Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pikman is back!

Spoiler

Επίσης γράφουν κάποιοι ότι η μουσική θυμίζει pikmin.

5 λεπτά πριν, cubilone είπε

Υπάρχουν άνθρωποι στο σύμπαν των Pikmin?

Αν θυμάμαι καλά το παιχνίδι εξελίσεται στην Γη. Ότι έχει απομείνει από αυτήν.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται το γερμανικό Amazon , το καινούργιο pro controller, 81,30 τελική τιμή με δωρεάν μεταφορικά 

Έχει και αρκετές άλλες προσφορές και σε παιχνίδια , πχ xenoblades x στα 30 κάτι ευρω

• Like 1
Δημοσ.
On 05/10/2025 at 22:37, Malthador said:

Εγώ έπιασα το πρώτο Galaxy για να κάνω διάλειμμα από τον εφιάλτη που ονομάζεται «Silksong». Πόσο πανέμορφα έχει γεράσει αυτός ο τίτλος, μιλάμε χάρμα οφθαλμών. Αισθητική, μουσική, gameplay, όλα είναι εκεί, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που έγινε integrated το motion control σύστημα σε φορητό mode, βολεύει πολύ.

Το πιο αγαπημένο μου Mario, ανεπανάληπτο από τότε μέχρι σήμερα. Καλό και χρυσό το Odyssey, αλλά SMG δεν ήταν. Και δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ ξανά τέτοιο 3D platform.

Έφτιαξαν το καλούπι, έβγαλαν τα δύο αυτά games και μετά το έσπασαν για να μην μπορέσει ποτέ κανείς να ξαναβγάλει κάτι τόσο μεγαλειώδες.

Δεν είχα παίξει κανένα Galaxy, παίζω τώρα το 1ο στο Switch 1 (δεν υπάρχει έκδοση για το 2 σωστά;) ειμαι στην πολυ αρχη και με ξενιζει το γεγονος πως δεν υπαρχει η εννοια της κανονικης πιστας. και πως τα πλανητακια ειναι μια σταλια και παω απο το ενα στο αλλο μεσα απο τα μπλε αστερακι (δεν το καταφερνω με τον κοντρολερ μονο με πολλαπλο ταπ στην οθονη). ειναι οπτικα κουκλι αλλα μου φαινεται πολυ "περιεργο"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snolly είπε

Δεν είχα παίξει κανένα Galaxy, παίζω τώρα το 1ο στο Switch 1 (δεν υπάρχει έκδοση για το 2 σωστά;) ειμαι στην πολυ αρχη και με ξενιζει το γεγονος πως δεν υπαρχει η εννοια της κανονικης πιστας. και πως τα πλανητακια ειναι μια σταλια και παω απο το ενα στο αλλο μεσα απο τα μπλε αστερακι (δεν το καταφερνω με τον κοντρολερ μονο με πολλαπλο ταπ στην οθονη). ειναι οπτικα κουκλι αλλα μου φαινεται πολυ "περιεργο"

Ουσιαστικά για το switch 1 είναι αλλά αν το παίξεις στο switch 2 κάνει upscale σε 4k.δώστου χρόνου πάντως καθώς είναι από τα καλύτερα 3d platform ,αν όχι τα καλύτερα γενικά.

Τώρα έβγαλε πάλι το ίδιο βίντεο η nintendo με το χθεσινό μόνο που δείχνει αυτό που περίμεναν όλοι,δηλαδή pikmin.Έχουν ξαναβγεί στο παρελθον πάντως Pikmin shorts.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Snolly said:

Θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι το στόχο με γυροσκόπιο tiltάροντας την κονσόλα σε handheld. Δεν θα μπορείς να κάνεις tap αργότερα που γίνονται απαιτητικότερες οι πίστες, θα χρειάζεται το χέρι σου να παραμένει στο αναλογικό.

Διαφορετικά, παίξτο στην τηλεόραση με σπασμένα joycons για να στοχεύεις με το δεξί, ίσως σε βολέψει έτσι καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, dekulinkgr said:

Ουσιαστικά για το switch 1 είναι αλλά αν το παίξεις στο switch 2 κάνει upscale σε 4k.

απο πότε τα switch 1 games κανουν upscale σε 4Κ στο switch 2 (χωρις να ειναι switch 2 editions);

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Snolly said:

απο πότε τα switch 1 games κανουν upscale σε 4Κ στο switch 2 (χωρις να ειναι switch 2 editions);

Παίρνει δωρεάν patch ο συγκεκριμένος τίτλος.

• Like 1
Δημοσ.
37 minutes ago, Malthador said:

Παίρνει δωρεάν patch ο συγκεκριμένος τίτλος.

πολυ περιπλοκο το εχουν κανει το εργο. φανταζομαι οπως πηρε το odyssey και μερικα ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snolly είπε

πολυ περιπλοκο το εχουν κανει το εργο. φανταζομαι οπως πηρε το odyssey και μερικα ακομα.

Αυτή είναι η λίστα με τα παιχνίδια της Ν που υποστηρίζουν δωρεάν αναβάθμιση αλλά δεν προσφέρουν σε ολα boost resolution and fps.

Free updates for select Nintendo Switch games

Μου είναι απογοητευτικό που δεν φρόντισε η Ν να προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του NS1 αναβάθμιση σε resolution and fps χωρίς να απαιτείται το οποιοδήποτε update. Οικοσύστημα χωρίς τις σωστές υπηρεσίες δεν έχει γερά θεμέλια.

...

Σε άλλα νέα έγινε η πλήρης αποκάλυψη του "Close to You" animation video στο Nintendo Today όπου πλέον γίνεται η πλήρης αποκάλυψη των pikmin.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για μένα προσωπικά είναι μεγάλο fail το γεγονός ότι δεν έχει βγάλει switch 2 updates τουλάχιστον για όλα τα exclusive της. Δεν μπορεί τα  Xenoblade να μην έχουν πάρει updates ας πούμε το θεωρώ απαράδεκτο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και ήρθε σήμερα, να νοσταλγησουμε όλοι μαζί....

Εννοείται ότι έχω βάλει το links awakening αντί για mario land

Screenshot_20251008_234448_Gallery.jpg

Screenshot_20251008_234457_Gallery.jpg

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 15
Δημοσ.

ΕΧω Switch 1 και 2 .

Το μονο προβλημα που εχω με την Nintendo γενικοτερα ειναι οτι δεν μπορεις να χτισεις μια βιβλιοθηκη παιχνιδιων μεσα απο το ESHOP της . Εκτος απο τις τιμες που ευτυχως τωρα στα 3rd party κατι γινεται ,εισαι παντα με τον φοβο αυτα που αγορασες μηπως δεν δουλευουν στην επομενη κονσολα .

Δεν ειναι Steam που οτι αγοραζεις ξερεις οτι θα σου δουλευει και μετα απο δεκαετιες στο μεγαλυτερο ποσοστο !!

Για αυτο και στην Nintendo παω ποιο πολυ σε physical .

14 hours ago, p07apo said:

Για μένα προσωπικά είναι μεγάλο fail το γεγονός ότι δεν έχει βγάλει switch 2 updates τουλάχιστον για όλα τα exclusive της. Δεν μπορεί τα  Xenoblade να μην έχουν πάρει updates ας πούμε το θεωρώ απαράδεκτο.

Aλλος ενας λογος που δεν μπορεις να κανεις game library στη Nintendo...🥲

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...