nkarafo Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) Ναι πράγματι. Τα έκαναν πιο δύσκολα τα platforms παλαιότερα νομίζω. Εγώ τα είχα παίξει όλα αυτά πριν χρόνια σε emulators στον pc και τα είχα τερματίσει με quick saves / quick loads αλλιώς δεν θα μπορούσα. Ειδικά κάτι ghost n goblins / ghost n ghouls της Capcom ήταν τρομερά παλούκια!! Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:41 μμ από nkarafo
mansa2k Δημοσ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) Ειδικά τα παιχνίδια στα 8-bit συστήματα δίδασκαν υπομονή, τότε τα περισσότερα ήταν souls games. 6 ώρες πριν, Charismo είπε Το σημείο με τον αγώνα δρόμου πάντως στο Bananza ήταν από τα χειρότερα μου στο παιχνίδι. Ήταν νοσταλγικό λόγω Diddy, Dixie αλλά θεωρώ πως δεν είχε καλή υλοποίηση. Αντιθέτως τα 2D challenges στο στυλ των Country τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Εννοείται ότι προτεραιότητα είναι το 2,5D Country εν σχέση με το racing. Πάντως έχω γράψει αρκετές φορές ότι η Ν πρέπει να επαναφέρει σε κάποια μορφή το adventure racing που είχε πράξει με το Diddy Kong Racing. Θεωρώ πως υπάρχει δυναμική όπως αντίστοιχα συνέβη και με την επιστροφή του Luigi's Mansion. Ελπίζω να μου κάνουν την χάρη και να επαναφέρουν τουλάχιστον ένα από τα τρία παιχνίδια που έχω στην λίστα με τα άλλα δύο τα Golden Sun, Wario Land (αλλά χωρίς την επιστροφή αυτήν την φορά όταν φτάνεις στο τέλος της πίστας). Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:17 μμ από mansa2k 1
dekulinkgr Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:38 μμ To παιχνίδι του οποιου το όνομα δεν θα αναφερθεί , θα είναι playable στο μπουτικ της nintendo στην gamescon.Οπότε αναμένουμε μέχρι το onl της gamescon να μάθουμε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Επίσης όλα τα παρακάτω παιχνίδια θα είναι και αυτά playable. 1 2
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:32 μμ Αν είναι playable θεωρητικά θα πρέπει να δείξουν κάτι σήμερα στο Indie direct, μιας και στο third party δεν είχε τίποτα. Αλλιώς δεν έχει λογική να σου δώσουν demo και να μην έχουν 1 λεπτό gameplay να παρουσιάσουν.
liakos18 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:53 μμ To demo στην GamesCon το έχει ανακοινώσει και η Microsoft πάντως για PC και ROG Xbox Ally X.
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 04:22 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 04:22 μμ Δεν πιστεύω ότι το Silksong θα έχει playable demo στην GamesCon. Θεωρώ ότι θα βγει το 2026 ή και αργότερα. 1
dekulinkgr Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ (επεξεργασμένο) Από το indie Direct κρατάω το demo του Mina the hollower και το ufo50 που έχω ακούσει καλά λόγια. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:11 μμ από dekulinkgr
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ 2 hours ago, Malthador said: Δεν πιστεύω ότι το Silksong θα έχει playable demo στην GamesCon. Θεωρώ ότι θα βγει το 2026 ή και αργότερα. Είσαι αισιόδοξος όμως ότι θα βγει έστω το 26 😂 1
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 06:48 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 06:48 μμ 7 minutes ago, imr said: Είσαι αισιόδοξος όμως ότι θα βγει έστω το 26 😂 Μα θα έχει playable demo σε 20 μέρες ενώ δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από το game, εκτός από ένα trailer-σούπα πριν από πόσο; 1
dekulinkgr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:13 μμ 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Μα θα έχει playable demo σε 20 μέρες ενώ δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από το game, εκτός από ένα trailer-σούπα πριν από πόσο; Υπηρχε και το treehouse demo,διαρκειας 20 λεπτων,το 2019...............
Swimmer21 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Με την γαματοσυνη που διέπει την Team Cherry, ικανούς τους έχω το demo που θα δείξουν να είναι το ίδιο με το demo που έδειχναν από το 2019. 2
cubilone Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:04 μμ 9 ώρες πριν, thagkol είπε Εγώ ξεκίνησα τo Country στο SNES (μέσω NSO) για να μπω στο κλίμα, και μετά τα πρώτα εύκολα επίπεδα συνέχεια χάνω (by the way στην τηλεόραση δεν παλεύεται, αλλά handheld είναι super). Μπορεί να παλεύω 20 φορές το ίδιο σημείο μέχρι να το περάσω, και σκέφτομαι πόσο άπειρο χρόνο είχαμε μικροί και τερματίζαμε τέτοια παιχνίδια με ένα save κάθε 10 επίπεδα, και αν χάσεις φτου κι από την αρχή. Τώρα περνάω ένα δύσκολο σημείο τσουπ save, ευτυχώς που έχουν βάλει το μηχανισμό στο NSO. Τα σημερινά παιχνίδια τελικά όντως τα έχουν κάνει πολύ εύκολα. Λογικό από την άλλη, γιατί παλιά ένα παιχνίδι 5 ωρών max δε γινόταν να το αγοράζεις και να το τερματίζεις σε μία μέρα, έπρεπε να περάσεις χρόνο για να αξίζει τα λεφτά του! Υπάρχει και το rewind!
giokostis Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 πμ Εγω τωρα αναμενω το Prime και το Air Riders
ikaruga24 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 μμ Μαζί με το Prime εγώ αναμένω πολύ και το Switch 2 version του Kirby and the forgotten kingdom που θα έχει και DLC πακέτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα