metroid και open-world δεν συνάδουν μεταξύ τους ΑΛΛΑ έτσι λέγαμε και με το Prime 1 με πρώτου προσώπου και τελικά έκαναν καταπληκτική δουλειά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω ότι η περίπτωση του Metroid Prime 4 είναι απλά θέμα προώθησης. Πριν δεν ξέραμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον για περισσότερες πληροφορίες. Αν αυτό που είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη του ο Kensuke Tanabe (αντί για έναν σχεδιασμό με διαφορετικούς πλανήτες να υπάρχει ένας με διαφορετικές χρονικές ζώνες) τελικά υλοποιηθεί θα έχει ενδιαφέρον. 

Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι βαδίζει σε μονοπάτια προσβασιμότητας όπου ξεκινάει με γραμμικότητα και μετά πιθανόν να αφήνει ελεύθερο τον παίκτη να χαράξει την δική του πορεία όπως είδαμε στο BotW. 

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω να διαβασω μερικά σχόλια ακόμα για την επιδοση του Hades II για το Switch 1 και το παίρνω και εγω εννοείται. 

Επίσης για ακόμα μια φορά να πω ποσο επικοτατο ειναι το Silksong! 70 ώρες, τερμάτισα και το 3ο τέλος οπου το τελευταίο boss μου πηρε 3 μέρες και απειρες προσπάθειες, αλλά όλο το 3ο μέρος του παιχνιδού, άξιζε τα πάντα. Αντε πια ρε τιμ τσερυ, μας επιασαν και οι συναισθηματισμοί μας σε μερικές σκηνές! Απλα ΕΠΙΚΟ! Και ειμαι στο 89%, συνεχίζω τώρα να κάνω ό,τι άλλο μου έμεινε. Αφού το τελειώσω 100%, θα πιάσω μετα το Hades II.

btw όσοι δίνεται λεφτά σε DK DLC και FIFA και παπαριές που σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας, εσείς και μόνο εσείς φταίτε. Να πάνε να χεστούν, indies for ever. (εκτός εαν γίνεται σοβαρή και περήφανη δουλειά σε ΑΑΑ)

Επεξ/σία από Te0sX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει ο Bowser, δεν άντεξε άλλο Μάριο και βγαίνει στην σύνταξη. COO αναλαμβάνει η Devon. CEO o Satoru Shibata που είναι επιπρόσθετα General Manager of NCL Marketing Division. Ο Shibata είναι γνωστός από την θητεία του ως CEO στην Ευρώπη όπου είχε παρουσία στα Directs εποχής Iwata. H Devon είναι 19 χρόνια στην ΝοΑ και έχει περάσει από διάφορες θέσεις.

Μάλλον η Ν θέλει να έχει καλύτερο έλεγχο μιας και το οικοσύστημα της θα επεκταθεί μελλοντικά σε υπηρεσίες και δομή.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

For what it's Worth, το hades 2 δεν έχει επιλογή για 4k60 μεσα στο μενού του παιχνιδιού. Οποιος έχει τα settings της κονσόλας για το display στο auto, και έχει 120hz, ξεκινάει εκεί το παιχνίδι στα 1080p. Πρέπει να πάτε στα settings και να βάλετε το output 4k, και να το Ξανά ξεκινήσετε.

Επεξ/σία από alexiskrp
  • Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, dekulinkgr said:

Βγήκαν βίντεο από την tgs του resi 9 για το switch 2.Φαίνεται όντως εντυπωσιακό.Προσωπικά θα αγοραστεί day one στην κονσόλα και όχι για ps5.

Το trailer που ήταν direct από την Capcom για switch 2, ήταν πραγματικά από switch 2. Εκεί φαίνονται οι οποίοι συμβιβασμοί έπρεπε να γίνουν, γιατί το ίδιο τρέιλερ βγήκε και για τις άλλες κονσόλες με προφανείς διαφορές στον τεχνικό τομέα. Αλλά η κονσόλα φαίνεται πως μπορεί να δώσει άψογα αποτελέσματα (γι'αυτό που είναι) από 3rd party. Και πιστεύω πως η επιλογή για Nvidia τσιπακι, και όποιες τεχνολογίες φερνει αυτό από πίσω, κάνει τρομερή δουλειά. Προσωπικά και εγώ είμαι διατεθειμένος να παίρνω στο switch όσα ports δεν θεωρώ προσβλητικά για μένα (σαν τελικό αποτέλεσμα ) από το να τα πάρω PC. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Βγήκαν βίντεο από την tgs του resi 9 για το switch 2.Φαίνεται όντως εντυπωσιακό.Προσωπικά θα αγοραστεί day one στην κονσόλα και όχι για ps5.

Θα είχε ενδιαφέρον να μην είναι στην πρίζα και να δούμε πόση κατανάλωση είχε σε αυτά τα 15 λεπτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...