Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πρεπει να το θυμηθω καπως γιατι συνηδητοποιησα οτι δεν θυμαμαι και πολλα απο το botw. 

Ισχυει οτι αν παιξεις totk μετα δυσκολα γυρνας στο botw γιατι φαινεται πολυ απλο?

• Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Charismo said:

Επειδή το gameplay τους μοιάζει αρκετά, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καείς με το 1 και μετά το 2 να το αφήσεις.

Συμφωνώ, γενικότερα εγώ δεν μπορώ να παίξω ένα μεγάλο game (των 50-60 ωρών) καπάκι μετά από ένα μεγάλο game, μου χρειάζονται ένα-δύο μικρότερα για να γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μου.

Πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για games των 100-200 ωρών. Είχα πάθει ακριβώς αυτό πριν το TotK που ξανάπιασα το BotW, δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο.

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Είδα την παρακάτω φωτογραφία και μου κίνησε περιέργεια το εξής: Μπορούμε αντί να τοποθετούμε το switch στο dock, να συνδέουμε καλώδιο στο  dock και στο switch και να δουλεύει κανονικά ; 

Ο λόγος είναι ορισμένες θήκες που δεν είναι συμβατές με dock. Οκ σίγουρα σε αυτή την περίπτωση χάνουμε τη χρήση του fan που έχει το dock, αλλα πχ προσωπικά πολύ σπάνια το τοποθετώ στο dock οπότε θα με βόλευε μια τέτοια λύση. 

IMG_5535.jpeg

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, dimitrissa said:

Καλημέρα σας. Είδα την παρακάτω φωτογραφία και μου κίνησε περιέργεια το εξής: Μπορούμε αντί να τοποθετούμε το switch στο dock, να συνδέουμε καλώδιο στο  dock και στο switch και να δουλεύει κανονικά ; 

Ο λόγος είναι ορισμένες θήκες που δεν είναι συμβατές με dock. Οκ σίγουρα σε αυτή την περίπτωση χάνουμε τη χρήση του fan που έχει το dock, αλλα πχ προσωπικά πολύ σπάνια το τοποθετώ στο dock οπότε θα με βόλευε μια τέτοια λύση. 

IMG_5535.jpeg

Δεν το συνιστώ.

Το dock έχει ανεμιστήρα για κάποιο λόγο και το NSw2 docked ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες ούτως ή άλλως. Οπότε με αυτό το setup όχι μόνο χάνεις την ψύξη, αλλά επιπροσθέτως έχεις το σύστημα να ανεβάζει ακόμα πιο υψηλές θερμοκρασίες λόγω της θήκης.

Σήμερα μου ήρθε το grip που περίμενα πως και πως, οπότε αυτή τη στιγμή έχω αυτό κι αυτό. Και τα δύο dockάρουν κανονικά, το δεύτερο που μου ήρθε σήμερα είναι πολύ βολικό στο κράτημα, αντίστοιχο με αυτά της Skull & Co.

Καλύτερα να πάρετε θήκη που να dockάρει παρά να έχετε την κονσόλα docked, αλλά dockless.

--------------

Να προσθέσω και κάτι ακόμα, για όποιον ενδιαφέρεται: το gripcase της PlayVital και γενικά τα gripcases που έχουν μεγάλα grips, θα σας μπλοκάρουν τα USB ports του dock αν θέλετε να συνδέσετε stickάκι (π.χ. της 8bitdo). Το πρόβλημα λύνεται με μια απλή επέκταση USB καλωδίου, εμένα μου παίζει κανονικά ο adapter.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθε σήμερα το screen protector της amFilm που είχα παραγγείλει απο το amazon και ήταν σκέτη απογοήτευση.

Τα τζαμάκια είχαν μουτζούρες, δαχτυλιές και όταν τα έβαλα είχαν σημάδια, μάλλον απο την κόλλα στην κάτω μεριά.

Τους έστειλα αίτημα για refund και θα ψάξω να βρώ άλλο.

amfilm glass defects.jpg

amfilm fingerprint under glass.jpg

amfilm smudge 1.jpg

• Sad 2
Δημοσ.
1 minute ago, Silverage said:

Ήρθε σήμερα το screen protector της amFilm που είχα παραγγείλει απο το amazon και ήταν σκέτη απογοήτευση.

Τα τζαμάκια είχαν μουτζούρες, δαχτυλιές και όταν τα έβαλα είχαν σημάδια, μάλλον απο την κόλλα στην κάτω μεριά.

Τους έστειλα αίτημα για refund και θα ψάξω να βρώ άλλο.

amfilm glass defects.jpg

amfilm fingerprint under glass.jpg

amfilm smudge 1.jpg

Ρε φίλε σήμερα παραλαμβάνω το ίδιο. 😂

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρέλαβα σήμερα το Prism screen protector της dbrand. Εφάρμοσε άψογα και ευτυχώς είναι πεντακάθαρο.

IMG_0533.JPEG.d2834e491563b5604c708b0105922f15.JPEG

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ παρέλαβα σήμερα το Prism screen protector της dbrand. Εφάρμοσε άψογα και ευτυχώς είναι πεντακάθαρο.

κατσε λιγο, εκανες την glossy matte?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ολοκληρώθηκε το setup.

Έχουμε και λέμε: 

• Τζαμάκι Spigen glass από spaceboy (τέλεια εφαρμογή , πολύ καλό ποιοτικά)
  • Θηκη Spigen Nano Pop πάλι απο spaceboy (τοποθέτησα μόνο το πίσω μερος και όχι τις θήκες για τα joy cons).Σίγουρα προστατεύει και είναι και μια χαρά στην εμφάνιση και στο κράτημα, έχει άνοιγμα για να χρησιμοποιώ το stand αλλά για να μπει τέλεια έπρεπε να κολλήσω τα αυτοκόλλητα που είχε εσωτερικα της θήκης (ελπίζω μελλοντικά να μη δημιουργήσουν πρόβλημα οταν τη βγάλω και αφήσει σημάδι) και 2ον ενώ μπαίνει στο dock, η αλήθεια είναι πως μπαίνει λίγο δύσκολα και ελπίζω να μη δημιουργήσει θεμα( αν γρατσουνίσει την οθόνη , οκ το τζαμάκι θα γρατσουνιστεί).
  • Θήκη μεταφοράς η αυθεντική της Nintendo.

Τελος, άκουσα τις συμβουλές σας και πήρα ήδη τα Pokemon Scarlet, Animal Crossing, Mario Wonder , Hades και Hollow Knight. Συν το MKW με την αγορά! 

Ολα τα παραπάνω θα τα βρείτε στις φωτογραφίες και ευχαριστώ το φόρουμ για την βοήθεια. Κάθε πρόταση /αποψη ευπρόσδεκτη !

79D86AB1-7D97-49AF-B153-4A108EC3C841.jpeg

16FDF49B-BFD2-41F1-AF37-4C650F39A459.jpeg

IMG_5548.jpeg

125D9DC8-03C0-4546-BB49-EB4099F46883.jpeg

86573EA6-93A7-4D11-882C-03E3AAD9B3CC.jpeg

39 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Η θήκη φίλε μου ποια είναι ; Επίσης είναι dock compatible? 

Επεξ/σία από dimitrissa
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Σήμερα ολοκληρώθηκε το setup.

Έχουμε και λέμε: 

• Τζαμάκι Spigen glass από spaceboy (τέλεια εφαρμογή , πολύ καλό ποιοτικά)

Μόλις το παράγγειλα και εγώ απο το spaceboy.

Είχα παραγγείλει παλιά απο αυτό το κατάστημα κάτι θήκες για κινητά και έμεινα ευχαριστημένος.

Καλά που το βρήκες διαθέσιμο εκεί γιατί κοίταγα amazon που ήταν πιο ακριβό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@dimitrissa

Η θήκη (είναι dock friendly):

https://www.savage-raven.com/collections/nintendo-switch-2/products/savage-raven-by-skull-co-neogrip-an-ergonomic-grip-for-nintendo-switch-2?variant=50503869104420

Απλά να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις detach τα joycons, πρέπει να αφαιρεθεί πρώτα η θήκη.

Γενικά προτιμώ η συσκευή μου να μοιάζει όσο πιο δυνατόν "stock" γίνεται. Προφανώς όμως οι full rubber προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία..

Επίσης περιμένω και την Killswitch της dbrand, κυρίως για τα joycon grips.  

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

@dimitrissa

Η θήκη (είναι dock friendly):

https://www.savage-raven.com/collections/nintendo-switch-2/products/savage-raven-by-skull-co-neogrip-an-ergonomic-grip-for-nintendo-switch-2?variant=50503869104420

Απλά να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις detach τα joycons, πρέπει να αφαιρεθεί πρώτα η θήκη.

Γενικά προτιμώ η συσκευή μου να μοιάζει όσο πιο δυνατόν "stock" γίνεται. Προφανώς όμως οι full rubber προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία..

Επίσης περιμένω και την Killswitch της dbrand, κυρίως για τα joycon grips.  

Ωραία φαίνεται και ευχαριστώ για τη διευκρίνιση , τα joycons Με ενδιαφερει να βγαινουν ευκολα . Ημουν στο τσακ να τη παραγγείλω :D

Ο μόνος προβληματισμός μου είναι μη μου αφήσει σημάδι η κόλλα της Spigen στη συσκευη και αν σε dock mode ειναι οκ γιατι μπαινει με μια δυσκολια :)

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς η δική μου εμπειρία με το τζαμάκι της amFilm ήταν καλή.

Μπήκε αμέσως με τον οδηγό που είχε και είναι πεντακάθαρο.

Έμεινε και το δεύτερο ως εφεδρικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...