Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:19 μμ Εχει πετύχει κανείς χαμηλότερη τιμή για το DK σε κουτάτο πέραν από skroutz?
Daredevil Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Malthador said: To game μοιάζει φανταστικό και ουσιαστικά μιλάμε για το αντίστοιχο Mario Odyssey του NSw. Η Ν ακολουθεί την ίδια συνταγή με το OG NSw, κυκλοφορώντας πολύ μεγάλους τίτλους κοντά στο launch της κονσόλας. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ότι άφηναν λίγο χώρο ακόμα στο προηγούμενο μοντέλο, αλλά προφανώς έπεσα έξω. Σε κάθε περίπτωση μόνο καλό είναι αυτό για εμάς που αγοράσαμε νωρίς το NSw2. εξαιρετικό μου φάνηκε κι εμένα, αν και η παρουσίαση ειδικά στο youtube ήταν έτσι κι έτσι. Γενικότερα ναι μοιάζει σαν να τραβάει την πρίζα άμεσα στο OG switch το οποίο ξενίζει Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:00 μμ από Daredevil
Link13GR Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:55 μμ Μιλάμε για έπος.Τα rpg στοιχεία το απογειώνουν. 2
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 01:01 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 01:01 πμ On 04/06/2025 at 13:10, papp0us said: Δεν είναι κακό, με τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή ναι, αλλα χτύπησα ένα, να'σαι καλα. Το βλέπω και εγώ λίγο αισιόδοξο το σενάριο να είναι dockable, ή οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές, η κάτι άλλο παίζει. On 04/06/2025 at 18:35, Link13GR said: Με έβαλες στην πρίζα.Το χτυπάω. Σας ήρθε; Έχει φάει τρελή καθυστέρηση η παραγγελία μου και το βλέπω να μου ρίχνουν άκυρο, ενώ έχει φύγει υποτίθεται, δεν έχει έρθει ακόμα 15 μέρες μετά. Διαβάζω ότι dockάρει πάντως και είναι πολύ εργονομικό στο χέρι.
screaming_trees Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 πμ Πάντως το mkw είναι από τα χειρότερα mario kart που έχω παίξει. Το σώζει μόνο το elimination mode που έχει. Οι πίστες του είναι χάλια σχεδιασμένες. Το χειρότερο είναι το super aggressive ai Οπου αν παίζεις με drifts σχεδόν πάντα πριν τερματίσεις σου σκάει κάτι και δεν βγαίνεις ποτέ πρώτος. Αν παίζεις χωρίς drifts τοτε ολα καλα... 1 1
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 07:52 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:52 πμ 6 ώρες πριν, Malthador είπε Σας ήρθε; Έχει φάει τρελή καθυστέρηση η παραγγελία μου και το βλέπω να μου ρίχνουν άκυρο, ενώ έχει φύγει υποτίθεται, δεν έχει έρθει ακόμα 15 μέρες μετά. Διαβάζω ότι dockάρει πάντως και είναι πολύ εργονομικό στο χέρι. Ναι,μου ήρθε.Ντοκαρει ψιλό τσιμα τσιμα οπότε με τον μικρό δε το διακινδυνεύω να το έχω μόνιμα φορεμένο για να μη μου γρατσουνισει καμία οθόνη.Στο χέρι είναι άψογο.Θα δοκιμαστεί με το Bananza γιατί το Mario Kart το απολαμβάνω στην τηλεόραση με το Pro controller 2. 1 1
sheik Δημοσ. Πέμπτη στις 09:10 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:10 πμ Που μπορούμε να βρούμε pro controller 2 σε "λογική" τιμή, εννοώ χωρίς το ελληνικό καπέλο ρε παιδιά ;
DelsinGR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:18 πμ παιδια χθες παρατηρησα κατω αριστερα να μου εχει το εικονιδιο της κονσλας με ενα γαλλικο κλειδι. ξερετε τι ειναι;
D.Luffy Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:47 πμ 16 hours ago, NickTG said: Τι να το κάνεις. Πάλι Donkey Kong. Αφού έχει το ίδιο όνομα προφανώς είναι ίδιο με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Κανένας λόγος να παίξεις το καινούριο. 😶 Έπεσε ήδη το συγκεκριμένο σχόλιο στα νέα του Bananza. "Μια απ' τα ίδια" λέει ο άλλος. 🤣 2 3
dekulinkgr Δημοσ. Πέμπτη στις 02:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:15 μμ 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει πετύχει κανείς χαμηλότερη τιμή για το DK σε κουτάτο πέραν από skroutz? Στο γαλλικο amazon το εχει στα 60 ευρω αλλα με τα εξοδα αποστολης παει στα 68.Oποτε δεν συμφερει και παλι εκτος και αν εχεις amazon prime membership οπου νομιζω ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης (;).Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ 47 minutes ago, dekulinkgr said: Στο γαλλικο amazon το εχει στα 60 ευρω αλλα με τα εξοδα αποστολης παει στα 68.Oποτε δεν συμφερει και παλι εκτος και αν εχεις amazon prime membership οπου νομιζω ειναι δωρεαν τα εξοδα αποστολης (;).Διορθωστε με αν κανω λαθος. Επίσης, στα παιχνίδια θέλει προσοχή στις αγορές από τα ευρωπαϊκά Amazon γιατί το καθένα έχει σχεδόν αποκλειστικά box στην τοπική γλώσσα. Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία λαμβάνουν εκδόσεις με μεταφρασμένο κουτί. Προφανώς το game είναι multilanguage, αλλά το αναφέρω για την περίπτωση που κάποιος θέλει την αγγλική συσκευασία. Τελευταία βέβαια ακόμα και από Skroutz έχει τύχει να μου έρθει ευρωπαϊκή έκδοση χωρίς αγγλικά.
naruto14 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:10 μμ 1 ώρα πριν, Charismo είπε Επίσης, στα παιχνίδια θέλει προσοχή στις αγορές από τα ευρωπαϊκά Amazon γιατί το καθένα έχει σχεδόν αποκλειστικά box στην τοπική γλώσσα. Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία λαμβάνουν εκδόσεις με μεταφρασμένο κουτί. Προφανώς το game είναι multilanguage, αλλά το αναφέρω για την περίπτωση που κάποιος θέλει την αγγλική συσκευασία. Τελευταία βέβαια ακόμα και από Skroutz έχει τύχει να μου έρθει ευρωπαϊκή έκδοση χωρίς αγγλικά. Ότι παιχνίδι είχα αγοράσει από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο για το πρώτο Switch είχε έρθει με γαλλική συσκευασία. Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εκεί τα κάνουν εισαγωγές, καθώς στη γαλλία η Nintendo φαίνεται να είναι αρκετά πιο οικονομική.
sheik Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:24 μμ 14 ώρες πριν, screaming_trees είπε Πάντως το mkw είναι από τα χειρότερα mario kart που έχω παίξει. Το σώζει μόνο το elimination mode που έχει. Οι πίστες του είναι χάλια σχεδιασμένες. Το χειρότερο είναι το super aggressive ai Οπου αν παίζεις με drifts σχεδόν πάντα πριν τερματίσεις σου σκάει κάτι και δεν βγαίνεις ποτέ πρώτος. Αν παίζεις χωρίς drifts τοτε ολα καλα... Τι εννοείς ; Πώς σχετίζονται τα drifts με αυτό; Δεν παρατήρησα κάτι . Επίσης σε όλα τα Grand Prix πήρα χρυσό στα 150cc και έχω να παίξω Μάριο Καρτ από το 2013. Σε κάποια grand prix ναι ήταν πιο δύσκολο αλλά μετά από 4-5 προσπάθειες το κατάφερα. Εκεί που το παιχνίδι είναι πρακτικά unplayable είναι online. Δεν ξέρω με ποια λογική η Νιντεντο έβαλε 24 παίκτες. Γίνεται ο απόλυτος χαμός, ένα τουρλουμπουκι πραγματικό, κάθε έννοια ικανότητας και στρατηγικής πάει περίπατο, είναι ολοκάθαρα τύχη το τι θα τερματίσεις. Να δώσουν επιλογή μαξιμουμ αριθμών παικτών πρέπει θεωρω
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:57 μμ Ψάχνω να βρω καμιά θήκη μεταφοράς για το Switch 2.Θα προτιμούσα να χωράει και το dock αλλά δεν είναι και απόλυτο.Εχετε βρει κάτι;
Snolly Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:08 μμ 7 minutes ago, Link13GR said: Ψάχνω να βρω καμιά θήκη μεταφοράς για το Switch 2.Θα προτιμούσα να χωράει και το dock αλλά δεν είναι και απόλυτο.Εχετε βρει κάτι; η επισημη ειναι πολυ ωραια που ειναι σαν κυβος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα