Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/10/2025 στις 1:51 ΜΜ, Deargr είπε

Μολις πηρα ενα Switch 2 . (ευχαριστω, ευχαριστω 😅)

Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μοιραζομαι games με τον πατερα μου που εχει και αυτος ενα?

Εννοω μεσω family sharing η frend sharing , νομιμα .

Καλορίζικο και καλό λιώσιμο.Κοιτα υπάρχουν 2 τρόποι,ο ένας είναι να βάλεις το ίδιο account και στις δύο κονσόλες. Οπότε απλώς κάθε φορά "μεταφερεις" το παιχνίδι από την νια κονσόλα στην άλλη.Αυτο που γράφω ισχύει για τα digital παιχνίδια προφανώς.Αυτο έχω και εγώ μεταξύ του switch old και του switch 2.Φανταζομαι ισχύει και για switch 2 με switch 2.

Ο άλλος τρόπος είναι το family sharing όπως αναφέρεις.Μπορει να κάνει share ο "γονεας" του family nso οποίο παιχνιδι θέλει σε κάποιον από τα υπόλοιπα μέλη του nso.Αυτο βέβαια έχει κάποιο χρονικό περιθώριο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/10/2025 at 13:51, Deargr said:

Μολις πηρα ενα Switch 2 . (ευχαριστω, ευχαριστω 😅)

Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να μοιραζομαι games με τον πατερα μου που εχει και αυτος ενα?

Εννοω μεσω family sharing η frend sharing , νομιμα .

Καλά πήγε αυτό 😅

Θα κρατήσετε ένα οικογενειακά; Επίσης είναι κάτι άλλο που δεν σε ικανοποίησε; (δεν έχω αγοράσει ακομα το 2 και λογικα θα περιμένω μερικα χρόνια για OLED version και ισως καλύτερη αυτονομία)

Επεξ/σία από Te0sX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Te0sX said:

Καλά πήγε αυτό 😅

Θα κρατήσετε ένα οικογενειακά; Επίσης είναι κάτι άλλο που δεν σε ικανοποίησε; (δεν έχω αγοράσει ακομα το 2 και λογικα θα περιμένω μερικα χρόνια για OLED version και ισως καλύτερη αυτονομία)

Ναι οντως , καλα πηγε αυτο 🤣🤣🤣

Απλα θα κρατησουμε το ενα οπως ειπες και θα παρουμε και ενα handheld pc η steamdeck …

Τελικα θα κρατησουμε κ τα 2 switch 2 !!!!

Επεξ/σία από Deargr
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fulgore είπε

@Link13GR να είσαι σίγουρος ότι οι φανατικοί και αν δεν το γουστάρουν καθόλου το παιχνίδi, όπως και τα προηγούμενα πέραν του Arceus.

Είμαι σε αρκετές ομάδες που έχει τρελαμενους με τα Πόκεμον και έχουν παίξει τα πάντα.Μια χαρά το γουστάρει ο κόσμος το παιχνίδι.Τετοια βίντεο παίζουν για όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν.Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό με το νέο σύστημα μάχης.

Δημοσ.

Κι εγώ από το λίγο που έχω παίξει, μου άρεσε αρκετά. Το νέο σύστημα μάχης, ενώ στην αρχή με προβλημάτισε, το συνήθισα και μου αρέσει και είναι πιο arcadey από τα mainline παιχνίδια.

Εστιάζει περισσότερο στις μάχες, παρά στην εξερεύνηση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να απωθήσει πολλούς. Εμένα αντιθέτως, επειδή τα battles είναι ένα κομμάτι των Pokemon που μου αρέσει πολύ, το προτιμώ από το Arceus. Εκείνο είχε μια μαγεία με τα νέα mechanics και μεγάλο κόσμο προς εξερεύνηση, αλλά το battle σύστημα του ήταν τραγικό και είχε ελάχιστα trainer battles εκ των πραγμάτων.

Ένα πράγμα που δεν χώνεψα και το ακολουθούν σε κάθε τίτλο εδώ και χρόνια και όσο πάει χειροτερεύει, είναι τα μακροσκελή tutorials στην αρχή. Θυμάμαι στα πρώτα παιχνίδια είχε έναν optional NPC που μπορούσες να του μιλήσεις για να σου δείξει σε δέκα δευτερόλεπτα πώς να πιάνεις Pokemon και πλέον μετά από τρεις ώρες ακόμα σου εξηγούν αστεία mechanics και σου κρατούν το χέρι. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή να τα κάνεις skip.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν καποιος παει Ιαπωνια αξιζει να παρει την JP only version του switch 2 η δεν θα μπορει να την ξεκλειδωσει ποτε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 8-9 ώρες στο Pokemon ZA, θα πω την άποψη μου , έχοντας πλέον παίξει Scarlet, Arceus και τώρα αυτό (είχα να τα πιάσω από gold/silver και game boy colour). Παιδιά μου αρέσει και «χαλαρώνω» μαζί του. Και εξηγούμαι. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθώ παρά πολλές ώρες κλπ. Οπότε ο compact σχεδιασμός του παιχνιδιού, ο μικρός χάρτης που δεν έχει τρελή εξερεύνηση, με αρκετές μάχες και εύκολο XP είναι ότι πρέπει για τα θέλω μου. Το Arceus με κούρασε αρκετά, το scarlet το ευχαριστήθηκα πιο πολύ. Αλλα εδώ απολαμβάνω τον τρόπο μάχης και ξανά λέω το compact του πράγματος . Τρέχει επίσης άψογα στο switch 2! Τώρα αν μου πεις για full price κλπ που το πήρες, οκ άλλη κουβέντα, θεωρώ λίγα παιχνίδια αξίζουν full price στα επίπεδα που έχουν φτάσει πλέον.

Ενα θέμα μου είναι το παρακάτω . Εχω by default swap Α - Β . Το θέμα είναι ότι ενώ δουλεύει σωστά στο παιχνίδι, στη μάχη δε μπορεί να καταλάβει το swap που έχει γίνει. Δηλαδή ενώ έχω κάνει την αλλαγή, στη μάχη και στις επιθέσεις ξανά επιστρέφει στην φυσική μορφή του το Α Β , ενώ πχ όταν δεν είσαι σε μάχη , δουλεύει κανονικά . Έψαξα και Reddit αλλά λίγες αναφορές. Οπότε λέω , μόνο εγώ είμαι περίεργος και έχω αλλάξει τα κουμπιά; 🤣

Επεξ/σία από dimitrissa
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 20/10/2025 στις 1:27 ΜΜ, Link13GR είπε

Είμαι σε αρκετές ομάδες που έχει τρελαμενους με τα Πόκεμον και έχουν παίξει τα πάντα.Μια χαρά το γουστάρει ο κόσμος το παιχνίδι.Τετοια βίντεο παίζουν για όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν.Το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό με το νέο σύστημα μάχης.

Ελπίζω να σε καλύπτουν τα 2 παρακάτω σχόλια, ειδικά το τελευταίο.

image.png.e2d9223dcbc532eb513c5905c99bcbb0.png

image.png.a443b00f5db0f586549738aa7d7ce415.png

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μάλλον εσένα καλύπτουν.Εγω το παιχνίδι μια χαρά το λιώνω και διασκεδάζω.Το Hollow Knight  που το πρώτο το λάτρεψα,το δευτερο το σταυρωσα για κάποια θέματα που δε τα γουσταρα καθόλου.Αλλοι διασκεδάζουν πολύ με αυτό το παιχνίδι όμως.Πρεπει να τους πείσω ότι κάνουν λάθος;Πλήρωσα το παιχνίδι και το παιχνίδι με διασκεδάζει φουλ.Πρεπει να έχω τύψεις επειδή σε κάποιους δεν αρέσει ή περίμεναν κάτι άλλο;

• Like 2
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, Fulgore said:

Ναι είναι τόσο πολύ στεναχωρημένοι οι fans που θα πουλήσει ψίχουλα το game, μόνο 20.000.000 τεμάχια ξέρω 'γω.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...