Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλημέρα θέλω να πάρω δώρο σε digital μορφή ενα παιχνίδι switch για έναν φίλο, επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει με Nintendo μπορώ να πάρω έναν κωδικό απο το site της εταιρείας και να τον κάνει redeem ο φίλος μου όπως γίνετε στο steam?
costacurta Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα ερώτηση. Έχω ένα 8bito usb μοιάζει με τουβλάκι το οποίο τοποθετούσα στο παλιό switch και μου επέτρεπε να παίζω όλα τα παιχνίδια με το ps4 controller. Μιλαμε είχα εκατοντάδες ώρες στο fire emblem τα zelda τα Astral chain που ήθελε καί καλύτερο χειρισμό κτλ. Όλα απροβληματιστα. Αυτό άραγε θα λειτουργεί στο switch 2? Δεν έχω αγοράσει ακόμα τη κονσόλα αλλά σκοπεύω στο επόμενο δίμηνο. Εναλλακτικα υπάρχει κάτι ανάλογο? Επεξ/σία 31 Ιουλίου από costacurta
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Μετά και από αυτό το Direct, μπορούμε παρακαλώ να μην ξαναγραφτεί τίποτα περί Hollow Knight 2 μέχρι να έχουμε κάτι επίσημο/σίγουρο? 1
dekulinkgr Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 5 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καλημέρα θέλω να πάρω δώρο σε digital μορφή ενα παιχνίδι switch για έναν φίλο, επειδή δεν γνωρίζω τι παίζει με Nintendo μπορώ να πάρω έναν κωδικό απο το site της εταιρείας και να τον κάνει redeem ο φίλος μου όπως γίνετε στο steam? Νομίζω δεν γίνεται.Δεν είμαι και 100% σίγουρος βέβαια. 1 ώρα πριν, costacurta είπε Καλημέρα ερώτηση. Έχω ένα 8bito usb μοιάζει με τουβλάκι το οποίο τοποθετούσα στο παλιό switch και μου επέτρεπε να παίζω όλα τα παιχνίδια με το ps4 controller. Μιλαμε είχα εκατοντάδες ώρες στο fire emblem τα zelda τα Astral chain που ήθελε καί καλύτερο χειρισμό κτλ. Όλα απροβληματιστα. Αυτό άραγε θα λειτουργεί στο switch 2? Δεν έχω αγοράσει ακόμα τη κονσόλα αλλά σκοπεύω στο επόμενο δίμηνο. Εναλλακτικα υπάρχει κάτι ανάλογο? Το ίδιο έχω και εγώ.Μιά χαρά λειτουργεί και στο switch 2.Εγώ χρησιμοποιω το dualsense(ps5).Δεν έχει καμία διαφορά λογικά. 3 λεπτά πριν, Te0sX είπε χαχαχαχαχαχαχαχα 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Μετά και από αυτό το Direct, μπορούμε παρακαλώ να μην ξαναγραφτεί τίποτα περί Hollow Knight 2 μέχρι να έχουμε κάτι επίσημο/σίγουρο? Πέραν του silksong που έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια κάθε φορα ,το direct αυτό ήταν απο τα πιο αδιάφορα που έχω δει ποτέ μου.Μοναδική εξαίρεση το cronos . H microsoft που πίστευα κάτι θα έδειχνε ήταν απων. 3
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, costacurta είπε Καλημέρα ερώτηση. Έχω ένα 8bito usb μοιάζει με τουβλάκι το οποίο τοποθετούσα στο παλιό switch και μου επέτρεπε να παίζω όλα τα παιχνίδια με το ps4 controller. Μιλαμε είχα εκατοντάδες ώρες στο fire emblem τα zelda τα Astral chain που ήθελε καί καλύτερο χειρισμό κτλ. Όλα απροβληματιστα. Αυτό άραγε θα λειτουργεί στο switch 2? Δεν έχω αγοράσει ακόμα τη κονσόλα αλλά σκοπεύω στο επόμενο δίμηνο. Εναλλακτικα υπάρχει κάτι ανάλογο? Λειτουργεί απροβλημάτιστα. Απλά θα χρειαστεί να κάνεις ενα upgrade στο firmware μέσω του εργαλείου της 8bitdo σε ένα PC. 1
D.Luffy Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Άφαντο και το Elden Ring που υποτίθεται βγαίνει φέτος.. Αναμένουμε ίσως Metroid Prime 4 Direct λογικά μετά το καλοκαίρι. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Νομίζω δεν γίνεται.Δεν είμαι και 100% σίγουρος Και εγώ αυτό νομίζω απο ότι είδα μπορείς να το αγοράσεις μόνο στο δικό σου λογαριασμό. 1
adamv123 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δεν έχω ποτέ υψηλές προσδοκίες για partner directs. 1-2 καινούργια παιχνίδια να δω που να μου αρέσουν και είμαι οκ. Το Adventures of Elliot και το Octopath Traveler 0 πέφτουν πάνω φουλ στα γούστα μου. Οπότε συνολικά ήμουν ικανοποιημένος.
Vagosman Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Direct tsunami. Πώς να έχεις 3rd party όταν δεν μοίρασαν dev kits? Δώστε κάνα 6μηνο κ βλεπουμε. Πάω να παίξω στο ολεντ μου 1
gtsoui Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Διαβασα εδω οτι ηταν μουφα το direct.... Μετα κατα τυχη ειδα οτι ανακοινωσαν Octopath 0 και το adventures of elliot.... 1 1
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Πέραν του silksong που έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια κάθε φορα ,το direct αυτό ήταν απο τα πιο αδιάφορα που έχω δει ποτέ μου.Μοναδική εξαίρεση το cronos . H microsoft που πίστευα κάτι θα έδειχνε ήταν απων. Για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπεις και εμένα εδώ και πολύ καιρό να γράφω τίποτα για Metroid prime, είτε για τις φήμες των 2,3 remastered, είτε του 4 που ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία. Για το δε direct, προσωπικά μόνο το Octopath 0 κράτησα(έχοντας παίξει τα άλλα 2),αλλά δεν περίμενα και πολλά εξ αρχής. 1
Braveheart1980 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Tι είδαμε στο σημερινο Nintendo Direct: Partner Showcase ! Με βάση τις πληροφορίες από το 𝐍𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐨 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 𝐒𝐡𝐨𝐰𝐜𝐚𝐬𝐞 που ολοκληρώθηκε στις 𝟑𝟏 Ιουλίου 𝟐𝟎𝟐𝟓, μάθαμε για μια πληθώρα νέων παιχνιδιών και ανακοινώσεων που έρχονται για το 𝐍𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐨 𝐒𝐰𝐢𝐭𝐜𝐡 και το επερχόμενο 𝐍𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐝𝐨 𝐒𝐰𝐢𝐭𝐜𝐡 𝟐. Παρακάτω ακολουθεί μια αναλυτική παρουσίαση των όσων αποκαλύφθηκαν. Η παρουσίαση έφερε στο φως πολυαναμενόμενους τίτλους και νέες προσθήκες σε αγαπημένες σειρές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδών. Monster Hunter Stories 3: Twisted Reflection: Η δημοφιλής σειρά Monster Hunter επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο για το Nintendo Switch 2, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος [26:33]. Once Upon a Katamari: Ένα νέο παιχνίδι Katamari, με τίτλο “Once Upon a Katamari,” θα είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch από τις 24 Οκτωβρίου 2025. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν εντός της ημέρας [29:00]. Just Dance 2026 Edition: Η νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού χορού θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου 2025, περιλαμβάνοντας 40 νέα τραγούδια [30:13]. Dragon Ball Sparking! ZERO: Οι λάτρεις του Dragon Ball μπορούν να περιμένουν το “Sparking! ZERO” για το Nintendo Switch 2 και το Nintendo Switch στις 14 Νοεμβρίου 2025 [31:26]. Plants vs. Zombies Replanted: Μια νέα περιπέτεια στον κόσμο του “Plants vs. Zombies” με τίτλο “Replanted” θα είναι διαθέσιμη για το Nintendo Switch 2 και το Nintendo Switch στις 23 Οκτωβρίου 2025 [32:55]. EA Sports FC26: Η επόμενη έκδοση του ποδοσφαιρικού εξομοιωτή θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2025, με τις προπαραγγελίες να είναι ήδη διαθέσιμες [34:02]. PAC-MAN WORLD 2 Re-PAC: Η κλασική περιπέτεια του PAC-MAN επιστρέφει με το “Re-PAC” στις 26 Σεπτεμβρίου 2025 για το Nintendo Switch 2 και το Nintendo Switch [34:42]. FINAL FANTASY TACTICS – The Ivalice Chronicles: Ένας πολυαγαπημένος τακτικός τίτλος επιστρέφει με το “FINAL FANTASY TACTICS – The Ivalice Chronicles” στις 30 Σεπτεμβρίου 2025 [35:24]. Persona 3 Reload: Η ανανεωμένη έκδοση του κλασικού RPG “Persona 3” θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch 2 στις 23 Οκτωβρίου 2025 [36:12]. Hyrule Warriors: Age of Imprisonment: Ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο του “The Legend of Zelda” με τίτλο “Hyrule Warriors: Age of Imprisonment” έρχεται για το Nintendo Switch 2 αυτόν τον χειμώνα [37:03]. Madden NFL 26: Οι φίλοι του αμερικανικού ποδοσφαίρου θα μπορούν να απολαύσουν το “Madden NFL 26” στο Nintendo Switch 2 από τις 14 Αυγούστου 2025 [39:06]. Star Wars Outlaws: Το πολυαναμενόμενο “Star Wars Outlaws” θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch 2 στις 4 Σεπτεμβρίου 2025 [43:09]. Yakuza Kiwami 2: Η σειρά Yakuza συνεχίζεται στο Nintendo Switch 2 με το “Yakuza Kiwami 2” στις 13 Νοεμβρίου 2025. Θα διατεθεί και ένα ψηφιακό πακέτο που θα περιλαμβάνει τόσο το “Yakuza Kiwami 2” όσο και το “Yakuza Kiwami” [46:08]. Octopath Traveler Zero: Ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Octopath Traveler, με τίτλο “Zero,” θα είναι διαθέσιμο στις 4 Δεκεμβρίου 2025 [52:09]. Άλλες Αξιοσημείωτες Ανακοινώσεις Εκτός από τις μεγάλες αποκαλύψεις, η παρουσίαση περιελάμβανε και μια σειρά από άλλους ενδιαφέροντες τίτλους: Chillin’ by the Fire: Διαθέσιμο από σήμερα στο Nintendo eShop [40:20]. Apex Legends: Το δημοφιλές battle royale θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch 2 στις 5 Αυγούστου 2025 και θα είναι δωρεάν για παιχνίδι [41:49]. Hela: Ένα νέο παιχνίδι με τίτλο “Hela” αναμένεται για το Nintendo Switch 2 το 2026 [42:28]. Cronos: The New Dawn: Κυκλοφορεί στο Nintendo Switch 2 στις 5 Σεπτεμβρίου 2025 [44:22]. The Adventures of Elliot: The Millennium Tales: Ένα νέο παιχνίδ फर्स्ट-पार्टी με τίτλο “The Adventures of Elliot: The Millennium Tales” έρχεται στο Nintendo Switch 2 το 2026, με ένα demo να είναι διαθέσιμο από σήμερα [49:06]. Goodnight Universe: Κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2025 [48:14]. NBA Bounce: Έρχεται στις 26 Σεπτεμβρίου 2025 [48:21]. Hello Kitty Island Adventure – Wheatflour Wonderland: Μια νέα περιπέτεια με την Hello Kitty έρχεται το Φθινόπωρο του 2025 [48:28]. Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven: Διαθέσιμο από σήμερα [48:36]. SHINOBI: Art of Vengeance: Ένα demo είναι διαθέσιμο από τώρα [48:44]. Borderlands 4: Κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου 2025 [48:51]. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ένα μήνυμα ευχαριστίας από τη Nintendo [53:50], αφήνοντας τους παίκτες με πολλές προσδοκίες για το μέλλον του Nintendo Switch και του Nintendo Switch 2. https://ninty.gr/ti-eidame-sto-simerino-nintendo-direct-partner-showcase/ 2
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου Τα δύο νέα games της S-E φαίνονται άψογα. Τα κρατάω αυτά. Σε ότι αφορά το Silksong, δεν κατανοώ τι προσδοκίες έχετε ακόμα, είναι υπέρ το δέον προφανές ότι δεν πρόκειται να βγει ποτέ ο τίτλος. Πόσο περισσότερο φτύσιμο θέλετε για να το εμπεδώσετε; 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα