Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, nyne είπε

Παιδιά ,δύο ερωτήσεις.Κανει αν το αφήνουμε στο dock  ώστε να φορτίζει συνεχώς (ενεργοποιημένη η προστασία μπαταρίας) και επίσης αν μπορείτε να προτείνετε ένα καθαριστικό για την οθόνη συν πανακι.

Η προστασία εννοείς το 90%;; Να το ενεργοποιήσουμε, είναι καλύτερο ; Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Μια και χθες βρήκα χρόνο και το έβαλα στο stand και σύνδεση με τηλεόραση να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.

Τεράστια βελτίωση από την προηγούμενη γενιά σε όλα. 

Καταρχήν στο μέγεθος και πόσο λεπτό και ελαφρύ είναι που το κάνει κατά την γνώμη μου την καλύτερη φορητή gaming κονσόλα που υπάρχει στην αγορά και με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους με τις κουμούτσες που έχουν.

Μετά τα joycon και το νέο πρωτοποριακό σύστημα κλειδώματος τους. 

Θα επανέλθω και με άλλες εντυπώσεις. Τώρα είμαι στο σετάρισμα και στο συγχρονισμό της παλιάς με της νέας κονσόλας. 

Το μόνο που βρήκα αρνητικό είναι το stand του που το θεωρώ πολύ ψεύτικό και ότι θα είναι εύκολο να πάθει ζημιά.

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε βρει κανένα οδηγό μπας και φέρουμε το hdr σε καλά επίπεδα;Δε μιλάω για τον οδηγό με το Κινέζο που απαιτεί να έχουμε και Xbox...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο και μόνο επειδή είμαι στο συγκεκριμένο subreddit, προσοχή με την θήκη από dbrand αν έχετε παραγγείλει. Φαίνεται ότι η Nintendo σκόπιμα έχει αφήσει αυτό το κενό ανάμεσα στο joycon και στην κονσόλα, και για κάποιο λόγο η θήκη της dbrand (killswitch 2) "αποδυναμώνει" αυτήν την σύνδεση με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα joy-cons όταν είναι σε οριζόντια θέση. Αν είναι user error ή σφάλμα παραγωγής ακόμα άγνωστο. 

Απο την άλλη έχουν κάνει ωραία θήκη. Τόσο στο switch oled, όσο και στο portal, έχω βαρεθεί να βλέπω (και να έχω) θήκες bulky με φερμουάρ. Πχ γτ να βάλεις και την θήκη της κονσόλας μέσα σε άλλη θήκη? 

Screenshot_20250621_160535_Opera.jpg

Screenshot_20250621_160547_Opera.jpg

https://dbrand.com/shop/killswitch/nintendo-switch-2-cases?design=ns2-colormatch&kit=ultra&srsltid=AfmBOorVqw9jm_myMbrGHr_1GqfoN2xDRIpTGnwrYu2CfvoYYeCljpoU#buy

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το headsets χρησιμοποιείτε? Δοκίμασα τα kaira pro που έχω με το dongle αλλά μόλις τα βάζω στην κονσόλα το pro controller μου κάνει αποσυνδέσεις όλη την ώρα 

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Μόνο και μόνο επειδή είμαι στο συγκεκριμένο subreddit, προσοχή με την θήκη από dbrand αν έχετε παραγγείλει. Φαίνεται ότι η Nintendo σκόπιμα έχει αφήσει αυτό το κενό ανάμεσα στο joycon και στην κονσόλα, και για κάποιο λόγο η θήκη της dbrand (killswitch 2) "αποδυναμώνει" αυτήν την σύνδεση με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα joy-cons όταν είναι σε οριζόντια θέση. Αν είναι user error ή σφάλμα παραγωγής ακόμα άγνωστο. 

Απο την άλλη έχουν κάνει ωραία θήκη. Τόσο στο switch oled, όσο και στο portal, έχω βαρεθεί να βλέπω (και να έχω) θήκες bulky με φερμουάρ. Πχ γτ να βάλεις και την θήκη της κονσόλας μέσα σε άλλη θήκη? 

Screenshot_20250621_160535_Opera.jpg

Screenshot_20250621_160547_Opera.jpg

https://dbrand.com/shop/killswitch/nintendo-switch-2-cases?design=ns2-colormatch&kit=ultra&srsltid=AfmBOorVqw9jm_myMbrGHr_1GqfoN2xDRIpTGnwrYu2CfvoYYeCljpoU#buy

Εδώ είναι το subreddit, για όποιον ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες.

• Like 2
Δημοσ.

Αν πω οτι αυτο το μωβ hue που διακατέχει το Wonder αλλα πλεον και το νεο DK με ξενίζει πολύ.

Το κάνει απωθητικό. Το DK δείχνει χαοτικό σχεδόν αγχωτικό με τον τρόπο που διαχειριζεται το περιβάλλον, έντονο και φασαριόζικο. Επίσης το στυλ ειναι κάπως Goron για τους Ζελντάκιδες. 

Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Εδώ είναι το subreddit, για όποιον ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες.

Καιρο ειχα να διαβασω τετοιο χαμο 🤣

Μεγαλο fail της dbrand, πηγαν και εβγαλαν το case χωρις να το δοκιμασουν καν οι ιδιοι?

Δημοσ.
8 hours ago, nyne said:

Παιδιά ,δύο ερωτήσεις.Κανει αν το αφήνουμε στο dock  ώστε να φορτίζει συνεχώς (ενεργοποιημένη η προστασία μπαταρίας) και επίσης αν μπορείτε να προτείνετε ένα καθαριστικό για την οθόνη συν πανακι.

Οθόνες καθαρίζω πάντα μόνο με απιονισμένο νερό και ένα κλασικό πανάκι μικροϊνών. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Τα υπόλοιπα καθαριστικά μπορεί με τον καιρό να αφήσουν μουτζούρες στην οθόνη.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, imr είπε

Καιρο ειχα να διαβασω τετοιο χαμο 🤣

Μεγαλο fail της dbrand, πηγαν και εβγαλαν το case χωρις να το δοκιμασουν καν οι ιδιοι?

Απο ότι φαίνεται η "λύση" είναι απλή. Στα χείλη που έχει περιμετρικά το joy-con (εκεί που έχει κάτι νούμερα), η θήκη δεν πρέπει να έρχεται σε ευθεία αλλά να εφαρμόζει ελάχιστα πιο πίσω. Τώρα, όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση, ευτυχώς η dbrand έχει άψογο After sales. Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω, μαλλον όλοι θα λάβουν δωρεάν άλλη έκδοση με "φαγωμένο" εκείνο το κομμάτι (όπως προτείνουν και στα σχόλια παρακάτω).

Απλά είπα να το βάλω εδώ γιατι σίγουρα είναι ένα τεστ που καλό είναι να γίνεται με τις θήκες που αγοράζετε, μιας και το κούμπωμα είναι κάτι καινούργιο για αρκετούς κατασκευαστές θηκών 

https://www.reddit.com/r/dbrand/s/14LddcODaU

Δημοσ.
1 minute ago, SabotazNic said:

Απο ότι φαίνεται η "λύση" είναι απλή. Στα χείλη που έχει περιμετρικά το joy-con (εκεί που έχει κάτι νούμερα), η θήκη δεν πρέπει να έρχεται σε ευθεία αλλά να εφαρμόζει ελάχιστα πιο πίσω. Τώρα, όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση, ευτυχώς η dbrand έχει άψογο After sales. Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω, μαλλον όλοι θα λάβουν δωρεάν άλλη έκδοση με "φαγωμένο" εκείνο το κομμάτι (όπως προτείνουν και στα σχόλια παρακάτω).

Απλά είπα να το βάλω εδώ γιατι σίγουρα είναι ένα τεστ που καλό είναι να γίνεται με τις θήκες που αγοράζετε, μιας και το κούμπωμα είναι κάτι καινούργιο για αρκετούς κατασκευαστές θηκών 

https://www.reddit.com/r/dbrand/s/14LddcODaU

Ναι ευκολη λυση θα ειναι, απλα μου κανει απορια που δεν το δοκιμασαν καθολου, ειναι απο τουσ σοβαρους κατασκευαστες υποτιθεται.

κοιταξα τωρα και το δικο μου και εχει οντως ενα κενο ελαχιστα χιλιοστα, οποτε αφηνει περιθωριο να μην γινει μοχλος.

Η σχεδιαση των joycons παντως μου εχει κανει τρομερη εντυπωση, εχουν κανει πααρα πολυ καλη δουλεια, σε φαση να το δινεις σε ενα 6χρονο να το κανει οτι θελει και να μη φοβασαι μη διαλυθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...