Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Προσωπικά θα απέχω από game key cards.

👍

Τα key cards ίσως θα είναι καλή επιλογή όταν θα πέφτουν σε τιμές χώμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mansa2k είπε

👍

Τα key cards ίσως θα είναι καλή επιλογή όταν θα πέφτουν σε τιμές χώμα.

Θέλω από πλευράς μου, με όποια ελάχιστη δύναμη έχω, να δώσω μήνυμα προς third party και nintendo ώστε να υπάρξει αλλαγή σε αυτό το θέμα. Από τη στιγμή που έχω και άλλη κονσόλα όπου εκεί βγαίνουν physical θα στηρίζω εκεί.

Τώρα αν πρόκειται για ένα μικρό indie studio προτιμώ να το πάρω digital παρά game key card.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, CarbonFibre said:

Είναι δεν είναι flame θα πω και εγώ τα δικά μου. :)

Για day one έχω παραγγείλει mario kart world, zelda breath of the wild , tears of the kingdom και cyberpunk. Επειδή δεν είχα switch έχω πάρει και metroid prime remastered και αναμένω into the breach με binding of isaac physical. Γενικά σταδιακά θα αγοράσω τα καλά της προηγούμενης γενιάς.

Μετά donkey kong bananza,  metroid prime 4 beyond και βλέπουμε αναλόγως.

Προσωπικά θα απέχω από game key cards.

That's the plan. :)

Τα game key cards ήταν το μεγαλύτερο ξενέρωμα για εμένα, γιατί στο Switch είχα μεγάλη συλλογή third party τίτλων που δεν κυκλοφορούσαν σε άλλες κονσόλες και απ'ότι φαίνεται αυτό δεν θα είναι εφικτό να γίνει στο 2. 😢

Οπότε αν επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν όλους τους third party να είναι key cards, θα συλλέγω μόνο τους first party.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Charismo είπε

Τα game key cards ήταν το μεγαλύτερο ξενέρωμα για εμένα, γιατί στο Switch είχα μεγάλη συλλογή third party τίτλων που δεν κυκλοφορούσαν σε άλλες κονσόλες και απ'ότι φαίνεται αυτό δεν θα είναι εφικτό να γίνει στο 2. 😢

Οπότε αν επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν όλους τους third party να είναι key cards, θα συλλέγω μόνο τους first party.

Προς το παρόν είδα ότι κάπου οι μισοί τα βγάζουν σε key cards. To μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε μήνυμα με τις αγορές μας και πιστεύω επειδή είναι και αρχή της γενιάς ότι υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα σε ένα βαθμό.

Βέβαια η Νιντέντο έχει μπει σε μια γενιά όπου υπάρχουν παιχνίδια πχ ff rebirth, Baldur's gate 3 όπου μιλάμε για 150GB μέγεθος. Όσο και να το στριμώξεις δεν βγαίνει ίσως για ένα 64GB cart.

Για να πω και εγώ τη βλακεία μου, ίσως η Νιντεντο θα έπρεπε να κάνει χρήση αργών cart για το switch 2 τα οποία θα κάνουν εγκατάσταση στον ssd του switch 2 αν αυτό μπορεί να  μετριάσει το κόστος.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
16 minutes ago, CarbonFibre said:

Προς το παρόν είδα ότι κάπου οι μισοί τα βγάζουν σε key cards. To μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε μήνυμα με τις αγορές μας και πιστεύω επειδή είναι και αρχή της γενιάς ότι υπάρχει περίπτωση να λυθεί το θέμα σε ένα βαθμό.

Βέβαια η Νιντέντο έχει μπει σε μια γενιά όπου υπάρχουν παιχνίδια πχ ff rebirth, Baldur's gate 3 όπου μιλάμε για 150GB μέγεθος. Όσο και να το στριμώξεις δεν βγαίνει ίσως για ένα 64GB cart.

Για να πω και εγώ τη βλακεία μου, ίσως η Νιντεντο θα έπρεπε να κάνει χρήση αργών cart για το switch 2 τα οποία θα κάνουν εγκατάσταση στον ssd του switch 2 αν αυτό μπορεί να  μετριάσει το κόστος.

Δεν με απασχολούν τόσο τα multiplatforms, γιατί σπάνια τα αγοράζω για Switch.

Περισσότερο με ενδιαφέρουν κάποια indies ή RPGs τα οποία έβγαιναν physical μόνο στο Switch.

Δημοσ.

Διαβάζω στο reddit κάποιοι που το έχουν στα χέρια τους δεν μπορούν να παίξουν ακόμα.Σαν να είναι κλειδωμένη η κονσόλα κάποιο update χρειάζεται που μάλλον η νιντεντο θα το δώσει την ημέρα κυκλοφοριας

Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 9:02 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Διαβάζω στο reddit κάποιοι που το έχουν στα χέρια τους δεν μπορούν να παίξουν ακόμα.Σαν να είναι κλειδωμένη η κονσόλα κάποιο update χρειάζεται που μάλλον η νιντεντο θα το δώσει την ημέρα κυκλοφοριας

Χρειάζεται day 1 patch για ξεκλείδωμα. Γι αυτό και η κονσόλα δεν θα είναι διαθέσιμη νωρίτερα σε κανέναν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ενδιαφέρον για ένα παιχνίδι από την MS όπου θα χειριζόμαστε έναν μόνο κεντρικό χαρακτήρα αντί για πληθώρα που συμβαίνει μέχρι σήμερα. Ακόμα περισσότερο για ένα turn-based rpg.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.

Εργονομικά το 2 αναμένεται ψιλοζόρικο σαν το πρώτο, ή έχουμε ελπίδες για πάνω απο μισάωρο παιχνιδιού, χωρίς κράμπες, και δάχτυλα στα όρια της ασφυξίας; Να ψάχνω απο τώρα για κανα Grip?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, papp0us είπε

Εργονομικά το 2 αναμένεται ψιλοζόρικο σαν το πρώτο, ή έχουμε ελπίδες για πάνω απο μισάωρο παιχνιδιού, χωρίς κράμπες, και δάχτυλα στα όρια της ασφυξίας; Να ψάχνω απο τώρα για κανα Grip?

Από το λίγο που έχω παίξει είναι απίστευτα άνετο το switch 2. Μην ανησυχείς 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...