D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, chek2fire said: Τώρα να συνεχίσω εντυπώσεις ότι όντος θεαματική βελτίωση στο zelda η αναβαθμισμένη έκδοση. Γενικά η κονσολίτσα δείχνει να έχει αρκετές δυνατότητες και δύναμη σε γραφικά. Αν εννοείς τα BotW/TotK , εγώ κρατάω ότι η κονσόλα μπορεί να τρέξει ένα full open world game με καλά physics στα 60fps. Πολύ ενθαρρυντικό από πλευράς cpu. Τώρα για το paid update πιο γενικά, θεωρώ ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από ένα ξεκλείδωμα στο framerate και ένα bump στην ανάλυση. Θα ήθελα πχ χρήση του DLSS για να εξαλειφθούν τα jaggies. Το Pokemon Violet/Scarlet έχει πολύ καλύτερο image quality τρέχοντας μάλιστα με χαμηλότερη internal resolution σε σχέση με τα BotW και TotK. Το Link's Awakening από την άλλη τώρα αγγίζει την τελειότητα με το boost στο framerate μιας και το IQ ήταν ήδη πολύ καλό λόγω Unreal Engine. Ελπίζω να λάβουμε patches σύντομα και για τα υπόλοιπα games της Nintendo. Πχ 60fps Luigi's Mansion 3 θα είναι χάρμα οφθαλμών και καθόλου δύσκολο. Γενικά υπάρχει πολύ 1st party υλικό που θα μπορούσε να δείξει τέλειο στο SW2 και ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένουμε updates με το σταγονόμετρο. Επίσης δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ποια θα είναι η πολιτική με τα υπάρχοντα 3rd parties/indies (αν υπάρχει καν). Δεν είδαμε ούτε ένα patch για resolution/framerate πέρα από το brute force της κονσόλας στον παλιό κώδικα. Σιγή ιχθύος από devs προς το παρόν. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από D.Luffy 1
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 50 minutes ago, xrist0s92 said: Κάποια βοήθεια κανείς; 🥲 Το επίσημο store της Nintendo από Ιρλανδία. Έχει και δωρεάν μεταφορικά. Amazon Γαλλίας. 1
xrist0s92 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Το επίσημο store της Nintendo από Ιρλανδία. Έχει και δωρεάν μεταφορικά. Amazon Γαλλίας. Σε περίπτωση εγγύησης το στέλνουμε στην χώρα που το αγοράσαμε σωστά; Βλέπω πως η CD Media δεν μας καλύπτει, θα μας κάλυπτε μόνο μια Nintendo Ελλάδας αν υπήρχε . Επεξ/σία 23 Ιουνίου από xrist0s92
sheik Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 22/6/2025 στις 12:04 ΜΜ, mrvaggos είπε Καλησπέρα. Τι τζαμακι προτείνετε για αγορά; το βάζω συχνά σε dock και φοβάμαι μην γρατζουνιστει, αν και πάντα προσέχω Είναι πλέον σε απόθεμα στο spaceboy από ότι είδα το Spigen EZfit. 1
mrvaggos Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, sheik είπε Είναι πλέον σε απόθεμα στο spaceboy από ότι είδα το Spigen EZfit. Σε ευχαριστώ. Το παρήγγειλα 1
nyne Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 7 hours ago, chek2fire said: Τώρα να συνεχίσω εντυπώσεις ότι όντος θεαματική βελτίωση στο zelda η αναβαθμισμένη έκδοση. Γενικά η κονσολίτσα δείχνει να έχει αρκετές δυνατότητες και δύναμη σε γραφικά. Φυσικά αγόρασα και το Fast Fusion ήταν και το πρώτο game που είχα αγοράσει στο πρώτο switch και εκεί έχουμε μια μεγάλη αναβάθμιση σε γραφικά και πως τρέχει το game. Πολύ καλός και ο ήχος και η οθόνη με πάρα πολύ καλά χρωματα και απεικόνιση. Δεν μου λείπει η oled οθόνη καθόλου. Θέλω να το δω και μέσα σε ήλιο σε εξωτερικό χώρο να δω κατά πόσο μπορείς να παίξεις. Μου έκανε βέβαια και κάτι μικροπροβληματάκια που είναι bug που θα τα διορθώσουν όπως ότι είχε χάσει το wifi μετά το sleep mode ενώ έχει χαμηλή ταχύτητα download αλλά αυτό μπορεί να είναι λόγο φορτωμένου server της nintendo. Για τη χαμηλή ταχύτητα απενεργοποίησε το ipv6 μέσα από τις ρυθμίσεις του switch και επίσης βαλς χειροκίνητα τα DNS της Google.Εμενα έφτιαξε σχετικά η ταχυτητα μετά από αυτές τις αλλαγές. 1
dimitrissa Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Τελικά παιδιά θήκη για το «tablet» έχετε βάλει; Με ζορίζει στο dock, νομίζω δε μπαίνει καλά και σκέφτομαι να τη βγάλω και να το έχω μόνο με το τζαμάκι..🤔🤔
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Σε εξωτερικούς χώρους η οθόνη δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Μπορείς να παίξεις αν το game έχει γραφικά φωτεινά αλλά δεν φένεται τίποτα αν είσαι σε εσωτερικούς χώρους με τίποτα σκοτεινά σημεία. Νομίζω είναι ακριβώς ίδια άντε λιγο πιο βελτιωμένη με το πρώτο στο θέμα εξωτερικών χώρων. Είναι και οι αντανακλάσεις από το glossy της οθόνης που δεν βοηθάνε καθόλου. Να γράψω και τις πολύ θετικές εντυπώσεις από τον pro controller που έγινε ακόμα πιο καλύτερος από το προηγούμενο.
Snolly Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Επίσης μια πληθώρα από USB ακουστικά (με dongle) είτε wired είτε wireless δεν παίζουν στο κομμάτι του ήχου (παίζει παραδόξως το μικρόφωνο). Όλοι λένε πως είναι θέμα του Nsw2 και με firmware update θα το στρώσει η Nintendo. 1
BillT Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Το βάζω για χαβαλέ και όχι για ουσία, αλλά μου άρεσε που ο scalper είναι ταυτόχρονα και υποστηρικτής καλού σκοπού.😄 Εν τω μεταξύ τελείως άκυρο, καθώς φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου Άντε και γω τώρα στα γεράματα... Δεν είχα ξανά switch οπότε έχω να κατεβάσω αρκετά πραγματάκια για αρχή... Έξτρα SD EX 256 - Τσεκ Θηκούλα έρχεται σε κάνα 2 μέρες: https://www.amazon.de/dp/B0DT46HMRB?th=1 Τζαμάκι (αν και τα σιχαίνομαι λίγο) επίσης μαζί με τη θήκη: https://www.amazon.de/dp/B0DNH9C9FD?th=1 15
Link13GR Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου Δε φαντάζεσαι τι έχεις να παίξεις και πλέον με το Switch 2,θα τα παίξεις και όπως πρέπει.
dekulinkgr Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπον το Drag x Drive κυκλοφορεί τον Αύγουστο(μόλις το ανακοινώσανε μέσω του nintendo today),οπότε το metroid prime 4 πάει για Σεπτέμβρη ή Νοέμβρη λογικά.Τον οκτώβρη έχει τα pokemon βλέπω οπότε δύσκολο να κυκλοφορήσουν τον ίδιο μήνα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από dekulinkgr
gust Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, billdanos είπε Άντε και γω τώρα στα γεράματα... Δεν είχα ξανά switch οπότε έχω να κατεβάσω αρκετά πραγματάκια για αρχή... Έξτρα SD EX 256 - Τσεκ Θηκούλα έρχεται σε κάνα 2 μέρες: https://www.amazon.de/dp/B0DT46HMRB?th=1 Τζαμάκι (αν και τα σιχαίνομαι λίγο) επίσης μαζί με τη θήκη: https://www.amazon.de/dp/B0DNH9C9FD?th=1 Καλοπαικτο!! Το ίδιο ακριβώς πακέτο πήρα και εγώ και με ψήνει η θήκη της Tomtoc για την οποία διαβάζω καλά λόγια! Ειμαι μεταξύ αυτής και αυτής https://www.nacongaming.com/en-GB/pochette-transport-deluxe-nintendo-switch-2 που έχω την αντίστοιχη στο switch 1. Πάρε και το fast fusion από το store και είσαι πένα! 2
dimitrissa Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, gust είπε Καλοπαικτο!! Το ίδιο ακριβώς πακέτο πήρα και εγώ και με ψήνει η θήκη της Tomtoc για την οποία διαβάζω καλά λόγια! Ειμαι μεταξύ αυτής και αυτής https://www.nacongaming.com/en-GB/pochette-transport-deluxe-nintendo-switch-2 που έχω την αντίστοιχη στο switch 1. Πάρε και το fast fusion από το store και είσαι πένα! Απο θήκη θα πάρετε μόνο τέτοιου στυλ ή και κάποια τύπου grip? Μεγεια σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα