Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, chill said:

Σε σχέση με το OG SW, το 2 είναι τιτανομέγιστο upgrade.

Ανυπομονώ να παίξω τα δυο αναβαθμισμένα zelda (btw η αναβάθμιση ειναι δωρεάν για τους κατόχους το NSO). Έχω παίξει ελάχιστα αμφότερα αλλά ειναι στο backlog για το καλοκαίρι.

Το νέο MK αρκετά καλό και αυτό αρκεί γιατί το προηγούμενο ήταν τούμπανο. Το free roam με σώζει λιγο σαν μπαμπά, ο γιος μου - λίγο πριν τα 5 - χάζεψε και ασχολήθηκε μόνος του αφού πρώτα είχε παίξει ξύλο με την κόρη μου γιατί σε ένα gran prix διάλεξε τη baby Rosalina για να παίξουμε. Oh well....

Πρώτη φορά έπαιξα online kart και εκεί που με είχα για καλούλη διαπίστωσα πως suckάρω απίστευτα.

Γενικά για ο μέσος gamer υπερκτιμά τις δυνατότητες του, μέχρι να μπει online και να δει τους πραγματικά καμμένους.

Εγώ γι'αυτό έχω σταματήσει εδώ και χρόνια τα online competitive games. Οκ, μεγαλώσαμε γι'αυτά.

• Like 6
  • Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Charismo είπε

Γενικά για ο μέσος gamer υπερκτιμά τις δυνατότητες του, μέχρι να μπει online και να δει τους πραγματικά καμμένους.

Εγώ γι'αυτό έχω σταματήσει εδώ και χρόνια τα online competitive games. Οκ, μεγαλώσαμε γι'αυτά.

Σε μιαν άλλη ζωή ήμουν σε guild με server first και στην πρώτη δεκάδα σε EU στο wow. Καμιά 20αριά χρόνια πριν 😛 Τωρα το backlog μου έχει μέσα ακόμα και το BOTW. Έχει απόλυτο δίκιο η σύζυγος που διαμαρτύρεται και μου λέει τι τα θες αφού δεν παιζεις. ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ!!!! Νιώθω ευχαρίστηση που το έχω εκεί και το βλέπω άσχετα αν δεν μπορώ να το αγγίξω! Εδώ μπορείτε να με καταλάβετε τουλάχιστον

Πλέον gaming μόνο με παιδιά, κανέναν κουμπάρο, φίλο και τη σύζυγο. Από τα παιδιά χάνω για να μην έχω γκρίνια, τους υπόλοιπους τους τσακίζω όμως xaxa.

• Like 9
Δημοσ.

Εγώ παράπονο απο την οθόνη δεν έχω, μια χαρά μου φαίνεται, δεν είχα OLED Switch βέβαια, αλλα δεν μπορώ να πώ οτι με χαλάει σαν ποιότητα, χρώματα και ευκρίνεια. Το WiFi είναι βράχος (Φτου φτου). Η μπαταρία μου φαίνεται λίγο ζόρικο το θέμα, αλλα λίγο πολύ το περίμενα, κατα τα άλλα, κάνει το Switch 1 να μοιάζει με Demo Unit προ κυκλοφορίας, πολύ πιο ποιοτική κατασκευή, πολύ καλύτερο το σύστημα των μαγνητών για τα controllers. 

Δυστυχώς το οτι διατηρεί σχεδόν το πάχος του V1 μαζί με το γεγονός οτι είναι πλέον υπολογίσιμα πιο βαρύ, το κάνει ακόμα πιο φατάλιτι για τα χέρια μου μετά απο κανα μισάωρο, νομίζω εδώ χρειάζομαι gripcase ΠΟΛΥ περισσότερο απο οτι στο 1. 

Τα υπόλοιπα εν καιρώ. 

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, imr said:

Μια γρηγορη ερωτηση, το cyberpunk βγαινει σε κανονικη κασετα η ειναι code in a box?

Νομίζω κανονική κασέτα.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, imr είπε

Μια γρηγορη ερωτηση, το cyberpunk βγαινει σε κανονικη κασετα η ειναι code in a box?

Oπως αναφερει πιο πανω ο d luffy ειναι κανονικα ολο το παιχνιδι στην κασετα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, papp0us said:

Εγώ παράπονο απο την οθόνη δεν έχω, μια χαρά μου φαίνεται, δεν είχα OLED Switch βέβαια, αλλα δεν μπορώ να πώ οτι με χαλάει σαν ποιότητα, χρώματα και ευκρίνεια. Το WiFi είναι βράχος (Φτου φτου). Η μπαταρία μου φαίνεται λίγο ζόρικο το θέμα, αλλα λίγο πολύ το περίμενα, κατα τα άλλα, κάνει το Switch 1 να μοιάζει με Demo Unit προ κυκλοφορίας, πολύ πιο ποιοτική κατασκευή, πολύ καλύτερο το σύστημα των μαγνητών για τα controllers. 

Δυστυχώς το οτι διατηρεί σχεδόν το πάχος του V1 μαζί με το γεγονός οτι είναι πλέον υπολογίσιμα πιο βαρύ, το κάνει ακόμα πιο φατάλιτι για τα χέρια μου μετά απο κανα μισάωρο, νομίζω εδώ χρειάζομαι gripcase ΠΟΛΥ περισσότερο απο οτι στο 1. 

Τα υπόλοιπα εν καιρώ. 

Ελπίζω να βγει κανένα battery extender να κολλάει πάνω. 

Δημοσ.

Επειδη δεν ειχα ασχοληθει ποτε με online παιχνδι στο OG Switch, μπορει καποιος να μπει παρεα με εναν φιλο του π.χ σε  ιδιο αγωνα στο mk world??

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσουμε να δούμε ποια games έχουν βελτιώσεις για το NSw2; Είτε στο ίντερνετ, είτε στο eshop;

Έστω και minor updates, για τα games πέραν της Ν.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσουμε να δούμε ποια games έχουν βελτιώσεις για το NSw2; Είτε στο ίντερνετ, είτε στο eshop;

Έστω και minor updates, για τα games πέραν της Ν.

Βρήκα αυτό το post στο Reddit 

https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/1l49teu/post_your_tested_games_compatibility_or/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έντονη τηλεοπτική κάλυψη για την κυκλοφορία του NS2 στην Ιαπωνία. Παραθέτω ένα σχετικό βίντεο από Γαλλία χωρίς σφαλιάρες:

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chill είπε

Σε μιαν άλλη ζωή ήμουν σε guild με server first και στην πρώτη δεκάδα σε EU στο wow. Καμιά 20αριά χρόνια πριν 😛 Τωρα το backlog μου έχει μέσα ακόμα και το BOTW. Έχει απόλυτο δίκιο η σύζυγος που διαμαρτύρεται και μου λέει τι τα θες αφού δεν παιζεις. ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ!!!! Νιώθω ευχαρίστηση που το έχω εκεί και το βλέπω άσχετα αν δεν μπορώ να το αγγίξω! Εδώ μπορείτε να με καταλάβετε τουλάχιστον

Πλέον gaming μόνο με παιδιά, κανέναν κουμπάρο, φίλο και τη σύζυγο. Από τα παιδιά χάνω για να μην έχω γκρίνια, τους υπόλοιπους τους τσακίζω όμως xaxa.

Ποιο guild? Στο vanilla wow ημουν nr 47 world naxxramas clear. Fate - Tarren MIll. Όταν έκανα raid Sapphiron/Kel'Thuzad από ένα ιντερνετ καφέ στη Νέα Σμύρνη είχα κοινό από πάνω να κοιτάνε το raid μου :P

Είμαι σε παρόμοια θέση. Έχω PS5 Pro, έχω χτίσει PC κτήνος, περιμένω Switch 2 και ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα παίξω σχεδόν τίποτα... Αλλά ναι θέλω να τα έχω ρε γαμώτο...

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά(μεγάλα) ποια  παιχνίδια πιστεύετε ότι είναι must have στο switch 2? 

Πρώτη φορά με switch και έχω χαθεί λίγο. 

Η φάση αγορά απο eneba παίζει γενικώς ή όχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Malama είπε

Ρε παιδιά(μεγάλα) ποια  παιχνίδια πιστεύετε ότι είναι must have στο switch 2? 

Πρώτη φορά με switch και έχω χαθεί λίγο. 

Η φάση αγορά απο eneba παίζει γενικώς ή όχι;

Από παιχνίδια της Ν είναι το Mario Kart Word, το Donkey Kong Bonanza τον επόμενο μήνα, τo Metroid Prime 4 για φέτος κ.α. Αλλά επειδή δεν είχες και NS1 καλό είναι ξεκινώντας να κοιτάξεις την συγκεκριμένη βιβλιοθήκη αρχικά με τίτλους που έχουν αναβαθμίσεις (είτε δωρεάν, είτε με πληρωμή) για το NS2.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...