sheik Δημοσ. χθες στις 08:33 μμ Δημοσ. χθες στις 08:33 μμ 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Άντε πάλι: επειδή πουλάνε 25m με αυτό το προϊόν είναι ακριβώς αυτό το προϊόν που θα συνεχίσουν να προσφέρουν προς πώληση. Αν πουλούσαν 5-10m θα το επανεξέταζαν το ζήτημα. Ναι προφανώς δεν διαφωνώ σε αυτό. Καλά κάνουν κι αυτοί, καλά κάνουν και όσοι τους κράζουν πατοκορφα όμως. Το ότι αυτοί ξεδιαντροπα λένε δεν κάνουμε προσπάθεια να σας δωσουμε ούτε τα βασικα αφού μας τα σκατε ότι αθλιότητα και να σας πουλήσουμε λέει πολλά όμως για το ποιόν τους.
Fulgore Δημοσ. χθες στις 08:37 μμ Δημοσ. χθες στις 08:37 μμ 4 ώρες πριν, Malthador είπε Εντάξει δεν είναι και δικαιολογία αυτό. Μπορούν να κάνουν αναβάθμιση στην μηχανή γραφικών μια φορά στα πέντε χρόνια, δεν θα πέσουν έξω. Ή να αγοράσουν μια έτοιμη και να την προσαρμόσουν. Απλά δεν τους ενδιαφέρει, όταν πουλάνε τόσο καλά δεν υπάρχει λόγος να αυξήσουν τα κόστη τους. Δεν αγοράζει κανένας Pokemon για τα γραφικά, είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει. Υπάρχουν και άλλες αλλαγές που θα μπορούσαν να κάνουν υπέρ μας. Μπορούσε το ίδιο το παιχνίδι να είναι φθηνότερο και να μην έχει 70ευρώ αφου ειναι μικρότερη παραγωγή ή να ήταν δωρεάν το upgrade για Switch 2 όπως στην Scarlet/Violet. Μπορούσαν να μην βγάλουν καθόλου dlc(πόσο μάλλον να ανακοινώσουν πριν καν βγει το παιχνίδιόπως το προηγούμενο legends Arceus. 4 ώρες πριν, Link13GR είπε Παίδες,δεν είπα ότι τα βρήκα όλα καλά.Ξενερωνω που δεν έχει Voice overs το παιχνίδι όπως και ότι τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλύτερα.Αυτοι δεν είναι λόγοι για να με κάνουν όμως να μη το παίξω.Παίζοντάς το, είδα ένα παιχνίδι που είναι τίγκα εθιστικό.Αλλοι δε το βρήκαν καλό.Ετσι πάνε αυτά. Μα ούτε εγώ είπα ότι το παιχνίδι είναι χάλια,, ότι όποιος το πήρε, σίγουρα θα περνάει χάλια κλπ. Ειδες πχ να πω κάτι στα παιδιά που έγραψαν τις εντυπώσεις τους που παίζουν το παιχνίδι? Αυτό που έγραψα από το πρώτο μου σχόλιο πριν 2 σελίδες, είναι ότι ιντερνετικά διαβάζω πάρα πολλά παράπονα, ειδικά από πολλούς οπαδούς της σειράς, που προφανώς σε κάποιους τομείς περίμεναν το κάτι παραπάνω, πέραν του συστήματος μάχης, μετά και το Arceus. Ανέφερα και το metacritic γιατί το πρώτο Pokemon Legends είχε πολύ πιο θετικά σχόλια Φυσικά υπάρχει κόσμος που περνάει καλά με το παιχνίδι, ή άλλοι που ναι μεν περνάνε καλά με το παιχνίδι, αλλά έχουν και αυτοί τα παράπονα τους, ειδικά με βάση και το συνολικό κόστος παιχνιδιού+dlc που φτάνει τα 100ευρώ.
Link13GR Δημοσ. χθες στις 08:40 μμ Δημοσ. χθες στις 08:40 μμ Ναι,εγώ λόγω Japan το έχω στα 35 Switch 2 edition 😁😁😁😁
adamv123 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) https://www.gematsu.com/2025/10/famitsu-sales-10-13-25-10-19-25#comments Μόνο στην Ιαπωνία το Πόκεμον πούλησε 1,485,457 φυσικά αντίτυπα. Με ψηφιακά μαζί σίγουρα 2 εκατομμύρια υποθέτω. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από adamv123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα