Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παίξεις σε Switch 2 προτείνω τα Scarlet / Violet, λόγω της πολύ βελτιωμένης απόδοσης και γενικώς τα θεωρώ τα καλύτερα του Switch.

Σε Switch 1 το performance είναι τραγικό, οπότε θα πήγαινα σε Sword / Shield.

Αν έχεις τα μέσα ωστόσο θα πρότεινα την επιτομή της σειράς, Heartgold / Soulsilver ή Omega Ruby / Alpha Sapphire. Ένα σκαλί κάτω οι Leafgreen / Firered.

Είναι με τη σειρά τα remakes της 2ης, 3ης και 1ης γενιάς.

Απλά είναι διαθέσιμα μόνο σε DS / 3DS / Gameboy Advance ή emulators.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρα το νεο pokemon . Τελευταία μου επαφή να πω και μου ήτανε Ruby και sapphire σε gameboy advance. 
για να δουμε πως θα παει αυτο

θα επιστρεψω με εντυπωσεις σε λιγες μερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vagosman είπε

Τα preorder καλούδια μια χαρά, το παιχνίδι ειναι οριακά σάπιο.

Ενημερωτικά να πω ότι δεν ειναι pre order καλούδια όλα αυτά.

Είναι επι πληρωμή bundle

image.png.04708c80b75c96df9a10bbfd4b0cc0cc.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Charismo είπε

Αν έχεις τα μέσα ωστόσο θα πρότεινα την επιτομή της σειράς, Heartgold / Soulsilver ή Omega Ruby / Alpha Sapphire. Ένα σκαλί κάτω οι Leafgreen / Firered.

Για να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο, έχω DS, 3DS & NS πιο προτείνεις για πρώτο Pokemon Game σε άτομο που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ? Τα DS ή 3DS games?

Δημοσ.
1 hour ago, bad_freddy said:

Για να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο, έχω DS, 3DS & NS πιο προτείνεις για πρώτο Pokemon Game σε άτομο που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ? Τα DS ή 3DS games?

Ένα εκ των Soulsilver ή Heartgold. Είναι τα remakes της δεύτερης γενιάς και είναι DS games.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, Charismo said:

Ένα εκ των Soulsilver ή Heartgold. Είναι τα remakes της δεύτερης γενιάς και είναι DS games.

ό,τι καλύτερο και απο εμένα. Εαν έχεις και νοσταλγία για την 1η-2η γενιά, τοτε η απολαυση απογειώνεται, αλλα είτε δεν έχεις, και παλι παραμένει ισως το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Ποκεμον παιχνίδι που βγηκε ποτέ. Σαν έφηβος ήθελα να αγοράσω DS μόνο και μονο για αυτό, αλλα εννοείται δεν έγινε 😆 και έτσι το έπαιζα σε emulators.

Κρίμα που πολυ απλα δεν νοιάζονται στις μέρες μας επειδη έτσι και αλλιώς πουλάει τρελά. Στο Switch εγω πήρα μόνο το Brilliant Diamond και μου άρεσε αρκετά (δεν ειχα παιξει το original).

Επεξ/σία από Te0sX
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Charismo είπε

Αν παίξεις σε Switch 2 προτείνω τα Scarlet / Violet, λόγω της πολύ βελτιωμένης απόδοσης και γενικώς τα θεωρώ τα καλύτερα του Switch.

Σε Switch 1 το performance είναι τραγικό, οπότε θα πήγαινα σε Sword / Shield.

Είναι με τη σειρά τα remakes της 2ης, 3ης και 1ης γενιάς.

Απλά είναι διαθέσιμα μόνο σε DS / 3DS / Gameboy Advance ή emulators.

το κακο ειναι γιατι η Nintendo αφησε παιχνιδια με χειριστο performance να κυκλοφορησουν σε κονσολα της .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πηρα ενα Switch 2 . (ευχαριστω, ευχαριστω 😅)

Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μοιραζομαι games με τον πατερα μου που εχει και αυτος ενα?

Εννοω μεσω family sharing η frend sharing , νομιμα .

Επεξ/σία από Deargr
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, venuets είπε

Οντως ειναι σαπιο το παιχνιδι; Μην με κανετε ετσι και μολις το τσιμπησα

ιντερνετικά δεν λέγονται τα καλύτερα πάντως(έχουν ανακοινώσει και dlc)

image.png.c8b5296b4bb7b722d33c675e34d40c60.png

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...