Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitrissa είπε

Εν τω μεταξύ πρέπει να μην έχουν παραδώσει ακόμα στα κατάστημα . Βλέπω αρκετά μαγαζιά να μην το έχουν διαθέσιμο, με ευθύνη του προμηθευτή (cd media φαντάζομαι). 

Στο όριο είμαι να ακυρώσω και να το πάρω digital αλλά το θέλω physical  🥹

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμένα το Γερμανικό Amazon το έστειλε από χτες.

Μολις έλαβα και εγώ μήνυμα ότι ξεκίνησε η αποστολή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Darthvader είπε

Μολις έλαβα και εγώ μήνυμα ότι ξεκίνησε η αποστολή.

Ομοίως και εγώ απο Astrongameclub , οπότε αν πάνε όλα καλα με box now , αυριο θα το έχω.

Γενικότερα, αργήσανε 1 ημέρα αλλά παραλάβανε σήμερα απ οτι φαίνεται!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lotof είπε

Δοκίμασε κανεις την nano pop θήκη της spigen ? 

Εγω την έχω . Την έβγαλα σε μια μέρα. Αρχικά στο dock ζορίζεται να μπει. Κατά δεύτερον οκ η κόλλα δε νομίζω να κάνει ζημιά αλλά σε μια τέτοια συσκευή δεν ήθελα να κολλήσω κόλλα για να μπει η θήκη. 

Κατέληξα μόνο σε τζάμι Spigen μαζί με θήκη Tom toc για τη μεταφορά και αποθήκευση όταν δε παίζω . Και ησύχασα 😎

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον τον ενδιαφέρει σαν πληροφορία, το switch το έχω με spigen dual grip και το τζαμάκι της. Dockάρει άψογα τόσο-όσο και είναι τρομερή στο χέρι. Δεν έχω άποψη πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να είναι σε αίσθηση συγκριτικά με άλλες “grip” θήκες, αλλά είμαι τρομερά χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε μηνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμο το donkey kong λόγω καθυστέρησης από την αντιπροσωπεία! Φάγαμε άκυρο.. Μου αρέσει που έκανα και προπαραγγελια για να παιξω το Σκ!! 

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, alexiskrp said:

Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον τον ενδιαφέρει σαν πληροφορία, το switch το έχω με spigen dual grip και το τζαμάκι της. Dockάρει άψογα τόσο-όσο και είναι τρομερή στο χέρι. Δεν έχω άποψη πόσο καλύτερη ή χειρότερη μπορεί να είναι σε αίσθηση συγκριτικά με άλλες “grip” θήκες, αλλά είμαι τρομερά χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ ωραία θήκη αλλά δεν αποσπώνται τα joycon. 

Δημοσ.
4 minutes ago, Lotof said:

Πολύ ωραία θήκη αλλά δεν αποσπώνται τα joycon. 

Ναι ισχύει, αλλά προσωπικά επειδή όταν παίζω στο dock είμαι πάντα με pro controller, και όταν το αφαιρώ για χρήση ως φορητό αναγκαστικά θα είμαι με τα joy cons, δεν με ενοχλεί η ιδιαιτερότητα αυτή. 

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, έχετε εμπειρία από Nintendo store πχ Ιρλανδία;  Γλυκοκοιτάζω το controller pro που το έχει διαθέσιμο, με 5€ μεταφορικά λέει 1-2 μέρες ισχύει; Έρχεται τόσο γρήγορα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, dimitrissa said:

καλησπέρα παιδιά, έχετε εμπειρία από Nintendo store πχ Ιρλανδία;  Γλυκοκοιτάζω το controller pro που το έχει διαθέσιμο, με 5€ μεταφορικά λέει 1-2 μέρες ισχύει; Έρχεται τόσο γρήγορα ;

Έχω παραλάβει αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο της «στάνταρ» δωρεάν αποστολής. Έφυγε από εκεί 7/7 με ημερομηνία παραδοσης 14/7, και παρέλαβα 11/7. Οπότε πιστεύω το εξπρές να είναι όντως 2 μέρες.

Επεξ/σία από alexiskrp
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Θα αγοραζα nintendo switch 2 μονο και μονο για το Donkey Kong.Φαινοταν οτι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.

και γιατι δεν το κανεις? 

Δημοσ.

Έφτασα στον 2ο κόσμο στο DK .Πολυ καλο έως τώρα.Μεγαλο αρνητικό για μένα ηταν το 1ο boss που ήταν πραγματικά γελοίο....Ενταξει ξέρω τα bosses στα platforms της Nintendo είναι εύκολα αλλά όχι και έτσι.

Δημοσ.

Εμένα από Πλαίσιο με ενημέρωσαν πως αύριο παραλαμβάνω το Bananza. 

1 minute ago, dekulinkgr said:

Έφτασα στον 2ο κόσμο στο DK .Πολυ καλο έως τώρα.Μεγαλο αρνητικό για μένα ηταν το 1ο boss που ήταν πραγματικά γελοίο....Ενταξει ξέρω τα bosses στα platforms της Nintendo είναι εύκολα αλλά όχι και έτσι.

Τα DK είναι από τα πιο δύσκολα platformers που έχω παίξει πάντως.

Αυτό δηλαδή είναι αισθητά ευκολότερο από τα προηγούμενα;

Δημοσ.

Έως τώρα είναι γελοίο. Μην περιμένετε returns ή tropical freeze.

Aποτι διάβασα και σε μερικά reviews ακολουθεί το κλασσικό μοτίβο των παιχνιδιών της epd8.Δηλαδη πολύ εύκολο να το τερματίσεις και μετά ανοίγει το παιχνίδι στην δυσκολια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...