SPANK Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Αν και δεν ημουν , ειμαι fan των Mario Kart το World ειναι αρκετά κόλλημα το έχω λιώσει μιας και ηταν μαζι με την κονσόλα , δεν ξέρω πόσο θα με κρατήσει αλλα ειναι αρκετά εθιστικό ειδικά στο single στο world tour να τα κάνεις ολα με 3 αστέρια 2
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, D.Luffy είπε Εντάξει εσύ δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα είσαι αετός βλέπω και διακρίνεις τη μετριότητα από μακριά. 6 ώρες πριν, D.Luffy είπε @papp0us Σας παρακαλώ παιδιά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν και κάποια στάνταρς. Ένα επίπεδο έστω. Όχι σαν το χαμηλό το δικό μας. Δεν μπορούν τώρα να ασχολούνται με μετριότητες και lcd... Αυτά είναι για να περνάνε καλά οι πλεμπαίοι. Οι πρωτοκλασάτοι δεν τα αγγίζουν αυτά. Βλέπω άρχισες την ειρωνεία πάλι όπως στο άλλο νήμα, εκ του αποτελέσματος όμως εσύ είσαι αυτός που έκανες κωλοτούμπα Μελισσανίδη Ολυμπιακού τύπου παρά το άλλο παιδί που έλεγε από την αρχή ότι η οθόνη είναι μάπα και τα reviews τον δικαίωσαν στο τέλος. Το ghosting όταν στο έδειχνε ο άλλος πριν τα reviews δεν το "έβλεπες", το είδες εφόσον το ανέφεραν τα reviews κατά έναν περίεργο τρόπο. Φαντάσου τώρα εγώ σαν τρίτος που παρακολουθώ την κουβέντα ποιος από τους δυο σας στα μάτια μου είναι το fanboy και ποιος δικαιώθηκε. Επιπλέον όταν τα reviews σου λένε ότι η οθόνη είναι "απογοητευτική" ο καθένας που παρακολουθεί την βιομηχανία καταλαβαίνει ότι οι reviewers δεν μπορούν να βγουν απευθείας να πουν ότι είναι "σκουπίδι" για να μην μπουν στην black list της Nintendo. Άρα όσο και να προσπαθείτε η πλάστιγγα γέρνει προς το "σκουπίδι" που λέει ο φίλος παρά προς την "μέτρια-καλή" που θέλετε να λέτε. 6 ώρες πριν, papp0us είπε Μ'αρέσει οτι το σενάριο να ξέρουμε πολύ καλά το πόσο μέτρια είναι η οθόνη του Switch, και παρόλα αυτά να μη μας πειράζει, γιατί για ένα περίεργο λόγο πήραμε την κονσόλα για να παίξουμε παιχνίδια και να περάσουμε καλά, δε σου περνάει καν απο το μυαλό. Πρέπει ντε και καλά να τους μαυρίσω και να μην είμαι "σκυλάκι", επειδή η οθόνη του δεν αγγίζει τα στάνταρντ της τελειότητας που οφείλει, για να πάρει το mark of approval του Saloufa, και του κάθε Saloufa. Το Switch είναι κονσόλα. Παιχνίδια παίζει. Για να πουλάει και με μια μέτρια οθόνη, σημαίνει ότι αυτοί που θέλουν να παίξουν παιχνίδια υπερτερούν αυτών που θέλουν να μετράνε τα FPS και τα ms απόκρισης της οθόνης. Σοκ το ξέρω, αλλα προσπάθησε να καταλάβεις και εμάς τα "σκυλάκια". Κάπου πιο πάνω διάβασα για κινεζοφορητά του 50αρικου με καλύτερες οθόνες. Γεμάτος ο κόσμος με κινεζοφορητά των 50€ με 8" οθόνες FHD με VRR, αλλα ντάξει, αμα δεν το τεντώναμε στα όρια του γελοίου, τι Ελληνικό φόρουμ θα είμαστε; Ε; Ασε μας να χαρούμε τη μετριότητα μας εμείς, και εσύ περίμενε την τελειότητα, δε στα πήραμε δανεικά να το αγοράσουμε. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Και οι Bulldozer cpu's είναι/ηταν, μια χαρά παιχνίδια παίζουν/ζαν σε ότι και να τους ρίξεις όπως επίσης και οι Intel Arrow lake όποιος τους αγοράσει μια χαρά παιχνίδια θα παίξει και θα κάνει τα πάντα στο pc του αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλά προϊόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές που τους ρίχνουν στα αφτιά και σε σχέση με τις τιμές που ζητάνε. Άμα δεν μπορείς να εντοπίσεις την διαφορά σε αυτό που είπες και έριξες την κουβέντα σε τέτοιο επίπεδο για να σου βγει το αφήγημα πες μου να στο κάνω πιο λιανά. 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειδα τους ''ευσυνείδητους'' καταναλωτές που περιμεναν το Ps5 pro, τι κρυάδα έφαγαν όταν τελικά βγήκε μόλις είδαν τις τιμές. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όσα χρόνια περίμεναν, η απλή κονσόλα έφαγε και αύξηση τιμής. Μια από τα ίδια και σε Xbox μεριά, οι ''ευσυνείδητοι'' καταναλωτές που περίμεναν, τελικά ούτε Xbox Pro βγήκε, και οι τιμές αντί να πέσουν σε σχέση με day one, έχουν ανέβει 2 φορές μέχρι σήμερα. Γιατί ως γνωστόν ο κόσμος (ειδικά Ελλάδα), δεν έχει αγοράσει το Switch 2 ως τώρα(όπως δεν αγόρασε και Switch 1 πισω στο 2017), γιατί τον καίει πάνω από όλα να βγεί αργότερα το ακριβότερο Oled ...ναι σίγουρα.... Εβλεπα και στο θέμα του πρώτου Switch, τι ήταν αυτό που απασχολούσε τους περισσότερους νέους αγοραστές(V1,V2,lite,Oled)... Που να βρούν φθηνότερα παιχνίδια,controllers,συνδρομή. Τέλος, όταν λές ότι κόσμος δεν τσιμπάει και κοιτάει αλλού, τι ακριβώς εννοείς?Υπάρχουν και άλλα υβριδικά μηχανήματα να παίζουν τα παιχνιδια της Nintendo όπως βλέπουμε σε Windows/Steam μεριά με Steam Deck/Rog Ally κλπ?? Τα fanboys με την καλή έννοια και την κακή θα τρέξουν πάντα πρώτα να αγοράσουν/προ παραγγείλουν δεν αλλάζει αυτό. Άμα στο επόμενο refresh βάλει oled οθόνη, καλύτερη μπαταρία, hall effect και πάει την τιμή στα 600+ νομίζεις δεν θα τρέξουν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι που ρουφάνε το @ρι της Nintendo 24/7? Πρώτοι και καλύτεροι συν ότι θα βγουν στο τέλος και θα παραδεχθούν ότι η οθόνη ήταν τελικά μάπα όταν θα έχουν στα χέρια τους το refresh. Το θέμα είναι ότι δεν το παραδέχονται τώρα και ψάχνουν χίλιες δυο δικαιολογίες. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:01 μμ από Saloufas
Super Moderators billdanos Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ 24 λεπτά πριν, Saloufas είπε Βλέπω άρχισες την ειρωνεία πάλι όπως στο άλλο νήμα, εκ του αποτελέσματος όμως εσύ είσαι αυτός που έκανες κωλοτούμπα Μελισσανίδη Ολυμπιακού τύπου παρά το άλλο παιδί που έλεγε από την αρχή ότι η οθόνη είναι μάπα και τα reviews τον δικαίωσαν στο τέλος. Το ghosting το είδες εφόσον το ανέφεραν τα reviews κατά έναν περίεργο τρόπο. Φαντάσου τώρα εγώ σαν τρίτος που παρακολουθώ την κουβέντα ποιος από τους δυο σας στα μάτια μου είναι το fanboy και ποιος δικαιώθηκε. Επιπλέον όταν τα reviews σου λένε ότι η οθόνη είναι "απογοητευτική" ο καθένας που παρακολουθεί την βιομηχανία καταλαβαίνει ότι οι reviewers δεν μπορούν να βγουν απευθείας να πουν ότι είναι "σκουπίδι" για να μην μπουν στην black list της Nintendo. Άρα όσο