lebron15 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:10 μμ Αντάπτορα για να χρησιμοποιούμε ps5 controller στο Switch μπορούμε να βάλουμε λέτε ή θα φάει κάνα brick η κονσόλα;
Bourdoulas Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:18 μμ Στο πρώτο δεν είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο (ban κτλ). Δεν βλέπω τον λόγο να γίνει στο δεύτερο
BillT Δημοσ. Πέμπτη στις 03:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:22 μμ 7 minutes ago, lebron15 said: Αντάπτορα για να χρησιμοποιούμε ps5 controller στο Switch μπορούμε να βάλουμε λέτε ή θα φάει κάνα brick η κονσόλα; γιατί να φάει brick? Η 8bitdo έχει βγάλει νέο firmware για την υποστήριξη του wireless adapter 2 από το switch 2
mansa2k Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Μάρκετινγκ >>>>>>>>>>>> Βαθμολογίες. Το μάρκετινγκ έχει τον βασικότερο ρόλο, οι βαθμολογίες έχουν περάσει σε λήθαργο. Ακόμα και το word of mouth έχει μεγαλύτερη σημασία, ειδικά για evergreen τίτλους που η Ν έχει αρκετούς. Η τιμολόγηση σαφώς είναι υψηλή γενικότερα και ειδικά στο ψηφιακό περιεχόμενο και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η τιμή δεν συνδέεται άμεσα με την βαθμολογία. Αν θα το συνδέσουν οι δημοσιογράφοι είναι άλλο θέμα. Σχολιασμός είναι προφανές ότι θα γίνει όπως στην περίπτωση του MK World όπου γίνονται αναφορές πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Επίσης ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμία συσχέτιση πωλήσεων με βαθμολογίες ή να έχει προκύψει κάποιος κανόνας. 8 ώρες πριν, Vagosman είπε Η Νιντυ, αν δεν κανω λάθος στα πιθανώς αντικρουόμενα δεδομένα, εχει κανει ενα πολυ σοβαρό ατόπημα με τα Game Key Cards (GKC). Δίνει σα μονη επιλογή στους publishers κανονικά card με 64Gb χωρητικότητα κόστους 15€ ή ενα κομμάτι πλαστικό πιθανά δωρεάν; Οπότε οι indie dev εχουν σα μονοδρομο, αν θελουν να βγάλουν και physical, να στραφουν σε GKC. Αλλιως με το καλημέρα είναι εκτός αγοράς. Ναι η Νιντυ πιθανά το κάνει ωστε το συστημα της να ειναι γρήγορο και συγκρίσιμο με τη ROM της, όμως πετάει έξω μια τεράστια αγορά. Πρέπει να προσφέρει και άλλες επιλογές. Εξου βεβαια κ η μεγαλη αύξηση στο κόστος των παιχνιδιών της. Δεν μπορει το Mario Kart να ειναι ~30γιγ κ το φυσικό του μέσο 64. Πόσο μάλλον σε indie τιτλους της κατηγορίας Mb. Δεν νομίζω ότι είχε άλλες επιλογές η Ν. Δεν υφίσταται άλλη πρακτική λύση σε σύστημα που προσφέρει φορητότητα. Επίσης οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η Ν δεν παράγουν κάρτες μικρότερες των 64GB. Επομένως για να μην χρεώνονται τα 16 δολάρια οι τρίτες εταιρίες προχώρησαν στα card key. Η Ν από την άλλη χρεώνεται γιατί δεν επιλέγει τα key cards. Τα συμπεράσματα από αυτήν την ιστορία θα προκύψουν αργότερα. Στην τελική τα key cards δίνουν την δυνατότητα μεταπώλησης και δανεισμού ψηφιακού περιεχομένου. Εκεί που η Ν δείχνει απληστία, και δεν το αναφέρει κανείς, είναι οι τιμές των ψηφιακών παιχνιδιών. Ενώ γνωρίζουμε ότι οι κασέτες τους κοστίζουν 16 δολάρια και ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν κόστη διανομής και παραγωγής στα ψηφιακά αντίτυπα παρόλα αυτά οι χρεώσεις είναι ίδιες. Γίνεται ακόμα χειρότερα όταν στην περίπτωση του NS2 έχουν κόψει το κουπόνι αγοράς δύο ψηφιακών παιχνιδιών σε χαμηλότερη τιμή καθώς επίσης το 5% επιστροφής σε πόντους. Εδώ λοιπόν είναι η τεράστια απληστία της Ν που ενώ θα έπρεπε τα ψηφιακά παιχνίδια να τα κοστολογούν 20 ευρώ τουλάχιστον χαμηλότερα τελικά έχουν τις ίδιες τιμές με τα φυσικά αντίτυπα που είναι παράλογο τελείως. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση είναι η μείωση στο κόστος παραγωγής των κασετών. Η εξάντληση των καρτών μνήμης από την αγορά και η αύξηση της εγκατεστημένης βάσης του NS2 θα αυξήσουν την παραγωγή κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση τιμών. 3 1
spyros1314 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:12 μμ Έχοντας σχεδόν 1 μήνα με το Switch 2 νομίζω έχω σχηματίσει καλή εικόνα για την κονσόλα. Σαν κονσόλα μου αρέσει ο σχεδιασμός, κάθετε καλά στο χέρι. Θα προτιμούσα να έχουνε χρώματα τα κουμπιά όπως είχανε σε άσπρα 3ds,αλλά η κονσόλα φαίνεται πολύ ωραία. Μεγάλο συν είναι το dock station που έχουνε προβλέψει να μην ακουμπάει η οθόνη μην τυχών και δημιουργηθεί γρατσουνιά. Η Οθόνη για μένα είναι μεγάλη απογοήτευση, με τα χρώματα αρκετά θολά σε σχέση με το oled που είχα. Επίσης κατά την γνώμη μου υπάρχει μεγάλη διαφορά στα dock και handheld graphics στο switch 1, που περιμένω στο switch 2 να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Η οθόνη δεν βοηθάει καθόλου σε αυτό. Performance αρκετά ικανοποιητική για την ώρα. Έπαιξα το Ζelda tear of the kingdom και το frame rate έπεφτε μόνο όταν γίνονταν πολλές εκρήξεις και προς το τέλος του final boss. Ήτανε ένας τομέας που υστερούσε πολύ, ειδικά όταν υπάρχουν emulator στο PC που έχουνε καλύτερα αποτελέσματα από το switch 1. Για τα παιχνίδι το μόνο που έπαιξα είναι το tear of the kingdom και περιμένω τώρα το Donkey Kong. θα ήθελα πολύ πιο γεμάτο καλοκαίρι αλλά μάλλον περιμένουν να φτάσουν +20 million κονσόλες πριν αρχίσουν να βγαίνουν οι πιο δυνατοί τίτλοι. Δεν νομίζω πως είναι ήτανε θέμα ποτέ, ότι οι προγραμματιστές δεν ξέρουν την κονσόλα, μόνο ότι δεν θέλουν να πουλάνε τίτλους σε περίοδούς με μικρό αριθμό κόνσολών. Τιμές: Τα παιχνίδι είναι πλέον 70-80€ που δεν ξέρω άμα η αγορά είναι έτοιμοι για αυτές τις τιμές. Φαντάζομαι τρέξανε την ανάλυση και είδανε πως άμα αυξήσουν τις τιμές 10€ στα exclusives θα έχουνε κέρδος. Για της βόρειες χώρες ,με πολύ υψηλούς μέσους μισθούς δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, αλλά στην Ελλάδα νομίζω το κόστος είναι απαγορευτικό. Μου έκανε εντύπωση που δεν χτυπήσανε τα μεταχειρισμένα, καθώς πιστεύω είναι every CEO wet dream, να έχουνε ένα store πλήρως ελεγχόμενο σε τιμές και περίοδο εκπτώσεων. Ήδη βλέπω σε amazon Γαλλίας το Bananza στα 60euro...δεν θα τα κάνανε αυτά όταν ήτανε με το Wii u....ένα πολύ ωραίο που διάβασα είναι..... Worst Nintendo is the best Nintendo. Γενικά μια απαραίτητη βελτίωση, που χρειαζόταν να έρθει 2 χρόνια πριν κατά την γνώμη μου. . 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 06:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:16 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spyros1314 είπε Τιμές: Τα παιχνίδι είναι πλέον 70-80€ που δεν ξέρω άμα η αγορά είναι έτοιμοι για αυτές τις τιμές. Φαντάζομαι τρέξανε την ανάλυση και είδανε πως άμα αυξήσουν τις τιμές 10€ στα exclusives θα έχουνε κέρδος. Για της βόρειες χώρες ,με πολύ υψηλούς μέσους μισθούς δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, αλλά στην Ελλάδα νομίζω το κόστος είναι απαγορευτικό. Οι τιμές των παιχνιδιών σε κουτάτα επίσημα ειναι 80(Donkey Kong)και 90ευρώ(Mario Kart), και παλιότερα ήταν 60 και 70ευρώ, ανάλογα το παιχνίδι. 10ευρώ φθηνότερα παίζουν ψηφιακά στο Store(για Switch 2), skroutz ή από το Γαλλικό amazon(με μτφ). Και τα vouchers θα σταματήσουν από του χρόνου Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:40 μμ από Fulgore 1
thagkol Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ Παρακολουθώ τόσο καιρό το thread, και από ότι έχω καταλάβει δεν αξίζει ακόμα τουλάχιστον η αναβάθμιση από OLED...
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 06:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:25 μμ Εννοείται ότι αξίζει εκτός και αν δε σε νοιάζουν οι τίτλοι που θα βγάλει.Και το Mario Kart και (μάλλον) το Donkey Kong είναι λόγος να το πάρεις. 1
thagkol Δημοσ. Πέμπτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:31 μμ 5 minutes ago, Link13GR said: Εννοείται ότι αξίζει εκτός και αν δε σε νοιάζουν οι τίτλοι που θα βγάλει.Και το Mario Kart και (μάλλον) το Donkey Kong είναι λόγος να το πάρεις. To Mario Kart δε με ενδιαφέρει και κάτι άλλο δεν έχει βγάλει ακόμα όμως. Μελλοντικά βλέπουμε.
dekulinkgr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:04 μμ 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Η τιμή ανέκαθεν έπαιζε ρόλο στις βαθμολογίες από παλιότερα(που ούτε indie παιχνιδια είχαμε τόσο όπως τώρα), εξού και γιατί βλέπαμε σε single player παιχνίδια να αναφέρεται και το replay value/διάρκεια. Δεν λέω ότι οι βαθμολογίες παίζουν αποκλειστικό ρόλο στο αν κάποιος θα αγοράσει day one. Σίγουρα όμως παίζουν σημαντικό ρόλο, ειδικά έτσι όπως ανέβηκαν οι τιμές τα τελευταία χρόνια στα πάντα. Αν για παράδειγμα το Luigis Mansion 3 αντί για 60, ειχε 90ευρώ, πίστεψε με θα βλέπαμε πιο χαμηλές συνολικά βαθμολογίες και αρκετά λιγότερος κόσμος θα το αγόραζε day one και ας του φαινόταν ωραίο, όπως και σε άλλα παιχνίδια του Switch 1(Captain Toad, Yoshi κλπ). Και αυτό θα φανεί πιο έντονα όταν θα κυκλοφορήσουν περισσότεροι τίτλοι αργότερα. Eκει ειναι που εγω εχω θεμα με την τιμη και τις βαθμολογιες.Κρινεις το παιχνιδι και οχι ποσο κοστιζει ή ποσο κοστισε για να φτιαχτει.Το luigis mansion 3 που αναφερεις , για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του switch 1.Δεν θα επρεπε να πεσει η βαθμολογια του αν ειχε 90 ευρω οπως λες.Κρινεις το παιχνιδι. Τωρα μιας και ειμαστε μια εβδομαδα απο το dk bananza εχουν βγει συνεντευξεις με τους δημιουργους του παιχνιδιου.Tα σημαντικοτερα : The game happened when Koizumi asked the Odyssey team to tackle a 3D Donkey Kong game * Started life as a Switch 1 game but moved to Switch 2 once the team started exploring voxel technology * Odyssey's Director (Kenta Motokura) is Producing * The game's director is Kazuya Takahashi, who comes from a Square-Enix background (most notable work being FFXV) O director ειναι σχετικα νεος στην nintendo καθως πηγε εκει το 2020. 1
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Eκει ειναι που εγω εχω θεμα με την τιμη και τις βαθμολογιες.Κρινεις το παιχνιδι και οχι ποσο κοστιζει ή ποσο κοστισε για να φτιαχτει. Το luigis mansion 3 που αναφερεις , για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια του switch 1.Δεν θα επρεπε να πεσει η βαθμολογια του αν ειχε 90 ευρω οπως λες.Κρινεις το παιχνιδι. Κρίνεις το παιχνίδι(ειδικά τα ακριβότερα AA και AAA)με βάση τα χρήματα που ζητάει, μια από τα ίδια και τα dlc/expansions αυτών. Οσο πιο υψηλή βαθμολογία πάρει, τόσο περισσότερο αξίζει τα day one χρήματα του, αλλιώς πάμε στο κλασσικό ''Wait for Sale'' ή ''skip''. Ορισμένοι πάλι δεν χρησιμοποιούν καν σύστημα με βαθμολογίες, πχ σε youtube μεριά(οπως και οι γνωστοί unboxholics εδώ Ελλάδα). Υποθέτω για κριτική άνευ τιμής, στο τέλος της χρονιάς στα διάφορα βραβεία, ποια παιχνίδια ξεχώρισαν. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:22 μμ από Fulgore
nkarafo Δημοσ. Πέμπτη στις 09:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:14 μμ 5 hours ago, Link13GR said: Σήμερα μου τράβηξε τα λεφτά το ιαπωνικό store για το Donkey.Αντε να λιώνουμε σιγά σιγά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για αγορές μέσω ιαπωνικού store? Είχα ζητήσει και παλαιότερα αλλά δεν μου απάντησε κάποιος. Ισχύει και για το Switch 2? Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει πρόβλημα να αγοράζει κάποιος από Ιαπωνικό, έτσι δεν είναι; Δηλαδή του περνάει κανονικά και στο Ελληνικό account η αγορά του παιχνιδιού; Ευχαριστώ.
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:21 μμ Yπαρχει ειδικό τοπικ αδερφέ.Αγοραζεις από Ιαπωνία με gift cards που προμηθευεσαι από κλειδαδικα και το έχεις κανονικά στον λογαριασμό σου χωρίς θέμα.
nkarafo Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:41 μμ Καλά, εάν μπορεί κάποιος να μου γράψει βήματα ή να μου γράψει που είναι ο οδηγός , θα του ήμουν υπόχρεος.
Link13GR Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:52 μμ https://www.insomnia.gr/forums/topic/776627-nintendo-switch-προσφορές-για-την-κονσόλα-και-τα-games-της/#comments 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα