sheik Δημοσ. χθες στις 06:25 μμ Δημοσ. χθες στις 06:25 μμ 3 ώρες πριν, chek2fire είπε Καλά το zelda άλλο παιχνίδι στο switch 2. Μου αρέσει και το mario kart το ευχαριστιέμαι ιδίως στο online του. Μεγάλος ζελντα φαν από εποχή Ν64 και μιας και δεν ειχα πάρει το πρώτο Switch ξεκίνησα επιτέλους το BotW στο Switch 2. Είμαι κάπου στις 50 ώρες, τι να λέμε εννοείται εξαιρετικό το παιχνίδι και δείχνει όντως πολύ όμορφο στην Switch 2 edition παρά την ηλικία του και κυρίως τρέχει απροβληματιστα. Έχω ένα θεματακι όμως με την εικόνα, ενώ την μέρα με ήλιο πχ δείχνει πανέμορφο είναι στιγμές κυρίως όταν πιάνει καταιγίδα ή είναι βράδυ (αν είναι βράδυ κ καταιγίδα ακόμα χειρότερα) που οριακά δεν... βλέπεται. Δείχνει ξεθωριασμένο, ξεπλυμενο εντελώς. Είναι έτσι το art design του εσκεμμένα ή έχω εγώ κανένα θέμα άραγε με τις ρυθμίσεις εικόνας(δεν νομίζω βέβαια).
firepc Δημοσ. χθες στις 07:19 μμ Δημοσ. χθες στις 07:19 μμ Να ρωτήσω κάτι, μπορούν να παιχτούν τα metroid prime 2 και 3 στο switch 2?
Daredevil Δημοσ. χθες στις 08:12 μμ Δημοσ. χθες στις 08:12 μμ 1 hour ago, sheik said: Μεγάλος ζελντα φαν από εποχή Ν64 και μιας και δεν ειχα πάρει το πρώτο Switch ξεκίνησα επιτέλους το BotW στο Switch 2. Είμαι κάπου στις 50 ώρες, τι να λέμε εννοείται εξαιρετικό το παιχνίδι και δείχνει όντως πολύ όμορφο στην Switch 2 edition παρά την ηλικία του και κυρίως τρέχει απροβληματιστα. Έχω ένα θεματακι όμως με την εικόνα, ενώ την μέρα με ήλιο πχ δείχνει πανέμορφο είναι στιγμές κυρίως όταν πιάνει καταιγίδα ή είναι βράδυ (αν είναι βράδυ κ καταιγίδα ακόμα χειρότερα) που οριακά δεν... βλέπεται. Δείχνει ξεθωριασμένο, ξεπλυμενο εντελώς. Είναι έτσι το art design του εσκεμμένα ή έχω εγώ κανένα θέμα άραγε με τις ρυθμίσεις εικόνας(δεν νομίζω βέβαια). αν έχεις θέμα σε docked ρύθμισε σωστά το HDR 1
dekulinkgr Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ Δημοσ. χθες στις 08:41 μμ 1 ώρα πριν, firepc είπε Να ρωτήσω κάτι, μπορούν να παιχτούν τα metroid prime 2 και 3 στο switch 2? Δυστηχως όχι.Μονο το εξαιρετικο metroid prime remastered.Βεβαια υπαρχουν εντονες φημες οτι και τα metroid prime 2&3 θα εβγαιναν remastered αλλα ακομη περιμενουμε.Πιστευω να τα βγαλει πριν την κυκλοφορια του mp4 για να προετοιμασει το εδαφος. 1
D.Luffy Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ 45 minutes ago, dekulinkgr said: Πιστευω να τα βγαλει πριν την κυκλοφορια του mp4 για να προετοιμασει το εδαφος. Πραγματικά εύχομαι να έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω να κάνει τέτοια κίνηση. Το MP4 είναι ένα καινούργιο game και φαντάζομαι ότι θα θέλουν να σπρώξουν αυτό πρώτα και μετά ο,τι άλλο. Είναι σαν να λέμε ότι σε 3 μήνες θα βγει το BotW αλλά πριν από αυτό περιμένουμε τα Wind Waker και Twilight Princess σε remastered… Και από θέμα συνέχειας του στορυ να το πάρεις, την N δεν τη νοιάζει. Βγήκε πρώτα το Dread που είναι τελευταίο σε σειρά γεγονότων και αργότερα ήρθε το MP remastered. Βεβαια ποτέ δεν ξέρεις. Nintendo είναι αυτή. Ζήσαμε και ένα shadow drop ενός θρυλικού παιχνιδιού.
firepc Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Αυτό είναι δυστυχώς το κακό με τις κονσόλες. Έχουν ελάχιστο εως καθόλου BC Θα βγάλουν το MP4 χωρίς να δίνουν την δυνατότητα σε έναν νέο παίκτη να πιάσει την σειρά απ' την αρχή
babality Δημοσ. χθες στις 10:44 μμ Δημοσ. χθες στις 10:44 μμ 35 λεπτά πριν, firepc είπε Αυτό είναι δυστυχώς το κακό με τις κονσόλες nintendo. Έχουν ελάχιστο εως καθόλου BC Θα βγάλουν το MP4 χωρίς να δίνουν την δυνατότητα σε έναν νέο παίκτη να πιάσει την σειρά απ' την αρχή fixed
NickTG Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 30 minutes ago, babality said: fixed Οι κονσόλες Sony για παράδειγμα δεν το έχουν αυτό? Μπορώ να παίξω PS3 στο PS5?
alexiskrp Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 hours ago, D.Luffy said: Πραγματικά εύχομαι να έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω να κάνει τέτοια κίνηση. Το MP4 είναι ένα καινούργιο game και φαντάζομαι ότι θα θέλουν να σπρώξουν αυτό πρώτα και μετά ο,τι άλλο. Είναι σαν να λέμε ότι σε 3 μήνες θα βγει το BotW αλλά πριν από αυτό περιμένουμε τα Wind Waker και Twilight Princess σε remastered… Και από θέμα συνέχειας του στορυ να το πάρεις, την N δεν τη νοιάζει. Βγήκε πρώτα το Dread που είναι τελευταίο σε σειρά γεγονότων και αργότερα ήρθε το MP remastered. Βεβαια ποτέ δεν ξέρεις. Nintendo είναι αυτή. Ζήσαμε και ένα shadow drop ενός θρυλικού παιχνιδιού. Πιστεύω ότι θα τα κανουν shadow drop μόλις ανακοινώσουν σε κάποιο direct ημερομηνία για prime 4. Όχι ταυτόχρονα βέβαια, αλλά ψωμάκι μέχρι να φάμε καλά στο 4αρι.
babality Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NickTG είπε Οι κονσόλες Sony για παράδειγμα δεν το έχουν αυτό? Μπορώ να παίξω PS3 στο PS5? ειχανε απο γενια σε γενια αν δεν κανω λαθος. μπορεις απο 4-->5, 1-->3, 1-->2, 2-->3 τουλαχιστον παλια θυμαμαι xbox, 1-->360 και one, 360-->one, ολα --> series. διαλεξες τον συνδιασμο που δεν εγινε ποτέ. γενικα η μονη κονσολα απο ολο τον ανταγωνισμο που συναγωνιζεται τη δυσανεξια της nintendo ειναι το ps4. νιντεντο δεν μου εδωσε ποτε bc εκτος των handhelds της. παρ'ολα αυτα ακομα την στηριζω οπως και ολους γενικως αρκει να παιρνω ποιοτικα πραματα στα χερια μου. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από babality
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες 12 minutes ago, babality said: νιντεντο δεν μου εδωσε ποτε bc εκτος των handhelds της. Το Wii έπαιζε GC games και το Wii U έπαιζε Wii games.
NickTG Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 minutes ago, babality said: ειχανε απο γενια σε γενια αν δεν κανω λαθος. μπορεις απο 4-->5, 1-->3, 1-->2, 2-->3 τουλαχιστον παλια θυμαμαι xbox, 1-->360 και one, 360-->one, ολα --> series. διαλεξες τον συνδιασμο που δεν εγινε ποτέ. γενικα η μονη κονσολα απο ολο τον ανταγωνισμο που συναγωνιζεται τη δυσανεξια της nintendo ειναι το ps4. νιντεντο δεν μου εδωσε ποτε bc εκτος των handhelds της. παρ'ολα αυτα ακομα την στηριζω οπως και ολους γενικως αρκει να παιρνω ποιοτικα πραματα στα χερια μου. Εκτός από το 4 που δεν έπαιζε τίποτα ούτε το 3 έπαιζε του 2 από ένα σημείο και μετά. Το Switch 2 μια χαρά παίζει τα παιχνίδα του 1. Το Wii έπαιζε GameCube και το WiiU έπαιζε Wii. Προφανώς όταν υπήρχαν αλλαγές στα μέσα αναπαραγωγής δεν μπορούσε να έχει compatibility.
babality Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NickTG είπε Εκτός από το 4 που δεν έπαιζε τίποτα ούτε το 3 έπαιζε του 2 από ένα σημείο και μετά. τα ανεφερα νικόλα Απο την αλλη. Δεν βλεπω καν να σχολιαζει κανείς τις κινησεις την νιντεντο απο κασετακια σε cdάκια, μετα σε cd και μετα παλι κασετακια και εναν φαυλο κυκλο που ουσιαστικα πληγωνει το compatibility που συζηταμε. απλα το αναφερουμε σαν "προφανως". δικο μου προβλημα ειναι? το μονο που βλεπω ειναι μια ταση να στηριξουμε την αγαπημενη μας εταιρια με compatibility απο μια επιτυχημενη κονσολα σε ενα φιασκο οπως το wii U. η μονη φωτεινη περιοδος ηταν απο gc σε wii οπως ειπε πανω malthador που (διαψευστε με) οποιος μαζευει απο μικρος ειχε τα παντα σε ολα τα platforms μονο και μονο λογω στηριζω εταιρια και ειμαι φάν. Ομως πραγματικα τι συζηταμε που οπου και να ρωτησεις θα σου πουν τη νιντεντο σαν την πιο αδυναμη εταιρια οσον αφορα bc. Απλοι, casual παικτες που σε αριθμους κανουν τα καλα τα φραγκα για τη νιντεντο και την καθε νιντεντο και που δεν δινουν δεκαρα για τις χρονολογιες και τις λεπτομερειες που συζηταμε εμεις εδω μεσα. Παικτες οι οποιοι θα ανοιξουν της καθε εταιριας τις υπηρεσιες online ή μη και θα βριζουν γι'αυτα που δεν μπορουν να παιξουν απο τα παλια τους χρονια. Ξανατονιζω εχω τα παντα απο nintento ολη της την πορεια μαζευω απο παιδακι nes τιτλους με τεραστια συλλογη και νοσταλγικοτητα ομως δεν μπορω το σανό. Η αγορα ειναι ενα χάος. Καποιοι βριζουν τα remasters της σονυ ομως ειναι ο μονος τροπος να δεις advanced και συγχρονα απεικονισμενα games παλιοτερα τυπου last of us κλπ. απο την αλλη εχεις τη νιντεντο που να παιξεις ενα παλιο game ζελντα στο switch 2 σε βαζει να δωσεις sub nso ποσα λεφτα. Το ιδιο ισχυει και για σονυ πχ που εβαλα προσφατα ενα premium και γελαγα με τους φιλους με το ποσο ελλεινοι μπορει να ειναι. (Ευτυχως ηταν σε προσφορα 80e για ολο το χρονο) Εννοειται πληρωνω nso οπως πολλοι γιατι αυτοι ειμαστε + αρχαια ασυρματα χειριστηρια με το 70e. Αυτο που πραγματικα δεν μπορω να χωνεψω ειναι πως προτιμανε ο κοσμος να στηριζει π@π@ριές και να μην κοιταει τον συμφερον του οπως κανουν ολοι αυτοι οι καρχαριες. Μην βιαστειτε να με παρεξηγησετε. Εχω δει πολλα παραδειγματα κι εδω μεσα που τονιζονται οι κακες κινησεις εταιριων. Απλα ενταξει αισχος πια οι κακες κινησεις ειναι το 80% της ολης υποθεσης. Στις περισσοτερες περιπτωσεις επειδη γενικως η μπιζνα εχει καταντησει ενα σκουπιδι και μισο, εκτος τιτλων που ακομα μυριζεις ενα ειδος μερακλότητας (δεν υπαρχει καν η λεξη το ξερω), βαριεμαι και μονο που διαβαζω το οτιδηποτε απο αναλυσεις, reviews, hands on, AAA target accomplishments κλπ κλπ. Τιποτα δεν ειναι οπως ητανε και στο 90% των περιπτωσεων η υποθεση βρωμαει αισχροκέρδεια. Μεσα σε αυτο βαζω και το BC ολων των εταιριων γιατι ξερουμε αληθεια ολοι οτι ειναι ενας emulator στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων. 2 πραγματα βρισκω στα γεραματα που η νιντεντο τους ξεφτιλιζει ολους. Πραγματικα ολους. Κυκλοφορει τελειωμενα games που δεν θελουν 200 patches για να παιξουν μετα απο 4 μηνες και το gameplay τους ειναι απο μονο του μια ταυτοτητα. Οld man moaning mode off Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από babality 5
NickTG Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 31 minutes ago, babality said: τα ανεφερα νικόλα Είπα πως δεν τα ανέφερες? Άρα μια αντίστοιχη κατάσταση έχουμε και στη Sony. Η μόνη διαφορά είναι πως εκεί μπορούσες να παίξεις τα παιχνίδια του 1 στο 2 αντίθετα με το Ν64. Αν έπρεπε λοιπόν να διορθωθεί κάτι στο πρώτο μήνυμα που το ξεκίνησε αυτό είναι να βγάλουμε ως εξαίρεση τη Microsoft που προσπάθησε να κάνει κάτι παραπάνω στο κομμάτι αυτό. Κατά τα άλλα τι ακριβώς να σχολιάσουμε στις αλλαγές? Προφανώς δεν μπορούσε να βγάλει το Switch με Blu ray. Όπως δεν μπορούσε και κάποτε να κρατήσει το GameCube με cartridges.
mansa2k Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Σχετικά με τα Metroid δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η Retro Studios μεταβεί στην ανάπτυξη του ΜΡ5 μετά την κυκλοφορία του ΜΡ4. Αν και υπήρξε μια σχετική φήμη (η οποία και διαψεύστηκε αφού αναφέρθηκε περισσότερο ως εκτίμηση) το γράφω περισσότερο μιας και το συνηθίζει αν ρίξουμε μια ματιά στην προϊστορία του στούντιο. Επίσης η Mercury Steam και συγκεκριμένα η ομάδα που είχε αναλάβει το Dread προχώρησε άμεσα στο επόμενο Metroid 2D σύμφωνα πάλι με φήμες. Υπήρξε και ένα υπονοούμενο πως ίσως εξαγοραστεί, προφανώς από την Ν. Μέσα σε όλα αυτά πιστεύω ότι η Ν κάπου ενδιάμεσα μπορεί να κυκλοφορήσει επανεκδόσεις των ΜΡ2,3. Διάβασα μια φήμη πάνω στην Monolith Soft που είναι πολύ fanmade για να γίνει πιστευτή. Πέρα τα ήδη γνωστά ότι αναπτύσσουν και εξελίσσουν την δική τους μηχανή γραφικών, προσλαμβάνουν κόσμο και έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν περιεχόμενο για το NS2. Αυτό που φαντάζει απίστευτο είναι πως στα σχέδια του στούντιο είναι το XX2 το οποίο, εφόσον αληθεύει, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν αναπτυχθεί από την ομάδα, ή τουλάχιστόν μέρος της, που είχε βοηθήσει στην ανάπτυξη των δύο κύριων Zelda στο NS1. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από mansa2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα