Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 μμ (επεξεργασμένο) On 15/10/2025 at 16:51, Grim Ripper said: Στο site των ΕΛΤΑ πάντως δεν δείχνει κάτι ακόμα με το συγκεκριμένο tracking number. Μου ήρθε ενημέρωση πως ανέλαβε η ACS και πήρα tracking number. Ίσως παραλάβω μέχρι Παρασκευή τελικά. Edit: Μου ήρθε και PIN για το locker. Άμεση η ACS. 😛 Edit2: Ετσι όπως άνοιγα το πακέτο, βλέπω κάτι Ιαπωνικούς δράκους, λέω πώς τον έκαναν έτσι τον Charizard. Τελικά άκυρο, ήταν κάτι Collector’s των Yakuza που είχα παραγγείλει από LRG πέρυσι τέτοια εποχή. 😆 Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:04 μμ από Charismo 1
dimitrissa Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Αν και έλεγα να περιμένω, το είδα διαθέσιμο στο πλαίσιο και το τσίμπησα. Εν τω μεταξύ έχω και Yotei στη μέση. Χρόνο να χαμέ τι καλά θα ήταν 😁 1
Grim Ripper Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 μμ 10 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Αν και έλεγα να περιμένω, το είδα διαθέσιμο στο πλαίσιο και το τσίμπησα. Εν τω μεταξύ έχω και Yotei στη μέση. Χρόνο να χαμέ τι καλά θα ήταν 😁 Μην ξύνεις πληγές και εσύ.... Μάλλον έχουμε πάει όλοι κουβά με παραγγελία από Nintendo Ιρλανδίας.... Ευτυχώς και εγώ έχω το Yotei όσο περιμένω και το Legends. 😂 1
sheik Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πώς πληρώνει κάποιος full price για αυτό το παιχνίδι; Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό το ότι κάποιος είναι φαν από μικρό παιδι αλλά βλέποντας το παιχνίδι, είναι απλα... ντροπιαστικό. Gameplay wise δεν ξέρω , μπορεί να είναι παιχνιδάρα αλλά το γεγονός ότι έχουν ενα τέτοιο brand name , ένα τέτοιο πιστό fanbase και το ευχαριστώ προς αυτούς είναι ένα παιχνίδι με γραφικά GameCube(απλώς σε 1080p-4K) πραγματικά με ξεπερνάει. Δείχνει ασέβεια, δεν ξέρω. Όταν την ίδια στιγμή έχουμε δει cyberpunk και outlaws κλπ. Τι να πω , να το χαρείτε αλλά προσωπικά θα ήθελα ο κόσμος να τιμωρήσει τέτοιους άπληστους - αχάριστους devs . 2
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 10:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:23 μμ (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, sheik είπε Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πώς πληρώνει κάποιος full price για αυτό το παιχνίδι; Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό το ότι κάποιος είναι φαν από μικρό παιδι αλλά βλέποντας το παιχνίδι, είναι απλα... ντροπιαστικό. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:24 μμ από Fulgore 1
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:37 πμ 9 hours ago, sheik said: Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πώς πληρώνει κάποιος full price για αυτό το παιχνίδι; Καταλαβαίνω σε ένα βαθμό το ότι κάποιος είναι φαν από μικρό παιδι αλλά βλέποντας το παιχνίδι, είναι απλα... ντροπιαστικό. Gameplay wise δεν ξέρω , μπορεί να είναι παιχνιδάρα αλλά το γεγονός ότι έχουν ενα τέτοιο brand name , ένα τέτοιο πιστό fanbase και το ευχαριστώ προς αυτούς είναι ένα παιχνίδι με γραφικά GameCube(απλώς σε 1080p-4K) πραγματικά με ξεπερνάει. Δείχνει ασέβεια, δεν ξέρω. Όταν την ίδια στιγμή έχουμε δει cyberpunk και outlaws κλπ. Τι να πω , να το χαρείτε αλλά προσωπικά θα ήθελα ο κόσμος να τιμωρήσει τέτοιους άπληστους - αχάριστους devs . Η αλήθεια είναι πως κάποιος που βλέπει Pokemon ως ουδέτερος που δεν έχει δοκιμάσει, δύσκολα θα κατανοήσει το λόγο της επιτυχίας τους. Η εικόνα των παιχνιδιών είναι ομολογουμένως ντροπιαστική. Από εκεί και πέρα το ζουμί, για εμένα, είναι το concept της συλλογής των πλασμάτων και των battles. Τα Pokemon εξάλλου έχουν από τις πιο ενεργές competitive κοινότητες με δεκάδες τουρνουά κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο. Διοργανώνονται ακόμα και τοπικά events σε πολλές πόλεις, κάτι το οποίο είναι ακόμα πιο έντονο στο Pokemon GO. Ο εθισμός του πράγματος είναι στη λούπα, ψάχνω να βρω το Pokemon με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να το χρησιμοποιήσω στην competitive ομάδα μου και μετά ψάχνω το επόμενο. Ακόμα και competitive να μην είσαι, η ικανοποίηση να βρεις το τέλειο Pokemon με max χαρακτηριστικά από τη φύση του είναι που κρατάει πολλούς παίκτες ικανοποιημένους. 1
sheik Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:46 πμ 1 ώρα πριν, Charismo είπε Η αλήθεια είναι πως κάποιος που βλέπει Pokemon ως ουδέτερος που δεν έχει δοκιμάσει, δύσκολα θα κατανοήσει το λόγο της επιτυχίας τους. Η εικόνα των παιχνιδιών είναι ομολογουμένως ντροπιαστική. Από εκεί και πέρα το ζουμί, για εμένα, είναι το concept της συλλογής των πλασμάτων και των battles. Τα Pokemon εξάλλου έχουν από τις πιο ενεργές competitive κοινότητες με δεκάδες τουρνουά κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο. Διοργανώνονται ακόμα και τοπικά events σε πολλές πόλεις, κάτι το οποίο είναι ακόμα πιο έντονο στο Pokemon GO. Ο εθισμός του πράγματος είναι στη λούπα, ψάχνω να βρω το Pokemon με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να το χρησιμοποιήσω στην competitive ομάδα μου και μετά ψάχνω το επόμενο. Ακόμα και competitive να μην είσαι, η ικανοποίηση να βρεις το τέλειο Pokemon με max χαρακτηριστικά από τη φύση του είναι που κρατάει πολλούς παίκτες ικανοποιημένους. Όχι εννοείται καταλαβαίνω τον λόγο επιτυχίας τους άλλωστε κ γω επί εποχής gameboy και της φρενίτιδας με red&yellow είχα ασχοληθεί και μάλιστα πολύ (σαν παιδάκι κ γω), στη συνέχεια με pokemon stadium κλπ. Τα είχα λατρέψει. Απλώς δεν μπορώ να δεχτώ το τι προϊόν παραδίδουν τεχνικά εν έτει 2025 οι devs και η εταιρία σε τέτοιο fanbase που τους δίνει δισεκατομμύρια. Φυσικά και δεν περιμένω από pokemon game cutting edge graphics και υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών όμως εδώ δείχνουν ότι δεν κάνουν ούτε τα βασικα. Δείχνει πραγματικά ότι μπορεί να το τρέξει ανετα και ενα PS2 αυτό το πράγμα 🤣 2
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 πμ 2 minutes ago, sheik said: Απλώς δεν μπορώ να δεχτώ το τι προϊόν παραδίδουν τεχνικά εν έτει 2025 οι devs και η εταιρία σε τέτοιο fanbase που τους δίνει δισεκατομμύρια. Ισχύει, η Gamefreak έχει επαναπαυθεί στις πωλήσεις που της δίνουμε. Είναι δεδομένο πως έχουν κακό know how σε τεχνικό τομέα, αλλά δεν ενισχύουν και την ομάδα τους για να το βελτιώσουν αυτό. 1
marius.t Δημοσ. Παρασκευή στις 11:04 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:04 πμ Με 13 εκατομμύρια budget, μην περιμένετε κάτι καλύτερο
Grim Ripper Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:08 μμ (επεξεργασμένο) @Charismo Δεν έλεγα να πιάσω το τζοκερ καλύτερα. Σήμερα είδα ότι άλλαξε το tracking number, έχω βγει για καφέ δίπλα στο σπίτι μου και λέω στη παρέα μου να έχουν το νου τους αν δουν το βανάκι της DHL μιας και έλεγε ότι είναι προς παράδοση. Ε μετά από 1-2 λεπτά περνάει δίπλα το βανάκι, οπότε πήγα κατευθείαν και το πήρα. 😂 Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:09 μμ από Grim Ripper 1 1
Charismo Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 μμ 5 minutes ago, Grim Ripper said: @Charismo Δεν έλεγα να πιάσω το τζοκερ καλύτερα. Σήμερα είδα ότι άλλαξε το tracking number, έχω βγει για καφέ δίπλα στο σπίτι μου και λέω στη παρέα μου να έχουν το νου τους αν δουν το βανάκι της DHL μιας και έλεγε ότι είναι προς παράδοση. Ε μετά από 1-2 λεπτά περνάει δίπλα το βανάκι, οπότε πήγα κατευθείαν και το πήρα. 😂 Καλοπαίχνιδο! Εγώ έχω απλά ενημέρωση από χθες πως παραδόθηκε στην τελική μεταφορική. Σε εμένα συνήθως φέρνει η ACS από DHL Express. 1
imr Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Εχω φτασει 40 αλλα δεν εχω παιξει ποτε ποκεμον. Θελω εδω και πολυ καιρο να αρχισω, τι παιχνιδι ειναι το καλυτερο που μπορω να πιασω? ιδανικα να παιζει στο swich η να υπαρχει στο online 1
najinblue3 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:36 μμ 5 λεπτά πριν, imr είπε Εχω φτασει 40 αλλα δεν εχω παιξει ποτε ποκεμον. Θελω εδω και πολυ καιρο να αρχισω, τι παιχνιδι ειναι το καλυτερο που μπορω να πιασω? ιδανικα να παιζει στο swich η να υπαρχει στο online Let's go pikachu/eevee 1
Grim Ripper Δημοσ. Παρασκευή στις 01:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:39 μμ 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Let's go pikachu/eevee Δεν θα το έλεγα λόγω του τρόπου που πιάνεις τα Pokemon, καλύτερα σε Sword/Shield ή Scarlet/Violet όπου έχουν το παραδοσιακό gameplay. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα