Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως και το Odyssey δηλαδή που μετά τον τερματισμό οι πίστες ξεκλείδωναν μυστικά μονοπάτια και κάποια από τα αστέρια ίδρωνες για να τα μαζέψεις.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του system seller.Ειναι απλά καταπληκτικό.Παω να προχωρήσω το story και βρίσκομαι με τις ώρες να καταστρέφω τον κόσμο του για να βρω μυστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ενεδωσα κι εγω και το πήρα με το 15% του Γερμανού. Παράγγειλα και το pro controller 2 από Nintendo Ιρλανδίας (90E) και το DK από γαλλικό Amazon (68E).

Είναι εύκολο να γίνει ενα χωριστο τοπικ με αξεσουάρ grip θήκες κλπ, όπως υπάρχει και για τo XBOX; Ψάχνω να δω τι θα πάρω και έχω διαβάσει εδώ αρκετές αξιόλογες προτάσεις τον τελευταίο μήνα αλλά μέσα στις τόσες σελίδες έχουν χαθεί και δεν τις βρίσκω εύκολα.

Ενδιαφέρομαι για grip, θήκη και tempered glass

Έχω και μια ερωτηση.

Αν αγοράσω πχ το tears of the kingdom με voucher,  θα είναι η έκδοση για το 1 άρα μετά πρέπει να δώσω και το 10ρικο επιπλέον; 

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, thagkol είπε

Τελικά ενεδωσα κι εγω και το πήρα με το 15% του Γερμανού. Παράγγειλα και το pro controller 2 από Nintendo Ιρλανδίας (90E) και το DK από γαλλικό Amazon (68E).

Είναι εύκολο να γίνει ενα χωριστο τοπικ με αξεσουάρ grip θήκες κλπ, όπως υπάρχει και για τo XBOX; Ψάχνω να δω τι θα πάρω και έχω διαβάσει εδώ αρκετές αξιόλογες προτάσεις τον τελευταίο μήνα αλλά μέσα στις τόσες σελίδες έχουν χαθεί και δεν τις βρίσκω εύκολα.

Ενδιαφέρομαι για grip, θήκη και tempered glass

Έχω και μια ερωτηση.

Αν αγοράσω πχ το tears of the kingdom με voucher,  θα είναι η έκδοση για το 1 άρα μετά πρέπει να δώσω και το 10ρικο επιπλέον; 

Για θήκη δες της tomtoc στο amazon.Αρκετά καλή και σκληρή.

Ναι η εκδοσή για το 1 είναι όποτε θέλει το 10ρικο επιπλέον όπως λες.Εκτός και αν έχεις nso+expansion οπότε έχει "δωρεαν" το upgrade

Δημοσ.

Έχει έρθει σε κανέναν SMS για παραλαβή το bananza από console club ; Εχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν θα παραλάβω και ότι θα ενημερωθώ εκ νέου για σήμερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το παρέλαβα και 'γω, αλλά το αριστερό joycon σα να έχει ξεκολλημένο το λαστιχάκι μέσα από τη μια μεριά με αποτέλεσμα να μην είναι ομαλό. Τι κάνουμε σ' αυτή τη περίπτωση ;

Σαν αυτή τη περίπτωση..

Edit: Με λίγες κυκλικές κινήσεις δείχνει να έστρωσε..Θα το δω στην πορεία πως θα πάει.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Πόσο βγαίνει τελική με το 15% και 39α? Πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο γερμανό αλλα λέω να έχω ανοιχτά τα μάτια μου μήπως και ξανανέβει..

Δεν είχα σκοπό να το κοιτάξω καν αλλα το bonanza μου ξύπνησε κάτι μέσα μου...

Δημοσ.
1 hour ago, nikosspeed said:

Έχει έρθει σε κανέναν SMS για παραλαβή το bananza από console club ; Εχθές μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν θα παραλάβω και ότι θα ενημερωθώ εκ νέου για σήμερα

Ήρθε sms ότι δεν πήρεπαβαν ούτε σήμερα. 

ΔYΣTYXΩΣ H ΠAPAΔOΣH TOY Donkey Kong Bananza Ukv Nintendo Switch 2 ΔEN EΓINE OYTE ΣHMEPA OΠΩΣ MAΣ EIXE ENHMEPΩΣEI H ANTIΠPOΣΩΠEIA KAI H METAΦOPIKH ΠOY ΣYNEPΓAZONTAI! ΘA ENHMEPΩΘEITE ME NEO SMS ΣXETIKA ME THN ΠAPAΛABH THΣ ΠAPAΓΓEΛIA  MEXPI KAI THN TPITH!

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, imr είπε

Ήρθε sms ότι δεν πήρεπαβαν ούτε σήμερα. 

ΔYΣTYXΩΣ H ΠAPAΔOΣH TOY Donkey Kong Bananza Ukv Nintendo Switch 2 ΔEN EΓINE OYTE ΣHMEPA OΠΩΣ MAΣ EIXE ENHMEPΩΣEI H ANTIΠPOΣΩΠEIA KAI H METAΦOPIKH ΠOY ΣYNEPΓAZONTAI! ΘA ENHMEPΩΘEITE ME NEO SMS ΣXETIKA ME THN ΠAPAΛABH THΣ ΠAPAΓΓEΛIA  MEXPI KAI THN TPITH!

Το δικό μου από Astron (και γενικότερα πρέπει να πραγματοποιήσανε ολες τις αποστολες χθες από το συγκεκριμένο κατάστημα) το στείλανε χθες μέσω boxnow αλλά ακόμα δεν έφτασε αποθήκη Θεσσαλονίκης, ευελπιστώ αύριο να το πάρω ! 

Από τους μεγάλους τώρα, βλέπω πως το βγάλανε όλοι διαθέσιμο , με το public και το πλαίσιο να εμφανίζουν και διαθεσιμότητα ανά κατάστημα αν κάποιος το θέλει άμεσα ! 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Πόσο βγαίνει τελική με το 15% και 39α? Πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο γερμανό αλλα λέω να έχω ανοιχτά τα μάτια μου μήπως και ξανανέβει..

Με το Mario Kart μαζί; Νομίζω μόνο αυτό το bundle υπάρχει έξω.Το Donkey Kong είναι System Seller ξεκάθαρα.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Λογικά 355,76€ το σκέτο και και 390€ με το Mario Kart.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας κλείσει ένα τετράωρο στο Bananza, πραγματικά απορώ γιατί δεν τον είχαν ως launch title.

Καταλαβαίνω πως ήθελαν να προωθήσουν το πολυδιαφημισμένο gamechat μέσω του Mario Kart, αλλά ο πρώτος μήνας με αυτόν τον τρόπο ένιωσε…κενός.

Με αυτά που έχω δει πλέον είμαι αισιόδοξος ειδικά από τη στιγμή που περιμένουμε Metroid και Pokemon το φθινόπωρο. Εκεί θα γίνει και ο πραγματικός χαμός πιστεύω.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.

H 512GB sandisk micro sd express διαθέσιμη για παραγγελία και στη δική της σελίδα  με διαθεσιμότητα 5-6 βδομαδες στα 113 ευρώ. Μεταφορικά δωρεάν.

Για φοιτητές υπάρχει εκπτωτικό 15% μετά από επαλήθευση. Υπάρχει και για όσους είναι άνω των 55 ίδια έκπτωση 😃

https://shop.sandisk.com/el-gr/products/memory-cards/microsd-cards/sandisk-microsd-express-memory-card?sku=SDSQXFN-512G-GN4NN

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Charismo είπε

Έχοντας κλείσει ένα τετράωρο στο Bananza, πραγματικά απορώ γιατί δεν τον είχαν ως launch title.

Καταλαβαίνω πως ήθελαν να προωθήσουν το πολυδιαφημισμένο gamechat μέσω του Mario Kart, αλλά ο πρώτος μήνας με αυτόν τον τρόπο ένιωσε…κενός.

Με αυτά που έχω δει πλέον είμαι αισιόδοξος ειδικά από τη στιγμή που περιμένουμε Metroid και Pokemon το φθινόπωρο. Εκεί θα γίνει και ο πραγματικός χαμός πιστεύω.

Καθόλου κενός φίλε μου.Το Mario Kart είναι ένα παιχνίδι που έχει εκατομμύρια πωλήσεις και σίγουρα είναι πιο εμπορικός από το Donkey Kong.Εναν μήνα λιωσαμε στο Mario Kart και ήρθε και το Donkey Kong τώρα.Μια χαρά ήταν το launch.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...