και να προσπαθείτε η πλάστιγγα γέρνει προς το "σκουπίδι" που λέει ο φίλος παρά προς την "μέτρια-καλή" που θέλετε να λέτε. Και οι Bulldozer cpu's είναι/ηταν, μια χαρά παιχνίδια παίζουν/ζαν σε ότι και να τους ρίξεις όπως επίσης και οι Intel Arrow lake όποιος τους αγοράσει μια χαρά παιχνίδια θα παίξει και θα κάνει τα πάντα στο pc του αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλά προϊόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές που τους ρίχνουν στα αφτιά και σε σχέση με τις τιμές που ζητάνε. Άμα δεν μπορείς να εντοπίσεις την διαφορά σε αυτό που είπες και έριξες την κουβέντα σε τέτοιο επίπεδο για να σου βγει το αφήγημα πες μου να στο κάνω πιο λιανά. Τα fanboys με την καλή έννοια και την κακή θα τρέξουν πάντα πρώτα να αγοράσουν/προ παραγγείλουν δεν αλλάζει αυτό. Άμα στο επόμενο refresh βάλει oled οθόνη, καλύτερη μπαταρία, hall effect και πάει την τιμή στα 600+ νομίζεις δεν θα τρέξουν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι που ρουφάνε το @ρι της Nintendo 24/7? Πρώτοι και καλύτεροι συν ότι θα βγουν στο τέλος και θα παραδεχθούν ότι η οθόνη ήταν τελικά μάπα όταν θα έχουν στα χέρια τους το refresh. Το θέμα είναι ότι δεν το παραδέχονται τώρα και ψάχνουν χίλιες δυο δικαιολογίες. Το βασικό θέμα αγαπητέ είναι το εξής: έπαιρνα κονσόλες για χρόνια (φορητές και μη) μόνο και μόνο επειδή είμαι γκατζετάκιας και χαιρόμουν κυρίως όταν άνοιγα το κουτί, το μύριζα (δεν θέλω σχόλια), το έστηνα και έπαιζα για ελάχιστες ώρες κάποια παιχνίδια. Μετά απλά σκονιζόταν και τελικά τα πουλούσα. Με το switch 2 όμως και στην ηλικία που είμαι (πάλι δεν θέλω σχόλια), έπιασα τον εαυτό μου να κολλάει και να εθίζεται σε παιχνίδια, κάτι που μέχρι τώρα δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Και όλα αυτά είτε στην τηλεόραση, είτε στο χέρι σαν φορητή κονσόλα. Η οθόνη του είναι απολαυστική στα παιχνίδια της Nintendo (και όχι μόνο) και πίστεψε με είμαι τόσο άρρωστος με τις συσκευές μου που αν είχε τα σοβαρά θέματα που περιγράφεις, θα την είχα ήδη αφήσει στην άκρη. Oled άψογη είχε το steam deck, αλλά ένιωθα πως κρατούσα ένα άβολο τέρας στα χέρια μου και σε μια βδομάδα έμεινε στο ράφι. Σε όλα πάντως ισχύει το «περί ορέξεως»… και είναι αδύνατον να ταιριάξουν τα γούστα όλων μας. Το ότι ξεσκίζεται όμως κυριολεκτικά να πουλάει παρόλο της αύξησης στην τιμή, σημαίνει πως ο κόσμος βρίσκει κάτι πιο σημαντικό στην κονσόλα από τις όποιες αδυναμίες της οθόνης. Επίσης τα περισσότερα σοβαρά reviews δεν την βγάζουν άχρηστη όπως λες αλλά αντίθετα μιλάνε για μια πάρα πολύ καλή lcd led οθόνη που απλά δεν μπορεί να έχει τα μαύρα της oled. Και αυτό το διαπίστωσα και ο ίδιος. Σχετικά με το πόσο «αργή» είναι, οι σχετικές μετρήσεις έγιναν με περιεχόμενο στα 60hz. Ας μην βιαζόμαστε μέχρι να έχουμε πιο σύγχρονες εκδόσεις παιχνιδιών που θα μπορούν να παίξουν στα 120. Επίσης μιλάμε για μια οθόνη σε μια φορητή συσκευή και όχι για μια οθόνη στην οποία βλέπουμε ταινίες ή δουλεύουμε στο pc μας. Η ποιότητα κατασκευής, το πώς συνδέονται και αποσυνδέονται τα χειριστήρια, η αίσθηση στο χέρι κλπ, δείχνουν μια premium συσκευή. Αν θα ήθελα να τονίσω το πιο αρνητικό στοιχείο της κονσόλας, αυτό θα ήταν η μπαταρία του και μόνο. 3
papp0us Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:27 μμ 36 λεπτά πριν, Saloufas είπε Και οι Bulldozer cpu's είναι/ηταν, μια χαρά παιχνίδια παίζουν/ζαν σε ότι και να τους ρίξεις όπως επίσης και οι Intel Arrow lake όποιος τους αγοράσει μια χαρά παιχνίδια θα παίξει και θα κάνει τα πάντα στο pc του αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλά προϊόντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές που τους ρίχνουν στα αφτιά και σε σχέση με τις τιμές που ζητάνε. Άμα δεν μπορείς να εντοπίσεις την διαφορά σε αυτό που είπες και έριξες την κουβέντα σε τέτοιο επίπεδο για να σου βγει το αφήγημα πες μου να στο κάνω πιο λιανά. Προσπαθώ να δώ ποιος είναι ο ανταγωνισμός του Switch, ποιες είναι οι προηγούμενες γενιές που του "ρίχνουν στα αυτιά" και τις άλλες πληροφορίες που με τόσο κόπο και αγωνία προσπαθείς να μας μεταδόσεις, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω τόσο μακριά. Φτάσαμε να συγκρίνουμε το Switch με τον Intel Arrow Lake "που έπαιζε μια χαρά παιχνίδια" για να μας εξηγήσεις το παραλήρημα σου, και για κάποιο λόγο εγώ έριξα την κουβέντα σε επίπεδο, και πρέπει να μου τα κάνεις "πιο λιανά". Για να κάνεις κάτι "λιανά" πρέπει πρώτα να το έχεις κάνει πολύπλοκο. Εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα. Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Όλα όσα λες είναι ένα μιξ CD από όσα διαβάζεις γύρω γύρω, και για κάποιο λόγο, όχι μόνο τα θεωρείς αποψή σου, αλλα προσπαθείς να μας την επιβάλεις και σαν θέσφατο. Αν βάλω το GPT να μου κάνει μια περίληψη τις γκρίνιες των δήθεν ελιτιστ για την οθόνη του Switch, παίζει να μου γράψει οτι γράφεις τόση ώρα εσύ. Τι ακριβώς προσφέρεις στην κουβέντα λοιπόν;
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ @Saloufas Έχεις Nintendo Switch 2; Είχες Nintendo Switch OLED; Steam Deck OLED; Έχεις ιδία άποψη ή μιλάς επειδή είδες κάποια βιντεάκια στο ίντερνετ και εκφέρεις την άποψη άλλων; Έχει ghosting η οθόνη λες, θες να μας δείξεις ένα βίντεο που να δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα in-game; Γιατί εδώ πόσταρες την εικόνα από το μενού, έτσι για να γελάσουν λίγο οι πέτρες λες και σημαίνει τίποτα επί της ουσίας αυτό. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται. 6
D.Luffy Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ Παιδιά εφόσον «του ρίχνουν στα αυτιά» του Switch και οι προηγούμενες γενιές τι να πω ντροπή μας που χαιρόμαστε την κονσόλα κιόλας. Πολύ θλιβερό. Μα τόσο χαμηλά πέσαμε δηλαδή; Εγώ το έβγαλα για πούλημα να αγοράσω PS5 με oled οθόνη… 1
Mitroglou7 Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:13 μμ Διαφωνείτε ανεφ λόγου και αιτίας. Δε γίνεται δηλαδή να έχετε και οι δύο δίκιο? Και να απολαμβάνουν μια χαρά οι χρήστες του το switch 2 και να έχει μέτρια οθόνη σε αυτά τα ριμαδοbenchmarks που μας έχουν φάει τη ψυχή τόσα χρόνια?
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:16 μμ 10 minutes ago, Saloufas said: Το ghosting το έδειξαν χρήστες στα φορουμ πριν τα reviews, μετά το έδειξε το DF και συνεχεία το HU μαζί με τα 36ms της απόκρισης που το κάνει 2 φορές πιο αργό το πάνελ απο το πρώτο, δεν σου αρκούν τα reviews από τους "ειδικούς" και θες δικό μου για να κάνεις την προσωπική σου επίθεση? Ναι έχω switch lite, έχω switch oled, δεν έχω switch 2 γιατί το βρίσκω πολύ κακό προϊόν για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει εν έτη 2025 και δεν προ παραγγέλνω είτε ρουφάω 24/7 τα @@ της Nintendo, μπορώ να έχω την άποψη μου? ή πρέπει να αγοράσω switch 2 για να ικανοποιηθείς? Εδώ ο άλλος που σας τα έβαλε δίπλα δίπλα και δείχνει πόσο χάλια δείχνει η οθόνη του 2 τον βγάλατε "hater" και στο εδώ νήμα και στο άλλο με την μπαταρία επειδή σας κάνει trigger η λέξη "σκουπίδι" που χρησιμοποιεί. Έχω δει βίντεο με άτομα να μιλάνε για πολλά ms και να βγάζουν λογύδρια για το πόσο προβληματικά αργό είναι το panel του NSw2, αλλά δεν έχω βρει κανένα απολύτως βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα in-game. Έχεις βρει εσύ κάποιο βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα μέσα σε κάποιο game; Αν μη τι άλλο να το αγοράσω και να δω με τα ίδια μου τα μάτια το πρόβλημα. 1
papp0us Δημοσ. Κυριακή στις 09:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:18 μμ 5 λεπτά πριν, Saloufas είπε Το επιχείρημα σου ήταν ότι το switch 2 είναι απλά μια κονσόλα που παίζει παιχνίδια και αυτό θα πρέπει να μας ενδιαφέρει στο τέλος παρά το πως παίζει τα παιχνίδια!(Τα ίδια ακούγαμε και για το πρώτο btw) Ε και πολύ απλά σου απάντησα ότι υπάρχουν τόσα τεχνολογικά προϊόντα που με το σκεπτικό σου κάνουν αυτά για τα οποία φτιάχτηκαν να κάνουν άρα ποιος ο λόγος να τα συγκρίνουμε? Όταν δεν αποδέχεστε σε τεχνολογικό φορουμ ότι το προϊόν είναι μέτριο ακόμα και σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, δεν γίνεται η σωστή κριτική που πρέπει να γίνει για να πάρει το μήνυμα η εταιρεία και προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο πως περιμένεις να κοπούν πωλήσεις είτε να ενημερωθεί σωστά το κοινό όταν όλοι αγορ΄ζουν τυφλά? Το ότι το Switch 2 σου βάζει κατώτερη οθόνη από το προηγούμενο, μπαταρία με μέτρια απόδοση για φορητό με τα ίδια σχεδόν joycons που θα περιμένουμε να δούμε πόσο ανθεκτικά είναι και ζητάει κοντά στα 500€ απλά το κάνει ένα κακό προϊόν imo. Και συνεχίζω να μη μπορώ να δώ το πρόβλημα στο ΠΩΣ παίζει τα παιχνίδια. Τα ίδια ακούγαμε και για το πρώτο, συμφωνώ. Κλάψα για τις δυνατότητες του hardware τους απο τους δήθεν ελιτιστ των FPS, που έκαναν φασαρία, όσο εμείς παίζαμε τα παιχνιδάκια μας και ευχαριστιόμασταν. Στο 2 δυστυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα επιδόσεων, οπότε ας βρούμε κάτι άλλο να το παίξουμε δήθεν ενοχλημένοι, γιατί ένα προϊόν που προφανώς δεν μας κάνει, κάνει σε κάποιον άλλον. Πως τολμάει η νιντέντο με λίγα λόγια. Κοίτα γενικά επειδή έχω τις καλές μου, θα σου δώσω ένα χεράκι βοηθείας τώρα που πλατσουρίζεις. Για τη μπαταρία κράξε. Αυτή είναι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα της κονσόλας αυτή τη στιγμή, και ας ήταν κάτι που λίγο πολύ το περιμέναμε. Ποιος κάνει το άσπρο μαύρο; Διαθέσιμα παντού είναι τα Review για την οθόνη, τόση ώρα αυτά κρατάς σαν ευαγγέλιο και μας λες τι να κάνουμε για να διασκεδάσουμε, δεν κρύφτηκαν από κανένα. Διαθέσιμες είναι και οι γνώμες των ανθρώπων που το πήραν για κονσόλα και όχι για Panel, και διασκεδάζουν όσο δεν πάει με τα παιχνίδια του, όπως ακριβώς έγινε και με το πρώτο δηλαδή. Αν δε μπορείς να διαχειριστείς ότι περνάμε καλά με κάτι που δε σε καλύπτει, δε σου φταίω εγώ. 4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Διαφωνείτε ανεφ λόγου και αιτίας. Δε γίνεται δηλαδή να έχετε και οι δύο δίκιο? Και να απολαμβάνουν μια χαρά οι χρήστες του το switch 2 και να έχει μέτρια οθόνη σε αυτά τα ριμαδοbenchmarks που μας έχουν φάει τη ψυχή τόσα χρόνια? Μα αυτό ακριβώς του λέω, οτι δεν είπε κανείς οτι δεν είναι μέτρια η οθόνη. Ας είναι. Το θέμα είναι ποιος νοιάζεται; Το ξέραμε οτι είναι μέτρια η οθόνη. Δεν το πήρε κανείς γιατι του είπαν οτι η οθόνη είναι εφάμιλλη με iPad Pro. 2
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 μμ 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχω δει βίντεο με άτομα να μιλάνε για πολλά ms και να βγάζουν λογύδρια για το πόσο προβληματικά αργό είναι το panel του NSw2, αλλά δεν έχω βρει κανένα απολύτως βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα in-game. Έχεις βρει εσύ κάποιο βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα μέσα σε κάποιο game; Αν μη τι άλλο να το αγοράσω και να δω με τα ίδια μου τα μάτια το πρόβλημα. Να φανταστώ και σε άλλα τεχνολογικά προϊόντα που αγοράζεις δεν σου αρκούν τα reviews και έχεις την απαίτηση να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια ε? οκ εφόσον δεν το αντιλαμβάνεσαι εσύ παύει αυτόματα να υπάρχει και πρόβλημα. 7 λεπτά πριν, papp0us είπε Και συνεχίζω να μη μπορώ να δώ το πρόβλημα στο ΠΩΣ παίζει τα παιχνίδια. Τα ίδια ακούγαμε και για το πρώτο, συμφωνώ. Κλάψα για τις δυνατότητες του hardware τους απο τους δήθεν ελιτιστ των FPS, που έκαναν φασαρία, όσο εμείς παίζαμε τα παιχνιδάκια μας και ευχαριστιόμασταν. Στο 2 δυστυχώς δεν υπάρχει πρόβλημα επιδόσεων, οπότε ας βρούμε κάτι άλλο να το παίξουμε δήθεν ενοχλημένοι, γιατί ένα προϊόν που προφανώς δεν μας κάνει, κάνει σε κάποιον άλλον. Πως τολμάει η νιντέντο με λίγα λόγια. Κοίτα γενικά επειδή έχω τις καλές μου, θα σου δώσω ένα χεράκι βοηθείας τώρα που πλατσουρίζεις. Για τη μπαταρία κράξε. Αυτή είναι το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα της κονσόλας αυτή τη στιγμή, και ας ήταν κάτι που λίγο πολύ το περιμέναμε. Ποιος κάνει το άσπρο μαύρο; Διαθέσιμα παντού είναι τα Review για την οθόνη, τόση ώρα αυτά κρατάς σαν ευαγγέλιο και μας λες τι να κάνουμε για να διασκεδάσουμε, δεν κρύφτηκαν από κανένα. Διαθέσιμες είναι και οι γνώμες των ανθρώπων που το πήραν για κονσόλα και όχι για Panel, και διασκεδάζουν όσο δεν πάει με τα παιχνίδια του, όπως ακριβώς έγινε και με το πρώτο δηλαδή. Αν δε μπορείς να διαχειριστείς ότι περνάμε καλά με κάτι που δε σε καλύπτει, δε σου φταίω εγώ. Άμα έπαιζες όπως λες παιχνίδια στο πρώτο και δεν έβλεπες το πρόβλημα με τα frame drops δεν περιμένω να δεις το θέμα με την ποιότητα και την απόκριση του πάνελ, γενικώς δεν "νιώθεις" άρα τζάμπα η κουβέντα.
papp0us Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:43 μμ 2 λεπτά πριν, Saloufas είπε Να φανταστώ και σε άλλα τεχνολογικά προϊόντα που αγοράζεις δεν σου αρκούν τα reviews και έχεις την απαίτηση να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια ε? οκ εφόσον δεν το αντιλαμβάνεσαι εσύ παύει αυτόματα να υπάρχει και πρόβλημα. Άμα έπαιζες όπως λες παιχνίδια στο πρώτο και δεν έβλεπες το πρόβλημα με τα frame drops δεν περιμένω να δεις το θέμα με την ποιότητα και την απόκριση του πάνελ, γενικώς δεν "νιώθεις" άρα τζάμπα η κουβέντα. Συνεχίζεις να δυσκολεύεσαι στην κατανόηση του κειμένου. Μάλλον πρέπει να στο γράψω σε Review που θα κράζω το Switch για να δώσεις σημασία. ΕΒΛΕΠΑ το πρόβλημα με τις επιδόσεις, και πάλι το πήρα. Δεν περίμενα να τρέχει 120fps παιχνίδια για να το πάρω. Όπως κατάλαβες απο τις πωλήσεις του, πάρα πολλοί δεν το περίμεναν. Το ίδιο συμβαίνει τώρα με την οθόνη. Το ξέρουμε οτι είναι μέτρια. Προσωπικά δε με νοιάζει, η οθόνη του είναι good enough για τα λεφτά που έδωσα και τη χρήση που κάνω. Αν τη θεωρείς σκουπίδι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να τη θεωρείς εσύ "γιατι οι Reviewers δεν μπορούν να τα πουν συγκεκριμένα για την Nintendo αλλιώς θα τα έλεγαν", τότε μεγιά σου με χαρά σου. Μην το πάρεις ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτούμε τη "γνώμη" σου με βάση τα Reviews, και οχι να εμπιστευτούμε τα ματάκια μας; Επειδή "οι Intel Arrow Lake ετρεχαν καλά τα παιχνίδια"; 3
Moderators Malthador Δημοσ. Κυριακή στις 09:58 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:58 μμ 43 minutes ago, Saloufas said: Να φανταστώ και σε άλλα τεχνολογικά προϊόντα που αγοράζεις δεν σου αρκούν τα reviews και έχεις την απαίτηση να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια ε? οκ εφόσον δεν το αντιλαμβάνεσαι εσύ παύει αυτόματα να υπάρχει και πρόβλημα. Καλά τώρα, ιστορίες για αγρίους. Έχω μια βιβλιοθήκη από 300 games στο Switch μου και -χωρίς να τα έχω δοκιμάσει όλα στο NSw2 μου- δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε κανένα game λόγω της ταχύτητας του panel. Και για να μην υπάρχει βίντεο που να δείχνει το πρόβλημα in-game, προσωπικά το θεωρώ «πρόβλημα» μόνο στην σφαίρα της φαντασίας των reviewers. Όταν με το καλό βγουν games με 120 frames, το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε είναι πρόβλημα μόνο στα νούμερα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να το βγάλουν εξαρχής με OLED απλά ξέρει ότι θα πουλήσει τρελά ακόμα και με απλή LCD, οπότε την OLED έκδοση την κρατάει για αργότερα για να τα πάρει ξανά. Λογικό, έχει σκεπτικό εταιρείας που στόχο έχει το μέγιστο κέρδος.
NickTG Δημοσ. Κυριακή στις 10:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:19 μμ 19 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να το βγάλουν εξαρχής με OLED Με την ίδια τιμή?
Saloufas Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:32 μμ 49 λεπτά πριν, papp0us είπε Συνεχίζεις να δυσκολεύεσαι στην κατανόηση του κειμένου. Μάλλον πρέπει να στο γράψω σε Review που θα κράζω το Switch για να δώσεις σημασία. ΕΒΛΕΠΑ το πρόβλημα με τις επιδόσεις, και πάλι το πήρα. Δεν περίμενα να τρέχει 120fps παιχνίδια για να το πάρω. Όπως κατάλαβες απο τις πωλήσεις του, πάρα πολλοί δεν το περίμεναν. Το ίδιο συμβαίνει τώρα με την οθόνη. Το ξέρουμε οτι είναι μέτρια. Προσωπικά δε με νοιάζει, η οθόνη του είναι good enough για τα λεφτά που έδωσα και τη χρήση που κάνω. Αν τη θεωρείς σκουπίδι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να τη θεωρείς εσύ "γιατι οι Reviewers δεν μπορούν να τα πουν συγκεκριμένα για την Nintendo αλλιώς θα τα έλεγαν", τότε μεγιά σου με χαρά σου. Μην το πάρεις ποτέ. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτούμε τη "γνώμη" σου με βάση τα Reviews, και οχι να εμπιστευτούμε τα ματάκια μας; Επειδή "οι Intel Arrow Lake ετρεχαν καλά τα παιχνίδια"; Εγώ αδυνατώ να κατανοήσω το κείμενο? καταλαβαίνεις τι γράφεις? έπαιζες τίτλους που σε πολλά σημεία τα frames έπεφταν κάτω από 20fps και εσύ μιλάς ότι δεν πήρες το switch 1 εν γνώση σου για τα 120fps! μα ούτε 30fps καρφωμένα έπαιζες εκεί είναι το θέμα, αν αυτό για σένα δεν είναι πρόβλημα μεγειά σου με χαρά σου, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Nintendo πουλούσε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τελικά ότι το πρόβλημα δεν είναι η Nintendo αλλά τα τυφλωμένα fanboys που αγοράζουν ότι σαβούρα τους πουλήσει, στα λόγια μου ήρθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα