Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 πμ (επεξεργασμένο) Επειδή χρωσταγα φωτογραφίες,ορίστε,τέρμα ευχαριστημένος από την ποιότητα,έκανε να έρθει περίπου 11 ημέρες: Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:43 πμ από Morosis 3
dimitrissa Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ 1 ώρα πριν, Morosis είπε Επειδή χρωσταγα φωτογραφίες,ορίστε,τέρμα ευχαριστημένος από την ποιότητα,έκανε να έρθει περίπου 11 ημέρες: Απόκρυψη περιεχομένων Ή διάφανη θηκη ποια είναι φίλε μου ; Μπαίνει στο dock με άνεση ;
Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:20 μμ (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, dimitrissa είπε Ή διάφανη θηκη ποια είναι φίλε μου ; Μπαίνει στο dock με άνεση ; Όλα είναι από jsaux,το είχε σαν πακέτο. + 2 τζαμακια. Ναι μπαίνει άνετα dock mode χωρίς κανένα θέμα,είναι χωριστά τα joycons από την οθόνη,απλά όπως γράφω έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα,πολύ καλή..Είχα πάρει ξανά jsaux για ένα rog ally x που είχα,δεν είχε όμως τόσο καλή ποιότητα όσο του switch 2. Αν δεις εχει πακέτο με τα βασικά,grip case+2τζαμακια+hard case+thumb grips για 50 ευρώ(προσωπικά το θεωρώ τουμπανη τιμή) https://jsaux.com/products/starter-protection-kit-for-switch-2?variant=46502755500252 Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:26 μμ από Morosis
dimitrissa Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:27 μμ 6 λεπτά πριν, Morosis είπε Όλα είναι από jsaux,το είχε σαν πακέτο. + 2 τζαμακια. Ναι μπαίνει άνετα dock mode χωρίς κανένα θέμα,είναι χωριστά τα joycons από την οθόνη,απλά όπως γράφω έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα,πολύ καλή..Είχα πάρει ξανά jsaux για ένα rog ally x που είχα,δεν είχε όμως τόσο καλή ποιότητα όσο του switch 2. Άρα η θήκη είναι αυτή . Με έβαλες σκέψεις μήπως πάρω αυτή να τη δοκιμάσω αφού στο dock είναι άνετη 😌 1
Morosis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Μόλις τώρα, dimitrissa είπε Άρα η θήκη είναι αυτή . Με έβαλες σκέψεις μήπως πάρω αυτή να τη δοκιμάσω αφού στο dock είναι άνετη 😌 Αυτή είναι ναι,απλά σκέψου αυτό που σου έστειλα το πακέτο,αυτό πήρα εγώ και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο 1
sheik Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:07 μμ Μόνο για σήμερα ο Κωτσόβολος μέσω Wolt έχει αυτόματα έκπτωση 25% για παραγγελίες άνω των 40 και μέχρι 400 και 10% για παραγγελίες άνω των 400. Η κονσόλα βγαίνει 515 το bundle και καλουτσικες εκπτώσεις σε παιχνίδια (25%)
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:15 μμ Στις 24/6/2025 στις 3:47 ΜΜ, Daredevil είπε πέφτει αρκετό κράξιμο για το πάνελ πάντως Απ´ την στιγμή που είναι glossy ips, δεν θα την φοβόμουν καθόλου
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Τα περισσότερα παιχνίδια στο Switch 1 πάντως είχαν απογοητευτικό performance και χάλια ανάλυση. Στο Switch 2 παίζονται όπως πρέπει και για πρώτη φορά ψήνομαι να αγοράσω Nintendo κονσόλα. Κατά τα άλλα θα πάει το cross-gen σύννεφο όπως έγινε με τα PS5/XSX γιατί είναι πάρα πολλοί οι owners του Switch 1 και δεν πρόκειται να τους αφήσουν ''απ' έξω''. Για την οθόνη ελπίζω να κάνουν κάτι, όπως το overdrive αν και κανονικά θα έπρεπε να βγει κατευθείαν με OLED αλλά το κρατάνε για αργότερα κλασικά. 1
xrist0s92 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:45 μμ 30 λεπτά πριν, sheik είπε Μόνο για σήμερα ο Κωτσόβολος μέσω Wolt έχει αυτόματα έκπτωση 25% για παραγγελίες άνω των 40 και μέχρι 400 και 10% για παραγγελίες άνω των 400. Η κονσόλα βγαίνει 515 το bundle και καλουτσικες εκπτώσεις σε παιχνίδια (25%) Πολύ καλό, αλλά μόνο για κάποιον που θέλει το παιχνίδι.. Ειδάλλως καλύτερα από Ιρλανδία το απλό, γλιτώνεις ένα 50αρικο. (κρίμα να μην έχει διαθέσιμο το απλό ο Κωτσόβολος) 1
mrvaggos Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Ξεκίνησα σήμερα το Pokemon violet. Έπαιξα αρκετές ώρες. Δεν το είχα παίξει στο switch 1. Πάντως συνάντησα αρκετά frame drops. Το είχα σε ντοκ. Και είδα πως το βελτίωσαν για να μην υπάρχουν κολλήματα. Όχι ότι δεν παίζεται, απλά δεν ξέρω πως ήταν και στο παλιό για να συγκρίνω
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ (επεξεργασμένο) Με το που βγαίνει Amazon σε MSRP τιμή, εξαφανίζεται μπαμ μπαμ. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:38 πμ από Psycho_Warhead
dimlevi Δημοσ. Τρίτη στις 12:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:55 πμ Το spaceboy εφερε παλι τζαμακι spigen. Μολις το παράγγειλα.
dimitrissa Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:06 πμ Καλο μήνα !! Το YouTube θα γίνει ποτέ διαθέσιμο ; 😂
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 πμ 14 minutes ago, dimitrissa said: Καλο μήνα !! Το YouTube θα γίνει ποτέ διαθέσιμο ; 😂 Το YouTube έχει επιβεβαιώσει πως συνεργάζεται με τη Nintendo για να κάνει την εφαρμογή συμβατή με το NSW2, δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη εκτίμηση πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ 22 λεπτά πριν, Charismo είπε Το YouTube έχει επιβεβαιώσει πως συνεργάζεται με τη Nintendo για να κάνει την εφαρμογή συμβατή με το NSW2, δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη εκτίμηση πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Από τη στιγμή που το είχαν για την προηγούμενη κονσόλα, δε νομίζω πως απαιτεί και τρελή δουλειά για να το προσαρμόσουν! Σύντομα λένε πάντως. Θα βολεύει περισσότερο να το έχεις στην κονσόλα και να ψάχνεις επί τόπου για πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που παίζεις κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα