tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 12:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:23 πμ 6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Καλά μην τρελαθούμε για την OLED του Switch 1. Μάπα ήταν κι αυτή, στην καλύτερη μέτρια για OLED panel. H OLED του switch διαθέτει 450 nits φωτεινότητα, άπειρο on/off contrast και response time κάτω από 1ms. Tι ακριβώς εννοείς "μάπα"? Και γαμώ τις οθόνες είναι. Τι παραπάνω έχει μια άλλη OLED που θεωρείς καλύτερη? Είμαι περίεργος δηλαδή τι εννοείς. Από αυτό το κατεβατό που έγραψα, το μόνο που βρήκες να σχολιάσεις είναι η οθόνη του OLED?Σοβαρά τώρα?Γιατί ρε φίλε?
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:34 πμ 8 λεπτά πριν, tsol46 είπε H OLED του switch διαθέτει 450 nits φωτεινότητα, άπειρο on/off contrast και response time κάτω από 1ms. Tι ακριβώς εννοείς "μάπα"? Και γαμώ τις οθόνες είναι. Τι παραπάνω έχει μια άλλη OLED που θεωρείς καλύτερη? Είμαι περίεργος δηλαδή τι εννοείς. Από αυτό το κατεβατό που έγραψα, το μόνο που βρήκες να σχολιάσεις είναι η οθόνη του OLED?Σοβαρά τώρα?Γιατί ρε φίλε? Δεν φτάνει καν τα 450 nits, ούτε καν τα 400. Και είναι αστείο νούμερο για OLED. Σύγκρινε το με το panel του steam Deck OLED και θα καταλάβεις γιατί είναι μέτριο στην καλύτερη. Φυσικά και θα σχολιάσω την OLED γιατί αυτά που γράφεις για αυτήν είναι υπερβολικά.
naruto14 Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:42 πμ Πέρα από τα response times της οθόνης του switch 2, για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό είναι το white balance. Παραειναι ψυχρά τα χρώματα της και μου κακοφαινεται κάθε φορά που την ανοίγω.
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ Δεν μας ενδιαφέρει η φωτεινότητα σε φορητή κονσόλα, καμία σύγκριση με κινητό. Τι να τα κάνω τα 1000 nits; Να μου κρατάει η μπαταρία μισή ώρα; Το πρόβλημα με την οθόνη του NSw2 έναντι του NSw OLED είναι τα μαύρα, εκεί είναι που σε πιάνει μια αηδία.
tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 πμ 5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δεν φτάνει καν τα 450 nits, ούτε καν τα 400. Και είναι αστείο νούμερο για OLED. Σύγκρινε το με το panel του steam Deck OLED και θα καταλάβεις γιατί είναι μέτριο στην καλύτερη. Φυσικά και θα σχολιάσω την OLED γιατί αυτά που γράφεις για αυτήν είναι υπερβολικά. Τι έγραψα που είναι υπερβολικό?Νούμερα παρέθεσα ΜΟΝΟ για την LCD του switch 2. Εκεί, κανένας σχολιασμός. Γιατί????Αλλα κρίνεις υπερβολικά ότι έγραψα για το OLED???Που το μόνο που έγραψα είναι ότι είναι απείρως καλύτερο από το LCD panel του switch 2. Εχει ή δεν έχει άπειρo contrast?Εχει ή δεν έχει repsonse time κάτω από 1ms σε σχέση με τα 35ms του switch 2? To θέμα είναι, αντί να σχολιάσεις το άθλιο LCD panel του switch 2 , κάθεσαι και προσπαθείς να αποδομήσεις το OLED. Μέτοχος της Nintendo είσαι?Τι ακριβώς συμβαίνει ρε φίλε, αλήθεια δηλαδή??Σου προσβάλαμε το switch 2?Tι γίνεται? Μόλις τώρα, Malthador είπε Δεν μας ενδιαφέρει η φωτεινότητα σε φορητή κονσόλα, καμία σύγκριση με κινητό. Τι να τα κάνω τα 1000 nits; Να μου κρατάει η μπαταρία μισή ώρα; Το πρόβλημα με την οθόνη του NSw2 έναντι του NSw OLED είναι τα μαύρα, εκεί είναι που σε πιάνει μια αηδία. Σε ενδιαφέρουν τα nits. HDR λέγεται φίλε μου. Eκεί τα θέλεις τα 1000 nits, HDR με 400 nits, δεεε. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα μαύρα, που στην περίπτωση του switch 2 είναι άθλια, τo response time του panel φίλε μου!35ms????Εν έτη 2025???Mιλάμε για ghosting που έχουμε να ζήσουμε από εποχές game boy advance! 9 λεπτά πριν, naruto14 είπε Πέρα από τα response times της οθόνης του switch 2, για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό είναι το white balance. Παραειναι ψυχρά τα χρώματα της και μου κακοφαινεται κάθε φορά που την ανοίγω. Το ψυχρό white balance είναι σχεδόν αναγκαστικό στην περίπτωση αυτού του panel για να μπορέσei να πιάσει τα 400 nits. Aν ήταν πλήρως καλιμπραρισμένο σε 6500k, θα μιλάγαμε για κάτω από 300 nits σε λευκό. 2
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:55 πμ 8 minutes ago, tsol46 said: Σε ενδιαφέρουν τα nits. HDR λέγεται φίλε μου. Eκεί τα θέλεις τα 1000 nits, HDR με 400 nits, δεεε. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα μαύρα, που στην περίπτωση του switch 2 είναι άθλια, τo response time του panel φίλε μου!35ms????Εν έτη 2025???Mιλάμε για ghosting που έχουμε να ζήσουμε από εποχές game boy advance! Δεν υφίσταται HDR σε LCD panel, αυτά είναι ανέκδοτα. Το response time εγώ προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα σε τίτλο, όταν βρω game που θα το αντιληφθώ θα ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι τα μαύρα, αντικειμενικά το panel δεν μπορεί να αποδώσει μαύρο, μόνο γκρι. 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 πμ 3 λεπτά πριν, tsol46 είπε Τι έγραψα που είναι υπερβολικό?Νούμερα παρέθεσα ΜΟΝΟ για την LCD του switch 2. Εκεί, κανένας σχολιασμός. Γιατί????Αλλα κρίνεις υπερβολικά ότι έγραψα για το OLED???Που το μόνο που έγραψα είναι ότι είναι απείρως καλύτερο από το LCD panel του switch 2. Εχει ή δεν έχει άπειρo contrast?Εχει ή δεν έχει repsonse time κάτω από 1ms σε σχέση με τα 35ms του switch 2? To θέμα είναι, αντί να σχολιάσεις το άθλιο LCD panel του switch 2 , κάθεσαι και προσπαθείς να αποδομήσεις το OLED. Μέτοχος της Nintendo είσαι?Τι ακριβώς συμβαίνει ρε φίλε, αλήθεια δηλαδή??Σου προσβάλαμε το switch 2?Tι γίνεται? Καλά τσίλαρε. Είμαι από αυτούς που θα χώσει στην Ν. H οθόνη του Switch 2 είναι σκουπίδι και εντελώς λάθος επιλογή. Όπως σκουπίδι ήταν και η οθόνη του Switch 1 και σκουπίδι του OLED. Και μάλιστα υπερκοστολογημένα σκουπίδια. Και γενικά το Switch 2 είναι μια αστειότητα και ένα συνονθύλευμα λάθος αποφάσεων, οι οποίες όμως πούλησαν. Το να λες ότι το πάνελ σε πάει τρεις γενιές πίσω είναι υπερβολή. Τρεις γενιές πίσω είχες τα ίδια σκατα. Δηλαδή resistive οθόνες, ότι χειρότερο για την εποχή τους. Όπως τώρα .
tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 πμ 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Καλά τσίλαρε. Είμαι από αυτούς που θα χώσει στην Ν. H οθόνη του Switch 2 είναι σκουπίδι και εντελώς λάθος επιλογή. Όπως σκουπίδι ήταν και η οθόνη του Switch 1 και σκουπίδι του OLED. Και μάλιστα υπερκοστολογημένα σκουπίδια. Και γενικά το Switch 2 είναι μια αστειότητα και ένα συνονθύλευμα λάθος αποφάσεων, οι οποίες όμως πούλησαν. Το να λες ότι το πάνελ σε πάει τρεις γενιές πίσω είναι υπερβολή. Τρεις γενιές πίσω είχες τα ίδια σκατα. Δηλαδή resistive οθόνες, ότι χειρότερο για την εποχή τους. Όπως τώρα . Η οθόνη του OLED σκοτώνει, δεν ξέρω γιατί τα λες αυτά, μιλάμε για οθονάρα. Η υποβάθμιση όταν περνάς σε switch 2 είναι μέρα με νύχτα. Η LCD του switch 2 είναι γενιές πίσω διότι διαθέτει response time που έχουμε, πόσο , 10 χρόνια να δούμε?35ms, αδυνατείς σχεδόν να το πιστέψεις βασικά. Επίσης φωτεινότητα και contrast που είναι στον πάτο των IPS panels γενικότερα. 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν υφίσταται HDR σε LCD panel, αυτά είναι ανέκδοτα. Το response time εγώ προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει ακόμα σε τίτλο, όταν βρω game που θα το αντιληφθώ θα ενημερώσω. Το πρόβλημα είναι τα μαύρα, αντικειμενικά το panel δεν μπορεί να αποδώσει μαύρο, μόνο γκρι. Φίλε μου, διαβάζω απόψεις χρηστών που μιλάνε για τρομερή οθόνη, έλα μωρέ υπερβολές ότι η OLΕD είναι καλύτερη κ.τ.λ, και τραβάω τα μαλλιά μου. Μιλάμε αντικειμενικά για μια από τις χειρότερες οθόνες στην αγορά, και μια nintendo να μας δουλεύει κανονικά για HDR και 120hz, και χρήστες να την υποστηρίζουν!Τρέλα! 1
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 01:27 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:27 πμ 23 λεπτά πριν, tsol46 είπε Η οθόνη του OLED σκοτώνει, δεν ξέρω γιατί τα λες αυτά, μιλάμε για οθονάρα. Η υποβάθμιση όταν περνάς σε switch 2 είναι μέρα με νύχτα. Η LCD του switch 2 είναι γενιές πίσω διότι διαθέτει response time που έχουμε, πόσο , 10 χρόνια να δούμε?35ms, αδυνατείς σχεδόν να το πιστέψεις βασικά. Επίσης φωτεινότητα και contrast που είναι στον πάτο των IPS panels γενικότερα. Φίλε μου, διαβάζω απόψεις χρηστών που μιλάνε για τρομερή οθόνη, έλα μωρέ υπερβολές ότι η OLΕD είναι καλύτερη κ.τ.λ, και τραβάω τα μαλλιά μου. Μιλάμε αντικειμενικά για μια από τις χειρότερες οθόνες στην αγορά, και μια nintendo να μας δουλεύει κανονικά για HDR και 120hz, και χρήστες να την υποστηρίζουν!Τρέλα! Ειλικρινά απορώ που βλέπεις ότι σκοτώνει. Ένα κινεζομηχάνημα με OLED οθόνη να πάρεις είναι δύο φορές καλύτερη των Κινέζων.
NickTG Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:34 πμ 58 minutes ago, tsol46 said: H OLED του switch διαθέτει 450 nits φωτεινότητα, άπειρο on/off contrast και response time κάτω από 1ms. Tι ακριβώς εννοείς "μάπα"? Και γαμώ τις οθόνες είναι. Τι παραπάνω έχει μια άλλη OLED που θεωρείς καλύτερη? Είμαι περίεργος δηλαδή τι εννοείς. Από αυτό το κατεβατό που έγραψα, το μόνο που βρήκες να σχολιάσεις είναι η οθόνη του OLED?Σοβαρά τώρα?Γιατί ρε φίλε? Εδώ διαφωνούν με το νούμερο αυτό: https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2021-nintendo-switch-oled-model-review-an-excellent-premium-upgrade Για τη ακρίβεια έχει χαμηλότερη φωτεινότητα από την οθόνη του 2 σύμφωνα με αυτό το review. Έχεις κάποιες μετρήσεις?
tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 01:52 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:52 πμ 16 λεπτά πριν, NickTG είπε Εδώ διαφωνούν με το νούμερο αυτό: https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2021-nintendo-switch-oled-model-review-an-excellent-premium-upgrade Για τη ακρίβεια έχει χαμηλότερη φωτεινότητα από την οθόνη του 2 σύμφωνα με αυτό το review. Έχεις κάποιες μετρήσεις? φίλε μου οι φωτεινότητες είναι παραπλήσιες, στα 400 nits περίπου έκαστο panel. Γιατί στέκεσαι στην φωτεινότητα??? 25 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ειλικρινά απορώ που βλέπεις ότι σκοτώνει. Ένα κινεζομηχάνημα με OLED οθόνη να πάρεις είναι δύο φορές καλύτερη των Κινέζων. σε τι?
imr Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:55 πμ Καλό θα ήταν να είχε ολεντ αλλά είναι μια χαρά αξιοπρεπεστατη οθόνη. Το οτι είναι lcd δεν πάει να πει ότι δεν έχει σωστή απόδοση χρωμάτων, μόνο στα πολύ μαύρα χάνει όπως όλες οι lcd. Και στο κάτω κάτω παιχνίδια θα παίξεις δεν θα κάνεις photo editing Αυτα που λέγονται για response time με αφήνουν αδιάφορο, δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα. 2
tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:59 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, imr είπε Καλό θα ήταν να είχε ολεντ αλλά είναι μια χαρά αξιοπρεπεστατη οθόνη. Το οτι είναι lcd δεν πάει να πει ότι δεν έχει σωστή απόδοση χρωμάτων, μόνο στα πολύ μαύρα χάνει όπως όλες οι lcd. Και στο κάτω κάτω παιχνίδια θα παίξεις δεν θα κάνεις photo editing Αυτα που λέγονται για response time με αφήνουν αδιάφορο, δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα. Δεν είναι, καμία σχέση με αξιοπρεπέστατη οθόνη. Είναι μία απο τις χειρότερες LCD οθόνες που μπορούσε η nintendo να φορέσει στο switch 2. Επεξ/σία Κυριακή στις 02:00 πμ από tsol46
NickTG Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 πμ 9 minutes ago, tsol46 said: φίλε μου οι φωτεινότητες είναι παραπλήσιες, στα 400 nits περίπου έκαστο panel. Γιατί στέκεσαι στην φωτεινότητα??? Γιατί να μην σταθώ αν το νούμερο που έβαλες δεν ισχύει? Πιο πριν έγραψες 450. Τώρα γράφεις περίπου 400 ενώ σε review διαβάζω για περίπου 350-370 για το OLED και σχεδόν 450 για το 2. Δεν τα λες ίδια τα νούμερα.
tsol46 Δημοσ. Κυριακή στις 02:10 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:10 πμ 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Γιατί να μην σταθώ αν το νούμερο που έβαλες δεν ισχύει? Πιο πριν έγραψες 450. Τώρα γράφεις περίπου 400 ενώ σε review διαβάζω για περίπου 350-370 για το OLED και σχεδόν 450 για το 2. Δεν τα λες ίδια τα νούμερα. δεν έχει σχέση η φωτεινότητα μεταξύ OLED και LCD panel. Εχει να κάνει με το contrast. 300 nits σε OLED μοιάζουν στα μάτια σου απείρως μεγαλύτερη φωτεινότητα από 500 σε LCD. Αλλα σε ξαναρωτώ, έγραψα τόσες λεπτομέρειες που αφορούν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ switch, και εσύ επιμένεις να σχολιάζεις το προηγούμενο. Και σε ρωτώ, γιατί?Γιατί????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα