aissaris Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 21 hours ago, Fulgore said: Σκέτη κονσόλα δεν είχε σε απόθεμα καθολου, είχε μόνο με το mario kart διαθέσιμα στην αποθήκη. Δεν ξέρω αν έκανε λάθος ο νεαρός υπάλληλος ή όχι(δεν μου είπε κάτι για διαφορετικό κωδικό), αλλά πήρα 2 ίδια ναι, παρόλο που όντως στους όρους γράφει για διαφορετικό κωδικό. Γενικά ο gaming χώρος του καταστήματος ειναι πάρα πολύ μικρός. Μια μικρή γωνία στο βάθος είναι και για Switch μόνο λίγα παιχνίδια είχε. Καλορίζικο, μήπως πρόσεξες αν είχε joy-cons για το Switch 2; Ευχαριστώ
dimitrissa Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παραλάβαμε και τη θήκη Nitendo, τη Spigen nano pop (πολύ καλή ειδικά για την πλάτη της συσκευής αλλά δε χρησιμοποίησα τη θήκη για τα joy cons διότι δε χωράει στο χειριστήριο). Τζαμάκι ενα της Nacon μπήκε πολύ εύκολα και πήρα και το Zelda διότι δεν έχω παίξει ποτέ ξανά Επεξ/σία 13 Ιουνίου από dimitrissa 4
mrvaggos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Βγάζει σε κανέναν άλλον connection error όταν πάει να μπει στο online του Mario kart? Edit: έφτιαξε με επανεκκίνηση του ρουτερ Επεξ/σία 13 Ιουνίου από mrvaggos
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Παιδιά γνωρίζει κανείς αν ένας λογαριασμός μπορεί να ισχύει για πολλαπλές κονσόλες; Πχ έχω και ένα switch lite. Μπορώ να έχω τον ίδιο λογαριασμό και συνεπώς να μοιράζονται τα ίδια παιχνίδια;
dekulinkgr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά γνωρίζει κανείς αν ένας λογαριασμός μπορεί να ισχύει για πολλαπλές κονσόλες; Πχ έχω και ένα switch lite. Μπορώ να έχω τον ίδιο λογαριασμό και συνεπώς να μοιράζονται τα ίδια παιχνίδια; Nαι ισχυει.Ο λογαριασμος μου ειναι και στο switch oled και στο switch 2.Προσοχη ομως εκανα log in στο switch 2 και οχι transfer. Οτι παιχνιδι εχω digital το μεταφερω μεσω των virtual game cards.Για παραδειγμα μετεφερα το tears of the kingdom απο το oled στο switch 2 αλλα και αναποδα μετα για να δω αν γινεται..Το μονο που χρειαζεται την πρωτη φορα ειναι οι κονσολες να ειναι στο ιδιο χωρο για επιβεβαιωση.Μετα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ειναι online και οι 2 κονσολες για να μεταφερεις προς και πισω τα παιχνιδια.Λιγο βλακεια καθε φορα αυτο αλλα παλευεται. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από dekulinkgr 1
Silverage Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα απο τον Κωτσόβολο στην Κηφισιά. Δεν είχαν διαθέσιμα Switch στο κατάστημα αλλά μου είπαν ότι μπορώ να πληρώσω εκεί για να μου περάσουν την έκπτωση και αν θέλω να περάσω απο εβδομάδα που θα φέρουν ή να πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα και να τα παραλάβω απο εκεί. Τους είπα να τα δεσμεύσουν στο κατάστημα του Mall και αφού πλήρωσα πέρασα απο το Mall στο γυρισμό και τα πήρα. Μου τα άφησαν 850€, δηλαδή στα 425€ το ένα και μου έκαναν και δώρο to support του Κωτσόβολου για το ένα Switch, αξίας 90€. Οπότε μπορείτε να πάτε εκεί, να πληρώσετε για να πάρετε την έκπτωση και να παραλάβετε απο αλλού. Επίσης αφού πήγα στο Mall κοίταξα σε όλα τα μαγαζια (Plaisio, Public, Κωτσόβολο) για την original θήκη της Nintendo αλλά δεν την είχαν. Μόνο στο Public βρήκα μια της Nacon αλλά ήταν λίγο μπαούλο και δεν μου άρεσε οπότε δεν την πήρα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από Silverage 3
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, aissaris είπε Καλορίζικο, μήπως πρόσεξες αν είχε joy-cons για το Switch 2; Ευχαριστώ Δεν πρόσεξα όχι γιατί γενικά είχε πολύ λίγα πράγματα στο κατάστημα, και το παράρτημα αφορούσε και Switch 1 και 2(επίσης μπορεί να είχε και να τα πήραν πχ). Ρώτησε αν θέλεις μήπως μπορείς να τα παραγγείλεις/αγοράσεις από το κατάστημα ακόμα και να μην τα έχουν.
nyne Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Καλησπέρα. Νέος κάτοχος switch 2(από αύριο το πρωί),θα ήθελα τα φώτα σας καθώς έχω να παίξω με κονσόλα της Nintendo από το Wii u...Δεν έχω Nintendo account σκέφτομαι να φτιάξω Ελληνικό και βλέπουμε μετά για αλλαγή region κτλ.Επισης θα ήθελα προτάσεις για παιχνιδια του switch που μπορώ να παίξω στο 2(mario,Zelda,κάτι περίεργα indy που έχει) ,καθώς έχω χάσει όλη τη προηγούμενη γενιά.Καθε συμβουλή δεκτή ...
epsilon753 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Οπως έγραψα και νωρίτερα στο νήμα, ήμουν από τους άτυχους με τον original AC Adapter του Switch 2 να είναι DOA. Το public ήθελε να τον στείλει στο επίσημο service, μου είπαν ότι δεν είχαν πολιτική DOA για το φορτιστή. Δε βρήκα κάτι στο site τους. Το service της CD MEDIA στο τηλέφωνο με πολύ ευγένεια πρέπει να ομολογήσω μετ από ερωτήσεις γαι troubleshooting με παρέπεμψε να χρησιμοποιήσω την επίσημη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα τους. Μεσα σε 24 ώρες είχε έρθει κούριερ και παρέλαβε τον faulty AC Adapter. Σε λιγότερες απο 48 ώρες η CD MEDIA μου απάντησε πως έχει λάβει την αποστολή (ως εδώ η διαχείριση ηταν υποδειγματική) και ο αναμενόμενος χρόνος επισκευής είναι 8 εργάσιμες (εδώ μας τα χάλασαν) Εύλογα σκέφτομαι τα εξής: Υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικασία να τον επισκευάσουν; Μήπως το 8 εργάσιμες είναι πλασματικό και θα ανταποκριθούν πιο γρήγορα; Δεν έχουν stock/δεν έχουν προβλέψει stock φορτιστών να αντικαταστήσουν άμεσα; Υπάρχει μεγάλο failure rate και καθυστερούν τόσο πολύ; Σε καθε περίπτωση εκτιμώ πως σε περιπτώσεις DOA θα επρεπε επιτόπου να ανταποκρίνονται, ειδικά δε όταν το κόστος του συγκεκριμένου accessory για την εταιρεία/αντιπροσωπία είναι πολύ χαμηλό. Anyway σε κάθε launch συμβαίνουν αυτά και στατιστικά κάποιοι θα είναι από τους άτυχους. 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Αν οντως ειναι προβληματικος ο ac adapter θα στον αντικαταστήσουν με καινουργιο.Επισκευη σε τετοια εξαρτηματα δεν γινεται.Θεωρω θα σου στειλουν τον καινουργιο πολυ πιο γρηγορα απο τις 8 εργασιμες που σου ειπαν.Εκτος αν δεν υπαρχει στοκ καινουργιος και θα περιμενουν να τους στειλουν.
dekulinkgr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nyne είπε Καλησπέρα. Νέος κάτοχος switch 2(από αύριο το πρωί),θα ήθελα τα φώτα σας καθώς έχω να παίξω με κονσόλα της Nintendo από το Wii u...Δεν έχω Nintendo account σκέφτομαι να φτιάξω Ελληνικό και βλέπουμε μετά για αλλαγή region κτλ.Επισης θα ήθελα προτάσεις για παιχνιδια του switch που μπορώ να παίξω στο 2(mario,Zelda,κάτι περίεργα indy που έχει) ,καθώς έχω χάσει όλη τη προηγούμενη γενιά.Καθε συμβουλή δεκτή ... Με το καλό να σου έρθει και καλό λιώσιμο Τώρα όσο αφορά παιχνίδια: Super Mario odyssey Super Mario 3d world + browsers fury Super mario wonder Αν και επειδή είχες wiiu λογικά έχεις παίξει το επικό Mario 3d world. Luigis mansion 3 Metroid dread zelda : breath of the wild Zelda : tears of the kingdom Zelda : links aweakening Τώρα από indies : το εξαιρετικό hollow knight Tα 2 ori παιχνιδια Τα παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία metroidvania Γενικά υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορεί κάποιος να σου προτείνει αλλά κυρίως παίζει ρόλο τι σου αρέσουν εσένα.Ας πούμε εγώ δεν είναι φαν των rpg και turn based γιαυτό δεν πρότεινα κάτι από xenoblade,fire emblem κτλπ. Γράψε τι είδους genre σου αρέσουν για να μπορούμε να σου προτείνουμε. Επεξ/σία 14 Ιουνίου από dekulinkgr 1 1
D.Luffy Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ένα ενδιαφέρον άρθρο παρακάτω στο οποίο η Asus εξηγεί γιατί τα Ally έχουν lcd screens και όχι oled. Εν συντομία, υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι τεχνικός και ο άλλος οικονομικός. Οι oled έχουν προς το παρόν προβλήματα όταν συνδυάζονται με VRR. Άρα όποιος επιλέξει αυτή την τεχνολογία θα πρέπει αναγκαστικά να πάει σε lcd panel. Οι οικονομικοί λόγοι είναι νομίζω προφανείς και δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Ούτε λύνουν το πρόβλημα… Τώρα όσο αναφορά για ένα μελλοντικό Switch με oled, θα πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα με το VRR το οποίο προφανώς δεν εξαρτάται από την Nintendo. Εκτός αν αποφασίσει να βγάλει oled panel χωρίς VRR, θα έλεγα να μη κρατάνε την αναπνοή τους όσοι περιμένουν Switch 2 oled μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. https://wccftech.com/asus-explains-why-the-rog-xbox-ally-doesnt-have-an-oled-screen/amp/ Επεξ/σία 14 Ιουνίου από D.Luffy 3
Charismo Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου 2 hours ago, Silverage said: Υπάρχει πουθενά θήκη της Nintendo; https://store.nintendo.ie/en/nintendo-switch-2-carrying-case-and-screen-protector-000000000010015104
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα