nkarafo Δημοσ. χθες στις 08:42 μμ Δημοσ. χθες στις 08:42 μμ Ναι πράγματι. Μια χαρά ήταν το launch και είχε και από 3rd parties και επιτέλους τίτλοι όπως Street Fighter 6 που είναι και σε άλλες κονσόλες με παρόμοια σχεδόν γραφικά. Και είχες και τα της Nintendo του Switch 1 με καλύτερες αποδόσεις και την βιβλιοθήκη που συνεχίζεται από Switch1. Ε πόσα να παίξει κάποιος; Εγώ ακόμη παίζω το Fire Emblem Engage και θέλω να το τερματίσω για να χαρώ κανένα Switch 2 τίτλο.. Δεν θέλω να το παγώσω και μετά να το ξανά ξεκινήσω μετά από μήνες και να μην θυμάμαι τίποτα.. 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 hours ago, CarbonFibre said: H 512GB sandisk micro sd express διαθέσιμη για παραγγελία και στη δική της σελίδα με διαθεσιμότητα 5-6 βδομαδες στα 113 ευρώ. Μεταφορικά δωρεάν. Για φοιτητές υπάρχει εκπτωτικό 15% μετά από επαλήθευση. Υπάρχει και για όσους είναι άνω των 55 ίδια έκπτωση 😃 https://shop.sandisk.com/el-gr/products/memory-cards/microsd-cards/sandisk-microsd-express-memory-card?sku=SDSQXFN-512G-GN4NN Πώς το κάνουμε αυτό με τους άνω των 55; Θέλει η μητέρα μου μια κάρτα για το NSw2 της! 1 10
CarbonFibre Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Πώς το κάνουμε αυτό με τους άνω των 55; Θέλει η μητέρα μου μια κάρτα για το NSw2 της! Δεν το έχω δοκιμάσει. Για ρίξε μια ματιά. https://shop.sandisk.com/el-gr/promo/e/senior-discounts 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 hours ago, CarbonFibre said: Δεν το έχω δοκιμάσει. Για ρίξε μια ματιά. https://shop.sandisk.com/el-gr/promo/e/senior-discounts Μια χαρά, έριξα μια παραγγελία στα 96 ευρώ για 512GB, τώρα η μητέρα μου θα μπορεί να χωράει πολλά games στην κονσόλα της! 10
Vagosman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Να της πάρεις γυαλιά πρεσβυωπειας με φίλτρο να μην κουράζεται από το πολύωρο παιχνίδι. 2
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Πως γίνεται αυτό να ξέφυγε; Είχαμε νέο βίντεο για αυτό το επερχόμενο έπος όπως φαίνεται!
Link13GR Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Μετά από πάρα πολλές ώρες και έχοντας προχωρήσει αρκετά,θα έλεγα ότι το μοναδικό μελανό σημείο είναι οι πανευκολοι αρχηγοι. Στα υπόλοιπα, μιλάμε για ίσως το καλύτερο ή εθιστικοτερο platform που έχει υπάρξει (για εμένα πάντα) και βάζω μέσα όλα τα platforms της Nintendo. Έχουν πετύχει διανα με τις αναβαθμίσεις και σε μπριζωνει να σκάβεις και να σκάβεις για να ανακαλύπτεις τους θησαυρούς.Παιζει να ξεχαστω και να σκάβω για πόση ώρα. Το Παιχνίδι είναι ξεκάθαρο system seller και όποιος έχει ενδοιασμούς για την κονσόλα,ας τους αφήσει στην άκρη και να την πάρει για να παίξει αυτό το έπος. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Link13GR 2
imr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 30 minutes ago, Link13GR said: Μετά από πάρα πολλές ώρες και έχοντας προχωρήσει αρκετά,θα έλεγα ότι το μοναδικό μελανό σημείο είναι οι πανευκολοι αρχηγοι. Στα υπόλοιπα, μιλάμε για ίσως το καλύτερο ή εθιστικοτερο platform που έχει υπάρξει (για εμένα πάντα) και βάζω μέσα όλα τα platforms της Nintendo. Έχουν πετύχει διανα με τις αναβαθμίσεις και σε μπριζωνει να σκάβεις και να σκάβεις για να ανακαλύπτεις τους θησαυρούς.Παιζει να ξεχαστω και να σκάβω για πόση ώρα. Το Παιχνίδι είναι ξεκάθαρο system seller και όποιος έχει ενδοιασμούς για την κονσόλα,ας τους αφήσει στην άκρη και να την πάρει για να παίξει αυτό το έπος. Ακομα δεν εχω φτασει ουτε στη μεση το cyberpunk, εχω το tears of the kingdom που δεν το επαιξα ποτε στο 1 να περιμενει, και ελεγα να περιμενω να παρω το dk απο Σεπτεμβρη αλλα με αυτα που διαβαζω θα το παρω απο τωρα και να δω τι θα πρωτοπαιξω
Link13GR Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, imr είπε Ακομα δεν εχω φτασει ουτε στη μεση το cyberpunk, εχω το tears of the kingdom που δεν το επαιξα ποτε στο 1 να περιμενει, και ελεγα να περιμενω να παρω το dk απο Σεπτεμβρη αλλα με αυτα που διαβαζω θα το παρω απο τωρα και να δω τι θα πρωτοπαιξω Ανάλογα το τι ζητάς αδερφέ.Και το Cyberpunk και το Zelda και το Donkey είναι επικά.Οπωσδηποτε τερματιζεις Cyberpunk και μετά όποιο και να πιάσεις,θα περάσεις όμορφα.Το Zelda το έλιωσα και είναι επικό οπότε ευτυχισμένος ό,τι και να επιλέξεις θα είσαι. Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Link13GR
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Είναι όντως systen seller το DK γιατί σε πολλούς φέρνει νοσταλγία παιδικών χρόνων που είχαμε Ν64. 1
Charismo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Το DK είναι επίσης αγχολυτικό. Γυρίζεις μπουχτισμένος σπίτι και ξεσπάς σπάζοντας ό,τι βρεις μπροστά σου. Ξεθολώνει το μυαλό σου, αποτύπωσαν καλά το brainless fun του πράγματος. 2 2
imr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 hour ago, Link13GR said: Ανάλογα το τι ζητάς αδερφέ.Και το Cyberpunk και το Zelda και το Donkey είναι επικά.Οπωσδηποτε τερματιζεις Cyberpunk και μετά όποιο και να πιάσεις,θα περάσεις όμορφα.Το Zelda το έλιωσα και είναι επικό οπότε ευτυχισμένος ό,τι και να επιλέξεις θα είσαι. Ε ναι όλα θα τα πιάσω κάποια στιγμή, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρονος 1
chek2fire Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλά το zelda άλλο παιχνίδι στο switch 2. Μου αρέσει και το mario kart το ευχαριστιέμαι ιδίως στο online του. 2
D.Luffy Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Δοκίμασα λίγο το Cyberpunk και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα εικόνας σε handheld mode. Δεν το περίμενα. Το DLSS κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά και το παιχνίδι φαίνεται καθαρό ακόμα και σε performance mode 40fps με την χαμηλή internal resolution. Το οποίο 40fps είναι επίσης αρκετά smooth και ελπίζω περισσότεροι devs να το καθιερώσουν γιατί πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά στην απόκριση χειρισμού από τα 30fps. Δεν γνωρίζω αν κατάφεραν να λυθούν τα προβλήματα με το VRR αλλά το παιχνίδι είναι απόλαυση σε handheld mode και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα δεις παρακάτω αν οι devs αξιοποιήσουν έτσι το hw του Switch 2. Ειδικά η ίδια η Nintendo πρέπει να ξεκολλήσει από τις παλιές μηχανές γραφικών του WiiU και να εκμεταλλευτεί τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα. Το DK Bananza είναι προφανώς αριστούργημα σαν παιχνίδι αλλά από τεχνικής σκοπιάς όταν κοιτάς το Cyberpunk στην κονσόλα, σου φαίνεται όχι μια αλλά 3 γενιές μπροστά. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από D.Luffy 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα