Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, xrist0s92 said:

Δηλαδή αν βάλεις έναν μήνα συνδρομή με 4€, σου δίνει αυτά τα vouchers;;

Δε σου τα δίνει δώρο, απλά μπορείς με 100 ευρώ να αγοράσεις αυτά τα voucher και να τα εξαργυρώσεις αντί για 2 παιχνίδια. Άρα για 2 παιχνίδια θα πληρώσεις 100 ευρώ αντί για 140 που μπορεί να έκαναν κανονικά.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thagkol είπε

Δε σου τα δίνει δώρο, απλά μπορείς με 100 ευρώ να αγοράσεις αυτά τα voucher και να τα εξαργυρώσεις αντί για 2 παιχνίδια. Άρα για 2 παιχνίδια θα πληρώσεις 100 ευρώ αντί για 140 που μπορεί να έκαναν κανονικά.

Ό,τι πρέπει για μένα που δεν έχω παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι τoυ switch και θέλω να πάρω το 2:D 

Δημοσ.
5 minutes ago, xrist0s92 said:

Ό,τι πρέπει για μένα που δεν έχω παίξει ποτέ κανένα παιχνίδι τoυ switch και θέλω να πάρω το 2:D 

Απλά προσοχή, όπως σου είπαν δεν ισχύουν τα vouchers για αποκλειστικά του Switch 2, μόνο για παιχνίδια που παίζουν και στο 1.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thagkol είπε

Απλά προσοχή, όπως σου είπαν δεν ισχύουν τα vouchers για αποκλειστικά του Switch 2, μόνο για παιχνίδια που παίζουν και στο 1.

Το κατάλαβα γι αυτό επισήμανα πως δεν έχω παίξει κανένα του switch. Θέλω πολύ να παίξω Zelda Totk το οποίο ξεκίνησα και μου πήραν την δανεισμένη κονσόλα πίσω (😢) και Xenoblade 3. 

Δημοσ.

Τέλεια , ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια ! Και μια ακόμη ερώτηση . Pokemon scarlet/violet ή Arceus προτείνετε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, dimitrissa said:

Τέλεια , ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια ! Και μια ακόμη ερώτηση . Pokemon scarlet/violet ή Arceus προτείνετε; 

Όσο αναφορά το τεχνικό κομμάτι να ξέρεις ότι τα Scarlet/Violet έχουν πάρει update patch για S2 το οποίο βελτιώνει δραματικά την εμπειρία. 

Το Arceus για την ώρα τρέχει σε απλό compatibility mode με γραφικά S1.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Όσο αναφορά το τεχνικό κομμάτι να ξέρεις ότι τα Scarlet/Violet έχουν πάρει update patch για S2 το οποίο βελτιώνει δραματικά την εμπειρία. 

Το Arceus για την ώρα τρέχει σε απλό compatibility mode με γραφικά S1.

Ok τέλεια, το S/V μου φέρνει πιο πολύ στα παλιά pokemon, γιατι εχω να ασχοληθω και απο εποχης Silver :D 

Ισχύει αυτό που λεω ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Δημοσ.
Just now, dimitrissa said:

Ok τέλεια, το S/V μου φέρνει πιο πολύ στα παλιά pokemon, γιατι εχω να ασχοληθω και απο εποχης Silver :D 

Ισχύει αυτό που λεω ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Ναι τα Scarlet/Violet είναι πιο "traditional" Pokemon.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagkol είπε

Σε ιαπωνικό 60 ευρώ βγαίνει το voucher.

Δημοσ.

σε συμφερουν και τα zelda γιατί έχουν 70€ κανονικά και παιρνεις και το upgrade του switch 2 λόγω online συνδρομής αν βάλεις την ακριβή. αλλιώς και με 10€ πάλι συμφέρει και έχεις και το upgrade για για πάντα. απλα δεν προτείνω να παίζεις τα 2 zelda το ένα μετά το άλλο γιατί είναι αρκετά όμοια και θα σε κουράσουν. προτείνω το tears of the kingdom ως καλύτερο και μεγαλύτερο upgrade στο switch 2

• Super Moderators
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Enas11 είπε

σε συμφερουν και τα zelda γιατί έχουν 70€ κανονικά και παιρνεις και το upgrade του switch 2 λόγω online συνδρομής αν βάλεις την ακριβή. αλλιώς και με 10€ πάλι συμφέρει και έχεις και το upgrade για για πάντα. απλα δεν προτείνω να παίζεις τα 2 zelda το ένα μετά το άλλο γιατί είναι αρκετά όμοια και θα σε κουράσουν. προτείνω το tears of the kingdom ως καλύτερο και μεγαλύτερο upgrade στο switch 2

Το τσίμπησα και το Tears και κλείσαμε για την ώρα. Έχω πάρα πολλά να δοκιμάσω! :) 

Επίσης το HDR στην οθόνη της συσκευής το έχω συνήθως off μιας και στα μάτια μου είναι καλύτερα. Στην OLED τηλεόραση ίσως ταιριάζει καλύτερα σε κάποιους τίτλους. :) 

Δημοσ.
12 hours ago, billdanos said:

Το τσίμπησα και το Tears και κλείσαμε για την ώρα. Έχω πάρα πολλά να δοκιμάσω! :) 

Επίσης το HDR στην οθόνη της συσκευής το έχω συνήθως off μιας και στα μάτια μου είναι καλύτερα. Στην OLED τηλεόραση ίσως ταιριάζει καλύτερα σε κάποιους τίτλους. :) 

Απλά όταν και αν ξεκινήσεις το TotK δες κάποιο σύντομο recap του Breath of the Wild στο Youtube, γιατί τα παιχνίδια είναι άμεσα συνδεδεμένα.

• Like 1
Δημοσ.
51 minutes ago, Charismo said:

Απλά όταν και αν ξεκινήσεις το TotK δες κάποιο σύντομο recap του Breath of the Wild στο Youtube, γιατί τα παιχνίδια είναι άμεσα συνδεδεμένα.

Εγω ειχα παιξει το botw στο πρωτο swich πριν 5-6 χρονια και πηρα τωρα το totk για το 2.

Εχει νοημα να ξαναπιασω το botw πριν το totk?

Δημοσ.
Just now, imr said:

Εγω ειχα παιξει το botw στο πρωτο swich πριν 5-6 χρονια και πηρα τωρα το totk για το 2.

Εχει νοημα να ξαναπιασω το botw πριν το totk?

Επειδή το gameplay τους μοιάζει αρκετά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καείς με το 1 και μετά το 2 να το αφήσεις.

Καλύτερα δες ένα recap video θα έλεγα, γιατί δεν λέει να το παίξεις και να το rushάρεις. Το καλύτερο θα ήταν να το παίξεις και να δεις όσο περισσότερα μπορείς από το 1 και μετά από μήνες να πιάσεις το 2, αλλά οκ αυτό απαιτεί υπομονή.

Εξαρτάται από εσένα.

Η δική μου προσωπική άποψη είναι πως πρέπει κάποιος να παίξει και να βιώσει ο ίδιος και τα δύο, αλλά όχι back to back γιατί είναι τεράστια παιχνίδια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...