Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 2:43 ΜΜ, D.Luffy είπε

Εγώ παρέλαβα σήμερα το Prism screen protector της dbrand. Εφάρμοσε άψογα και ευτυχώς είναι πεντακάθαρο.

IMG_0533.JPEG.d2834e491563b5604c708b0105922f15.JPEG

ποσο καιρο εκανε να σου ερθει? σκεφτομαι να παρω την killswitch.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, dimlevi said:

ποσο καιρο εκανε να σου ερθει? σκεφτομαι να παρω την killswitch.

Έκανε κάπου στη μιάμιση βδομάδα.

Έχω παραγγείλει και την Killswitch αλλά είναι σε στάδιο preorder για την ώρα. Ίσως έχει σχέση και με το πρόβλημα που προέκυψε με την συγκεκριμένη θήκη και την αποκόλληση των joycons. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Έχω παραγγείλει και την Killswitch αλλά είναι σε στάδιο preorder για την ώρα. Ίσως έχει σχέση και με το πρόβλημα που προέκυψε με την συγκεκριμένη θήκη και την αποκόλληση των joycons. 

ναι το διαβασα αυτο, εγινε χαμουλης στο reddit. Εχουν απαντησει ηδη. 

3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Savage Raven by Skull & Co.NeoGrip: An Ergonomic Grip for Nintendo Swi 
σκεφτομαι μηπως παραγγειλω αυτη τελικα. Σχεδον εξισου διασημη με την killswitch και δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, firepc είπε

δεν εχει τπτ αλλο μέσα στη χρονιά?

Εχουμε προφανως το goty donkey kong bananza

Εως τωρα εχει ανακοινωσει για την χρονια :

hyrule warrios ,metroid prime 4,kirby air riders,splatoon raiders και pokemon Z-A

Aκομα δεν εχουμε οριστικη ημερομηνια για τα παραπανω παιχνιδια,εκτος των pokemon βεβαια, περαν απο ενα 2025.

Αν ακολουθησει το κλασσικο μοτιβο η nintendo θελει ανα ενα μηνα και απο ενα αποκλειστικο για την κονσολα.

Αυτα ειναι απο τα ανακοινωμενα.Θεωρω βεβαια οτι το μεγαλο παιχνιδι της εταιρειας για φετος ειναι το DK.Μακαρι να το κοντραρει το metroid prime 4 αλλα το θεωρω δυσκολο.Δεν θεωρω οτι θα ανακοινωσει καποιο επιπλεον παιχνιδι για φετος παντως.Θα πορευτει με αυτα λογικα.

Επισης αν δεν εχεις παιξει το donkey kong tropical freeze και εισαι φαν των 2d platforms τοτε παιξτο οπωσδηποτε.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, dimlevi said:

ναι το διαβασα αυτο, εγινε χαμουλης στο reddit. Εχουν απαντησει ηδη. 

Savage Raven by Skull & Co.NeoGrip: An Ergonomic Grip for Nintendo Swi 
σκεφτομαι μηπως παραγγειλω αυτη τελικα. Σχεδον εξισου διασημη με την killswitch και δεν εχω ακουσει κατι αρνητικο. 

Έχω την Neo Grip και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Αυτή είχα και στο Switch 1.

Την Killswitch την πήρα για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dimlevi είπε

Οι αποψεις διίστανται στα σχολια στο βιντεο μεταξυ του να βαλεις τζαμακι απο πανω η να το βγαλεις και να βαλεις μονο τζαμακι.

Όλοι αυτοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους κάγκουρες που πειράζουν τα παπάκια και τα αυτοκίνητα θεωρώντας πως …ξέρουν τι κάνουν. Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι οι υπόλοιποι γελάμε! 😛 

Από την άλλη βέβαια, περί ορέξεως… 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε άλλα νέα, βλέπω προς το τέλος του χρόνου θα προστεθεί και κατηγορία Wii στo Online πακέτο και νέα μικρή καμερούλα που θα  κουμπώνει στην πάνω usb και θα λειτουργεί σαν sensor bar για τα συμβατά games! :) 

Screenshot 2025-07-02 at 09.55.50.jpg

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, billdanos said:

Σε άλλα νέα, βλέπω προς το τέλος του χρόνου θα προστεθεί και κατηγορία Wii στo Online πακέτο και νέα μικρή καμερούλα που θα  κουμπώνει στην πάνω usb και θα λειτουργεί σαν sensor bar για τα συμβατά games! :) 

Απορούσα γιατί δεν έβγαλαν κάμερα για την επάνω USB, γιατί μεταξύ μας ό,τι πρέπει για τέτοια χρήση είναι.

Ευχάριστα νέα και για τα παιχνίδια Wii στο NSO. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Πολυ ωραιο θα ηταν αυτο, αλλα να φανταστω ειναι απλα φημη για την ωρα; δεν το ειδα να παιζει καπου

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giokostis είπε

Πολυ ωραιο θα ηταν αυτο, αλλα να φανταστω ειναι απλα φημη για την ωρα; δεν το ειδα να παιζει καπου

Ναι δεν είναι επίσημη ανακοίνωση από τη Nintendo, οπότε δεν το δένουμε και κόμπο! 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βγάζει νόημα η φήμη για Wii sensor bar που θα μπαίνει στο πάνω USB-C port:

1. Τα joycons δεν δουλεύουν όπως το combo Wii Remote+nunchuck. Δεν χρειάζονται sensor bar για να δείξουν κέρσορα στην τηλεόραση, έχουν γυροσκόπιο και αξελερόμετρο που κάνει αυτή την δουλειά. Το IR μας έχει χαιρετήσει.
  2. Όπως μας έδειξε και το Mario Galaxy από το Mario 3D All-Stars, την δουλειά του IR sensor μπορεί να την κάνει και το δεξί αναλογικό. Δεν είναι το ιδανικότερο, αλλά πάντως υπάρχει εναλλακτική
  3. Τα joycons μετατρέπονται σε ποντίκι πλέον, οπότε και έτσι μπορεί να αποδοθεί το IR στην τηλεόραση.
  4. Ακόμα και όλα τα παραπάνω να μην ίσχυαν, για να έχει νόημα το sensor bar στο NSw2, θα πρέπει η κονσόλα και το dock να βρίσκονται μπροστά από την τηλεόραση και ακριβώς κεντραρισμέα. Δεν νομίζω ότι τοποθετεί κανένας την κονσόλα και το dock με αυτό τον τρόπο.

Αργά ή γρήγορα θα βάλουν Wii games στο NSO, αλλά θα παίζουν χωρίς sensor bar. Υπάρχουν πολλές επιλογές.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 ώρες πριν, Te0sX είπε

To Tropical Freeze ειναι αριστούργημα! Αξίζει με χιλια να το παίξεις. Ο σχεδιασμός των νησιών και κάθε πίστας ειναι φτιαγμένες με απιστευτο μεράκι, ωραίες λεπτομέρειες σε οποια μορφή και αν το παίξεις. Δεν ξέρω ποσες φορές το εχω τερματίσει. Ένα κλασσικό platformer. 

Ακραία δύσκολο ομως. Με δυσκόλεψε πολύ περισσοτερο από οποιοδήποτε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων και souls παιχνιδιών

Επεξ/σία από Enas11
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Enas11 είπε

Ακραία δύσκολο ομως. Με δυσκόλεψε πολύ περισσοτερο από οποιοδήποτε παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων και souls παιχνιδιών

Ισχύει.Θελω πολύ να το πάρω αλλά ξέρω πως δε θα το ευχαριστηθω λόγω της δυσκολίας του.Φταιει μάλλον που μεγάλωσα και τα αντανακλαστικά πλέον δεν..Εδώ προσπάθησα να παίξω του snes στο rg40xx h και το save load πήγαινε σύννεφο αλλά και πάλι.

Τώρα όσον αφορά το τζαμακι,δλδ λέτε να το βάλουμε πάνω από το υπάρχον της Nintendo?Εφαρμόζει τόσο καλά όσο και της Ninty και δε φαίνεται καθόλου;Το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το έχω προσέξει καθόλου.Ειναι σα να μην έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Ισχύει.Θελω πολύ να το πάρω αλλά ξέρω πως δε θα το ευχαριστηθω λόγω της δυσκολίας του.Φταιει μάλλον που μεγάλωσα και τα αντανακλαστικά πλέον δεν..Εδώ προσπάθησα να παίξω του snes στο rg40xx h και το save load πήγαινε σύννεφο αλλά και πάλι.

Τώρα όσον αφορά το τζαμακι,δλδ λέτε να το βάλουμε πάνω από το υπάρχον της Nintendo?Εφαρμόζει τόσο καλά όσο και της Ninty και δε φαίνεται καθόλου;Το οποίο παρεμπιπτόντως δεν το έχω προσέξει καθόλου.Ειναι σα να μην έχει.

Η κονσόλα δεν έχει τζαμάκι. Έχει απλά ένα πλαστικό προστατευτικό φιλμ πάνω από την οθόνη το οποίο ΔΕΝ πρέπει να αφαιρεθεί μιας και δεν είναι απλά τοποθετημένο πάνω αλλά κολλημένο. Όλα τα προστατευτικά τζαμάκια της αγοράς φαίνονται λίγο αν το προσέξεις μιας και είναι πολύ πιο χοντρά από την εργοστασιακή μεμβράνη της οθόνης. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...