dimitrissa Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, έχω αγοράσει την παρακάτω θήκη. Η Spigen αναφέρει πως είναι συμβατή με το dock. Οντως μπαίνει απλά με μια δυσκολία σε σχέση με χωρίς θήκη. Προσωπικά νομίζω και ελπίζω πως δε θα παρουσιάσει κάποιο θέμα . Την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να μας πει εντυπώσεις; https://www.uniqueshop.gr/skliri-thiki-nintendo-switch-2-spigen-nano-pop-blueberry-navy.html
dekulinkgr Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2025 στις 9:19 ΠΜ, D.Luffy είπε Αν πάρουμε patchάκια ανάλυσης για Metroid Prime Remastered και Dread με βλέπω για δεύτερο playthrough μέχρι να έρθει το 4. Βέβαια τώρα περιμένουμε Bananza. Ανυπομονώ σαν τρελός για το DK Bananza.Περισσότερο από metroid prime 4 και silksong!!!(το ξέρω δεν θα με πιστεύει κανείς αλλά ισχύει καθώς τα 3d platform είναι το αγαπημένο μου genre ,πιο πάνω και απο metroidvania) Το direct που έδειξαν προχθές θεωρώ πως είναι ίσως το καλύτερο direct για standalone παιχνίδι που έχει βγάλει η nintendo. 3 ώρες πριν, firepc είπε btw πιστεύετε θα βγει μπαντλάκι με την papanza? Εξαιρετικά απίθανο θα έλεγα.Αν είχαν σκοπό να κυκλοφορήσουν bundle με το DK ,θα το έδειχναν στο direct.Bλέπω σε έψησε και σένα το direct για αγορά εε ;;; 1 ώρα πριν, chek2fire είπε Για θήκες έχει βγει καμια καλή? Εγώ έχω της tomtoc από amazon γερμανίας.Είναι στα ίδια λεφτά με την official της nintendo. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από dekulinkgr 1 1
gkarako Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Εγώ πήρα της jsaux, μέτρια ως θήκη αλλά είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Μπαίνει εύκολα στο dock, αλλά από προστασία τίποτα το ιδιαίτερο και λογικό. Το μόνο ουσιαστικά αρνητικό για μένα είναι ότι οι θήκες για τα joycon δεν βελτιώνουν σημαντικά την άνεση στο κράτημα.
firepc Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Εξαιρετικά απίθανο θα έλεγα.Αν είχαν σκοπό να κυκλοφορήσουν bundle με το DK ,θα το έδειχναν στο direct.Bλέπω σε έψησε και σένα το direct για αγορά εε ;;; ναι μου αρεσαν πολυ τα χρώματα του και το καλοκαιρινό vibe 2
gkarako Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Το DK φάνηκε φοβερό, ήμουν ήδη για day 1 αν και αυτά που μας είχαν δείξει δεν με τρέλαναν αλλά μετά το direct ανυπομονώ. 1
Malama Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Έχεις κάνεις την θήκη της playvital όπως είχε αναφερθεί και ορθή πριν;
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Για θήκες έχει βγει καμια καλή? Πήρα σετ από Savage raven που είναι στην ουσία η scull & Co. Σκληροτραχη η θήκη. Επίσης πήρα μαζί με αυτό και grip που ναι μεν δεν μπαίνει στο dock αλλά είναι εξαιρετική για μεταφορές. Έχει και μια που είναι dock friendly Και πολυ δυνατή. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 53 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ανυπομονώ σαν τρελός για το DK Bananza.Περισσότερο από metroid prime 4 και silksong!!!(το ξέρω δεν θα με πιστεύει κανείς αλλά ισχύει καθώς τα 3d platform είναι το αγαπημένο μου genre ,πιο πάνω και απο metroidvania) Το direct που έδειξαν προχθές θεωρώ πως είναι ίσως το καλύτερο direct για standalone παιχνίδι που έχει βγάλει η nintendo. Εξαιρετικά απίθανο θα έλεγα.Αν είχαν σκοπό να κυκλοφορήσουν bundle με το DK ,θα το έδειχναν στο direct.Bλέπω σε έψησε και σένα το direct για αγορά εε ;;; Εγώ έχω της tomtoc από amazon γερμανίας.Είναι στα ίδια λεφτά με την official της nintendo. Επιβεβαιώνω για tomtoc απο amazon, εξαιρετική, με θήκη για να μην πιέζονται τα joycon, μαξιλαράκι πάνω και θήκη για 12 cartridge. ΠΟΛΥ καλύτερη από official. Στις 20/6/2025 στις 5:11 ΜΜ, metallica 13 είπε Το cyberpunk τρέχει ανέλπιστα καλά στο switch 2..Σε handheld mode στο performance τρέχει νερακι και με πολύ τίμια ποιότητα εικόνας. Είναι πολύ ελπιδοφόρα τα πρώτα δείγματα όσο αφορά το τεχνικό κόμματι της νέας κονσόλας... Μετά από πολλά χρόνια νιώθω ότι παίζω nintendo που ανταποκρίνεται στα θέλω της εποχής! Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω τον υπερμαματο τρόπο παιχνιδιού σε tv με joycon. Θα περάσουμε καλά σε fps! 1
giokostis Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 5 ώρες πριν, firepc είπε btw πιστεύετε θα βγει μπαντλάκι με την papanza? Αν εννοεις το bananza το θεωρω σιγουρο για holiday bundle. Ισως και νωριτερα 1
firepc Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, giokostis είπε Αν εννοεις το bananza το θεωρω σιγουρο για holiday bundle. Ισως και νωριτερα holiday οταν λες, εννοείς before christmas?
Vagosman Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 5 ώρες πριν, firepc είπε btw πιστεύετε θα βγει μπαντλάκι με την papanza? Παπατζα; Μένει να δούμε. 1
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Αν έχει δοκιμάσει κανείς κανένα φθηνό προστατευτικο για την πλάτη που να μπαίνει και στο dock ας κάνει μια ενημέρωση.
Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Εγώ στο δικό μου μετά απο λίγο ψάξιμο στο youtube τσίμπησα αυτή τη θήκη μεταφοράς της Auarte που έχει τρύπα για να κουμπώνεις το καλώδιο για φόρτιση και αυτό το τζαμάκι της amFilm. Δεν θέλω να του βάλω grip case γιατί μου φαίνεται ότι γίνεται πολύ χοντροκομμένο μετά.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Ανυπομονώ σαν τρελός για το DK Bananza.Περισσότερο από metroid prime 4 και silksong!!!(το ξέρω δεν θα με πιστεύει κανείς αλλά ισχύει καθώς τα 3d platform είναι το αγαπημένο μου genre ,πιο πάνω και απο metroidvania) Δεν εισαι ο μόνος που έχει ξετρελαθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι.😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα